hoşgeldiniz kızlar...yavru ceylan bizde sebepsiz grubundandık tek embriyoyla şuan hamileyim biz takipleri bulunduğumuz şehirde yaptırdık toplama ve transfere gittik... orda çalışanlar çok ilgililer her konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar 2 tane hoca var biz hakan hocada tedavi olduk...sadece transferde gördüm hakan hocayı yumurta toplamaya girdimi bilmiyorum anestezili olduğu için... başka sormak istediğin bişey varsa yardımcı olurum elimden geldiğince canım...
çağlacım bence kan testi yaptır için rahtlasın canım çünkü çift çizgiyi idrarda görmüşsün çok büyük olasılıklada hamilesin tatlım...
çağlacım hayırlı olsun canım...sanırım birden fazla transfer olmuş sana...benimde 12. günümde değerim 227 çıkmıştı bence tek ama sağlıklı olsun tek olsun senin olsun canım....
çağla canım senin de ikiz:)) Benim de kanımda 15. gün 900 e yakın bir değer çıkmıştı. Bu arada benimde baş dönmelerim çok fazlaydı. Ani kalkışlar yapma. Sabah kalkınca bekle öyle yürü. Dengen yerine gelsin. Bende sorhoş gibi yürüyordum birden kalkıp yürüyünce. Ama 2. aydan sonra azalıyor. Birde sarımsaklı yiyecekler az ye. O da tansyon düşürdüğü için baş dönmesi yapar. Ben çok tüketirim. Az yiyince azaldı baş dönmelerim canım. Hayırlı olsun tekrar. Bizde ikizlerimizle 2.5 ayı doldrduk çok şükür.:))
merhaba canım ben zubeyde hanımdakı doktor tavsıye ettı zaten eskısehırdekı doktorlar anotolıyı tavsıye edıyor nasıp olursa temmuzda start verıcem ben guvenıyorum anotolıaya ıns hepımız bebeklerımıze kavusuruz anotolıaya ıyı bır merkez doktoruna guven sen ne zaman baslıyacaksın yasını dert etme bence ALLAH ISTEDIKTEN SONRA BENCE OLUR UMUTLU OL DOKTORUNA GUVEN BOL SANS CANIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI INS
merhaba canım ben zubeyde hanımdakı doktor tavsıye ettı zaten eskısehırdekı doktorlar anotolıyı tavsıye edıyor nasıp olursa temmuzda start verıcem ben guvenıyorum anotolıaya ıns hepımız bebeklerımıze kavusuruz anotolıaya ıyı bır merkez doktoruna guven sen ne zaman baslıyacaksın yasını dert etme bence ALLAH ISTEDIKTEN SONRA BENCE OLUR UMUTLU OL DOKTORUNA GUVEN BOL SANS CANIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI INS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?