drdan geldim şimdi iğnelerin 4. gününde e2 değerim 160 7-8 tane solda 10mm civarı yumurtam yine 7-8 tanede sağda 9mm civarı yumurtam varmış 150ml dozla devam pazartesi tekrar e2 ve takip var inş herşey yolunda gider...
Nursim cim ikiz anne adayıyım:) İki kese göründü. Biri 6.2 ml biri 7 ml:) Biz yasa çıkmadan muayene olup başlangıç yapmıştık. Darısı size. Gonal F 150 ml 4 gün yetiyor. Ama birini son gün annem kırdığı için bir kutu açmak zorunda kaldık bir gün için. Geri kalanını anatoliaya verdim bende. Sen başladın mı hangi aşamadasın. Yumurta toplama öncesi dut kurusu, çekirdekli üzüm, kayısı, ceviz, dedğim karışım, bitki çayı ve çorba tarzı hafif şeyler yedim az az herbirinden. Birde ananas ve kabak çekirdeği yazmışlar nete ondan da almıştım. Birde dinlendim hep. Bu aşamaya kadar geleceğimi hiç düşünmemiştim. 2 ay önce imkansıza yakın olan durumum ikiz gebelikle sonuçlandı.Rabbim isteyince herşey olur. Başka açıklaması yok bunun..
kızlarrrrrrr hamileyimmmmmmmmm......allahım inanamıyorum bugün transferin 10. günü kanda hcg 71 geldi...allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah....çok mutluyum rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah....
ecemnurcum bilmiyorum valla neden bu kadar yüksek benim 2. e2 sonucum 522 çıktı drum çok ii gidiyor dedi....
Nursimcim benİM E2 kist olduğu için yüksek çıkmış.bilmiyorumkismile Dün merkezdeydim şeker. Lucrin kiste sebep olmuş bende. Adetim sanırım ondan bu kadar gecikmiş. Doğum kontrol hapına başladım. Artık bir ay sonraya kist giderse başlayacak tedavim inşallah.
Nursimcim benİM E2 kist olduğu için yüksek çıkmış.bilmiyorumkismile Dün merkezdeydim şeker. Lucrin kiste sebep olmuş bende. Adetim sanırım ondan bu kadar gecikmiş. Doğum kontrol hapına başladım. Artık bir ay sonraya kist giderse başlayacak tedavim inşallah.
kızlarrr yeni hamisler gelmıs hadi hayırlı olsun kızlar allah tamamına erdırsın ben cok fazla gıremıorum kızımın kucuk kıpırtılarını hıssedıorum artık cok sukur rabbım bu nımeti herkese tattırsın nasip etsın ıns
tedavıdekı kızlar ıns guzel haberlerle sonuclanır topgımız senlenır...
nurtopu,hannemehtap,fırdos eskıler nıye artık yok anlamadım.fırdos artık 30lu haftalarda olmalı artık ıkızler nasıl acaba merak edıyorum kızlar arada ses verın....
benim anatolia da 3 ü denemem.hakan hoca gercekten işin ustası ama hersey kısmet haftaya yumurta toplama işlemim var.herseyın hayırlısı.umudumu hıc yıtırmedım.anatolia tavsiye ederim.kimse cıkar gudup senden kar yapma planlamıyor orda.hersey dıledıgınızce olsun ınsallh:)
Kukuleta nerelerdesin. Değerlerinin yükselmesi nasıl oldu? Kese göründü mü? Canım haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?