Tüp Bebek Merkezleri Ankara Başkent Hastanesi Hulusi bey mi Centrum Recai Bey mi? Lütfen yardım

canım inşallah rabbim kucağına almayı nasip eder. Ananas konusunda o kadar çok şey okudum ki yesem mi yemesem mi bilemedim. Bugün ilk görüşmem var heyecanlıyım :) bakalım nasıl geçecek :)

canım çok teşekkür ederim bu güzel umutlu cümleler için, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlere de nasip etsin evlatlarımızı :) Para da çok önemli ama insan manevi daha çok yoruluyor. İnşallah bu sever emeklerimiz boşa gitmez ve rabbim bedenen zihnen ve ruhen sağlıklı evlatlar nasip eder

Kız sorma yanlış numarayı arıyomuşum meğer, ay salak gibiyim ya. Neyse nihayet benim çocukların durumunu öğrendim, 8 yumoş toplanmış 3'ü işlem görmüş 2'si devsm etmiş, şuan iyi durumdalarmış bi aksilik olmazsa yarın 2'sini de transfer edecekler.
Bu arada kullandığım ilaçları da yazıyım; günde 3 kez 2'şer tane progestan vajinal fitil alıyorum, gün aşırı progestan iğne de oluyorum kalçadan, neupogen diye bir iğne vuruyorum göbekten, günde 3 kez estrofem alıyorum günde 2'şer tane iki farklı antibiyotik alıyorum ama bunları perşembeden itibaren bırakıcam, yarın göbekten kan sulandırı bir iğneye daha başlıyorum. Bakalım yarın transferden sonra başka birşey vereceklermi.
Hakkımızda hayırlısı kızlar ben inanıyorum tutacak

Canım hayırlı olsun bebişlerin :) 4 yumurta diyordun maşallah bak 8 tane toplamış :) kaçıncı gün embriyosu olacak acaba, ne kadar çok ilaç vermişler benim ilk tüp bebek tedavimde anımsıyorum da estorfem birde progestan fitil vardı. Hulusi hoca ne kadar detaylı ilaç listesi veriyor maşallah. Benim de ilk görüşmem bugün :) Bir an önce regl olmak için can atıyorum :) İğneleri kendin vurmuyorsun değil mi? transferden sonra kalçadan iğne olunuyor mu acaba ben hiç evden çıkmak istemiyorum da :) Ayyyy kısa süre sonra nasipse Anne olacaksın :)

ha haha heyecandan demekki şaşırmışsın numarayı ilaçlarımız iğnelerimiz aynı, sanırım vitamin ve folik asit de kullanıyorsundur transferden sonra havuç yemiştim 2 tane burdan okumuştum.

Canım iğneleri kendim vuruyorum ama tabi kalçadan olanı ben vurmuyorum, hiç evden çıkmamak iyi değil canım dikkatli olarak normal hayatımıza devam etmemiz lazım rahimde kan dolaşımı için

ha haha heyecandan demekki şaşırmışsın numarayı ilaçlarımız iğnelerimiz aynı, sanırım vitamin ve folik asit de kullanıyorsundur transferden sonra havuç yemiştim 2 tane burdan okumuştum.

Evet cqnım polivit C alıyorum, bunun içinde folik asit var diye ekstra almadım ama önceden alıyodum şimdi yeniden almaya bsşlıcam, havuç ne için iyi geliyomuş hiç duymadım

Canım ne yaptın, görüşmen nasıl geçti Hulusi beyle?

Canım ne yaptın, görüşmen nasıl geçti Hulusi beyle?

Canımmm selam, yorumlardaki gibi saatlerce bekledim doktoru. Ama bir şey söylemek mümkün değil çünkü arı gibi çalışıyor doktor. Görüşme harika geçti. Sende sorun yok dedi eşime sorun sizde dedi. Bu değerlerle aşılama yapılması doğru değil zaten tutmazmış niye yapmışlar dedi. Eşimin sigara içmesine kızdı işte. Sonra beni vajinal muayeneye aldı yumurtalar iyi ama kalitesi çok iyi değil dedi onları kuvvetlendirelim dedi. Bugün reglin 20. günü dedim tam zamanında gelmişsin dedi.
melatonie 3 mg
DHEA 25 mg
Coenzyme Q100100 MG
DEVIT-3 15 ML DAMLA (15 damla)
ilaçları verdi. Eşim yarın sperm verecek cuma 3 de görüşmemiz var..
ve bu sabah 6 tüp kan verdim. Kan pıhtılaşması var mı ve Genetik testlerimize bakılacak. Kromozomlara bakılacak. Eşimde test verdi Heparinli diye birşeye bakılacak. Bunun dışında progestan vs. bakacaklar :) Çok yoğun ama insan kızamaz ya doktor arı gibi maşallah. Duvarlarda hep ikiz bebek resmi var :)))) İnşallah rabbim bizlere de nasip eder canım

Canım aynı ilaçları bana da verdi. Gerçekten Hulusi Bey çok emin adımlarla ilerliyor, her ihtimali göze alıp herşeyi tetkik ediyor, evet çok yoğun ama benim içim çok rahat çünkü elinden geleni yaptığını biliyorum. Bu sabah transferim oldu, %100 garanti veremeyiz hiçbir zaman ama ben sana hamile gözüyle bakıyorum dedi çok mutlu oldum. İnşallah seninde her şey yolunda gider, şmdiden hayırlı olsun

Canımm hayırlı olsun oldu demek transfer :) Ayy Rabbim inşallah nasip eder mutlu haberini verirsin bizlere :) bu genetik testleri ben istedim herkese vermiyor galiba. Kaç gün evde olacaksın neler yapacaksın bakalım :) Sakın sıkılma bol bol yaz :) Senden güzel haberleri alalım bizde peşinden gelelim :) Transferi de opu da aynı yerde maltepede mi yapıyorlar?

