Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

allah bagıslasın canım darısı bıze benımde bulent bey galıba bılmıyorum tamda

merhaba canım.. nasılsın görüşmeyeli.. benim doktorum da bülent bey.. yarın ilk görüşmeye gidiyorum inş..aslında 19 haziranda ilk görüşmeyi yapmayı planlamıştık ama beklemek dahada geriyo insanı..bir an önce başlamak istedim..eee başlamak bitirmenin yarısı demişler: bu ara tüm arkadaşlarım neredeyse bebek bekliyo .. kız kardeşlerimin ikiside hamile..teyzem falan...sabırsızlanıyo insan..bide hep bebek muhabbeti,alışverişi falan oluyo haliyle..insan fransız kalıyo:hulya: geçenlerde de iki arkadaşın bebekleri oldu onlara bebek görmeye gittim Allahım ne güzel bişeyyy.. :Saruboceq:darısı bize inş.. dua et tamam mı lütfeeennn.. hadi öptüm..olumunekankayizsmile

anatolia gidip te bana fiyat söyleyebilecek olan var mııı çok kararsızım birde pko olan var mı pkoda tüp bebekte başarı artıyormuş sizde duydunuz mu

hadı canım hayırlısı bakalım gıt gorus ıcın rahatlasın burda paylasırsın anotolıa nasıl bı yer doktorun ıyımı fıyatı falan bende sabırsızlanıyorum ama 19 da gıdıcez 15 gun kaldı zaten bebeklerı hamılelerı gorunce ıcım acıyo cok uzuluyorum ben ne zaman anne olacagım dıyorum bıde cevre baskısı bebek yokmu demelerı benle evlenenler bebeklerı oldu sonra evlenenlerın bıle oldu yakında ıkıncıyı yapcaz nıye yapmıyon demelerı o kadar acı verıyor kı bana cok zor ALLAHIM SABIR VERSIN EN KISA ZAMANDA BIZDE MELEKLERIMIZE KAVUSALIM INS CANIM HABERLERINI BEKLIYORUM DUALARIM SENINLE a.s.a.s.:CüvCüv::CüvCüv:

anatolia gidip te bana fiyat söyleyebilecek olan var mııı çok kararsızım birde pko olan var mı pkoda tüp bebekte başarı artıyormuş sizde duydunuz mu

ıstersen bı ara sor bızde bılmıyoruz canım herkesın deyısır herkese farklı tedavı uygularlar sorununa gore ıns kavusursun bebegıne

allah tamamına erdirir.inş. canım

allah razı olsun canım inş.değecek gitmemize yarın gidip başlıyorum hayırlısı canım takipleri herhalde ona yaptıracam zaten bülent bey de öyle dedi. ne takipleri yaptıracam valla bilmiyorum ama adet ikinci günü ilaçlarla gel dediler benimki değil herhalde uzun olması daha mı iyi benim yumurtalar az olduğu için zamn da az dediği için hızlı sını yapacak herhalde iyi mi kötü mü amin canım allah hepmzin yardımcısı olsun bilmiyorum için sanki ankara daki daha iyi dedi onun için ankara dedim yoksa umut a gidecektim

anatolia tüp bebek gerçekten facia,giden bin pişman gitmeyen bir pişman 15 yıl boyunca hep oyalandırıldım,hep traşlandım artık bittim bu yüzden arkadaşlar bariğ kaz olmayın

neyseki olumlu konuşan arkadaşlarda var tam da yarın gidecem oldumu şimdi sen 15 yıl boyunca aynı dr.mı gittin be canım

içine girdim ama pek birşey bilmiyorum yarın gidecem ben sadece bir kere deneyecem hayırlısı ile ben rabbim inş gönlümüze göre verir

benim doktorum bülent traştı ilk demede ikizim oldu birini kaybettim kızım var şimdi tavsiye ederim

sağol canım ya yarın gidecem umut oldu diyeyim benimde ikiz olsa

canım bana 3750 dr parası 3150 ilaç parası veriyorum umut 5200 yapacaktı ama nedense canım gitmek istemedi inş daha fazla birşey istemezler

