Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

canım merhaba bende gerçekten fazla araştırlımadan incelenmeden yapılıyor gibi geliyor hatta kimseye önermiyorum diyorum eşim haksızlık yapma diyor bak sende benim gibi düşünüyorsn mesela bana ilaçları fazla vermişler normalde 12 günde gelmesi gereken sürece 9 günde geldi yumurtalar şimdi bilmiyorum ne durumdayım
niye dört emrb artık en fzla iki olacaktı ama bunlar sınırı iyi aşmışlar
bu arada bende ikinci ve üçüncü günllerde biraz adet sancısı ve çok bel ağrısı çekmiştim şimdi gerçi iyiyim herhangi bir ağrı ve sızı yok sende var mıydı transferden sonra kuyruk sokumu ağrısı

ama gerçekten bu hekimlere ben hakkımı helal etmiyorum

Tsk meryecım ıns sızede nasıp olur olumlu sonuc alırsınız tedavılerden anotolıa banada cok ıyı gelmedı bazıları cok ıyı ama bazıları suratsız bulent hoca cok ıyıye benzıyo ama fazla konusmadı bızle cunku ben on gorusmeye gıttıgımde orda hamıle oldugumu ogrendım tup yaptırmıcam ıcın ılgılenmedıler o yuzden

aaaa eskişehirli arkadaşım sen hani 19 haziranda gidecektin görüşmeye hamile mi olmuşsun çok sevindim Allah düz kurtarsın inşallah Allah gönlüne göre versin çok sevindim bize de dua et nolur ben anatoliada tedaviye başladım temmuz düşünüyorduk ama acil gittim fsh 21 eyükselmiş bülent beye 3.günü gittik ama hemen başlama kararı alındı bilmiyorum ya durumum çok kritik ya da uygun ortam var başlamaya bilmiyorum artık çok da fazla bilgi verilmiyor açıkçası burada yapılan tahlillerle başladık tedaviye

TSK CANIM INS HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN INS KAVUSURSUN BEBEGINE EN KISA ZAMANDA :Saruboceq:

Firuzecim yaşadıkların kolay deil canım. Allah sabır versin.

Ben de anatoliada tedavi gördüm. İlk tedavim. Eşimde sperm azlığı sorunu vardı. Dr beni muayene etti tahlil tetkik istemedi benden. Başka bir merkezgenelde herkese histeroskopi yapıyoruz demişti. Bunu dr a söledim sizin değerleriniz normal o yüzden gerek yok dedi. Ve tedaviye başladık benim yumurtam çok olduğu için ilaç dozajlarını ona göre düşük verdiler. Yumurta toplamadan önce bir ilacı kullanmamı söyledilr. O ilacı daha önce kullandığımda aşırı yanetki yapmıştı bunu dr a ilettim ve dr kullanma o zaman dedi. Ancak OHSS riskini anlattı bize eğer öyle bir durum olursa haber verin diye. OHSS riski transferden sonra oluşuyormuş. İlacı kullanmadığım için su toplama ihtimali yüksekti. Eşim ve ben araştırdık kirazın ve bol su içmenin su toplamaya faydası olduğunu öğrendik. Uyguladık. Allaha şükürler olsun yaşamadım ama transferden sonra diken üzerindeydim.

Çok yoğun oldukları için ilgi pek yok doğrudur ama işini iyi yaptıklarını düşünüyorum. Tabi bu göreceli herkese göre değişiyor iNŞALLAH ikinci tedaviye başlamadan doğal yoldan hamile kalırsın canım .Benim dr Hakan beydi.

ecemcım bugun doktora gıttım degerım artmıs keseyı haftaya carsamba gorucem gec dollenme oldugu ıcın 4 haftalıkmıs benımkı yavrum senınkı buyuk benden:sm_cool:

canım çok sevindim,Rabb'im inş. sağlıklı bi şekilde tamamına erdirir.hayırlı olsun...

ben 19 hazirandan beri ankaradayım.hastane bana da hiç ilgili gelmedi.sanki herşeyi biliyomuşuz gibi davranıyolar. rapor için evraklarımı 1 haziranda gönderdim, 14 haziranda işleme koymuşlar.gidiyorum geliyorum hiç bi açıklama yapılmıyo..merak edip soruyorum,stres yapmayın deniyo.eşimin ne zaman geleceği purogonu ne kadar kullanmam gerektiği yumurtaların büyümesinin normal düzeyde olup olmadığını hiç bilemiyorum.
hayırlısıyla mutlu sona ulaştırsın Rabb'im hepimizi inşallah...

