Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

canım ya sonunun iyi şekilde bitmesine çok sevindim...ben de bikaç kere iyi tabir edilecek rüyalar gördüm...arada kasık ağrısı oluyor ama yumurta toplandığı için iğneyle delinen yerler iyileşirken acıyor olabilir belki diyorum bi taraftan bebeklerim mi acaba diyorum...ben de 8 nisanda transferimi oldum bugün 6.günüm artık 7 sayılır...test yapmaya korkuyorum negatif çıkacak diye...benim test tarihim 19 nisan ptesi belki ctesi günü kanda baktırırım bilemiyorum belki de ptesiyi beklerim...rabbim inşallah ben de hamileyimdir çok istiyorum ben de...allah inşallah kucaklarımızı sağlıklı hayırlı bebişlerle doldurur...

slm kızlar dün gonalflere 150 dozla başladım sizler kaç dozla başlamıştınız bide tahmini kaç gün sonra çağırırlar beni yumurta toplamaya yardımcı olabilirseniz sevinirim...

kukuleta teşekkür ederim. Seninde hayırlı haberlerini alırız inş. Bekliyorum sonuçlarını..

nursim bende 150 dozla başladım. Hep öyle devam etti. Toplam 8 gün vurundum. 9.Gün çatlatma vurundum. Hayırlı olsun bakalım. Bol bol dinlen. Arı sütü bal polen ginseng karışımı yaptır aktara her gün bir kaşık ye ben yedim çok faydası oldu. Tavsiye ederim. Bu arada kestane balı olsun..

eternetim sizin sorun neydi?bu allı karışımı kullanmaya ne zaman başladın sen ?iyi haberlerini almak dileğiyle...

günaydın kızlar.... teşekkür ederim mona rosa hepimiz için hayırlısı olsun... eternetim yumurta geliştirmek içinmi bu karışım bide bu karışımın adımı ginseng karışımı mı...son olarak eternetim kaç yumurtan oluştu kaçı döllendi kaçıncı gün embriyosuydu affet çok soru sordum tatlım...

Ben bu karışımı ginseng hariç geçen yazdan beri yedim.DÜzenli doktora gittim kadın doğuma ayda 2 defa yumurta takibimi yaptırmak için. Her ay 2 3 yumurtam oluştu ve çatladı polikistik yapım olmasına rağmen hiç sorun çıkmadı. Fakat gebelik olmayınca doktorumda gebeliğin oluşmamasına sasırınca eşimi tahlil için ikna ettim.(çok zor oldu bende polikistik old. için sorun bende düşünüyordu.) Yumurtalarımın istenilen çapta ve sayısının birden fazla olmasını arı sütü polen kestane balına bağlı old. düşünüyorum. Çünkü arı sütünü araştırırsanız yumurta kalitesi üzerinde çok etkisi var. Eşimin tahlilini 3 ay boyunca yaptırdık. Maalesef sayılımayacak kadar az çıktı. Ama sayı net çıkmadı. Her lamelde 1 hareketli falan yazıyordu.( Dünyam yıkıldı. Kedimle boşuna uğraşmışım 1 yıldır.

Ankara da bir üroloji prof. gittik tüp bebek bile tutmaz dedi şu durumda önce tedavi dedi. Ne kadar sürer dedim zaman gösterir ddi. Bir yıkım daha..Ama bu forumu takip edip gebe kalan arkadaslarımın sayısını görünce yine benim zorumla bülent tıraşa gittik. Doktor hemen yapılmalı. Sende şimdilik bir sorun yok. Tüp bebek için yetecek kadar sperm var dedi. Tatili beklesek dedim 2 ay para konuları ani oldu. Doktor beklemenizi tavsiye etmiyorum dedi. Çünkü bitebilir ya da sende sorun çıkabilir. Tutma sansı azalır dedi. Biz görüşmeden 1 hafta sonra tedaviye başladık. 22. günde gebeliğimi öğrendim..Süper..

