2007 yılında ilk iki denememi centrumda yaptırmıştım negatif oldu.Recai bey de sanırım asker kökenli olduğu için sert bir doktor hastanın psikolojisiyle pek ilgilenmiyor hatta beni transferden önce biraz fırçalamıştı. sonradan karşılaştığım tüp bebek doktorlarının yanından bile geçmiyor.hemşire de pek farklı değildi. hatta çatalda transfer beklerken önümden erkek temizlik görevlisi geçmişti kimse birşey demedi. hastaya saygı yoktu yani şimdi nasıldır bilmem. gittiğim diğer bütün merkezlerde hastayı tedirgin etmemek için anesteziyi vermeden kimse sana dokunmuyor. orda canlı canlı eski model metal spekulumu taktılar bana ve oylece bir süre beklettiler.bu arada toplamda 7. denememde umut tüp bebekte ilk denememde olumlu sonuç aldım oğlum 5 yasına girecek allah bağışlarsa . allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...
okro ya katılıyorum 2007 den beri aynı demekki...bende 2 kere sırf doktor iyi dedikleri için kabullendim..yani recai bey konusunda uzman fakat çok yoğun biri takipleri o yapmıyo zaten asistanları yada yanında çalışan doktorları yapıyo recai bey sadece ilaç dozunu ayarlyıor... merkez iyi değil hijyen yok hasta mahremiyeti hiçç yok hemşiresi hiç hoşuma gitmemişti...okadar para veriyoruz saygı yok...dedim ya sadece doktor için katlanmıştım ama olmadı...ayrıca bunları olmadı diye söylemiyorum çok yakın bi arkadaşımda aynı yerde yaptırdı kızı şimdi bir yaşında ona sor oda benim dediklerimi söler inan...
hijyen ve doktor problemi başkentte de var. seçeneklerini bir daha gözden geçir bence.
çok zor iş merkez seçmek. hepsinin negatif yönü çok var. ama kahretsin ki mecbursun bu doktorlara da merkezlere de. ben çok bekledim orda. uzun süre bekleyip (3-3.5 saat) doktoru toplamda 2 dakika anca görüyorsun (muayene dahil). fiyatı ucuz diye çok kalabalık bir yer. ama ben maalesef çok beter şeyler yaşadım. işinin ehli olmadığını düşünüyorum prof.un. sadece tüpüm tıkalı oldugu için çocuğum olmazken artık rahimde yapışıklık var sayesinde. bu da benim bir yılıma mal oldu. geçirdiğim tedavi, masraflar, hayal kırıklıkları cabası. ben hep burayı okuyup da karar verdim oraya gitmeye iyi diye. insanların gittiği ilk/ tek yer olduğu için ya da beklentilerini karşıladığı için hep olumlu yazmışlar. ama orası dahil 4 yer gördüm. benim beklentimin çok altında hem olanakları, hem hijyen koşulları hem de sağlık personeli/doktor. anestezi doktoru bile kullanmıyorlar. teknisyenler yapıyor anesteziyi. ameliyat masasında hazır durumda 45 dakika beklediğimi biliyorum. uzun lafın kısası, ben çok kötü şeyler yaşadım. emeğim, ümidim, param heba oldu. hakkımı da asla helal etmiyorum. sağlığımdan da oldum sonunda çünkü. sıfır noktasından -6lara düştüm diyebilirim. herkese aynı şey olacak diye birsey yok tabi ki. oraya bayılan da çok kişi var.takım tutar gibi tutuyorlar orayı. aslında bu yüzden yazmak istemiyorum buraya artık o hastaneyle ilgili çünkü onu savunanlarla muhattab olmak istemiyorum. iyi düşün taşın. Allah yardımcın olsun. inşallah yeni yıl hepimize cancağızlarımızı getirir.
merhaba canım bu bahsettiğin yer hangi hastane yazarmısın teşekkür ederim.
Aminn insallah. Allah buyuk. Elbet bizim de yuzunuz gulecek zamani gelince. Kimseyi aratmasin Allahim. Ben su anda memorialdayim. Memnun muyum? Henuz pozitif sonuc alamadim. O yuzden bisey diyemem. Alan cok oldu. Benim baska sorunlar cikti cunku. Insallah ocakta bi daha denicez. Ama baska yere de gitmem artik. Olacagi varsa Allahim nasip ettiyse bana orasi araci olur insallahcanım... Allahım iyi doktorlarla karşılaştırsın offf herkes başka bir şey yaşıyorum. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.. Şuanda memnun olduğun bir merkez var mı?
