Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

eskisehirlim canım inş. senin için herşey çok güzel gerçekleşir.inş.Rabb'im hayırlısıyla zorlaşmadan en yakın zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder.biz de buradan hayırlı haberler veririz inş. artık etrafımda kimseyle paylaşamıyorum duygularımı.yaşamayan hiçkimse anlayamıyo beni belki de.ya da ben onların söylemleriyle avunamıyorum.ben de hiç aklımda yokken bi ay hamile olduğumu öğrenmek isterdim ama 36 ay geçti, her ay umut ve her ay negatif. çook zoor..allah yardım etsin.acısın bize inşallah.. (hayırlısı çocuğumun olmaması olmasın)

selam kızlar...ecemnur tebrik ederim seni..Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah..darısı başımıza..ben de kısmetse bir haftaya kadar ankarada olacağım kızlar..kısa protokol olacağı için uzun sürmeyecek inşallah herşey yolunda gider bu sefer..şuan farlutal kullanıyorum hastalandığımda tedavim de başlayacak..mübarek günlere denk gelmesi iyi oldu..birbirimize bol bol dua ederiz ne güzel..Rabbim mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine tedavilerimizi hayırlı bir şekilde sonuçlandırsın inşallahh (AMıııııNNNNNN)

Saol cnm. Rabbim bu mutluluğu sizlere de yaşatır inşallah. opuyorumnanaktan .Tedavi sürecinde olumsuzlukları düşünme cnm. Hayırlısıyla adetin geldiğinde süreç başlayacak ve nasıl geçtiğini anlamayacaksın.
ecemnurcum biz bugün 9 haftayı devirdik canım....

Cnm Maşallah ne kadar hızlı gçiyor vakit. İnş doğumunu da gösterir Yücre Rabbim olumunekankayizsmile

Selamlar kızlar.nasılsınız..ben 29 yaŞında 5 yıılık evlıyım..ılk tÜp bebek denememı nısan ayında maya da yaptırdım..2.deneme ıÇın anaolıa yı dÜŞÜnÜyorum..gÖrÜŞlerınıze vede deĞerlendırmelerınıze ıhıtıyacım var..deneyımlerınızı paylaŞırsanız sevınırım..dıĞer merkeezde bırÇok olumsuzluk yaŞadım..tekrar aynı Şeylerı yaŞamak ıstemıyorum..rabbım cÜmlemızın yÜzÜnÜ gÜldÜrsÜn ınŞallah

Arkadaşlar yardım edin nolur fsh değerim geçen ay 14.09 du bu ay 21.71 e yükselmiş bu ne demek tüp bebek merkezleri beni kabul eder mi lütfen cevap yazın 33 yaşındayım normal adet oluyorum bu değerde tüp bebek tedavisine başlarsak sonuç alır mıyız

cnım merhaba benim fsh 24 idi öyle başladık ben yaş 38 senin kaç tüpte özelliklle adet olmanız bizim içinn değerkli demişti bi dr

merhaba arkadaşlar ben de bugün itibariyle lucrinle ikinci tedavime başladım. ilk tedavimde ocak ayında anatoliada oldu fakat maalesef kimyasalla neticelendi inşallah bu sefer olur ve hepimiz bir an önce yavrularımıza kavuşuruz.

cnım merhaba benim fsh 24 idi öyle başladık ben yaş 38 senin kaç tüpte özelliklle adet olmanız bizim içinn değerkli demişti bi dr

ben 33 yaşındayım geçen ay 14.09 olan fsh bu ay 21.71 olmuş tüp bebek tedavisine başladık hayırlısıyla inşalaah

ben 33 yaşındayım geçen ay 14.09 olan fsh bu ay 21.71 olmuş tüp bebek tedavisine başladık hayırlısıyla inşalaah

canım ya ben gerçekten anatolya gitmetken çok pişman oldum adam yerine konulmuyorsun en başta çok kalabalık adamlar bıkmış galiba hasta görmekten
ne zaman başladın hayırlı olsun ben de başladım ama bana hiçbir bilgi bişey analtmadlar
millete neler nelr söylemişler benim yaştan dolayı olmaz düşünüp adam yerine koymamşlar ben hakkımı heleal etmiyorum onlara

ecemnur canım sen şimdi ne durumdasın bende cuma günü et yaptık ya canım tranfrden sonra çok istiarahat ettin mi belin acıyor mu çok hafif adet sancısı çektin mi
eskişehirli çok güzel bir haber allah tamamına erdirdsin canım darısı başımıza

merye arkadaşım ben bugün 5.iğnelerimi oldum femara protokolü ile başladık benim yaşım 33.7 -34 sayarsak geç kaldım heralde 2.çocuk için bugün e2 ölçümü ve folikül büyüklüğünü ölçtük bildirdik ,anatolidan arayıp ilaçlara devam dediler senin doktorum kim benim doktorum bülent bey