ıstersen bı ara sor bızde bılmıyoruz canım herkesın deyısır herkese farklı tedavı uygularlar sorununa gore ıns kavusursun bebegıne

gerçi haklı olabilirsin herkese farklıda olabilir

kaydirigubbakcemile3 Çok teşekkür eder,m cnm eskişehirlimm 14hAZİRAN TEST GÜNÜ Hayırlısı inş. Hayırlı güzel sonuçlar veririm inş. Öpüyorum çokkk

kaydirigubbakcemile3 Çok teşekkür eder,m cnm eskişehirlimm 14hAZİRAN TEST GÜNÜ Hayırlısı inş. Hayırlı güzel sonuçlar veririm inş. Öpüyorum çokkk

hadı bakalım canım az kalmıs ıns ALLAHIM HAYIRLI GUZEL HABERLER VERIRSIN BURDA SEVINIRIZ DOKTORUN KIMDI CANIM SENIN BENIM BULENT HOCA OLACAK GALIBA HABERLERINI BEKLIYORUZ TATLIM KENDINE DIKKAT ET BEBEGINEDE IYI BAK :CüvCüv:a.s.İYİ GECELER CANIM

günaydın kızlar..eskişehirlim günaydın..a.s. biraz geç de olsa işte burdayım.. anatoliayla ilk görüşmemi yaptım ve hatta tedaviye bile başladım ilk iğnelerimi orda yaptırdım ve memlekete döndüm..takiplerimi burdaki doktorum yapacak inş.. öncelikle şunu söylemeliyim ki memnuniyet göreceli bi kavram..neye ve kime göre olduğuna bağlı ve ne beklediğimize.. ben tanıtım broşürlerinden internet sitelerinde ki tanıtım resimlerinden falan şöyle kocamaaaannn bi merkez beklentisiyle gitmiştim ama çok küçük biyermiş çk şaşırdım bunu söylemeden geçemiycem.. ama tabi önemli olan nasıl bi çalışma sergiledikleri.. daha önce bu konuda bi tecrübem olmadığı için kıyaslama yapamıycam ama işlerini dikkatle yapıyolar gibi bi izlenimle döndüm.. bülent beyde Allah razı olsun çok cana yakın ve insanı rahatlatan bi havası var.. bugün 3.iğnemide yaptırıp yarın kan ve ultrason takibi için ilk kontrolüme gideceğm.. ne olur dua edin kızlaarrrzemuszemus

MERHABA CANIM HADI HAYIRLI OLSUN ALLAHIM TAMAMINA ERDIRSIN INS BEBISINE KAVUSURSUN KISAMI UZUN TEDAVIMI TRANSFRIN NE ZAMAN CANIM BENIM 12 GUN VAR DAHA GITMEME SEN BENDEN ONCE BASLADIN AYAGINI SUR BIZDE GELELIM ARDINDAN:CüvCüv:INS HAKKIMIZDA HAYIRLISI DUALARIM SENINLE KENDINE IYI BAK ARADA GIRIP HABERDAR ET CANIM OLURMU MERAK EDERIM a.s.

teşekkür ederim canım güzel duaların dileklerin için.. inş.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. canım benim durumum biraz farklı ben hipo hipo hastasıyım.. ilaçlarla adet görüyorum o yüzden uzun protokolde rahim ve yumurtalıkların baskılanması sağlanırmış önce sanırım ama doktor bey senin ki doğuştan baskılanmış olduğu için gerek yok dedi.. ortalama 8-10 gün kadar iğnelerimi kullanacakmışım ondan sonra duruma göre yumurta toplama,transfer vs.. tarihi öyle belli olacak.yani yumurtaların gelişimiyle alakalı..yarın ilk kontrolümü yapacak doktorum..kanda e2 hormonuna bakacak ve ultrason takibi yapacak ona göre bülent beyle görüşüp bundan sonraki doz belirlenecek..Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.. dualarında unutma emi..

