Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

canım çok iyi inşallah herşey güzel şekilde devam eder...darısı sizin başınıza inşallah rabbim hepimizin de kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah...

AY YAY YAAAAAAAA.HARİKA.DARISI BAŞIMIZA .TEBRİKLEEEEEEER:lepi::lepi::lepi:

Hadi bakalım sayımızı çoğaltalım.Mona Rosa senide bekliyoruz şekerim hamişler grubuna..:)))

Nursimm yumurta gelişimlerin çok iyi .. Devamı da sağlıklı bir şekilde gelsin..

Şu adetim gelsin transferim olsun Hayırlısıyla ben de :CüvCüv: gireceğim inşallah hamişler grubunaaa

ii dilekleriniz için sağolun kızlar...allah sizlerede hayırlısıyla kucaklarınız almayı nasip etsin inş...:CüvCüv::CüvCüv:

canım lucrin gonalf ovitrelle bide vajinal jel adını hatırlamıyorum drum hakan bey canım...

Selam kızlar , nursimcim benim adetim bugün geldi sonunda :kedi:,. Kan tahlili yaptırmıştım E2 (Estradiol) 280,69 çıkmış Bu iyi mi ? Sen 160 yazmışsın da benim neden bu kadar yüksek anlayamadım. bilmiyorumkismile

ecemnurcum bilmiyorum valla neden bu kadar yüksek benim 2. e2 sonucum 522 çıktı drum çok ii gidiyor dedi....

kızlarrr yeni hamisler gelmıs hadi hayırlı olsun kızlar allah tamamına erdırsın ben cok fazla gıremıorum kızımın kucuk kıpırtılarını hıssedıorum artık cok sukur rabbım bu nımeti herkese tattırsın nasip etsın ıns
tedavıdekı kızlar ıns guzel haberlerle sonuclanır topgımız senlenır...
nurtopu,hannemehtap,fırdos eskıler nıye artık yok anlamadım.fırdos artık 30lu haftalarda olmalı artık ıkızler nasıl acaba merak edıyorum kızlar arada ses verın....

ecemnurcum bilmiyorum valla neden bu kadar yüksek benim 2. e2 sonucum 522 çıktı drum çok ii gidiyor dedi....

Nursimcim benİM E2 kist olduğu için yüksek çıkmış.bilmiyorumkismile Dün merkezdeydim şeker. Lucrin kiste sebep olmuş bende. Adetim sanırım ondan bu kadar gecikmiş. Doğum kontrol hapına başladım. Artık bir ay sonraya kist giderse başlayacak tedavim inşallah.

ecemnur canım benim aynı sorunla ben de karşılaştım 2 ay önce.benim e2 580 çıkmıştı sağlıı sollu 8-10 tane de kistim vardı.1 ay sadece yasmin kullandım kistlerimin hepsi eridi,e2 im 60 a düştü.sonra yasmin ve lucrini beraber kullandım.gonal f e geçince yine biraz yükseldi ama sorun açmadı.3 gün önce transferim oldu.şimdi evimde dinleniyorum.sen de canını sıkma canım.genelde polikistikover hastalarında görülüyormuş bende olduğu gibi ama sıkı takiple kontrol ediliyor.biraz uzattım sanırım ??? :))

benim anatolia da 3 ü denemem.hakan hoca gercekten işin ustası ama hersey kısmet haftaya yumurta toplama işlemim var.herseyın hayırlısı.umudumu hıc yıtırmedım.anatolia tavsiye ederim.kimse cıkar gudup senden kar yapma planlamıyor orda.hersey dıledıgınızce olsun ınsallh:)

Ecemnurr sıkma canını. Doğum kontrol hapı eritir onları. Bebeklerin nazlı. Beni biraz daha bekle diyor. Sabırla canını sıkmadan tedaviye devam. Gelecek ay güzel haberlerini alalım canım seninde..

Canım evet yavaş yavaş çoğalıyoruz. Ne mutlu bize. Bebeğin ne kadarlık oldu. Nurtopu, hannemehtap, firdos gibi bende ikizlere adayım:) Haftaya kalplerini görmeye gidecem:ecrin_bebek:

Canım inş. bu sefer yüzün güler, kucağın dolar. Sakın sıkma canını. Moralini yüksek tut ve olacağına inan. Hepimiz anne olacaz.Sıralarını bekliyorlar. Güzel haberlerini almak istiyoruz

Kukuleta nerelerdesin. Değerlerinin yükselmesi nasıl oldu? Kese göründü mü? Canım haberlerini bekliyoruz.

kızlar mrb.ben de antepdeyim.durumumu sizlerle paylaşıp yardımcı olmanızı bekliyorum.ben 2.5 yıllık evliyim.bende çikolata kisti varmış. 2 kere tedavisiz normal yolla 6 ay arayla hamile kaldım öğrendikten 1-2 gün sonra düşük yaşadım.sonradan buldular ki kanımda pıhtılaşma varmış homozigot mutasyon.düşükler o yüzden. şu anda 7 ay falan geçti.hamile kalamadım.doktorum hemen hamile kalmam gerektiğini söylüyor.o yüzden tüp bebek dedi.hamile kalırsan doğum yaparsan 2. çocuğun tedavisiz olur dedi.hamilelikte kist erirmiş.en iyi ilacı hamilelikmiş..o yüzden tüp bebeğe karar verdik.şu anda adetimin 6. günü 3. günü gonallere başladık.300 dozla.ama benim iştah falan kapandı. 1 kilo verdim.bu süreçte neler yemem lazım.bana yardımcı olun.bir de antepdeyim ben uzakta.anatolia ya yönlendirecek beni doktorum yumurta toplama ve sonrası için.bana yardımcı olun neler yapmam lazım.

Kukuleta nerelerdesin. Değerlerinin yükselmesi nasıl oldu? Kese göründü mü? Canım haberlerini bekliyoruz.

merhaba canım herkese de merhaba...ben de kan tahlillerimi yaptırmaya devam ediyorum...transferin 10. gününde ilk beta hcg değerim 71 gelmişti sonra 12. gün 244 geldi sonra 14. gün 438 geldi çok şükür...16. gün de yaptıracağım ondan sonra herhalde 1 hafta sonunda ultrasona yönlendirecekler...inşallah rabbim keseleri ve kalp atışlarını duymayı da nasip eder...kızlar hiç stres yapmayın lütfen ben de çok korkuyordum ama inandım olacağına çok çok dua ettim hala da ediyorum bebeklerimiz rabbime emanet rabbim melekleriyle korusun esirgesin her türlü kötülükten şerden...eternetim sen hangi aşamadasın inşallah herşey yolundadır...

[dailymotion]video/xbpltj_hababam-synyfy-neler-oluyor-hayatta_music[/dailymotion]
kızlar neşelenin pakem ben dua ediyorum size :) olur inş bebişde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…