Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

evet canım yaa alışveriş merkezlerine her girdiğimde çocuk reyonunda buluyorum kendimi eşim bu durumdan çok rahatsız oluyo ama tedaviye başlayalı bende daha bi umutluyum inş.. alıcı gözüyle bakmak daha bi başka geliyo ama hamile olupta bakmak daha da başka olacak eminim..evet bazı insanlar ne yazık ki çok anlayışsızlar biz bu durumu bi eksiklik olarak görmemeye çalıştıkça onlar gözümüze sokma gayretindeler..neyse Rabbim onları da ıslah etsin..evlatlarıyla mutlu mesut etsin bizede hayırlı,her iki dünya da yüzümüzü ak edecek,hz.meryem iffetinde,hz.ismail tevekkülünde evlatlar nasip etsin.. inş çok yakında hamile olarak oturacağım bilgisayarımın başına ve eskişehirlim hamileymişsin tebrikler diycem kardeşim..:lepi::dance:

ıns canım ALLAHIM HEPIMIZE NASIP ETSIN o guzel annelık duygusunu hamıleymıssın deyınce bırden tuhaf oldum o gunlerı gosterır ıns rabbım hayırlısıyla :Saruboceq:hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın hakkımızda ne hayırlısıysa onu gostersın ALLAHIM INS gece gunduz dua edıyorum hepımıze ALLAHIM KABUL ETSIN INS BIZE EKSIKMISIZ GIBI BAKANLARADA HAMILEYIM DEMEYI NASIP ETSIN BIZE HESAPLARIMA GORE CANIM TEMMUZUN 15 DE BASLARSAM TEDAVIYE TAM DOGUM GUNUMDE 14 AGUSTOSTA YANI OGRENECEGIM SONUCU BEBEGIM GELIRMIKI ANNESINE EN GUZEL DOGUM GUNU HEDIYESINI VERIR INS CANIM GRS :Saruboceq::CüvCüv:a.s.

gelir annesi yeğenim tez gelir inş..:ecrin_bebek: seni sevindirir..beraber büyütürüz burdan paylaşırız yaramazlıklarını falan..sempatiksalakcinni güzel düşünelim güzel şeyler gelsin başımıza inş.. dualarım seninle Allaha emanet ol..boshayallersmile

canım merhaba siz kontr anakara ya mı gidiyorsun iki gün arayla olanlara bide sen gittiğinde her defasında bülent beyi görüyor muusun yoksa hemsşlerle devam ediyorsun nasıl yapıyorsun

canım ya bişey daha soracam misafirhanelieri tek kişilik kaça oluyor birde bana ilaçları hç söylemediler ne güzel indrmli aomışsınız benim ilaçlar çok pahalı tuttu sana hangi ilaçları yazdılar gerçi durumlarmız kesin farklıdır ama yine de hangi ilaçları yazdılar sana

ya hanımlar size birşey soracam siz gittiğiniz de mutlaka dr bülent bey veya hakan beyi görüyor musunuz yoksa diğer bayan dr lrmı bakıyor size

ya hanımlar size birşey soracam siz gittiğiniz de mutlaka dr bülent bey veya hakan beyi görüyor musunuz yoksa diğer bayan dr lrmı bakıyor size

canım genelde mehtap yapıyo ultrasonu...
mehtap izinli olmadıkca yada hasta sayısı çok olmadıkça hakan ve bulent ultrason yapmıyo.
bence bunları kafana takma çünkü doz atamasını hocalar yapıyo...
hakanla bülent yumurrta toplama işleminede giriyorlar bazen...
trasfere kesin giriyorlar...

ıns canım ıns beraber buyuturuz tabı bebıslerımızı o gunlerı gorebılırmıyız kı ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN DUSUNMESI BILE HEYECAN VERIYOR INSANA TSK DUALARIN ICIN ÖPTÜMa.s.

merhaba canım..ben takibimi memleketimde kendi doktoruma yaptırıyorum..ultrason ve kanda e2 ye bakıyo beraber arıyoruz bülent beyi ve o duruma göre dozajı artırıyo yada azaltıyo şimdilik herşey yolunda bakalım..ilaçlara gelince benim randevumu doktorum almıştı ben yardımcı olup olamıycaklarınıda öğrenirmisiniz diye rica etmiştim onun katkısıda olmuş olabilir ama ben daha önce sitelerde anatolia yı çok araştırdım tanıtım amaçlı kendilerine bırakılan ilaçları hastalarına yardım olarak bedava verdiklerini çok okumuştum zaten onlarada giren çıkan bişey yok sonuçta bu ilaçları firmalar tanıtım amaçlı bırakıyolarmış üzerindede yazıyo para ile satılamaz diye.. eczaneyide onlar şuraya gidin falan demediler dediğim gibi biz daha önce çok araştırmıştık anlaşamalı eczanelerinde indirim yapıldığını okumuştum bi arkadaşın msjından..biz sorduk hangi eczaneyle anlaşmanız var diye eczacıda biz bişey demeden reçeteye bakıp size indirim yapıyoruz dedi..ilaçlarım 8 kutu menegon,ovitrelle 1 kutu,1 kutu crinone 5 kutu cetrotid dediğim gibi 500liralık kısmını hastaneden aldık..ha bide misafirhaneye bakacak vaktimiz yoktu olsaydı önceden görmek istiyodm o konuda biraz kafam karıştı açıkçası pansiyon şeklindeymiş banyo tuvalet ve salonu bi kaç aileyle ortak kullanıyosunuz dediler sanırım odalarda iki kişilik ki tek kişilik şu kadar falan diye belirtmediler zaten mecburen çift kişilik olmak zorunda eşlerimizde yanımızda olacak mecburen.. çok uzun oldu ama:kedi: neyse hadi kolay gelsin canım

