Saol cnm. Rabbim bu mutluluğu sizlere de yaşatır inşallah. opuyorumnanaktan .Tedavi sürecinde olumsuzlukları düşünme cnm. Hayırlısıyla adetin geldiğinde süreç başlayacak ve nasıl geçtiğini anlamayacaksın.selam kızlar...ecemnur tebrik ederim seni..Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah..darısı başımıza..ben de kısmetse bir haftaya kadar ankarada olacağım kızlar..kısa protokol olacağı için uzun sürmeyecek inşallah herşey yolunda gider bu sefer..şuan farlutal kullanıyorum hastalandığımda tedavim de başlayacak..mübarek günlere denk gelmesi iyi oldu..birbirimize bol bol dua ederiz ne güzel..Rabbim mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine tedavilerimizi hayırlı bir şekilde sonuçlandırsın inşallahh (AMİİİİİNNNNNN)
ecemnurcum biz bugün 9 haftayı devirdik canım....
Arkadaşlar yardım edin nolur fsh değerim geçen ay 14.09 du bu ay 21.71 e yükselmiş bu ne demek tüp bebek merkezleri beni kabul eder mi lütfen cevap yazın 33 yaşındayım normal adet oluyorum bu değerde tüp bebek tedavisine başlarsak sonuç alır mıyız
cnım merhaba benim fsh 24 idi öyle başladık ben yaş 38 senin kaç tüpte özelliklle adet olmanız bizim içinn değerkli demişti bi dr
ben 33 yaşındayım geçen ay 14.09 olan fsh bu ay 21.71 olmuş tüp bebek tedavisine başladık hayırlısıyla inşalaah
canım ya ben gerçekten anatolya gitmetken çok pişman oldum adam yerine konulmuyorsun en başta çok kalabalık adamlar bıkmış galiba hasta görmekten
ne zaman başladın hayırlı olsun ben de başladım ama bana hiçbir bilgi bişey analtmadlar
millete neler nelr söylemişler benim yaştan dolayı olmaz düşünüp adam yerine koymamşlar ben hakkımı heleal etmiyorum onlara
merye arkadaşım ben bugün 5.iğnelerimi oldum femara protokolü ile başladık benim yaşım 33.7 -34 sayarsak geç kaldım heralde 2.çocuk için bugün e2 ölçümü ve folikül büyüklüğünü ölçtük bildirdik ,anatolidan arayıp ilaçlara devam dediler senin doktorum kim benim doktorum bülent bey
benden gençsin canım hayırlısı inş benim hiç çocuk yok senin allaha şükür varmış bitane allah pişmanlık vermesin inş.hayırlısı ile bebşlri alacaz herşey nasp etsin
yakında yumurta toplamaya gidersin hayırlısıyla
ben ebmriyo transferi yaptım birkaç gün önce bi 10 gün sonra test yapacam hamileik ttesti nasip
bu arada hanımlar eşim anatolyaya haksızlık yaptğımı söylüyor onların hakkına giriyorsun diyor hangi biriyle özel ilgileneceklerki diyor bisürü hastası var yumurta troplama ve embriyo tranferine ancak yetişirler diyor kimse bu işi hayrına yapmıyor diyor sanki
yumurta toplama sırasında ankarada kalmaya gerek var mı ? Ben iyice takıntı haline getirdim heralde nu tedavi nasıl tamamlanır bu stresle bilemiyorum.elimde dğil sakin olamıyorum.her aşamada ayrıntılı bilgi almak istiyorum ama mümkün olmayınca kendi kendime internetten araştırıyorum bir çok farklı hikaye okuyorum onlardan kendim için yorunm çıkarıyorum.olumsuzluğa kapılıyorum
merhaba arkadaşlar ben de bugün itibariyle lucrinle ikinci tedavime başladım. ilk tedavimde ocak ayında anatoliada oldu fakat maalesef kimyasalla neticelendi inşallah bu sefer olur ve hepimiz bir an önce yavrularımıza kavuşuruz.
canım hayırılısı inş.allah nasp etsin amin
canım kimyasal gebelik hakkında biraz bilgi verirmisin sende ne gibi etkileri oldu
bedensel olarak yani bunu
canım allah evlatszı bırakmasın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?