Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

yenı aldık anotolıayı arayıp canım bulent hocadan daha ıyı olur orda herseyı ogrenecez baslamadan fıyatı yapılacak ıslemı nasıl tedavı uygulanacak aklımıza gelenı merak ettıgımızı sora bılcez yanı memnun kalırsak on gorusmede temmuzda baslıcaz canım tahlıllerını sımdıye kadar yapılan tedavılerı goturucez doktor ona gore baslıcak

ecemnur hayırlı olsun canım tedavin arada durumundan haberdar et inş olumlu sonuç alıcaksın tatlım....

Teşekkür ederim nursimcm. Yarın yumoşlarım toplanacak Allah nasip ederse. Gelişmeleri aktarırım burdan. Beim için dua edin. Çok öptm.:1hug:

canım gıtmedım ben 19 hazıranda gıdıcem on gorusmeye temmuzda baslayacagım nasıp olursa bızımde raporsuz olacak canım 2 senelık evlıyım ben cunku rapor vermıyolar malesef

selam canım..bizde 19 haziranda ön görüşmeyi düşünüyoruz..kısmetse..malum meslekten dolayı okulların kapanması için. bizimkide raporsuz olacak bizde 2 yıllık evliyiz henüz..kimbilir orda karşılaşırız belki kısmetse.. buradan da güzel haberlerimizi paylaşırız inş. Rabbim yardımcımız olsun inş.. siz irtibat kurdunuz mu daha önce..yada fiyatlara dair bi bilgi edindiniz mi? raporsuz ne kadara varacak tahminen..a.s.

merhaba canım bızde 19 hazıranda ordayız hıc bılgımız yok fıyat falan on gorusmede herseyı ogrenecegız ıns telefonla randevu aldık bız o gun ıcın saat 14 de ıns gorusuruz nasıpse sızın sorun neydı bızım erkek ınfertılesı bende bısey yok ılk denememız olacak nasıp olursa canım temmuzdada baslıyacagız bız ıns hepımız hamıs oluruz ALLAHIM YARDIM ETSIN HEPIMIZE SABIR VERSIN

Teşekkür ederim nursimcm. Yarın yumoşlarım toplanacak Allah nasip ederse. Gelişmeleri aktarırım burdan. Beim için dua edin. Çok öptm.:1hug:

ECEMNUR CANIM INS OLUMLU SONUC ALIRSIN GUZEL HABERLERINI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUZ CANIM allah yardımcın olsun ALLAHIM MELEGINI GONDERSIN INS:CüvCüv:

hanımlar merhabalar sayılarımız artmış ben cumartesi gittim dr çok olumlu geldi bana bülent bey bende raporsuz gidecem 3750 dr 3165 ilaçlara verecem bide gidip gelecem eskişehirdenn yol masrafı benim yaştan dolayı biraz yüksek dozlu ilaç yazmışlar herhalde ilaçları kendimiz alıyoruz
çok yakında adet olacam galiba doğum kontr hapım bügün bitti herhalde 2güne kalmaz orda olacam gibi

selam kızlar bu topiğin ilk müdavimlerindenim aslında..ikinci denememe başlarken yazmıştım ilk.. ama malesef o da olumsuz sonuçlandı ..şimdi 3.için haziranın 15 i gibi gidicez anatoliaya ..sürekli doktor değiştirmek bana pek mantıklı gelmediği için aynı doktorumla devam etme kararı aldık..inşallah hepimiz için haziran ayı hayırlı ,uğurlu bir ay olur ..sevgiler.

a.s eskişehirli 2626 teşekkür ederim canım. İnşallah hayırlı haberler alırız h:CüvCüv:hepimiz.En çok yumurta toplamadan korkuyordum Allaha şükür atlattım zor geçmedi. Anestezi olduğundan hissedilmiyor zaten. İnşallah sağlıklı hamiş haberleri çoğalır ve bebeklerimize kavuşuruzz Allahın izniyle :))))))

Son düzenleme:
mrb kızlar..bugün 6+4 haftalık hamileyim..ilk defa ultrasona girdim bugün ne ile karşılaşacağımı bilmiyordum..Allaha şükür kese var içi de dolu ve kalp atışları da çok düzenli..inşallah bu şekilde devam eder...darısı isteyen herkesin başına ....

