Tüp Bebek Merkezleri Ankara Başkent Hastanesi Hulusi bey mi Centrum Recai Bey mi? Lütfen yardım

eakgull

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
2.188
855
398
Arkadaşlar merhaba,
2 gündür merkezlerle görüşüyorum bildiğiniz sıyırmak üzereyim. Bebeği tutanlar merkezi övmüş tutmayanlar kötülemiş. Bende arada kaldım. Fiyatları araştırdım her merkezi arayıp sordum soruşturdum. Günün sonunda kafam da karıştı. Başkent hastanesinde ve Centrum da tedavi olanlar yorumlarını paylaşabilir mi lütfen?

Ayrıca Araştırmalarım,
Ankara Tüp bebek merkezi : Raporlu 3100 TL + İlaçlar
Centrum : Telde fiyat vermedi raporu ufuk üniv. den çıkarıyoruz sgk geçiyor dedi
Genart- SGK anlaşması yok 4750+İlaçlar
HRS: Rapor geçiyor Raporlu 4000 , Raporsuz 5000 + ilaçlar
Murat Sönmezer : SGK yok özel muayene salonu 4500 - 7000 arası değişiyor + ilaçlar. Toplama transger HRS de yapılıyor
Medikana: Sgk var 4500 TL + İlaçlar
Hakan Şatıroğlu : 4000-4500 TL - Sgk yok - Toplama transger HRS de yapılıyor
Başkent Hastanesi raporlu 2000 TL + ilaçlar ( tahlillerle 4000 TL oluyormuş raporluda)

2007 yılında ilk iki denememi centrumda yaptırmıştım negatif oldu.Recai bey de sanırım asker kökenli olduğu için sert bir doktor hastanın psikolojisiyle pek ilgilenmiyor hatta beni transferden önce biraz fırçalamıştı. sonradan karşılaştığım tüp bebek doktorlarının yanından bile geçmiyor.hemşire de pek farklı değildi. hatta çatalda transfer beklerken önümden erkek temizlik görevlisi geçmişti kimse birşey demedi. hastaya saygı yoktu yani şimdi nasıldır bilmem. gittiğim diğer bütün merkezlerde hastayı tedirgin etmemek için anesteziyi vermeden kimse sana dokunmuyor. orda canlı canlı eski model metal spekulumu taktılar bana ve oylece bir süre beklettiler.bu arada toplamda 7. denememde umut tüp bebekte ilk denememde olumlu sonuç aldım oğlum 5 yasına girecek allah bağışlarsa . allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...

okro ya katılıyorum 2007 den beri aynı demekki...bende 2 kere sırf doktor iyi dedikleri için kabullendim..yani recai bey konusunda uzman fakat çok yoğun biri takipleri o yapmıyo zaten asistanları yada yanında çalışan doktorları yapıyo recai bey sadece ilaç dozunu ayarlyıor... merkez iyi değil hijyen yok hasta mahremiyeti hiçç yok hemşiresi hiç hoşuma gitmemişti...okadar para veriyoruz saygı yok...dedim ya sadece doktor için katlanmıştım ama olmadı...ayrıca bunları olmadı diye söylemiyorum çok yakın bi arkadaşımda aynı yerde yaptırdı kızı şimdi bir yaşında ona sor oda benim dediklerimi söler inan...

allah bebeğini sizlere bağışlasın canım. Umut tüp bebek istanbulda bahçeci dedikleri yer galiba. Benim ankarada bir merkez bulmam lazım. Centrum hijyenik değil ve doktoruda çok sık göremiyorsunuz yazmışlar hep. O kadar para verip üzerine azar yemek istemem valla :) Allahımmm hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Canım doktor iyi ama kontrole girmiyor diyorsunuz ne anladım ki bu işten :) ben etlik kd hastanesine gittim 2 aşılamada biri klomen biri iğneli aşılamaydı. Hep stajyerler yaptı kontrolü ilaç dozu için doktora sordular. eeee o zaman etlikte kalayım ne diye veriyorum ben bu adama dünyanın parasını.Teşekkürler yorumlarınız için başkent hastanesi daha yakın geldi galiba bana...

çok zor iş merkez seçmek. hepsinin negatif yönü çok var. ama kahretsin ki mecbursun bu doktorlara da merkezlere de. ben çok bekledim orda. uzun süre bekleyip (3-3.5 saat) doktoru toplamda 2 dakika anca görüyorsun (muayene dahil). fiyatı ucuz diye çok kalabalık bir yer. ama ben maalesef çok beter şeyler yaşadım. işinin ehli olmadığını düşünüyorum prof.un. sadece tüpüm tıkalı oldugu için çocuğum olmazken artık rahimde yapışıklık var sayesinde. bu da benim bir yılıma mal oldu. geçirdiğim tedavi, masraflar, hayal kırıklıkları cabası. ben hep burayı okuyup da karar verdim oraya gitmeye iyi diye. insanların gittiği ilk/ tek yer olduğu için ya da beklentilerini karşıladığı için hep olumlu yazmışlar. ama orası dahil 4 yer gördüm. benim beklentimin çok altında hem olanakları, hem hijyen koşulları hem de sağlık personeli/doktor. anestezi doktoru bile kullanmıyorlar. teknisyenler yapıyor anesteziyi. ameliyat masasında hazır durumda 45 dakika beklediğimi biliyorum. uzun lafın kısası, ben çok kötü şeyler yaşadım. emeğim, ümidim, param heba oldu. hakkımı da asla helal etmiyorum. sağlığımdan da oldum sonunda çünkü. sıfır noktasından -6lara düştüm diyebilirim. herkese aynı şey olacak diye birsey yok tabi ki. oraya bayılan da çok kişi var.takım tutar gibi tutuyorlar orayı. aslında bu yüzden yazmak istemiyorum buraya artık o hastaneyle ilgili çünkü onu savunanlarla muhattab olmak istemiyorum. iyi düşün taşın. Allah yardımcın olsun. inşallah yeni yıl hepimize cancağızlarımızı getirir.