benden gençsin canım hayırlısı inş benim hiç çocuk yok senin allaha şükür varmış bitane allah pişmanlık vermesin inş.hayırlısı ile bebşlri alacaz herşey nasp etsin
yakında yumurta toplamaya gidersin hayırlısıyla
ben ebmriyo transferi yaptım birkaç gün önce bi 10 gün sonra test yapacam hamileik ttesti nasip

bu arada hanımlar eşim anatolyaya haksızlık yaptğımı söylüyor onların hakkına giriyorsun diyor hangi biriyle özel ilgileneceklerki diyor bisürü hastası var yumurta troplama ve embriyo tranferine ancak yetişirler diyor kimse bu işi hayrına yapmıyor diyor sanki

arkadaşım biz dün ilk e2 ölçümünü yaptık biz söyledik merkeze burdaki doktorumuz aramadı acaba takipleri de mi ankarada yaptırsaydık diyorum

yumurta toplama sırasında ankarada kalmaya gerek var mı ? Ben iyice takıntı haline getirdim heralde nu tedavi nasıl tamamlanır bu stresle bilemiyorum.elimde dğil sakin olamıyorum.her aşamada ayrıntılı bilgi almak istiyorum ama mümkün olmayınca kendi kendime internetten araştırıyorum bir çok farklı hikaye okuyorum onlardan kendim için yorunm çıkarıyorum.olumsuzluğa kapılıyorum

canım ben ikinci gidişimde iğnelere başladım sonra eskişehirde takip yaptım 5.gün onları aradım drla berebar femera yı kestiler cetrodine başladım iki gün sonra tekrar eskşhr deki dr gittim ertesi gün bir daha gittim folikül takipleri için sonra foliküllerim çabuk büyüdü normalden 3 gün önce büyüdüler iyi bişey mi bilmiyorm ama normalde 12 gün de olması gereken sonuçlar bende 9 günde gerçekleşti
ondan sonra yarın gelin bkalım dediler o zaman gittim ankaraya sonra da iki gün sonra yumurta toplamak için gel dediler 3 gün sonnrada embriyo transferi yaptık artık şuan beklemedayim
yani ayrıntılı anlattım benimkini gerçi herkesin aynı olacak diye bişey yok senin durumuna göre ilaçlara devam ettiriyorlar

yok canım niye olumsuz yorumlar çıkarıyorsun dua et hayılısı inş.allah verecek bizlere inş.

gerçi sende biliyorsun öyle çok ayrıntılı bilgi bize vermiyorlar özellikle ben o konuda rahatsız oldum insan biraz daha özel ilgi istiyor artı bir bilgimizde yok öyle giriyoruz işin içine allah nasibimize koysun inş.bebişleri hayırl ı evlatlaraı kendisine ve topluma faydalı ve bize evlatlr versin amin
ama canım canını o kadar sıkma ve hiç heyecan yapma ne olacaksa o olacak kaderdn kaçılmz

canım hayırılısı inş.allah nasp etsin amin
canım kimyasal gebelik hakkında biraz bilgi verirmisin sende ne gibi etkileri oldu
bedensel olarak yani bunu

canım allah evlatszı bırakmasın inş.

canım hayırılısı inş.allah nasp etsin amin
canım kimyasal gebelik hakkında biraz bilgi verirmisin sende ne gibi etkileri oldu
bedensel olarak yani bunu

canım allah evlatszı bırakmasın inş.

amin canım inşallah bu süreç hızla geçer ve hayırısıyla kavuşur herkes evladına.
Kimyasal gebelikte aslında bhcg pozitif çıkıyor fakat sonra yapılan kan tahlilinde değer düşüyor ve kendiliğinden kanamayla gebelik bitiyor. Yani embiryo rahme yerleşemiyor. Kimyasal denmesinin nedeni de sadece labaratuar ortamında gebeliğin tesbit edilmesi, kan tahlilleriyle. Aslında birçok kadın bunu yaşarmış; fakat biz tüp bebek hastaları olduğumuzdan kan tahlilleri yaptırıp hemen öğrendiğimiz için fark ediyoruz, ya da doktorumuz söylüyor kimyasal gebelik geçirdiğimizi.
Bendeki etkilerine gelince canım ben regliyle attım. Regl bittikten yaklaşık 10 gün sonra tekrar hafif bir kanama yaşadım o kadar.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgiler!

arkadaşlar bende ilk denememi anatolyada yaptım eşim azosperm diye bana her hangi bir test yapılmadı tedavi sürecinde fazla ilaçtan dolayı benim yumurta uyarımı çok oldugundan az kalsın ölecektim doktoru aradık normal dedi karacigerim su topladı bunlar transferden sonra oldu dört emriyo yerleştirildi üç tanesş tuttu fakat canlanma olmadı kürtajla alındı herkesin şansıdır fakat ben çok fazla ilgilenilmeyip araştırma yapılmadan tedaviye başlandıgını gördüm ilk denemem oldugundan dolayı bilgimde yoktu onun için bence iyice araştırılıp tedaviye öyle başlanmalı .Allah heipmizin yardımcısı olsun dürüst insanlarla karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…