Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

sağol tatlım cevabın için bende genelde yatıyorum izin aldım bende inş sonu seninki gibi mutlu olur....

suens hadı hayırlı olsunn tebrık ederım canım darısı nursim le ecemnura olsun ıns...
allah saglıkla tamamına erdırsın ıns artık daha farklı bı maratona baslıosun kolay gelsın ıns rahat bı hamılelık gecırırsın...

ethernetim bebeklerin hayırlı olsun

Canım teşekkür ederim. Bende sizlere katıldım :lepi: ınş. sonuna kadar bir sorun çıkmadan kucağımıza almak da nasip olur.
Suens seninde hayırlı olsun:lepi: Hadi bakalım bundan sonraki sürecimizde iyi geçer umarım.
Bu arada benim belim çok ağrıyor ara ara. Sizde de oluyor mu kızlar? Ayakta 5 10 dak. kalayım hemen ağrımaya başlıyor. Ankara da bulunan arkadaşlar kontrollerini nereye yaptırıyor? Memnun old. doktor var mı?

Teşekkür ederim çok saolun. İnşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize. Adetime 15-17 gün kaldı şafak sayar gibi sayıyorum. zemuszemus

sağol tatlım cevabın için bende genelde yatıyorum izin aldım bende inş sonu seninki gibi mutlu olur....

Nursimcim bugün 6. günün oldu. Kanda ne zaman belli oluyormuş ? 10. günde mi cnm. İnşallah hayırlı haberlerini verirsin canım. Öpüyorum

slm kızlar öncelikle iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür edeim.Allah'ım bu duyguyu herkese yaşatsın.benim cuma günü hcg 176 bugün de 452 çıktı.doktor gayet iyi dedi.keseyi kalp atışını ne zaman görebiliriz acaba.çok merak ediyorum...

slm fıstıklar transferimin 7. gününde değerim 16.95 çıktı ama tam anlamıyla sevinemedim sizce değer nasıl...

Nursim değerin 7. güne göre iyi. 2 günde bir ikiye katlanıyor dersek değerin normal. 2 günde bir değerini kontrol ettirmeyi unutma. Sevgiler.
Suens keseyi 12. günden bir hafta sonra kalp atışınıda diğer hafta görebilirsin. Heyecanla bekleyiş devam ediyor:))

Mrb kızlar.ben de forumda yeniyim.5 mayısda transferim yapıldı anatoliada. 2 adet ..8 hücreli ve 6 hücreli..bugün 5. gün..zaman geçmek bilmiyor..belirti falan var mı bilmiyorum ...ara ara kasıklarımda hafif kasılmalar oluyor.şiddetli değil ama.göğüslerde de hafif ateş var..ama bilmiyorumm.ben normal yolla 2 kere hamile kalmıştım.kan pıhtılaşmasından düşmüştü.bu sefer de hamile kalamadım tüp bebeği denedik.hakkımızda hayırlısı olsun..

çağlacım transferin hayırlı olsun canım belirti arama kendinde benimde hafif hafir kasık ve karın ağrılarım olmuştu ama sonuçta yumurta toplama ve transferde rahime yumurtalıklara giriyolar ben hep ona yormuştum olabildiğince sakin ol canım...

masallah nursim ve suens ne guzelll tebrık ederım allah tamamına erdırsın kızlarr.bennden sıze tavsıye 12.gunden 2hafta sonra gıdın kontrole cunku asagıdan bakılıo her hafta bakılmamıs olur doktor 11.haftadan sonra bebek karından gorulebıldıgı ıcın ozaman karından bakıor....hadı yenı yolculugunuz hayırlı olsun...

Merhaba kızlar kimse yok mu??
Haziran da anatolya da tüp düşünüyoruz.
Bana yardımcı olabilecek birileri var mı??
Sebebsiz gözüküyoruz.

kızlar adetimin 9. günü yani dün idrar testi yaptım.testte çıktı 2. çizgi silik ama baya belirgindi..10. gün sabahı yani bugün lekem geldi çok korktum yine mi düşük diye..çünkü önceden 2 kere normal yolla tedavisiz hamile kaldım ancak kan pıhtılaşmasından 5 haftalık düşük yaşadım..o yüzden çok korktum...işallah bu sefer olmaz.çünkü 2 düşükte de neden bilinmiyordu ve bu yüzden de önlem almamıştık..neyseki 2. düşükten sonra ortaya çıktı.0.4 lük clexane ve coraspirin kullanıyorum.ama yine de korkuyom düşük olur diye.. doktorum 18 mayısda gel dedi tahlile.erken gelme dedi..işallah bu sefer olur. bu arada bu iğnenin dozu bebek büyüdükçe artar mı..neye göre ayarlanıyor..eksik falan olmasın da....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…