hayırlısı olsun canım bol sans zaten bulent hoca ve hakan hoca var ıkısıde ıyı doktorlarmıs ALLAH yardımcımız olsun hepımızın gorustukten sonra banada bılgı verırsın ben hazıranda gorusmeye gıdıcem temmuzda baslıyacagım ıcın cok zor bır surec bazen dusunmekten aklım gıtcek gıbı oluyo sızde sorun neydı bızım erkek ınfertılesı bende sorun gozukmuyo ıns ıkımızde olumlu sonuc alırız
arkadaşlar ben kütahyadan anatolia ya yönlendirildim fsh 14.09 olmuş yaşım 33 sizce bu değerde önce tedavimi ederler yoksaa hemen başlar mıyız i? lk gidişte eşimin Ankaraya gelmesine gerek var mı bir de benim 8 yaşında bir oğlum olduğu için devlet yardımı olmadan bu tedavi ne kadara mal olur? il dışından gelenler için kalmak gerekirse uygun yerleri var mı? Bilen arkadaşlar yardım eder misiniz lütfen
genart bılmıyorum ama ben 1 senedır takıplerıme gore anotolıa ve maya tup bebek te hamıle kalan cok ve basarılı merkez bence anotolıa dıyorum eskısehırdekı doktorum tanıdık oldugu ıcın orayı onerdı ben anotolıa derım ama genede arastır ıstersen gıt gorus hangısı ıcıne yatarsa orayla baslarsın takıplerırını burda yaptıracagın ıcın doktorun tup bebek merkezınle sureklı temasta olacak sen sadece yumurta toplama ve transfere gıdeceksın canım ankaraya benım oyle olacak yanı senı bılmıyorum benım doktorum talat demırkol zubeyde hanımda calısıyo bızden para almıcak takıplerımden tanıdık oldugumuz ıcın hakkımızda hayırlısı olsun ıns
arkadaşlar ben kütahyadan anatolia ya yönlendirildim fsh 14.09 olmuş yaşım 33 sizce bu değerde önce tedavimi ederler yoksaa hemen başlar mıyız i? Lk gidişte eşimin ankaraya gelmesine gerek var mı bir de benim 8 yaşında bir oğlum olduğu için devlet yardımı olmadan bu tedavi ne kadara mal olur? Il dışından gelenler için kalmak gerekirse uygun yerleri var mı? Bilen arkadaşlar yardım eder misiniz lütfen
ewt canım cok arastırdım anotolıa kararım kesın hayırlısı artık kısmette varsa gelır bebısımız hayırlısı hersey ALLAHTAN SONUCTA
kızlarrr kolay gelsin ben anatolia hamisiyim ilk igeneme 27kasımda baslamıstım cok sukur ilk denemede hamile kaldım benimki eş faktörüydü.ara ara girip bakıorum nevar ne yok dıye kafanıza takılan bısey olursa merkezle konusun hemen onlar zaten bu sebeple varlar...
caglacım herkeste degısık belırtı olur ben uykuya dusmustum ama onundısında aman aman bı belırım olmadı bulantım falan hıc olmadı..sadece yorgunluk ve uyku oldu bıde ben ılk 3 ay hıc tatlı yıyemedım canım hiccc ıstemıodu tıksınmedım ama yıyemıodum.gogusdekı agrı ılk 3ay en az devam eder sag sol farkı gogusdekı bezelerle alaklıdır benım sol gogsumde beze oldugu ıcın saga göre daha agrıdı ve daha hassas böle iste özetle kolay saglıklı bı hamılelık dılıorum....
Ben de Anatolia da tedavi görüyrum. Merkez yoğun olduğu için çok ilgili olmayabilir. Ama ben öyle hissetmedim. Hergün kan tahlilini alan bayan çok ilgili insanın halini hatrını soruyor. İnsanına göre değişiyor bence de ebinin dediği gibi.
kızlarrr kolay gelsin ben anatolia hamisiyim ilk igeneme 27kasımda baslamıstım cok sukur ilk denemede hamile kaldım benimki eş faktörüydü.ara ara girip bakıorum nevar ne yok dıye kafanıza takılan bısey olursa merkezle konusun hemen onlar zaten bu sebeple varlar...
caglacım herkeste degısık belırtı olur ben uykuya dusmustum ama onundısında aman aman bı belırım olmadı bulantım falan hıc olmadı..sadece yorgunluk ve uyku oldu bıde ben ılk 3 ay hıc tatlı yıyemedım canım hiccc ıstemıodu tıksınmedım ama yıyemıodum.gogusdekı agrı ılk 3ay en az devam eder sag sol farkı gogusdekı bezelerle alaklıdır benım sol gogsumde beze oldugu ıcın saga göre daha agrıdı ve daha hassas böle iste özetle kolay saglıklı bı hamılelık dılıorum....
Eskişehirli arkadaşım siz muayene için gittiniz mi ya da görüştünüz mü? ne dediler?
canım gıtmedım ben 19 hazıranda gıdıcem on gorusmeye temmuzda baslayacagım nasıp olursa bızımde raporsuz olacak canım 2 senelık evlıyım ben cunku rapor vermıyolar malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?