anladım canım hayırlısı olur ıns bıde sız anotolıada ılk gorusmede ucret odedınızmı ona gore gıdelım bızde hazırlıklı yanı bende cok heycanlıyım canım ıncır kuru yap ıstersen bıde corekotu tarcın bal karısımı yumurtalıklar ıcın cok faydalı cok olur yumosların canım ıns unuturmuyum canım dualarım hepımıze ıns:Saruboceq::CüvCüv::lepi:

seni çok iyi anlıyorum yemeyip içmeyip biriktirdiklerimizle bi umudun peşinde koşuyoruz hepimiz ve az bi miktarda değil ödediklerimiz.. bide bizim gibi rapor kullanamayıp cepten yaptıranlar için daha külfetli..ama sonıç güzel olsun da inş. yavrularımız için değer.. ilk görüşmede 220 lira muayene ücreti alıyolar canım.. 1500 liralıkta ilaç yazdılar bana raporsuz kendi cebimizden veriyoruz diye de 500 liralık kısmını hastaneden verdiler yardım olarak.. hemen iki bina aşağıda anlaşmalı eczaneleri varmış kalan ilaçlarıda ordan 250liralık indirimle verdiler yani toplam 850 lira verdik biz ilaçlara.. daha başkada ilaca gerek yok bütün tedavi boyunca kullanacağınız kadarını yazdık dediler.. biz genede orası indirimli diye 1 kutuda fazla aldık her ihtimale karşı..zaten kart veriyolar açılmamış ilaç artarsa veriyosun paranı iade ediyolar.. işte bundan sonrada 3750 transfer parası vereceğiz herşey oraya ait tahlil, ultrason toplama transfer vs. başka para ödemiycez.. bide misafirhaneleri varmış sabah akşam yemeği dahil iki kişilik 55 liraymış.. uzun uzun yazdım ama umarım seni aydınlatabilmişimdir kardeşim Rabbim yardımcın olsun..hepimizin yardımcısı olsun..

[/QUOTE TESEKKUR EDERİM CANIM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL AYDINLATTIN ALLAH RAZI OLSUN EVET ELIMIZDE AVCUMUZDA OLANI BEBISE YATIRICAZ YETERKI GELSINDE ONEMLI DEGIL PARA HERZAMAN BULUNUR BEBEGIMIZ ICIN FEDA OLSUN IYI BIZDE TETBIRLI GIDELIMDE NE OLUR NE OLMAZ CANIM BIZ ANKARAYA SADECE TOPLAMA VE TRANSFERE GIDICEZ TAKIBIMI KENDI SEHRIMDE YAPTIRICAM OLE OLDUGU HALDEMI 3750 VERICEMKI MISAFIRHANESI IYIYMIS BEN 2 GUN KALMAYI DUSUNUYORUM CANIM TRANSFERDEN SONRA HEMEM YOLCULUK YAPMAK ISTEMIYORUM GÖRÜŞÜRÜZ KENDİNE İYİ BAK a.s.a.s.[/QUOTE]

evet canım bende bundan sonra sadece toplama ve transfer için anatolia ya gideceğim takiplerimi kendi doktorum yapacak bu şekilde 3750.. zaten normalde 4250 falanmış herhalde..ama senin rapor falan olacaksa ilaçlar konusunda falan çok rahat olursun.. biz iki yıllık evli olduğumuz için bide öğretmenliğe başlayalı henüz 3 yıl oldu yani sigorta durumumuzda yetersiz geldiği için raporsuzuz..tabi tedbirli gitmenizi tavsiye ederim ilaç parasını falan tedarik et bence çünkü ordaki indirimlerden faydalanmış olursun bize 250,300 lira civarında indirimleri oldu eczanenin.. aa bide canım ben ordan hasta bilgilendirme kitapçığı aldım orda transferden sonra 3-4 gün hastalarımızın yolculuğa çıkmalarını istemiyoruz yazıyo..sanırım 3günde yataktan kalkmamak gerekiyomuş bitek yemek ve lavabo ihtiyacı için kalkabiliyomuşsuz.. yumurta toplandıktan sonrada 3gün bekletilip öyle transfer oluyomuş.. 24 saatte o zaman istirahat veriyolarmış sanırım yani kaç gün kalacağımızı falan söylerler yani bizim evdeki hesaplar çarşıya uymayabilir sende bilgilendirme kitapçığı iste ben orda bilmediğim pekçok şeyi öğrenmiş oldum..başka merak ettiğin bişey olursa yaz kardeşim hadi öptüm kocaman..:1hug:

