Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

allah yardımcın olsun canım ıns guzel ılerler yumosların tatlım gobekten zor oluyo ben asılamada gobekten yaptım ama alıstım sonradan acıyo ama dayanıyoruz bebıslerımız ıcın az kaldı bebegıne kavusmana canımdualarımdasın canım kendıne dıkkat et :CüvCüv:a.s.olumunekankayizsmile

canım ALLAH RAZI OLSUN ICIME SU SERPTIN SIZDE SORUN NEYDI ERKEK FAKTORU BIZIM ALLAHIM YAVRUNU SANA BAGISLASIN INS BIZDE ANNELIK DUYGUSUNU TADARIZ ALLAHIN IZNIYLE:Saruboceq::Saruboceq:

canım cok sevındım saglıcakla kucagınada almayı nasıp etsın allahım ıns bızede nasıp olur temmuzda baslıyacagım anotolıaya erkek faktoru cok tedırgınım ıns pozıtıf olur sonucum

Ay ne güzel eternetimm.zemuszemus Bir kız bir erkek olur inş. Rabbim iki sevinci bir arada yaşatır inş. Benim de test günüme 4 gün kaldı canım hamişlerin duası kabul olur. Dualarını bekliyorum.

CANIM HAMIS HABERINI BEKLIYORUZ INS BURDA AZ KALMIS HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN INS BEBISIN SANA SIKI SIKI TUTUNMUSTUR CANUM:Saruboceq:

Canım benim ya. İnşallah pozitif sonucu alırım ve değerlerim yükselir. zemuszemusBana test günü olarak 14 ü dediler. Transferim 03 haziranda oldu. Aslında pazar günü yapayım diyorum ama eşim kızıyor. O yüzden Pazartesiye kadar bekleyeceğim. :kedi:
Ben de aklıma n....... sonucunu getirmiyorum.Arkadaşım rüya falan görmüşş hayırlısı nursimcim bakalımm. Dua et benim için. Çok öpüyorumm Şeniz

Eskişehirlim çok teşekkür ederim. ınş sımsıkı tutunur bırakmaz beni. Artık sıra sizlerde inan en zoru beklemekmiş. ışyerinde olduğum için çok düşünmüyorum eve gidince aklıma geliyor. Düşünmeyince hemen geçiyor zaman Şurda 4 günüm kaldı artık. Hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim herkese anne olmayı nasip eylesin AMıN.olumunekankayizsmile

canım cok sevındım saglıcakla kucagınada almayı nasıp etsın allahım ıns bızede nasıp olur temmuzda baslıyacagım anotolıaya erkek faktoru cok tedırgınım ıns pozıtıf olur sonucum

İnş. canım. Benimde erkek faktörüydü. Tedirgin olma için ferah tut canım. Pozitif düşün aksini düşünme o zman olur. 3 kişi olarak dua ediyoruz size:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ay ne güzel eternetimm.zemuszemus Bir kız bir erkek olur inş. Rabbim iki sevinci bir arada yaşatır inş. Benim de test günüme 4 gün kaldı canım hamişlerin duası kabul olur. Dualarını bekliyorum.

Dualarım hep sizinle canım. Sizin mutluluğunuz benim mutluluğum. Hep yat teste kadar, pozitif ol canım. İnş. en güzel haberlerini bekliyoruz. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağolasın canım Allah razı olsun..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu mübarek günler hürmetine..bu gece üç ayların başlangıcı daha çok dua edelim inş. birbirimize..perşembe akşamı da regaip kandili..bu arada bugün ki kontrolümü de yaptırdım..e2 ve ultrason takibi yapıldı bülent bey pazartesi anatoliada olmamı istemiş bikaçgün de orda yapılacakmış takiplerim.. yumoşlar biraz hızlı büyümeye başladılar artık yavaş yavaş tedavinin sonuna yaklaşıyoruz..bugün bide diş çektirdim nur topu gibi bikaç dikiş sahibi de oldum:gitme: enfeksiyon falan olabilir sonra tedaviyi zora sokar dedi doktorum çektirmemi istedi varsa çürüğünüz falan duyurulur.. şimdilik bu kadar kendinize iyi bakın kızlar Allah'a emanetsiniz..opuyorumnanaktan

Herkese merhaba.çoktandır bu topiğe uğramıyordum.bende Anatolia hamişlerindenim.eskilerden yani,bizden sonra çok arkadaşlar gelmiş buralara.hepiniz için herşeyin Hayırlısı olsun arkadaşlar.

