Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

hoşgeldiniz kızlar...yavru ceylan bizde sebepsiz grubundandık tek embriyoyla şuan hamileyim biz takipleri bulunduğumuz şehirde yaptırdık toplama ve transfere gittik... orda çalışanlar çok ilgililer her konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar 2 tane hoca var biz hakan hocada tedavi olduk...sadece transferde gördüm hakan hocayı yumurta toplamaya girdimi bilmiyorum anestezili olduğu için... başka sormak istediğin bişey varsa yardımcı olurum elimden geldiğince canım...

çağlacım bence kan testi yaptır için rahtlasın canım çünkü çift çizgiyi idrarda görmüşsün çok büyük olasılıklada hamilesin tatlım...

Gözün aydın canım yaaa....
Bu kulübe üye oldum olalı kimi hamile duysam okadar seviniyorum ki
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
bende yumurta işlemlerini burada yaptırıp toplatmaya gitmeyi planlıyorum
bakalım nasip artık
bu arada sanırım biz devlet desteği alacağız.
Siz de aldınız mı??
Toplama ve transfer kaç gün sürüyor??
Ağrılı işlemler mi??
ne kadar hastanede tutuyorlar??
kaç liraya mal oldu size??
Off okadar soru var ki kafamda toplayamıyorum bile
Şimdiden yardımların için teşekkür ederim canım

çağlacım bence kan testi yaptır için rahtlasın canım çünkü çift çizgiyi idrarda görmüşsün çok büyük olasılıklada hamilesin tatlım...

canım ya benim doktorun salı günü gel dedi..ilk defa bu kadar sabırlıyım..dün lekem 1-2 damla kahverengi şeklinde geldi kesildi..şu anda bi sorun yok..galiba var..önceki 2 hamilelikte de çok sabırsızdım.ilk defa bu kadar sabırlıyım.bekleyecem 2 gün daha..bu arada bende kasık ağrısı var..göğüslerde de araara ağrı oluyo..mide bulantısı falan yok..erken mi bunlar için...bugün 11. günüm..

arkadaslar merhaba bende anotolıada temmuzda baslıcam ıns nasıp olursa tebrık ederım canım hamılesın cagla ıns bende hamıleyım yazarım bu topıge bısey sorcam anotolıa nasıl doktorları ucretı bıde mısafır hane varmı bılgı verırsenız sevınırım ben temmuz 13 te adet olcam ılac tedavım transferım acaba ne zaman olur yanı tahmınen temmuzda dusunuyorum kısa protokol olursa esımde sorun hareket ve sayı bende bısey yok sızce sansım varmı tek embırıyo benım gıbı olan ve tutan varmı anotolıada merak ettım ALLAHIM hepımızın yardımcısı olsun ıns bebeklerımız gelsın hemencecık

kızlar ilk muayene ücreti olarak 220 lira verdik uzun protokol uyguladılar adetin 21. günü lucrine başladım biz devlet desteği almadık cebimizden karşıladık bi ecza deposundanaldık ilaçları 1000 lira verdik devlet desteği almadığımız için 500 lira indirdiler fiyatı 3750 lirada merkeze verdik ben yumurta toplandığı gün hiç ağrı çekmedim ertesi gün biraz ağrım oldu yumurtalıklarımda...transferdede korkulacak bişey yok isterseniz onuda anestezili yapıyorlarmış ayrı ücreti var sanırım 100 lira kadar...ayrıca merkezin misafirhanesi var...benim yumurtalar pazar toplandı transfer çarşamba oldu ama ben 2 gün kaldım ankarada hemen yolculuk yapmadım...toplamda gitmesi gelmesi kalması 6000 lira civarı tuttu ama hepsine değdi tek embriyo transferiyle hamileyim şuan bende hiç lekelenme tarzında bişeyler olmadı... zaten bu tedavilerde çok sabırlı olmak lazım bende çok rahat başladım tedaviye şimdiye kadar herşey yolunda gitti inş allahım kucağımıza aldığımız günleride gösterir...

kızlarrrrr bugün transferin 13.günü ilk defa bugün kan tahlili verdim..294.8 çıktı..çok iyi dediler..ikiz olabilirmi sizce ?

