arkadaşlar ben anatolyadaki ilk denememizde hamile kaldım ve şu an 2 yaşında bir kızım var,allah isteyen herkese tattırsın inşallah
günaydın canım dogru söylüyorsun bızı bızden baska kımse anlayamaz zaten bunları paylasacak kımsem yok burda konusunca rahatlıyorum ALLAHIM bıze sabır versın artık cok zoruma gıdıyo cevrenın lafları nıye yapmıyosunuz 2 sene oldu bı sorun mu var arkadaslarım benle evlenenler bebeklerı kollarında bız ıkıncıyı yapcaz sen hala bırıncıyı yapamadın semesı okadar canımı acıtıyokı dısara dahı cıkmak ıstemıyorum hep hamıle yada bebıslerı goruyorum canım cok acıyo ama ıns ALLSAHIM bızede nasıp edıcek ınanıyorum canım umudum var cok sevındım ıns tedavın guzel gıder bebegıne kavusursun az kaldı kavusmana dualarım senınle:Saruboceq::CüvCüv:kendıne ıyı bak bende öptüma.s.a.s.
evet canım yaa alışveriş merkezlerine her girdiğimde çocuk reyonunda buluyorum kendimi eşim bu durumdan çok rahatsız oluyo ama tedaviye başlayalı bende daha bi umutluyum inş.. alıcı gözüyle bakmak daha bi başka geliyo ama hamile olupta bakmak daha da başka olacak eminim..evet bazı insanlar ne yazık ki çok anlayışsızlar biz bu durumu bi eksiklik olarak görmemeye çalıştıkça onlar gözümüze sokma gayretindeler..neyse Rabbim onları da ıslah etsin..evlatlarıyla mutlu mesut etsin bizede hayırlı,her iki dünya da yüzümüzü ak edecek,hz.meryem iffetinde,hz.ismail tevekkülünde evlatlar nasip etsin.. inş çok yakında hamile olarak oturacağım bilgisayarımın başına ve eskişehirlim hamileymişsin tebrikler diycem kardeşim..:lepi::dance:
ıns canım ALLAHIM HEPIMIZE NASIP ETSIN o guzel annelık duygusunu hamıleymıssın deyınce bırden tuhaf oldum o gunlerı gosterır ıns rabbım hayırlısıyla :Saruboceq:hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın hakkımızda ne hayırlısıysa onu gostersın ALLAHIM INS gece gunduz dua edıyorum hepımıze ALLAHIM KABUL ETSIN INS BIZE EKSIKMISIZ GIBI BAKANLARADA HAMILEYIM DEMEYI NASIP ETSIN BIZE HESAPLARIMA GORE CANIM TEMMUZUN 15 DE BASLARSAM TEDAVIYE TAM DOGUM GUNUMDE 14 AGUSTOSTA YANI OGRENECEGIM SONUCU BEBEGIM GELIRMIKI ANNESINE EN GUZEL DOGUM GUNU HEDIYESINI VERIR INS CANIM GRS :Saruboceq::CüvCüv:a.s.
lmaz:
lmaz: aaa aşk olsun baş ağrıtmak ne demek..olur mu hiç bizi en iyi biz anlarız.. burda bizimle aynı dertte olan yüzünü bile hiç görmediğimiz kardeşlerimizle sorunlarımızı paylaşıp rahatlıyoruz..tabii ki kafamıza takılan soruları da birbirimize soracağız..zaten anatolia ya gidersen inş.. orda da göreceksin..farklı yaşlarda farklı konumlarda bisürü bayan hemen kaynaşıveriyo birbiriyle aynı dertten muzdaribiz çünkü bazen en yakınımızda ki bile anlamıyoya bizi ..hani derlerya eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar diye o hesap.. benim bugün ilk kontrollerim yapıldı.. 10 tane falan yumurta gözüküyo şu an bu benim durumumdakiler için çok iyi çk şükür rabbime..ama henüz çk küçükler bakalım gelişim olursa inş.. bülent bey bugün dozu biraz daha artırdı 2 gün sonra gene kontrole gideceğim dua etmeyi unutma sakın olur mu.. kardeşin kardeşine ettiği duaya meleklerde amin derlermiş..Allah kardeşin için istediğinin aynını sanada versin derlermiş..a.s. hadi öptüm kocaman..