Yasemin,Ebi ve Nurtopu..kızlar nasılsınız,hamilelik nasıl gidiyor?ben doğum yaptım üç hafta oldu. erken doğum oldu,33.haftada yaptım.ikiz olunca bu risk hep vardı.zor bi doğum oldu ama ben ve bebekler iyiyiz Şükürler Olsun.iki tane oğlum oldu teyzeleri,birinin adını Deniz Oğuz diğerininkini Kağan Samet koyduk.3 hafta küvözde kaldılar ama şimdi yanımdalar.Allah isteyen herkese bu duyguyu Nasip Etsin ınşallah.AMıN.

İnş. canım. Benimde erkek faktörüydü. Tedirgin olma için ferah tut canım. Pozitif düşün aksini düşünme o zman olur. 3 kişi olarak dua ediyoruz size:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tsk canım pozıtıf dusunuyorum hep ıns ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN TSK DUALARINIZ ICIN ALLAH RAZI OLSUN CANIM

HAKLISIN CANIM HEP DUA EDIYORUZ EDICEZ allahım kabul etsın 3 ayların yüzü suyu hürmetine bebıslerımızı kavustursun bıze tedavın bıtıto demek az kaldı melegıne kavusmana ıns her seyın yolunda olmasına sevındım gecmıs olsun dısten cok korkuyorum valla suan bır sorunum yok ama cok zor cektırmekeyvahedigeldismile kendıne ıyı bak arada gırıp haberdar edersın canım ALLAHA EMENET OL ÖPÜYORUM İYİ GECELERolumunekankayizsmilea.s.

TSK CANIM ALLAH SANA BAGISLASIN BEBEKLERINI INS BIZEDE DUA ET CANIM NE MUTLU KAVUSMUSSUN YAVRULARINAÖMÜRLERİ UZUN BAHTLARI ACIK HAYIRLI EVLAT OLSUNLAR INS SIZE BIZDE TADARIZ INS ANNELIGI :Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. anatoliada tüp bebek yapıcam.bugün lukrin'e başladım. daha önce aşılama yaptırdım başka bi yerde olmadı, hayırlısı.Allah hepimizin yardımcısı olsun.artık mutlu sona kavuşmak istiyorum.dualarınızı ederken beni de eklemeyi unutmayın lütfennn....

hos geldın aramıza canım tedavın hayırlı olsun ıns kavusursun bebegıne sende bende anotolıa da twdavıye baslıyacagım ıns bende asılama oldum 3 kez olmadı malesef ınd tup te olacak bebıslerımız ALLAHIM NASIP EDERSE SIZDE SORUN NEYDI CANIM ANOTOLIA GIDIP GORUSTUN SANIRIM TEDAVIYE BASLADIN DUALARIMIZ HEPIMIZE SANADA TABI INSGELİR HABERLERINI BEKLIYORUZ:CüvCüv:a.s.

mrb arkadaşlar,bende temmuzda anatoliada başlamaya karar verdim,inşallah hayırlısı olur

Allah bağışlasın..Rabbim rahmet nazarıyla baktığı yuvalardan etsin yuvanızıopuyorumnanaktan.. hayırlı evlatlar hayırlı delikanlilar olsunlar vatana millete.. bizim içinde dua edin darısı başımıza inş..

mrb arkadaşlar,bende temmuzda anatoliada başlamaya karar verdim,inşallah hayırlısı olur

merhaba canım hayırlı olur inş. bu başlangıç senin içinde..Rabbim yardımcın olsun..

eskişehirlim çok heyecanlıyımfisfisfis yarın sabah 9da anatoliadayım inş.. belki bikaç gün giremem inş. herşey yolunda gider de burdan güzel haberler veririrm hepinize :CüvCüv::ecrin_bebek::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…