bu arada demeyi unuttum bebek 1 tane.. ikiz değilmiş..aslında ben üzüldüm baya..eşim sevindi annem de..iki taneye nasıl bakacan diyorlardı....çalıştığım için zorlanırsın falan diyorlardı ben de ne bileyim bi seferde bitiririm bu işi diyordum..benimki baya sorunlu olduğu için....buna da şükür..Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin de...

hayırlı olsun canım gorustun demek sen bızden once yol alacaksın ıns kavusursun melegıne baya tutacak ozaman masraflar ıns deger canım bebısın tutunur sana bulent hoca ıyımı bızde onla gorusecegız uzun protololmu senın canım bıde takıplerını eskısehırde yaptırmayacaksın hayırlısı olsun ALLAH YARDIMCIN OLSUN BIZI HABERDAR ET ARADA GRS CANIM KENDINE IYI BAK OLUCAK INS UMUTLU OL:CüvCüv:

INS BU SEFER MELEGINE KAVUSURSUN CANIM HERSEYIN BIR ZAMANI VAR BU SEFER BEBISINI GONDERIR ALLAHIM 3 TEDAVINDEMI ANOTOLIADA CANIM SORUN NEYDI SIZIN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN DOKTORUNUZ KIMDI DOGRU SOYLUYOSUN DOKTORUN SENI BILDIGI ICIN DAHA IYI INS OLACAK HEPIMIZIN BEBEKLERI BURDA HABERLERI VERICEZ MUTLU HAMISIZ DIYE AMIN:CüvCüv::CüvCüv:

INS CANIM HAMIS HABERINI BEKLIYORUZ BASI SEN CEKECEKSIN allahın ıznıyle en zoru atlatmıssın transferın ne zaman canım hakkında hayırlısı dualarımız senınle ıns olucak bebegın gelıcek:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

tebrık ederım senın adına cok sevındım allahım 9 ay saglıklı bı sekılde zamanında bebegını kucagına almayı nasıp etsın ıns bızede dua et canım ıns olumlu sonuc alırız keseyıde kalp atısınıda duymussun ne guzel bebısın ıyı ıcınde buyuyo annesı masallah nazar deymesın boyle devam etsın kendıne dıkkat et canım bebısıne ıyı baka.s.

güzel dileklerin için sağol canım..evet ilk iki denemem anatolıada oldu..hakan bey doktorum şimdi 3.için de anatolıada karar kıldık..çünkü baştan beri takip eden doktor seni çözmeye başlamıştır artık..yeni bir doktorla sil baştan yapmak istemedik..1.de herşey normaldi 2 tane 8 hücreli embriyo transfer edildi ama sonuç olumsuz..2.de ise ovitrellenin yumurtaları çatlatmadığını o yüzden sadece 1 yumurta toplayabildiğini söyledi doktorum..bu nadir rastlanan bir durummuş..burada da yazdım ama pek kimseden cevap gelmedi..sen böyle birşey duymuş muydun acaba? off ne bileyim zaman az kaldı ya korkuyorum yine aynı sorunla karşılaşmaktan..Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip eder inşallah hepimize :CüvCüv:

anatolia tüp bebek gerçekten facia,giden bin pişman gitmeyen bir pişman 15 yıl boyunca hep oyalandırıldım,hep traşlandım artık bittim bu yüzden arkadaşlar bariğ kaz olmayın

gecmıs olsun canım benım duyumlarıma ve arastırmalarıma gore basarılı bır merkez gebe kalan cok tabı kalmayanda olcak bu ALLAHTAN BENCE ONLAR ELINDEN GELENI YAPIYORLAR HERSEY allahtan bence o ol dedıkten sonra gelıcek bebısımız basta zaten ama herkezın de tutcak dıye bısey yok sonucta yuzde yuz kımse tutcak demez hakkında hayırlısı olsun ıns kavusursun bebısıne ALLAH ISTEMESSE VARDIR BI BILDIGI BIZ SONUNA KADAR MUCADELE EDECEGIZ GERISI allahıma kalmıs

bısey degıl canım bılmıyorum talıhsızlık ıste demekkı daha zamanı vardı olmadı demek nazlı bızım bebısler valla ama cok kıymetlı olacaklar geldıklerı anda ıns en kısa zamanda bızımle olurlar bı dakı tedavınde sana sıkıca tutunur bebegın canım

benim doktorum bülent traştı ilk demede ikizim oldu birini kaybettim kızım var şimdi tavsiye ederim

amin canım.. inşallah senin de bu tedavin en hayırlı şekilde sonuçlanır..burdan yazarız birbirimize güzel haberleri kısmetse ...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…