Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Ben de geçen yıl anatoliada yaptırdım ilk denememdi tutmadı.Harhangi bir gerekçe de göstermediler ikinci denemeyi planladılar sadece şu an smryna art de tedavi görüyorum tedavi öncesi birçok test yaptılar.İkinci denememde muradıma ererim inşallah.Allah herkese muradını nasip etsin inşallah.

hadı bakalım hayırlısı canım ıns guzel gelısmıstır yumosların her sey yolundadır tatlım yumurta toplamaya gıtmıyosun demı ben mı yanlıs anlatım gelınce ank haberlerını beklıyorum canım öptümsırnaşık şeya.s.

ıns bı dahakıne tutar nasıp kısmet tabı her sey belkı bızımde olmucak ama umudumuzu yıtırmıcez her seyde vardır bır hayır ALLAHIM ZAMANINI BILIR BIZ NE YAPSAK BOS SADE ALLAHA INANIP DUA ETCEZ BOOL BOOL VE KENDIMIZI DOKTORLARA EMENET ETCEZ INS HEPIMIZ KAVUSURUZ YAVRULARIMIZA INS:ecrin_bebek::Saruboceq:

çok sağol canım.darısı sizlerin başına inşallah.

TSK CANIM ALLAH SANA BAGISLASIN BEBEKLERINI INS BIZEDE DUA ET CANIM NE MUTLU KAVUSMUSSUN YAVRULARINAÖMÜRLERİ UZUN BAHTLARI ACIK HAYIRLI EVLAT OLSUNLAR INS SIZE BIZDE TADARIZ INS ANNELIGI :Saruboceq::Saruboceq:
teşekkür ederim canım.bende 9 ay önce aynı şeyleri yaşadım sizlerle.zorlu bir dönem ama İnşallah sonuçları güzel olur hepiniz içinkaydirigubbakcemile5

ben de 2. yi tekrar orda düşünüyorum ikizlerden birinin kalbi durdu 1 kızım oldu umarım bir dah ki sefer ikiz olur

eternetim teşekkür ederim canım. Bugün test günüm ınşallah sonucum hayırlı olur. Rabbim herkesin dualarını kabul eylesin. AMıN:1hug:

ecemcim banada umut oldun sızde sorun neysı tek embrıyomu kacıncı gun embrıyosuydu benımde az kaldı baslamama tavsıye edıyomusun canım cok mutluyum senın adına ınan sankı ben hamıle kalmıs gıbı ıns dahada katlanır degerın ve bebegını kucagına almayı nasıp eder ALLAHIM opuyorumnanaktanhihoyyyt

eskisehirlim merhaba; canım senin adına çok üzüldüm ben 1 aşılama yaptırdım,tutmayınca çok yıprandım. bi daha da göze alamadım.sen 3 taneye iyi sabretmişsin.Rabb'im inş.yüzümüze bakar da hayırlısıyla biz de anne oluruz. ben 29 maysta ilk hakan yaralı ya görüşmeye gittim.12 haziranda lukrine başladım.adetin 2. günü 20. haziran gibi tekrar gitcem. sonra n'olcak bilemiyorum.sen temmuzda gelicen heralde.inş. karşılaşırız. neden temmuzu bekliyosun?bi an önce yap derim çünkü beklemek çok zor geliyo bana.kaç yıllık evlisin?ben 4 yıllık evliyim ilk yıl düşünmemiştik ama 3 yılda yoruldum.ilk prolaktinim 46 çıktı. dostneks kullandım ama sonra klomen,aşılama sıkıldım valla..dr. hiç bi sorun yok diyo.hakan bey de istersen bişey yapmayalım dedi.ben tüp istiyorum dedim.sen de ne sorun var?Allah yardımcımız olsun...görüşelimmmm....

merhaba canım ben 2 yıllık evlıyım bız hemen cocuk ıstedık ama 1 sene dolmadan bakmadılar bır sorun varmı yokmu dıye 1 senedır 3 asılama yasadım o yuzden maddı zorladı anca temmuzda baslaya bılırım sansımız vardı azda olsa ama nasıp tabı her sey sonucta denedım aklımda kalmıcak dırek tupe gecseydım ya asılamayla tutarsa demıcem en azından ınsan ümitleniyo ama cok uzuldum ucude olmayınca ama genede zaman her seyın ılacı bızde esımde sorun sayı ve hareket dusuk ama sansınız yuksek dıyor doktorlar ıns yuzum guler kavusurum bebegıme yasım 23 esım 29 sızde sorun yoksa keske 1 kere daha yaptırsaydın canım senın yuksek tutma ıhtımalın ama tabı tup bebekte daha yuksek olur tutması gercı hersey nasıp ALLAHIM OL DIYECEK OLACAK BEBISLERIMIZ GELICEK BEN 19 HAZIRANDA GORUSMEYE GIDECEGIM BAKALIM TEMMUZDADA BASLARIM INS GORUSURUZ BULENT HOCA DOKTORUM ALLAH BIZE SABIR VERSIN COK ZOR GERCEKTEN YASADIKLARIMIZ AMA INS BU SABRIN MÜKAFATINI ALICAZINS BEBEGINE KAVUSURSUN CANIM SANSIN YUKSEK GORUSMEK UZEREa.s.opuyorumnanaktan

hayırlı olsun ecemcim
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
İyimiymiş dra sordun mu değeri??
AMİN CNM. Aradım merkezi gayet güzel dediler. Çarşamba ve Cuma günü tekrar kan tahlili yaptırın dediler. İnşallah değerlerim yükselir.Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin.Şeniz
hayırlı olsun canım:lepi: ıns guzel bır 9 ay gecırırsın sag saglım bebegını kucagına alırsın ıns cok sevındım:dance:
İnşallah hepimiz alırız bebeğimizi kucağımıza. Rabbim sizlere de yaşatsın bu mutluluğu. opuyorumnanaktan

Tek embriyo 8 hücreliydi sanırım. Orta kalite yani o zaman üzülmüştüm biraz ama inş değerlerim yükselir canlarım dua edin benim için. Yumurta toplamadan 3 gün sonra transfer gerçekleşti. Ben çok araştırmıştım merkezi istihareye yattım hatta. Siz de öyle yapın. Ben memnunum tavsiye ederim cnm. Önemli olan senin içine sinmesi. Allah sizlere de nasip etsin. opuyorumnanaktan

arkadaşım hayırlı olsun, Allah hayırlısıyla çok rahat bi hamilelik dönemi ardından kucağına almayı nasip etsin...

Çok saol cnm. Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın. AMİN hihoyyyt:CüvCüv:hihoyyyt

tatlım katlanıcak değerin hemde 2 katına falan çıkmıycak daha fazla artış olucak sende şaşıracaksın...

ınşallah nursimcim çok saolun bana destek olduğun için. Senin bebiş napıyor ne kadarlık oldu cnm. Aramızda bir ay var dimi. Aslında aynı tarihlerde olacaktık ama benim bebiş nazlandı baksana. Yaklaşık doğum tarihi ne zamana denk geliyor cnm? Test sonucunu öğrendikten sonra dediğin gibi değerlere takılmaya başlıyor insan. ıçim rahat Rabbim hayırlısını versin herkese. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…