seni çok iyi anlıyorum yemeyip içmeyip biriktirdiklerimizle bi umudun peşinde koşuyoruz hepimiz ve az bi miktarda değil ödediklerimiz.. bide bizim gibi rapor kullanamayıp cepten yaptıranlar için daha külfetli..ama sonıç güzel olsun da inş. yavrularımız için değer.. ilk görüşmede 220 lira muayene ücreti alıyolar canım.. 1500 liralıkta ilaç yazdılar bana raporsuz kendi cebimizden veriyoruz diye de 500 liralık kısmını hastaneden verdiler yardım olarak.. hemen iki bina aşağıda anlaşmalı eczaneleri varmış kalan ilaçlarıda ordan 250liralık indirimle verdiler yani toplam 850 lira verdik biz ilaçlara.. daha başkada ilaca gerek yok bütün tedavi boyunca kullanacağınız kadarını yazdık dediler.. biz genede orası indirimli diye 1 kutuda fazla aldık her ihtimale karşı..zaten kart veriyolar açılmamış ilaç artarsa veriyosun paranı iade ediyolar.. işte bundan sonrada 3750 transfer parası vereceğiz herşey oraya ait tahlil, ultrason toplama transfer vs. başka para ödemiycez.. bide misafirhaneleri varmış sabah akşam yemeği dahil iki kişilik 55 liraymış.. uzun uzun yazdım ama umarım seni aydınlatabilmişimdir kardeşim Rabbim yardımcın olsun..hepimizin yardımcısı olsun..
ya hanımlar size birşey soracam siz gittiğiniz de mutlaka dr bülent bey veya hakan beyi görüyor musunuz yoksa diğer bayan dr lrmı bakıyor size
gelir annesi yeğenim tez gelir inş..:ecrin_bebek: seni sevindirir..beraber büyütürüz burdan paylaşırızyaramazlıklarını falan..sempatiksalakcinni güzel düşünelim güzel şeyler gelsin başımıza inş.. dualarım seninle Allaha emanet ol..boshayallersmile
canım ya bişey daha soracam misafirhanelieri tek kişilik kaça oluyor birde bana ilaçları hç söylemediler ne güzel indrmli aomışsınız benim ilaçlar çok pahalı tuttu sana hangi ilaçları yazdılar gerçi durumlarmız kesin farklıdır ama yine de hangi ilaçları yazdılar sana
canım genelde mehtap yapıyo ultrasonu...
mehtap izinli olmadıkca yada hasta sayısı çok olmadıkça hakan ve bulent ultrason yapmıyo.
bence bunları kafana takma çünkü doz atamasını hocalar yapıyo...
hakanla bülent yumurrta toplama işleminede giriyorlar bazen...
trasfere kesin giriyorlar...