canım... Allahım iyi doktorlarla karşılaştırsın offf herkes başka bir şey yaşıyorum. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.. Şuanda memnun olduğun bir merkez var mı?

canım... Allahım iyi doktorlarla karşılaştırsın offf herkes başka bir şey yaşıyorum. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.. Şuanda memnun olduğun bir merkez var mı?
Aminn insallah. Allah buyuk. Elbet bizim de yuzunuz gulecek zamani gelince. Kimseyi aratmasin Allahim. Ben su anda memorialdayim. Memnun muyum? Henuz pozitif sonuc alamadim. O yuzden bisey diyemem. Alan cok oldu. Benim baska sorunlar cikti cunku. Insallah ocakta bi daha denicez. Ama baska yere de gitmem artik. Olacagi varsa Allahim nasip ettiyse bana orasi araci olur insallah

Bende baskent hulusi hocayi ve gogsen hocayi cevremdeki herkese tavsiye ediyorum o her iki doktorda bana cok guven verdi

Canım Aminnn :) 2015 bizlerin yılı olacak inşallah.. Ben memorialı 2 kez aradım bilgi ve fiyat almak için ama ulaşamadım. Sgk geçmiyor galiba değil mi? Fiyat ne kadar canım ilaçlar hariç?

Bende baskent hulusi hocayi ve gogsen hocayi cevremdeki herkese tavsiye ediyorum o her iki doktorda bana cok guven verdi

teşekkürler canım bilgi için. Bebeğin hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı sağlıkla nasip etsin inşallah. Senin de tüp mü? Hangi hoca işlem yaptı, çok bekletiyorlarmış doğru mu?

Arkadaşlar şu anda bende Başkent hastanesinde tedavi görüyorum, yarın yumurta toplama işlemim var.
Ben kesinlikle Hulusi Beyin işinin ehli tam bir profesyonel olduğunu düşünüyorum, öncelikle şunu belirteyim, fiyatı ucuz olduğu için orada yaptırıyor değilim, durumum iyi çok şükür. Dr ve merkez araştırması yaptım ve buraya karar verdim, çünkü Hulusi beye güven duydum.
Kalabalık olduğu doğru, 40dk beklediğim de oldu 3 saat beklediğimde oldu, o günün hasta yoğunluğuna göre değişiyor. Dr hastasıyla saatlerce konuşacak kadar vakit ayıramıyor bu da doğru, ama her hastasını kendi takip ediyor ve durumunu unutmuyor, arı gibi koşturduğunu görüyosunuz bir muayeneye koşuyor bi opu ve transfer için yukarı kata koşuyor, histereskopi falan için alt kata koşuyor, tabiki bu yoğunlukta bekliyosunuz sıranızı, randevu saatinizde alınamıyorsunuz maalesef.
Ben beklemekten de bekletmekten de nefret eden biriyim, ilk beklediğimde çok gerilmiştim, ama drla görüştükten sonra adama güven duydum ve bunun için sabretmem gerektiğini düşündüm.
Bir de ilgi görmekten ne anladığınıza bağlı, aşırı bir ilgi yok ne drda ne hemşirelerde, herkes sadece işini yapıyor, diğer topiclerde bahsedildiği gibi bir ilgi falan yok, ben bunun beklentisinde olmadığım için çok umursamadım açıkçası, herkes işini yapıyor bu da benim için yeterli. Olumsuzluk yaşayan arkadaşlara üzüldüm ama heryerde olumsuzluk yaşama ihtimalimiz var maalesef kusursuz bir yer yok.
Ben bekleme sorununu kitap okuyarak çözdüm o zaman çok gerilmiyorum ve zaman daha çabuk geçiyor.
İlgi ile alakalı şöyle bir örnek vereyim; 31 aralık akşamı son iğnelerimi vuracaktım ancak o anda gonal f'in bittiğini farkettim, akşam 7 sıralarında, ne yapacağımı bilemedim Hulusi beyi aradım, bana iki dk bekle dedi ve tekrar aradı beni, hastanenin karşısındaki eczaneyi aramış benim için gonal f ayırttırmış ve eczaneyi kapatmayın diye ricada bulunmuş, hemen gidip alabileceğimi beni bekliyo olduklarını söyledi çok mutlu oldum, yılbaşı gecesi benimle böyle ilgilenmesi bence incelikti.
Dediğim gibi hastaneye gittiğinizde size saatlerini ayıran bir dr ve sürekli sizi pohpohlayan hemşireler yok, herkes sakin bir şekilde işini yapıyor ve bir şey açıklanması gerektiğinde sabırla tane tane açıklıyorlar.
Benim söyleyeceklerim bu kadar Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım haydi gözün aydın :) büyük gün yarın süper :)) İnşallah tüm yumurtaların döllenir. sayı belli mi şimdi? Güvenmek çok önemli dediğin gibi. bende bir sürü merkez araştırdım bakalım pazartesi ilk görüşmelerden sonra belli olacak :) Allah yardımcın olsun canım inşallah Emelllll hamişimmm :) diye güzel haberini bana iletirsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…