tamam sağolu canım ya bu beni biraz tedirgin etti

anladım canm hem benim ilaçlarım SENİNKİNDEN DAHA FARKLI VE DAHA FAZLA BEN TRANSFER GÜNÜ ORDA KALMAK İSTESEM TEK KİŞİ KALMAYI BEN TEK KALACAM DÜŞÜNÜYORUM GERÇİ HIZLI TREN DE VAR ARTIK BAKACAM
KEŞKE BİZE SÖYLESELERDİ ANLAŞMALI ECZANE VAR DİYE HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEDİLER SADECE BU İLAÇ LİSTESİNİ GELİENCE GETİRİN DEDİLER
NEYSE ARTIK OLAN OLMUŞ İNŞ TAMAMINA ERDİERİR ALLAH HEPPİMİZİNKİNİ ALLAH PİŞMANLIK VERMESİN
BEN PEK ARAŞTIRMADIM SEN İYİ ARAŞTIRMIŞSIN TÜPTEN VAZGEÇMİŞTİM ESKİŞHR DR UM TAVSİYE ETTİ GİT ORAYA DİYE ARTIK NE ÇIKARSA HERŞEY NASİP

eksik yazmışım söylediklerinden herkese neredeyse aynı prsedürü uyguluyorlar yani umarım bişey olmaz

hayırlısı olsun canım hakkında bende anotolıaya gıdıcem ılk görusmem 19 hazıran temmuzdada baslıcam nasıp olursa ıns hamıs oluruz hep bırlıkte

canım tabi insan bu zaman da kime güveneceğini bilemiyo hele bu konuda.. bi umut uğruna yemeyip içmeyip biriktirdiklerimizi veriyoruz.. meleklerimiz için değer tabi..ama bazı aksaklıklar elbette canımızı sıkıp kafamızı karıştırıyo..daha önce bi çok yanlışlığa maruz kaldım kendi kendinin doktoru olacaksın derlerya öyle gerçekten herşeyi araştırıp öğrenmezse insan inan başına herşey gelebiliyo..gerçi başa gelecek nasipte varsa zaten gelir ama en azından bişeyleri bilince şu neden şöyle diyebiliyosun onlarda senin bişeyleri bildiğini farkedince daha farklı davranıyolar..parada çıkacak olduktan sonra bişekilde çıkıyo inan durumunu bilmiyorum ama üzülme canın sağolsun bak ben indirimli aldım ama dün hemşire hanm iğnemi düşürüp kırdı tanesi 100 lira napalım sağlık olsn dedik.. Allaha emanetiz hepimiz ve meleklerimizopuyorumnanaktan

günaydın bu arada herkese cumanız mübarek olsun ALLAHIM dualarımızı kabul etsın meleklerımızı gondersin ıns

günaydın eskişehirlima.s. sanada hayırlı cumalar.. Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.. dün ikinci kontrolüm yapıldı.. ilkinde e2 düşüktü ama çok şükür Rabbime istenen yükselişe geçti yalnız yumoşun birisi önde gidiyo onu baskılamak için cetrotide başla dedi doktorum.daha öncede göbekten iğne kullanmıştım ama onlar kullanıma hazırdı bunu benim hazırlamam gerekiyomuşeyvahedigeldismile galiba çekerken hava aldı iğne yerim kocaman şişti kızardı çok korktum yumoşlarıma bişey olacak diye:1no2:anne yüreği işte doktorumu aradım bişey olmazmış bugün o yapacak inş.. durum böyle dualarında unutma emi bu güzel cuma günündeopuyorumnanaktan

kızlar kötü söylemlere aldırmayın ben daha önce başka yerde 4 kez tüp bebek yaptırdım düşüklerim oldu sonuçta negatifti yani, 5. yi anatolida yaptırdım şimdi Allah nazarlardan korusun ikiz kızlarım var 44 günlük oldular benden sonra bir arkadaşımı oraya gönderdim oda şu an 20 haftalık hamile içiniz rahat olsun emin ellerdesiniz sadece bol bol dua etmek kalıyo size kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis

Kızlar mart ta anatolia da tedavi görmüştüm bende. ıkizlerimden biri erkekmiş dün söyledi doktor. 3.5 ay olmadan göründü:) Diğeri de biraz daha hareketsiz ve küçük. Umarım o da tabi sağlıklı olması sartı ile kız olur. Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. Hepinize Rabbbim gönlünüze göre bebişler versin. Diğerinin cinsiyetini öğrenince onu da paylaşacam:) Anatolia hakkında tereddütleri olan arkadaşlarım içiniz rahat olsun. Ben çok araştırmıştım. Anatolia yerimseniben

Ay ne güzel eternetimm.zemuszemus Bir kız bir erkek olur inş. Rabbim iki sevinci bir arada yaşatır inş. Benim de test günüme 4 gün kaldı canım hamişlerin duası kabul olur. Dualarını bekliyorum.

ecemnur senle beraber gün sayıyorum inan çok merak ediyorum sonucunu ben transfer gününü saymazsak 7. günde test yaptırmıştım 16.95 çıkmştı 2 gün sonra 48.70 çıktı test günümdede 227 çıktı bunları eğer test yaptırırsan düşük çıkarsa üzülme diye yazıyorum ama sanki oldu valla içimde öyle bi his var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…