merhaba canım..ben takibimi memleketimde kendi doktoruma yaptırıyorum..ultrason ve kanda e2 ye bakıyo beraber arıyoruz bülent beyi ve o duruma göre dozajı artırıyo yada azaltıyo şimdilik herşey yolunda bakalım..ilaçlara gelince benim randevumu doktorum almıştı ben yardımcı olup olamıycaklarınıda öğrenirmisiniz diye rica etmiştim onun katkısıda olmuş olabilir ama ben daha önce sitelerde anatolia yı çok araştırdım tanıtım amaçlı kendilerine bırakılan ilaçları hastalarına yardım olarak bedava verdiklerini çok okumuştum zaten onlarada giren çıkan bişey yok sonuçta bu ilaçları firmalar tanıtım amaçlı bırakıyolarmış üzerindede yazıyo para ile satılamaz diye.. eczaneyide onlar şuraya gidin falan demediler dediğim gibi biz daha önce çok araştırmıştık anlaşamalı eczanelerinde indirim yapıldığını okumuştum bi arkadaşın msjından..biz sorduk hangi eczaneyle anlaşmanız var diye eczacıda biz bişey demeden reçeteye bakıp size indirim yapıyoruz dedi..ilaçlarım 8 kutu menegon,ovitrelle 1 kutu,1 kutu crinone 5 kutu cetrotid dediğim gibi 500liralık kısmını hastaneden aldık..ha bide misafirhaneye bakacak vaktimiz yoktu olsaydı önceden görmek istiyodm o konuda biraz kafam karıştı açıkçası pansiyon şeklindeymiş banyo tuvalet ve salonu bi kaç aileyle ortak kullanıyosunuz dediler sanırım odalarda iki kişilik ki tek kişilik şu kadar falan diye belirtmediler zaten mecburen çift kişilik olmak zorunda eşlerimizde yanımızda olacak mecburen.. çok uzun oldu ama:kedi: neyse hadi kolay gelsin canım
canım genelde mehtap yapıyo ultrasonu...
Mehtap izinli olmadıkca yada hasta sayısı çok olmadıkça hakan ve bulent ultrason yapmıyo.
Bence bunları kafana takma çünkü doz atamasını hocalar yapıyo...
Hakanla bülent yumurrta toplama işleminede giriyorlar bazen...
Trasfere kesin giriyorlar...
tamam sağolu canım ya bu beni biraz tedirgin etti
anladım canm hem benim ilaçlarım SENİNKİNDEN DAHA FARKLI VE DAHA FAZLA BEN TRANSFER GÜNÜ ORDA KALMAK İSTESEM TEK KİŞİ KALMAYI BEN TEK KALACAM DÜŞÜNÜYORUM GERÇİ HIZLI TREN DE VAR ARTIK BAKACAM
KEŞKE BİZE SÖYLESELERDİ ANLAŞMALI ECZANE VAR DİYE HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEDİLER SADECE BU İLAÇ LİSTESİNİ GELİENCE GETİRİN DEDİLER
NEYSE ARTIK OLAN OLMUŞ İNŞ TAMAMINA ERDİERİR ALLAH HEPPİMİZİNKİNİ ALLAH PİŞMANLIK VERMESİN
BEN PEK ARAŞTIRMADIM SEN İYİ ARAŞTIRMIŞSIN TÜPTEN VAZGEÇMİŞTİM ESKİŞHR DR UM TAVSİYE ETTİ GİT ORAYA DİYE ARTIK NE ÇIKARSA HERŞEY NASİP
anladım canm hem benim ilaçlarım SENİNKİNDEN DAHA FARKLI VE DAHA FAZLA BEN TRANSFER GÜNÜ ORDA KALMAK İSTESEM TEK KİŞİ KALMAYI BEN TEK KALACAM DÜŞÜNÜYORUM GERÇİ HIZLI TREN DE VAR ARTIK BAKACAM
KEŞKE BİZE SÖYLESELERDİ ANLAŞMALI ECZANE VAR DİYE HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEDİLER SADECE BU İLAÇ LİSTESİNİ GELİENCE GETİRİN DEDİLER
NEYSE ARTIK OLAN OLMUŞ İNŞ TAMAMINA ERDİERİR ALLAH HEPPİMİZİNKİNİ ALLAH PİŞMANLIK VERMESİN
BEN PEK ARAŞTIRMADIM SEN İYİ ARAŞTIRMIŞSIN TÜPTEN VAZGEÇMİŞTİM ESKİŞHR DR UM TAVSİYE ETTİ GİT ORAYA DİYE ARTIK NE ÇIKARSA HERŞEY NASİP
günaydın bu arada herkese cumanız mübarek olsun ALLAHIM dualarımızı kabul etsın meleklerımızı gondersin ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?