günaydın eskişehirlima.s. sanada hayırlı cumalar.. Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.. dün ikinci kontrolüm yapıldı.. ilkinde e2 düşüktü ama çok şükür Rabbime istenen yükselişe geçtiyalnız yumoşun birisi önde gidiyo onu baskılamak için cetrotide başla dedi doktorum.daha öncede göbekten iğne kullanmıştım ama onlar kullanıma hazırdı bunu benim hazırlamam gerekiyomuşeyvahedigeldismile galiba çekerken hava aldı iğne yerim kocaman şişti kızardı çok korktum yumoşlarıma bişey olacak diye:1no2:anne yüreği işte doktorumu aradım bişey olmazmış bugün o yapacak inş.. durum böyle dualarında unutma emi bu güzel cuma günündeopuyorumnanaktan
kızlar kötü söylemlere aldırmayın ben daha önce başka yerde 4 kez tüp bebek yaptırdım düşüklerim oldu sonuçta negatifti yani, 5. yi anatolida yaptırdım şimdi Allah nazarlardan korusun ikiz kızlarım var 44 günlük oldularbenden sonra bir arkadaşımı oraya gönderdim oda şu an 20 haftalık hamile içiniz rahat olsun emin ellerdesiniz sadece bol bol dua etmek kalıyo size kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis
kızlar mart ta anatolia da tedavi görmüştüm bende. Ikizlerimden biri erkekmiş dün söyledi doktor. 3.5 ay olmadan göründü:) diğeri de biraz daha hareketsiz ve küçük. Umarım o da tabi sağlıklı olması sartı ile kız olur. Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. Hepinize rabbbim gönlünüze göre bebişler versin. Diğerinin cinsiyetini öğrenince onu da paylaşacam:) anatolia hakkında tereddütleri olan arkadaşlarım içiniz rahat olsun. Ben çok araştırmıştım. Anatolia yerimseniben
Ay ne güzel eternetimm.zemuszemus Bir kız bir erkek olur inş. Rabbim iki sevinci bir arada yaşatır inş. Benim de test günüme 4 gün kaldı canım hamişlerin duası kabul olur. Dualarını bekliyorum.
ecemnur senle beraber gün sayıyorum inan çok merak ediyorum sonucunu ben transfer gününü saymazsak 7. günde test yaptırmıştım 16.95 çıkmştı 2 gün sonra 48.70 çıktı test günümdede 227 çıktı bunları eğer test yaptırırsan düşük çıkarsa üzülme diye yazıyorum ama sanki oldu valla içimde öyle bi his var...
canım cok sevındım saglıcakla kucagınada almayı nasıp etsın allahım ıns bızede nasıp olur temmuzda baslıyacagım anotolıaya erkek faktoru cok tedırgınım ıns pozıtıf olur sonucum
Ay ne güzel eternetimm.zemuszemus Bir kız bir erkek olur inş. Rabbim iki sevinci bir arada yaşatır inş. Benim de test günüme 4 gün kaldı canım hamişlerin duası kabul olur. Dualarını bekliyorum.
allah yardımcın olsun canım ıns guzel ılerler yumosların tatlım gobekten zor oluyo ben asılamada gobekten yaptım ama alıstım sonradan acıyo ama dayanıyoruz bebıslerımız ıcın az kaldı bebegıne kavusmana canımdualarımdasın canım kendıne dıkkat et :CüvCüv:a.s.olumunekankayizsmile
İnş. canım. Benimde erkek faktörüydü. Tedirgin olma için ferah tut canım. Pozitif düşün aksini düşünme o zman olur. 3 kişi olarak dua ediyoruz size:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağolasın canım Allah razı olsun..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu mübarek günler hürmetine..bu gece üç ayların başlangıcı daha çok dua edelim inş. birbirimize..perşembe akşamı da regaip kandili..bu arada bugün ki kontrolümü de yaptırdım..e2 ve ultrason takibi yapıldı bülent bey pazartesi anatoliada olmamı istemiş bikaçgün de orda yapılacakmış takiplerim.. yumoşlar biraz hızlı büyümeye başladılar artık yavaş yavaş tedavinin sonuna yaklaşıyoruz..bugün bide diş çektirdim nur topu gibi bikaç dikiş sahibi de oldum:gitme: enfeksiyon falan olabilir sonra tedaviyi zora sokar dedi doktorum çektirmemi istedi varsa çürüğünüz falan duyurulur.. şimdilik bu kadar kendinize iyi bakın kızlar Allah'a emanetsiniz..opuyorumnanaktan
Herkese merhaba.çoktandır bu topiğe uğramıyordum.bende Anatolia hamişlerindenim.eskilerden yani,bizden sonra çok arkadaşlar gelmiş buralara.hepiniz için herşeyin Hayırlısı olsun arkadaşlar.
Yasemin,Ebi ve Nurtopu..kızlar nasılsınız,hamilelik nasıl gidiyor?ben doğum yaptım üç hafta oldu. erken doğum oldu,33.haftada yaptım.ikiz olunca bu risk hep vardı.zor bi doğum oldu ama ben ve bebekler iyiyiz Şükürler Olsun.iki tane oğlum oldu teyzeleri,birinin adını Deniz Oğuz diğerininkini Kağan Samet koyduk.3 hafta küvözde kaldılar ama şimdi yanımdalar.Allah isteyen herkese bu duyguyu Nasip Etsin İnşallah.AMİN.
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. anatoliada tüp bebek yapıcam.bugün lukrin'e başladım. daha önce aşılama yaptırdım başka bi yerde olmadı, hayırlısı.Allah hepimizin yardımcısı olsun.artık mutlu sona kavuşmak istiyorum.dualarınızı ederken beni de eklemeyi unutmayın lütfennn....
Herkese merhaba.çoktandır bu topiğe uğramıyordum.bende Anatolia hamişlerindenim.eskilerden yani,bizden sonra çok arkadaşlar gelmiş buralara.hepiniz için herşeyin Hayırlısı olsun arkadaşlar.
Yasemin,Ebi ve Nurtopu..kızlar nasılsınız,hamilelik nasıl gidiyor?ben doğum yaptım üç hafta oldu. erken doğum oldu,33.haftada yaptım.ikiz olunca bu risk hep vardı.zor bi doğum oldu ama ben ve bebekler iyiyiz Şükürler Olsun.iki tane oğlum oldu teyzeleri,birinin adını Deniz Oğuz diğerininkini Kağan Samet koyduk.3 hafta küvözde kaldılar ama şimdi yanımdalar.Allah isteyen herkese bu duyguyu Nasip Etsin İnşallah.AMİN.
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. anatoliada tüp bebek yapıcam.bugün lukrin'e başladım. daha önce aşılama yaptırdım başka bi yerde olmadı, hayırlısı.Allah hepimizin yardımcısı olsun.artık mutlu sona kavuşmak istiyorum.dualarınızı ederken beni de eklemeyi unutmayın lütfennn....[/QUOT
merhaba canım hoşgeldin aramıza a.s. Rabbim hakkında herşeyin en hayırlısını nasip etsin hepimizede en kısa zaman da bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.. hz. meryem iffetinde hz. ismail sadakat ve teslimiyetinde hayırlı evlatlarımız olsun inş..opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
mrb arkadaşlar,bende temmuzda anatoliada başlamaya karar verdim,inşallah hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?