Arı sütü ginseng bal polen karışımını dzenli 3 öğün yedim tedaviye başlayınca. Yumurtalarım çabucak gelişti 1 hafta gibi bir sürede. Tabi buna bağlıyorum. 18 yumurta oluştu. 14 ü döllendi. 11 bizi yarı yolda bırakmadı. Fakat dondurma sansım olmadı çok istesemde. Çünkü Bülent Tıraş dondurulacak kalitede değil değil dedi tabi ben bu durumu sperm kalitesine bağlıyorum. Çünkü 14 olgun yumurtanın transfer dışında hiç biri dondurulacak kalitede değilmiş. Ama ümidimi kaybetmedim.Şükür gebeyim. Kanda çıktı. Keseyi görmeye gidecez bugün.
Nursim, Mona Rosa bu karışımı yaptırın az da olsa çok faydası olur kaliteli yumurta için bence. Ginseng kilosu 500 tl miş. Ben 10 liralık koydurdum. 100 gram bala. Bu arada eşimde yedi bu karsımdan kalitesi sayısı artsın diye. Şükür gebe kalacak kadar cıktı:)

canım ya çok harika bi sonuç olmuş...inşallah sonuna kadar sağlıklı bir gebelik süreci geçirip hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın...rabbim tamamına erdirsin...benim de bugün transferin 9. günü allahım benim de inşallah yüzümü güldürsün ve bu yolda uğraşan isteyen dileyen tüm arkadaşlarımın da...

Kızlar Rabbime şükürler olsun. Bugün keseler göründü. Rabbim herkese nasip etsin. Kukuleta hadi iyi sonuçlarını bekliyorum. ınş. yüzümüz hep güler..

bide canım çok soru soruyorum kusura bakma bir şişe gonal f 450yi 150mllik şırıngayla 4 tane çıkıyo dimi canım...

buarada çok çok sevindim tatlım allahım kucağına almayıda nasip etsin sağlıkla sıhhatle inş...

Nursim cim ikiz anne adayıyım:) ıki kese göründü. Biri 6.2 ml biri 7 ml:) Biz yasa çıkmadan muayene olup başlangıç yapmıştık. Darısı size. Gonal F 150 ml 4 gün yetiyor. Ama birini son gün annem kırdığı için bir kutu açmak zorunda kaldık bir gün için. Geri kalanını anatoliaya verdim bende. Sen başladın mı hangi aşamadasın. Yumurta toplama öncesi dut kurusu, çekirdekli üzüm, kayısı, ceviz, dedğim karışım, bitki çayı ve çorba tarzı hafif şeyler yedim az az herbirinden. Birde ananas ve kabak çekirdeği yazmışlar nete ondan da almıştım. Birde dinlendim hep. Bu aşamaya kadar geleceğimi hiç düşünmemiştim. 2 ay önce imkansıza yakın olan durumum ikiz gebelikle sonuçlandı.Rabbim isteyince herşey olur. Başka açıklaması yok bunun..

kızlarrrrrrr hamileyimmmmmmmmm......allahım inanamıyorum bugün transferin 10. günü kanda hcg 71 geldi...allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah....çok mutluyum rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah....

Kukuleta çooook tebrik ederim. Ne güzel bu haberler almak. Artık keseyi görmede sırada. Aynı dönemde gebeyiz. Ne kadar güzel. Doktorun kimdi. KAç tane transfer edildi. ıyice dinlen. Yukarıda saydıklarımdan yemeyi unutma.2 gün aralıklarla 2 test daha yaptıracaksın. Aradaki artış iki katı olmalı. Benim dün 8000 lerdeydi. Dondurma oldu mu sende. Tekrar tebrik ederim. Harikkaaa...

eternetim cevabın için çok sağol tatlım... kukuletacım çok sevindim inş değerlerin çok çok katlanır sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canım...

drdan geldim şimdi iğnelerin 4. gününde e2 değerim 160 7-8 tane solda 10mm civarı yumurtam yine 7-8 tanede sağda 9mm civarı yumurtam varmış 150ml dozla devam pazartesi tekrar e2 ve takip var inş herşey yolunda gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…