ecemnur canım benim aynı sorunla ben de karşılaştım 2 ay önce.benim e2 580 çıkmıştı sağlıı sollu 8-10 tane de kistim vardı.1 ay sadece yasmin kullandım kistlerimin hepsi eridi,e2 im 60 a düştü.sonra yasmin ve lucrini beraber kullandım.gonal f e geçince yine biraz yükseldi ama sorun açmadı.3 gün önce transferim oldu.şimdi evimde dinleniyorum.sen de canını sıkma canım.genelde polikistikover hastalarında görülüyormuş bende olduğu gibi ama sıkı takiple kontrol ediliyor.biraz uzattım sanırım ??? :))
merhaba canım herkese de merhaba...ben de kan tahlillerimi yaptırmaya devam ediyorum...transferin 10. gününde ilk beta hcg değerim 71 gelmişti sonra 12. gün 244 geldi sonra 14. gün 438 geldi çok şükür...16. gün de yaptıracağım ondan sonra herhalde 1 hafta sonunda ultrasona yönlendirecekler...inşallah rabbim keseleri ve kalp atışlarını duymayı da nasip eder...kızlar hiç stres yapmayın lütfen ben de çok korkuyordum ama inandım olacağına çok çok dua ettim hala da ediyorum bebeklerimiz rabbime emanet rabbim melekleriyle korusun esirgesin her türlü kötülükten şerden...eternetim sen hangi aşamadasın inşallah herşey yolundadır...
Ecemnurr sıkma canını. Doğum kontrol hapı eritir onları. Bebeklerin nazlı. Beni biraz daha bekle diyor. Sabırla canını sıkmadan tedaviye devam. Gelecek ay güzel haberlerini alalım canım seninde..
tebrık ederım canım ALLAHIM hayırlısıyla kucanada almayı nasıp etsın ıkızmı canım cok sevındım senın adına darısı bızım basımıza bende temmuz gıbı dusunuyorum sımdıden cok heycanlıyım erkek faktoru ve tek embırıyo o yuzden ınsan korkuyo ılk denemem olucak galıba anotolıa dusunuyorum ıns bende hamıs haberlerımı burda sızlerle paylasırım
slm kızlar benimde transferim çarşamba günü oldu tek embriyo tansfer edildi....suenscim seninde tek transfermi oldu çok ama çok sevindim sonucuna inş bizde yaşarız o mutluluğu tatlım nasıl belirtileri vardı biraz anlatırmısın...
kızlar bugün benim test günümdü ve sonuç pozitiiiiiiiiffffffffffffffffff.çok mutluyum.hcg 176 çıktı.Allahım inşallah sonuna kadar devam ettirir ve herkese nasip eder....
slm kızlar benimde transferim çarşamba günü oldu tek embriyo tansfer edildi....suenscim seninde tek transfermi oldu çok ama çok sevindim sonucuna inş bizde yaşarız o mutluluğu tatlım nasıl belirtileri vardı biraz anlatırmısın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?