Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Teşekür ederim cnm. Lucrin yapabiliyormuş zaten. Ama bende pko yoktu.fisfisfis Dr öyle demişti ama. Üzülmedim fazla .Forumdan bir arkdaş adetim gecikince kist olabilkeceğini söylemişti önceden. Eğer bunu bilmeden merkeze gitseydim inan daha çok üzülürdüm. Geç gelecek bizim bebek ne diyelimm. Hayırlısı. Soğan kürüne başladım daha önce de denemiştim kürü.

Sizin iyi haberlerinizi bekliyorum artıkkk. Arkanızdan sizi takip edeceğim. Nursimcim gelişmelerden haberdar et bizleri. Öptümmm opuyorumnanaktan

kukuletacım ne güzell değerlerin yükselmişş. İnşallah keseleri de görürsün cnm Allahın izniylee.hihoyyyt

Ecemnurr sıkma canını. Doğum kontrol hapı eritir onları. Bebeklerin nazlı. Beni biraz daha bekle diyor. Sabırla canını sıkmadan tedaviye devam. Gelecek ay güzel haberlerini alalım canım seninde..

İnşallah cnm sağ salim gelsinler de .opuyorumnanaktan

Kızlar merhaba
Hamile olan herkese hayırlı olsun
Tedavideki herkesinde Allah yardımcısı olsun inşallah
Biz iyiyiz çok şükür
Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben bilgisayar karşısında fazla oturmak bebeklerimize zarar verebilir diye fazla bilgisayar karşısında oturmuyorum
Günde toplam en fazla yarım saat kadar buralardayım
Kablosuz interneti de kabloluya çevirttirdim
Eşim internete neredeyse her gün giriyor çünkü
Hepiniz dualarımdasınız

merhaba kızlar.tedavide olan ve hamiş haberini alan arkadaşlara Hayırlı Olsun.Allah tamamına erdirsin ınşallah.bir sürü yeni arkadaş gelmiş,biz eskiler kaybolduk uzun zamandır.

ben iyiyim arkadaşlar,bebişlerde iyi Allah'a Şükürler Olsun.29+2 olduk bugün.iyice ağırlaştım,oturamıyorum bile.yatıyorum sürekli.Ebicim,Nurtopu,Yasemin hep aklımdasınız inanın.bu arada Ebicim kızın olacakmış ha,sürpriz oldu senin için:)).kendinize iyi bakın,çok öptüm.

fırdos ıyıce buyumusler kocaman olmuslar senınkı normal olmuyo dımı sezaryenle mı olcaklar allah yardımcın olsun 30.haftadasın demek canım sen sık gıremıosun heralde dıkkat et kendıne evet bebegım suprız yaptı bıze cok sukur bızde bı yaramazlık yok buyuyoruz yavas yavas kendıne ıyı bak opuyorumnanaktan
hayırlı olsun ne guzel mutlu haberlere devam hadı hayırlı olsun kukuleta kolay gelsın tedavıdekı arkadaslar ıns guzel haberlerınızı alırız...

Kızlar kuzularımın kalplerinin attığını gördüm, sesini duydum. Tarif edilemez bir duygu. Herkesin aynı hissi yaşamasını derinden istiyorum. :teytey:
Kukuleta şu an 7. haftadayız biz.
Bütün hamiş arkadaşlara hihoyyyt "Allah tamamına erdirsin" diyorum. Diğerlerinin de aramıza katılmasını bekliyorumm. a.sa.sa.s

tebrık ederım canım ALLAHIM hayırlısıyla kucanada almayı nasıp etsın ıkızmı canım cok sevındım senın adına darısı bızım basımıza bende temmuz gıbı dusunuyorum sımdıden cok heycanlıyım erkek faktoru ve tek embırıyo o yuzden ınsan korkuyo ılk denemem olucak galıba anotolıa dusunuyorum ıns bende hamıs haberlerımı burda sızlerle paylasırım

İnş. canım teşekkür ederim. Benimde erkek faktörüydü ve ilk denemem. Olunca tek embriyoya da oluyor. Stres yapma sakın. Şimdiden hazırla vücudunu stressiz yaşama. Ve tedavi sürecinde dinlen bol bol. Benim doktorum Bülent TIRAŞ. Kendisine çok güvendim ve yarı yolda kalmadım. Darısı başına tatlımm..

arkadaşlar ben gaziantepde tedavimin son aşamasındayım.yarın kısmetse ankara anatolia ya gidecez.doktorum yumurta büyüklüklerimi beğendi ve dondurulmuş da tavsiye etti.embriyo dondurma fiyatı anatoliada ne kadar? bilgisi olan var mı? başka sitelerde embriyo dondurmanın ücretsiz , embriyo çözdürme ve transferin ücretli olduğunu okudum.anatolia da da böle mi acaba?

slm kızlar anatolıanın yenı hamılelerı yazılarınızı okuyunca gözlerim doldu bızde o gunlerı zor atlatık sukurler olsun bebişlerimizle yola devam edıyoruz 15+2 olduk. bırazda tombiş olduk. allah hepimize hayırlı evletlar versın bu arada tasındım net daha dun baglandı butun tupculerın allah yollarını acık eylesın

kızlar bugün benim test günümdü ve sonuç pozitiiiiiiiiffffffffffffffffff.çok mutluyum.hcg 176 çıktı.Allahım inşallah sonuna kadar devam ettirir ve herkese nasip eder....

slm kızlar benimde transferim çarşamba günü oldu tek embriyo tansfer edildi....suenscim seninde tek transfermi oldu çok ama çok sevindim sonucuna inş bizde yaşarız o mutluluğu tatlım nasıl belirtileri vardı biraz anlatırmısın...

nursimcim meraba cnm. Nerelerdeydin şeker merak ettim seni? Hayırlı olsun transferin inşallah hayırlısıyla hamile :CüvCüv:kalırsın canım. Şimdi beklemek kaldı sadece sana. Ben de kistimin yok olmasını bekliyorum.

kızlar bugün benim test günümdü ve sonuç pozitiiiiiiiiffffffffffffffffff.çok mutluyum.hcg 176 çıktı.Allahım inşallah sonuna kadar devam ettirir ve herkese nasip eder....

Çok sevindim suens. Ne güzell :CüvCüv: Allah nursime de bana da tüm bebek isteyenlere nasip eder bu duyguyu tatmayı inşallah. hihoyyyt

canım hayırlı olsun transferin.inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur sana.canım benim 2 tane transfer edildi.benim tedavim ocak ayında başlamıştı.e2 yüksek çıkınca ilki iptal edilmişti.daha önceden tedaviye başladığım için 2 tane transfer edildi.nursimcim benim hiç bi belirtim olmadı.hatta iki gündür adet olacakmışım gibi karnım ağrıyordu.moralim çok bozuldu bu duruma.10.gün idrar testi yaptım evde 2. çizgi çok çok silik çıktı.11. gün 2. öizgi daha belirgindi.13 gün rapor aldım evden dışaroya bile çıkmadım.çok nadir yataktan kalktım.sizde bol bol dinlenin.moralinizi yüksek tutun.
ECEMNUR teşekkür ederim canım.inşallah dediğin gibi Allah'ım bu duyguyu herkese yaşatsın.hep dua ederken hepimiz için dua ettim.bundan sonrada dualarında olacaksınız.çok uzattım görüşürüz kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…