ecemcım bugun doktora gıttım degerım artmıs keseyı haftaya carsamba gorucem gec dollenme oldugu ıcın 4 haftalıkmıs benımkı yavrum senınkı buyuk benden:sm_cool:

AAA şaşırdım eskişehirlim. Demek geç döllenme olunca değişiyormuş. İnternetten hesapladım ben bugün 5 hafta 6 gün diyorr.Bugün kese için gidiyorumm inşallah Allahın izniyle görürüm bebişimi Gelişmelerden haberdar ederim sizleri opuyorumnanaktan

ıns gorursun gormezsende sonra gosterır bazen gec gosterıyormus kendını ben haftaya ıns gıdecegım haberlerını beklıyoruzkaydirigubbakcemile3

herkese slm.benimde bi sorum olcak. bende pco var eşimde de sperm sayısı düşüklüğü evleneli 2 sene oldu ve zekai tahir buraktaki dr daha benim sonuçlarımı görmeden eşimin değerlerine bakarak direk tüp bebk tedavisi dedi.bende buaralar hastane araştırmasındayım . anatolia ve memorial arasında karasızım.evlilşk süresi 3 seneyi doldurmadığı için ssk dan yararlanaıyoruz bu tedavinin maliyeti ne oluyor. şimdiden tşklr

Eskişehirlim ben o gün gidemedim cnm. Randevum iptal oldu dr ameliyata girmiş. ılk başta çok sinir oldum ama vardır bunda da bir hayır dedim. Pazretsiye kaldı yani bugüne inşallah bugün görürüm Allah nasip ederse bugün hesaplamam doğruysa eğer (geç döllenme deilse) 6+2 .

inşallah arkadaşım herkesin şansı görecagi ve yaşayacagı varsa yaşıyor rabbim bize daha zor yükler yüklemesin inşallah seninde bebegin hayırlı olsun

merve sen hamilemisin anlayamadım kusura bakma sizin sorununuz ne bizim eşimin azosperm sorunu var tekrar deneyecez fakat nerde yapacaz bilmiyorum eşimin görevinden dolayı şimdi muştayız onun için nerde tedavi olacagımızı bilmiyoruz maya erkek faktöründe başarılı diye duydum ama yine kafamız karışık şimdi biz üç aylık küre başladık inşallah iyi sonuç alırız hiç bir doktorun kapısını aşındırmadan evimiz de bizlerde hamilelik haberlerini alırız bence bütün arkadaşlar ilk önce dogal kürleri uygulasın daha sonra tedaviye başlasın benim düşüncem bu arkadaşlar ALLAH cümlemize şafa versin

arkadaşlar merhabalar nasılmsınız özellikle yakın zamanda anatoliaya gidip tranfser yaptıran varmı sonuçlarınız nasıl çıktı benim daha belli olmasına var ama şimdi belli olanlar bizimle paylaşabilir mi

hamilemiyim bilmiyorum daha süresi var bizim sorun bende yumurtam kalitem çok düüşük ondan birazda yaşımın etkisi ama benimki yaşımdadan kötüymüş nasip inş hamileyim ne güzel olur hayırlı sağlıklı evlatlar allah isteyen herkes e nasip etsin

merve arkadaşım sogan ve incir kürünü denedinmi yumurtalıklara çok faydalı oldunu duydum bence denemekte yarar var istersen bir araştır

ıns canım gormussundur keseyı haberını beklıyorum sabırsızlıkla

ıns canım gormussundur keseyı haberını beklıyorum sabırsızlıkla

Dün gittik ultrasondan gördük cnm.:CüvCüv: Kalpide atıyor dedi dr. Dinlemedik sadece gördük. Çok güzel bir duyguu eskişehirlim sen önümzdeki hafta gidecektin sanırım. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı opuyorumnanaktan Burdaki dr um 5 haftalık olduğunu söledi. Transfere göre hesapladı. Adet tarihime göre hesaplamadı. Önemli olan sağlıklı olması haftası falan önemli deil.:1hug:
Sen de gidince yaz eskişehirlimmm

canım cok sevındım demek gördün melegını hadı hayırlısı ıns cok sevındım ıns bende gorurum hersey yolundadır ben yarın gıdıyorum gormeye ıns gorurum:Saruboceq:herkese nasıp etsın ıns annelık duygusunu bızde sag saglım bebeklerımızı vaktınde kucagımıza alalım :ecrin_bebek::Saruboceq:evet saglıklı hayırlı evlat olsunlar canım ıns:lepi:senı haberdar ederım canım yarımn aksam ıns dua et banaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…