TESEKKUR EDERIM CANIM BILGILERIN ICIN BIZDE 2 YILLIK EVLIYIZ CANIM RAPORSUZ OLUCAK BIZIMDE TEDAVI TAMAM CANIM TETBIRLI GIDERIZ BIZDE ANKARAYA INS BEYENIRIM MERKEZI VE DOKTORU ICIME SINER HERSEY NASIL DEVAM EDIYOMUSUN CANIM ILACLARINA INS HER SEY ISTEDIGIN GIBI OLUR TATLIM KITAPCIK ISTERIM TRANSFERDEN SONRA KALIRIM BEN KAC GUN OLURSA DOKTORUMUZA SORARIZ TABI NE KADAR GEREKIYORSA GORUSURUZ CANIM TESEKKURLER BASINI ARITMIYORUM DIMI SORULARIMLA KENDINE IYI BAK opuyorumnanaktan

lmaz:
lmaz: aaa aşk olsun baş ağrıtmak ne demek..olur mu hiç bizi en iyi biz anlarız.. burda bizimle aynı dertte olan yüzünü bile hiç görmediğimiz kardeşlerimizle sorunlarımızı paylaşıp rahatlıyoruz..tabii ki kafamıza takılan soruları da birbirimize soracağız..zaten anatolia ya gidersen inş.. orda da göreceksin..farklı yaşlarda farklı konumlarda bisürü bayan hemen kaynaşıveriyo birbiriyle aynı dertten muzdaribiz çünkü bazen en yakınımızda ki bile anlamıyoya bizi ..hani derlerya eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar diye o hesap.. benim bugün ilk kontrollerim yapıldı.. 10 tane falan yumurta gözüküyo şu an bu benim durumumdakiler için çok iyi çk şükür rabbime..ama henüz çk küçükler bakalım gelişim olursa inş.. bülent bey bugün dozu biraz daha artırdı 2 gün sonra gene kontrole gideceğim dua etmeyi unutma sakın olur mu.. kardeşin kardeşine ettiği duaya meleklerde amin derlermiş..Allah kardeşin için istediğinin aynını sanada versin derlermiş..a.s. hadi öptüm kocaman..

arkadaşlar ben anatolyadaki ilk denememizde hamile kaldım ve şu an 2 yaşında bir kızım var,allah isteyen herkese tattırsın inşallah

günaydın canım dogru söylüyorsun bızı bızden baska kımse anlayamaz zaten bunları paylasacak kımsem yok burda konusunca rahatlıyorum ALLAHIM bıze sabır versın artık cok zoruma gıdıyo cevrenın lafları nıye yapmıyosunuz 2 sene oldu bı sorun mu var arkadaslarım benle evlenenler bebeklerı kollarında bız ıkıncıyı yapcaz sen hala bırıncıyı yapamadın semesı okadar canımı acıtıyokı dısara dahı cıkmak ıstemıyorum hep hamıle yada bebıslerı goruyorum canım cok acıyo ama ıns ALLSAHIM bızede nasıp edıcek ınanıyorum canım umudum var cok sevındım ıns tedavın guzel gıder bebegıne kavusursun az kaldı kavusmana dualarım senınle:Saruboceq::CüvCüv:kendıne ıyı bak bende öptüma.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…