çağlacım hayırlı olsun canım...sanırım birden fazla transfer olmuş sana...benimde 12. günümde değerim 227 çıkmıştı bence tek ama sağlıklı olsun tek olsun senin olsun canım....

kızlar dun eskısehırdekı doktorumla gorustum hazıranın basında anotolıaya gorusmeye gıdıcez temmuzdada baslıcam ıns ALLAH NAsıp ederse ıns bende olumlu sonuc alırım

çağlacım hayırlı olsun canım...sanırım birden fazla transfer olmuş sana...benimde 12. günümde değerim 227 çıkmıştı bence tek ama sağlıklı olsun tek olsun senin olsun canım....

teşekkürler nursimcim..evet bana 2 tane transfer oldu.yarın bi daha kan tahlilim var..yani 16.gün..işallh her şey yolundadır.dediğin gibi biz bi taneye de razıyız.tek olsun bizimle beraber olsun..ama bende bulantı falan yok..öğle üzeri özellikle baş dönmelerim çok..göğüslerde de sık sık değil de ara ara ağrı bıçak gibi gelip gidiyor.kasık ağrım var ara ara bu kadar. bir de gece falan uyandığımda kendimi açlıktan ölecek gibi hissediyorum..yani öle aşırı bulantı kusma yok.o yüzden çok korkuyorum..

kızlar ya bende acayip başdönmesi var.özellikle öğleye doğru bi dönüyor ardından açlık hissdeiyom..kasıklarda da ağrı var.bunlar her şeyinde yolunda olduğunun göstergesi değil mi?

kızlarr bugün 16. günüm..kan değerim 905 çıktı..artık kan tahlili yapılmayacak doktorum 2 haziranda ultrasona gel dedi..değeri çok iyi buldular..ikiz olma ihtimali yüksekmiş...

çağla canım senin de ikiz:)) Benim de kanımda 15. gün 900 e yakın bir değer çıkmıştı. Bu arada benimde baş dönmelerim çok fazlaydı. Ani kalkışlar yapma. Sabah kalkınca bekle öyle yürü. Dengen yerine gelsin. Bende sorhoş gibi yürüyordum birden kalkıp yürüyünce. Ama 2. aydan sonra azalıyor. Birde sarımsaklı yiyecekler az ye. O da tansyon düşürdüğü için baş dönmesi yapar. Ben çok tüketirim. Az yiyince azaldı baş dönmelerim canım. Hayırlı olsun tekrar. Bizde ikizlerimizle 2.5 ayı doldrduk çok şükür.:))

canım benim senin de hayırlı olsun..işallah sonuna kadar böyle sağlıklı devam eder..benim normal yolla 2 hamileliğim ve ikisi de erken düşüğüm var..kan pıhtılaşmasıymış sorun sonradan anlaşıldı...şimdi önlemini aldıkk.şu anda bi sorun yok..işallah sonuna kadar böle devam eder.kucağımıza alırız bebeklerimizi...

hanımlar merhaba sanki burası genç anne adayları bölümü mü ben tüp bebek yaptırmak istiyordum düne kadar umutu düşünüyordu dün bir dr.ankara anatolya yı tavsiye etti hanımlar ben genç değilim

merhaba canım ben zubeyde hanımdakı doktor tavsıye ettı zaten eskısehırdekı doktorlar anotolıyı tavsıye edıyor nasıp olursa temmuzda start verıcem ben guvenıyorum anotolıaya ıns hepımız bebeklerımıze kavusuruz anotolıaya ıyı bır merkez doktoruna guven sen ne zaman baslıyacaksın yasını dert etme bence ALLAH ISTEDIKTEN SONRA BENCE OLUR UMUTLU OL DOKTORUNA GUVEN BOL SANS CANIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI INS

sağol canım banada sakarya hast.dr söyledi kesinlikle çok iyi bir yer dedi ben normalde bu ay başlıyacaktım kist peşimi bırakmıyor 3 cmkist için doğ.kont.verdi ist.daki dr.ama sakaryadaki dr dedi ki kist tüp bbk için sorun değil neden seni erteliyorlarki dedi onun için boşver ist.dakileri dedi
cumartesi anatolyadan randevu aldım görüşecm bakalım hayırlısı ben özellikle dr seçmedim artık hangisi olursa görünecem
inşallah heppimiz bebeklerimize kavuşuruz sanada bol şans canımamin

hayırlısı olsun canım bol sans zaten bulent hoca ve hakan hoca var ıkısıde ıyı doktorlarmıs ALLAH yardımcımız olsun hepımızın gorustukten sonra banada bılgı verırsın ben hazıranda gorusmeye gıdıcem temmuzda baslıyacagım ıcın cok zor bır surec bazen dusunmekten aklım gıtcek gıbı oluyo sızde sorun neydı bızım erkek ınfertılesı bende sorun gozukmuyo ıns ıkımızde olumlu sonuc alırız

canım ya genart diye bir hast.var onu duydun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…