Aminn insallah. Allah buyuk. Elbet bizim de yuzunuz gulecek zamani gelince. Kimseyi aratmasin Allahim. Ben su anda memorialdayim. Memnun muyum? Henuz pozitif sonuc alamadim. O yuzden bisey diyemem. Alan cok oldu. Benim baska sorunlar cikti cunku. Insallah ocakta bi daha denicez. Ama baska yere de gitmem artik. Olacagi varsa Allahim nasip ettiyse bana orasi araci olur insallah
Aminn insallah. Allah buyuk. Elbet bizim de yuzunuz gulecek zamani gelince. Kimseyi aratmasin Allahim. Ben su anda memorialdayim. Memnun muyum? Henuz pozitif sonuc alamadim. O yuzden bisey diyemem. Alan cok oldu. Benim baska sorunlar cikti cunku. Insallah ocakta bi daha denicez. Ama baska yere de gitmem artik. Olacagi varsa Allahim nasip ettiyse bana orasi araci olur insallah
Bende baskent hulusi hocayi ve gogsen hocayi cevremdeki herkese tavsiye ediyorum o her iki doktorda bana cok guven verdi
Arkadaşlar şu anda bende Başkent hastanesinde tedavi görüyorum, yarın yumurta toplama işlemim var.
Ben kesinlikle Hulusi Beyin işinin ehli tam bir profesyonel olduğunu düşünüyorum, öncelikle şunu belirteyim, fiyatı ucuz olduğu için orada yaptırıyor değilim, durumum iyi çok şükür. Dr ve merkez araştırması yaptım ve buraya karar verdim, çünkü Hulusi beye güven duydum.
Kalabalık olduğu doğru, 40dk beklediğim de oldu 3 saat beklediğimde oldu, o günün hasta yoğunluğuna göre değişiyor. Dr hastasıyla saatlerce konuşacak kadar vakit ayıramıyor bu da doğru, ama her hastasını kendi takip ediyor ve durumunu unutmuyor, arı gibi koşturduğunu görüyosunuz bir muayeneye koşuyor bi opu ve transfer için yukarı kata koşuyor, histereskopi falan için alt kata koşuyor, tabiki bu yoğunlukta bekliyosunuz sıranızı, randevu saatinizde alınamıyorsunuz maalesef.
Ben beklemekten de bekletmekten de nefret eden biriyim, ilk beklediğimde çok gerilmiştim, ama drla görüştükten sonra adama güven duydum ve bunun için sabretmem gerektiğini düşündüm.
Bir de ilgi görmekten ne anladığınıza bağlı, aşırı bir ilgi yok ne drda ne hemşirelerde, herkes sadece işini yapıyor, diğer topiclerde bahsedildiği gibi bir ilgi falan yok, ben bunun beklentisinde olmadığım için çok umursamadım açıkçası, herkes işini yapıyor bu da benim için yeterli. Olumsuzluk yaşayan arkadaşlara üzüldüm ama heryerde olumsuzluk yaşama ihtimalimiz var maalesef kusursuz bir yer yok.
Ben bekleme sorununu kitap okuyarak çözdüm o zaman çok gerilmiyorum ve zaman daha çabuk geçiyor.
İlgi ile alakalı şöyle bir örnek vereyim; 31 aralık akşamı son iğnelerimi vuracaktım ancak o anda gonal f'in bittiğini farkettim, akşam 7 sıralarında, ne yapacağımı bilemedim Hulusi beyi aradım, bana iki dk bekle dedi ve tekrar aradı beni, hastanenin karşısındaki eczaneyi aramış benim için gonal f ayırttırmış ve eczaneyi kapatmayın diye ricada bulunmuş, hemen gidip alabileceğimi beni bekliyo olduklarını söyledi çok mutlu oldum, yılbaşı gecesi benimle böyle ilgilenmesi bence incelikti.
Dediğim gibi hastaneye gittiğinizde size saatlerini ayıran bir dr ve sürekli sizi pohpohlayan hemşireler yok, herkes sakin bir şekilde işini yapıyor ve bir şey açıklanması gerektiğinde sabırla tane tane açıklıyorlar.
Benim söyleyeceklerim bu kadar Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?