Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

evet canım cumartesi hem anatolya ya hemde genart a görünecem genartı intrten inceledim sanki daha iyi ama dr antolya dedi gerçi ilk muayenyi de ücretsiz yapıyorlar bilgin varsa paylaşırsan iyi olur canım iyi akşamlar

genart bılmıyorum ama ben 1 senedır takıplerıme gore anotolıa ve maya tup bebek te hamıle kalan cok ve basarılı merkez bence anotolıa dıyorum eskısehırdekı doktorum tanıdık oldugu ıcın orayı onerdı ben anotolıa derım ama genede arastır ıstersen gıt gorus hangısı ıcıne yatarsa orayla baslarsın takıplerırını burda yaptıracagın ıcın doktorun tup bebek merkezınle sureklı temasta olacak sen sadece yumurta toplama ve transfere gıdeceksın canım ankaraya benım oyle olacak yanı senı bılmıyorum benım doktorum talat demırkol zubeyde hanımda calısıyo bızden para almıcak takıplerımden tanıdık oldugumuz ıcın hakkımızda hayırlısı olsun ıns

arkadaşlar ben kütahyadan anatolia ya yönlendirildim fsh 14.09 olmuş yaşım 33 sizce bu değerde önce tedavimi ederler yoksaa hemen başlar mıyız i? lk gidişte eşimin Ankaraya gelmesine gerek var mı bir de benim 8 yaşında bir oğlum olduğu için devlet yardımı olmadan bu tedavi ne kadara mal olur? il dışından gelenler için kalmak gerekirse uygun yerleri var mı? Bilen arkadaşlar yardım eder misiniz lütfen

canım merhaba seni kim yönlendirdi benim fsh 24 ve yaşım 38 durumum hiç iyi değil ama yinede bir kez deneyecem ilk gidişte eşinin anakara gitmesine gerek yok neden anatolya ya sormuyorsun tlf 3124425656 sanırım kalacak yerleri var sen kaç yıllık evlisin ve rahatsızlığın ne

haklısın eğer bir durum olduğun belki işime yararacak faydası olabilr öneren dr. hakkında bir senedir anatolya yımı araştırdın
canım herikisi ile de görüşecem hayırlısı bakalım
sağl canım allah bebişlerimizai nasip eder inş.amin

ewt canım cok arastırdım anotolıa kararım kesın hayırlısı artık kısmette varsa gelır bebısımız hayırlısı hersey ALLAHTAN SONUCTA

canım bencede anotolıayı ara sor bılgı verırler bız ne desek bos kesın bılemeyız hakkında hayırlısı olsun

benim kütahyadaki doktorum önerdi o merkezi buradan ben de gerekli takipleriyaparım dedi araryıp sordum anatoliayı ama fiyatları şimdilik çok fazla nerdeyse 6000 e yakın bir rakam ilaçlar dahil üstelik rapor da alamıyorum çünki bir tane 8 yaşında oğlum var

ben 2 yıl önce dış gebelik geçirdim tek kanalım kapalı tek kanalım açık ve bir de fsh değerim 14 ,ama benim adetim 22 günde bir tekrarlıyor ve 3 gün sürüyor bu tahlil de bu ay adetim iyice azaldığında 3.gün yapıldı bilmiyorum yüksek çıkmasında son gün olmasının da önemi var mı çünki daha önce hep 2.gün yapılıyordu sadece bu ay 3.gün yapıldı ve yüksek çıktı.bu konuda bilgisi olan var mı

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::

ben daha önce orada yaptırdım ama olmadı biraz ilgisizler çünkü hasta cok ilgi az ve bu dönemde insanın ihtiyaçı olan şey ilgi.ben şimdi 2 kez deniyorum pazar günü ilaçlara başlıyorum ankara maya tüp bebek merkezinde...derimki iyi araştır saruboceq

gecemperisi arkadaşım canım benim...ben ilk defa yaptırdım orda ve tuttu..bana da çok ilgililer gibi geldi..aslında kişiden kişiye yorum değişiyor...benimle beraber orda tanıştıklarım da hamile kaldı..ilgili dediğim zaten toplasan merkezde 3 saat kalmadım ben.antepden geldim..daha ne yapacaklar ki..transfer ve yumurta toplama işini yapıp gönderiyorlar.başka bişiy beklenemez zaten.. o kadar hasta...sanma ki hamile kaldığım için böle düşünüyom..kalmasan yine oraya giderdim..

Bu arada arkadaşlar benim bugün 5-6 ...çarşamba ilk ultrasona girecem..sizlere bişiy soracam.bende belirti olarak baş dönmesi, ve uykuya eğilim var.bulantı yok..erkenmi sizce..tabi göğüs ucunda koyulaşma ve genişleme var bezeler de belirgin ama öyle çok bi ağrı yok..ama bi kaç gündür sağ göğüse bi ağrı saplanıyo bi kaç saat..sonra geçiyor..solda bişiy yok.normal mi bu.neden solda ağrı yok...

kızlarrr kolay gelsin ben anatolia hamisiyim ilk igeneme 27kasımda baslamıstım cok sukur ilk denemede hamile kaldım benimki eş faktörüydü.ara ara girip bakıorum nevar ne yok dıye kafanıza takılan bısey olursa merkezle konusun hemen onlar zaten bu sebeple varlar...
caglacım herkeste degısık belırtı olur ben uykuya dusmustum ama onundısında aman aman bı belırım olmadı bulantım falan hıc olmadı..sadece yorgunluk ve uyku oldu bıde ben ılk 3 ay hıc tatlı yıyemedım canım hiccc ıstemıodu tıksınmedım ama yıyemıodum.gogusdekı agrı ılk 3ay en az devam eder sag sol farkı gogusdekı bezelerle alaklıdır benım sol gogsumde beze oldugu ıcın saga göre daha agrıdı ve daha hassas böle iste özetle kolay saglıklı bı hamılelık dılıorum....

teşekkür ederim ebi26..özetle o kadar güzel anlatmışsın ki..evet sağ göğüsümde bezeler daha çok ...ne bilim ben de korkuyom işte 2 defa düşük yaşayıp kan pıhtılaşması olunca ister istemez oluyor..Allah bebeklerimizi korusun

Ben de Anatolia da tedavi görüyrum. Merkez yoğun olduğu için çok ilgili olmayabilir. Ama ben öyle hissetmedim. Hergün kan tahlilini alan bayan çok ilgili insanın halini hatrını soruyor. ınsanına göre değişiyor bence de ebinin dediği gibi.

hayırlı olsun canım tedavın ıns olumlu olur bebegıne kavusursun

canım ALLAH BEBEGINIDE KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN DARISI BIZLERE INS senın doktorun kımdı canım bızımde es faktoru onun ıcın bısey uygulandımı mesela

ecemnur hayırlı olsun canım tedavin arada durumundan haberdar et inş olumlu sonuç alıcaksın tatlım....

canım gıtmedım ben 19 hazıranda gıdıcem on gorusmeye temmuzda baslayacagım nasıp olursa bızımde raporsuz olacak canım 2 senelık evlıyım ben cunku rapor vermıyolar malesef

biz deokulun kapanmasını bekliyoruz eşim ve ben öğretmeniz ama şimdilik ön görüşmeye gidip temmuzda başlasak olucak mı yani o zaman çok daha iyi olur ,kaç gün önceden hangi doktor için randevu aldınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…