kukuleta hamile olduğumu transferden sonra hiç hissetmedim. Hep kötü rüyalar gördüm. Karanlıkta kalıyordum, kaçıyordum polislerden. Çiçek almıştım transfer günü uğurum olsun diye orkide. Onu rüyamda hep kesilmiş görüyordum. Anlıyacan rüyalarımdan cok etkilenmiştim. Oyüzden kendimi kaptıramadım kesin pozitif diye ama hep dua ettim. Tesbih çektim. Yattım. Annem yemeğimi bile yatağıma getirdi. Aldığım çiçeği sevdim dua edin bana diye onlarla dertleştim ağlayarak. 28 mart pazar transferimdi. 4 Nisan pazar 6 saatlik yola çıkıp kendi evime geldim arabayla. Sonra 5 nisan da sabah kalktım kirpiklerim dökülmüştü 5-6 tane. Midem bulandı. Başım döndü birden kalkınca. Erken kalktım ondandır diye düşündümm. Akşam test yaptım 8. gün ikinci çizgi 1 saat sonra cıktı. Heyecanlandım. 6 Nisan sabahı tekrar yaptım. İkinci çizgi 15 dak. dagöründü. 7 nsan da çizgi daha silik oldu ilk iki güne göre. Acayip korktum. Sevinemedim. Ama hep başım döndü. Midem bulandı. Ağrım olmadı fazla. 11. gün kanda 197 çıktı. 13. gün 477. Bir daha yaptırmadım testi. Yol yoruyor. Evde yatıyorum. Kese görmeye gidecem ama ne zman gitmeliyim bilmiyorum. Adet günüm dündü.Adet olacakmıs gibi ağrılar oldu fakat olmadım şükür. Birde annem dedi hamileler kötü rüyalar görürmüş. Annem o zman anlamıs gebe kaldığımı.. İnş. sende hersey normaldir..
Ankara da bir üroloji prof. gittik tüp bebek bile tutmaz dedi şu durumda önce tedavi dedi. Ne kadar sürer dedim zaman gösterir ddi. Bir yıkım daha..Ama bu forumu takip edip gebe kalan arkadaslarımın sayısını görünce yine benim zorumla bülent tıraşa gittik. Doktor hemen yapılmalı. Sende şimdilik bir sorun yok. Tüp bebek için yetecek kadar sperm var dedi. Tatili beklesek dedim 2 ay para konuları ani oldu. Doktor beklemenizi tavsiye etmiyorum dedi. Çünkü bitebilir ya da sende sorun çıkabilir. Tutma sansı azalır dedi. Biz görüşmeden 1 hafta sonra tedaviye başladık. 22. günde gebeliğimi öğrendim..Süper..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?