canım tesekkür ederimm.sana neler yapılıyo şimdi? anatoliyaya yumurta toplatmaya mı gidiyosun?bursa da yaşıyosun sanırım.ben yozgattayım.bursadan bi hastaneden sevk ettiriyo musun?benim adetimi 2. günü hafta içine denk gelirse sevk ettirmeden nasıl gidicem?sevkimi anatoliyada işlerler mi bilemiyorum.şehir dışında bi hastaneye gidebilmek için yozgattaki bi hastaneden sevkettirmem gerek.yardımcı olursan sevinirim.arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. anatoliada tüp bebek yapıcam.bugün lukrin'e başladım. daha önce aşılama yaptırdım başka bi yerde olmadı, hayırlısı.Allah hepimizin yardımcısı olsun.artık mutlu sona kavuşmak istiyorum.dualarınızı ederken beni de eklemeyi unutmayın lütfennn....[/QUOT
merhaba canım hoşgeldin aramıza a.s. Rabbim hakkında herşeyin en hayırlısını nasip etsin hepimizede en kısa zaman da bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.. hz. meryem iffetinde hz. ismail sadakat ve teslimiyetinde hayırlı evlatlarımız olsun inş..opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
merhaba canım hayırlı olur inş. bu başlangıç senin içinde..Rabbim yardımcın olsun..
eskişehirlim çok heyecanlıyımfisfisfis yarın sabah 9da anatoliadayım inş.. belki bikaç gün giremem inş. herşey yolunda gider de burdan güzel haberler veririrm hepinize :CüvCüv::ecrin_bebek::dance:
Ben de geçen yıl anatoliada yaptırdım ilk denememdi tutmadı.Harhangi bir gerekçe de göstermediler ikinci denemeyi planladılar sadece şu an smryna art de tedavi görüyorum tedavi öncesi birçok test yaptılar.İkinci denememde muradıma ererim inşallah.Allah herkese muradını nasip etsin inşallah.
mrb arkadaşlar,bende temmuzda anatoliada başlamaya karar verdim,inşallah hayırlısı olur
Allah bağışlasın..Rabbim rahmet nazarıyla baktığı yuvalardan etsin yuvanızıopuyorumnanaktan.. hayırlı evlatlar hayırlı delikanlilar olsunlar vatana millete.. bizim içinde dua edin darısı başımıza inş..
teşekkür ederim canım.bende 9 ay önce aynı şeyleri yaşadım sizlerle.zorlu bir dönem ama İnşallah sonuçları güzel olur hepiniz içinkaydirigubbakcemile5TSK CANIM ALLAH SANA BAGISLASIN BEBEKLERINI INS BIZEDE DUA ET CANIM NE MUTLU KAVUSMUSSUN YAVRULARINAÖMÜRLERİ UZUN BAHTLARI ACIK HAYIRLI EVLAT OLSUNLAR INS SIZE BIZDE TADARIZ INS ANNELIGI :Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar kan sonucum 72opuyorumnanaktan
eskisehirlim merhaba; canım senin adına çok üzüldüm ben 1 aşılama yaptırdım,tutmayınca çok yıprandım. bi daha da göze alamadım.sen 3 taneye iyi sabretmişsin.Rabb'im inş.yüzümüze bakar da hayırlısıyla biz de anne oluruz. ben 29 maysta ilk hakan yaralı ya görüşmeye gittim.12 haziranda lukrine başladım.adetin 2. günü 20. haziran gibi tekrar gitcem. sonra n'olcak bilemiyorum.sen temmuzda gelicen heralde.inş. karşılaşırız. neden temmuzu bekliyosun?bi an önce yap derim çünkü beklemek çok zor geliyo bana.kaç yıllık evlisin?ben 4 yıllık evliyim ilk yıl düşünmemiştik ama 3 yılda yoruldum.ilk prolaktinim 46 çıktı. dostneks kullandım ama sonra klomen,aşılama sıkıldım valla..dr. hiç bi sorun yok diyo.hakan bey de istersen bişey yapmayalım dedi.ben tüp istiyorum dedim.sen de ne sorun var?Allah yardımcımız olsun...görüşelimmmm....
AMİN CNM. Aradım merkezi gayet güzel dediler. Çarşamba ve Cuma günü tekrar kan tahlili yaptırın dediler. İnşallah değerlerim yükselir.Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin.Şenizhayırlı olsun ecemcim
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
İyimiymiş dra sordun mu değeri??
İnşallah hepimiz alırız bebeğimizi kucağımıza. Rabbim sizlere de yaşatsın bu mutluluğu. opuyorumnanaktanhayırlı olsun canım:lepi: ıns guzel bır 9 ay gecırırsın sag saglım bebegını kucagına alırsın ıns cok sevındım:dance:
ecemcim banada umut oldun sızde sorun neysı tek embrıyomu kacıncı gun embrıyosuydu benımde az kaldı baslamama tavsıye edıyomusun canım cok mutluyum senın adına ınan sankı ben hamıle kalmıs gıbı ıns dahada katlanır degerın ve bebegını kucagına almayı nasıp eder ALLAHIMopuyorumnanaktanhihoyyyt
arkadaşım hayırlı olsun, Allah hayırlısıyla çok rahat bi hamilelik dönemi ardından kucağına almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?