Sağol canım çok teşekkür ederim, ilk muayeneye gittiğimde bende 6 tüp kan verdim Hulusi bey bütün değerlerimi görmek istemişti. Canım ben Almanya'dan geldim eşimin işi nedeniyle geçici olarak ordayız, cuma günü de dönüyorum, o yüzden günlerce yatmıcam ki zaten çok yatmak tavsiye edilmiyor, ben çok umutluyum canım drun elinden geleni ysptığını biliyorum artık Allah ol drrse olur, buraya yazmaya tabiki devam etcem buralarda takılmaktan çok hoşlanıyorum inşallah peşpeşe güzel haberler vercez burdan. Sen şimdi lucrin'e mi başlayacaksın?

Ooo uzun yolculuk var desene :) İyi yolculuklar canım ilk 3 gün önemli İlk 3 günde bebek tutar veya tutmazmış sonrası hikaye. Eşinin spermlerine bakalım ona göre ilaca başlayalım dedi. Cuma gidicem sanırım Lucrine başlatır. Ahhh göbiş iğneleri başlasın :)))))))))))))))

Canım Allah kolaylık versin, ben şimdiye kadar 45 iğne kullandım daha da kullanmaya devam etcem, benim yumurta rezervim düşük o yüzden çok iğne kullandım, kevgire döndü göbeğim, ama hayırlısıyla olsun da bunlar unutuluyor.
Bu arada sorunu cevaplamamışım pardon, yumurta toplama ve transfer aynı binada, o beklediğin katın bir üstündeki kat. Hadi bakalım bekliyorum haberlerini

canım çok şükür 8 yumurtan oluştu :) 2 tane mi embriyo koydular. Hulusi beyin bebekleri hep ikiz gibi çift embriyo koyuyor galiba. Sen Almanya ya gidince hastane ile ilgili bir işin olursa ben sana yardım ederim haberin olsun sık sık gitcem zaten istediğin zaman haber vermen yeterli canikomm

canım naptın nasılsın? bizim kan sonuçlarımız çıktı morfoloji % 0 çok moralim bozuldu

canım naptın nasılsın? bizim kan sonuçlarımız çıktı morfoloji % 0 çok moralim bozuldu

Canım çok üzüldüm, daha önceden böyle bir sorun olduğunu biliyomuydunuz? Allah yardımcınız olsun, herkesin sorunu başka başka, bizde de eşimin değerleri çok iyi ama ben az ve kalitesiz yumurta üretiyomuşum. Hulusi bey ne dedi? Bir süre ilaç tedavisi falan mı uygulayacak?

Evet 8 yumurtam oldu ama 5'i boş çıktı, diğer 3'ünden de sadece 2'si gelişti, biri iyi kalite biri düşük kalite, bana da 2 embriyo koydu ama ikiz tutacağını zannetmiyorum diğerini desteklesin diye koydum dedi ama umutlu konuştu, bende umutluyum açıkcası, Allah verirse inşallah

Çok teşekkür ederim canım ne kadar düşüncelisin. Almanya'da hastaneyle bir işim olursa tlfnlaşırız diye konuştuk Hulusi beyle, bir ihtiyaç olursa teklifini aklımda tutcam, Allah razı olsun canım

Canım benim herzaman yardıma hazırım inşallah güzel haberini alacağız :) Morfolojimiz diğer testlerde hep %4 - %6 falandı ilk defa sıfır oldu...Hulusi hoca ile randevumuz yarın sonuçları yarın değerlendirecek bakalım ne diyecek.
Sen cumartesi mi gidiyorsun? Hayırlı yolculuklar canım. Bebeğin ilk uçak yolculuğu :))))

Çok teşekkür ederim canım. Yarın gidiyorum ben, bu saatlerde binmiş olcam, neyseki sadece 3 saatlik bir yol. Evet bebeğimin ilk uçuşu inşallah, yarın görüşmenizden sonra da haber ver canım ya merak ediyorum seni, inşallah herşey yolunda gider, sorunlarımız olsa da imkansız diye birşey yok, çok şükür tedavi olcak imkanlarımız var, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

İnşallah canım benim. Hayırlı yolculuklar sen de haber ver mutlaka :) sana özelden mail adresimi yazayım ordan haberleşiriz. Öpüyorum güzel annecik seni :)

canım günaydın nasılsın? Nasıl geçti bakalım yolculuğunuz :) Biz de başladık tedaviye hulusi bey morfoloji önemsiz biz mikroenjeksiyonla sağlıklıları seçiyoruz dedi. Yumurta daha önemli demekki. İnşallah sevgili rezevr azlığımız bu ay delirir ve unutur rezevrini sağlıklıca çok yumurtlar :) Lucrin vurunuyorum 3 gündür. Reglin 2. günü asıl tedaviye başlıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…