teşekkürler canım bilgi için. Bebeğin hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı sağlıkla nasip etsin inşallah. Senin de tüp mü? Hangi hoca işlem yaptı, çok bekletiyorlarmış doğru mu?
Canım haydi gözün aydın :) büyük gün yarın süper :)) İnşallah tüm yumurtaların döllenir. sayı belli mi şimdi? Güvenmek çok önemli dediğin gibi. bende bir sürü merkez araştırdım bakalım pazartesi ilk görüşmelerden sonra belli olacak :) Allah yardımcın olsun canım inşallah Emelllll hamişimmm :) diye güzel haberini bana iletirsin :))
Teşekkür ederim canım, bende çok araştırdım, ilk denememi de Anatolia'da denemiştim. Senin görüşmen nasıl geçecek merak ediyorum haber ver mutlaka canım. Yumurtalarım şu anda 4 tane görünüyor bakalım yarın kaç tane toplanacak, bende yumurta rezervi azlığı var o yüzden çok üretemiyorum, Allah verecrkse bir tane de yeter, bu gece dua edelim birbirimize
canım bende de rezevr azlığı var. İğneli aşılamada Gonal F ile 1 yumurta gelişmişti. baya üzülmüştüm. Gerçi öyle saçma ki 2 yumurtanın üzeri gelişse aşılamayı iptal ediyorlardı. 4 kötü değil maşallahh kaliteli olsunlar inşallah hem gebe kalır hem yumoş dondurursun 2. bebiş için :) Bugün 1 dilim ananas yemeye başla iyi gelir. Kabızlığıda önler. Allah yardımcı olsun canım arkadaşım :)
Sağol canım, önceki denememde ananas yemiştim ama şimdi yenmemesi gerekiyor gibi şeyler okudum karasız kaldım, dondurulacak kadar embriyom olacağını sanmıyorum, inşsllah bu son tedavilerimiz olur
kusura bakma canım ya telefonda sorun vardı yazamadım bir süre. benimde tüp bebek evet 3. denemem bu 3. gün embriyosu Hulusi hocaya gittim ben. Önemli olan gerçekten güveneceğim bir doktor olması idi. Benim rapor için son hakkım aralıkta doluyordu hoca aralıkta yapalım rapordan faydalan dedi o zaman anlıyosun hocanın tercihinin çok para kazanmak /kazandırmak değilde senin hamile kalabilmen olduğu. 2 seferde Göğşen hocaya muayene oldum. İnan ki o da çok ilgili bir doktor şansın açık olsun umarım hamile kalırsın sende bu arada herkesin kandili mübarek ettiği duaları kabul olsun...teşekkürler canım bilgi için. Bebeğin hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı sağlıkla nasip etsin inşallah. Senin de tüp mü? Hangi hoca işlem yaptı, çok bekletiyorlarmış doğru mu?
kusura bakma canım ya telefonda sorun vardı yazamadım bir süre. benimde tüp bebek evet 3. denemem bu 3. gün embriyosu Hulusi hocaya gittim ben. Önemli olan gerçekten güveneceğim bir doktor olması idi. Benim rapor için son hakkım aralıkta doluyordu hoca aralıkta yapalım rapordan faydalan dedi o zaman anlıyosun hocanın tercihinin çok para kazanmak /kazandırmak değilde senin hamile kalabilmen olduğu. 2 seferde Göğşen hocaya muayene oldum. İnan ki o da çok ilgili bir doktor şansın açık olsun umarım hamile kalırsın sende bu arada herkesin kandili mübarek ettiği duaları kabul olsun...
Canımm Seninde Kandilin mübarek olsun. Rabbim gebeliğini tamamına erdirsin sağlıklıca kucağına almanı nasip etsin bizlerede bebeklerimizi versin inşallah :) Çalışıyor musun? Transferden sonra nelere dikkat ettin ne kadar süre dinlendin?
amin canım saolasın inşallah Allahım kucağımıza da almayı nasip etsin çalışıyorum ben tranferin 6. günü 6 saatlik yolculuk yaptım 7. günü işe başladım. ananas ve kabak çekirdeği yedim ben 2. ve 3. günü adet ağrısı olmuştu bende yogun 5. gün alışvriş merk. geziyordum belim çok ağrımıştı dinlene dinlene gezmiştim dua ettim hepCanımm Seninde Kandilin mübarek olsun. Rabbim gebeliğini tamamına erdirsin sağlıklıca kucağına almanı nasip etsin bizlerede bebeklerimizi versin inşallah :) Çalışıyor musun? Transferden sonra nelere dikkat ettin ne kadar süre dinlendin?
inşallah opun iyi geçer rahat ol anestezi alacaksın zaten inş çok embriyon oluşur. vitaminler, folbiol, progestan iğne ve kapsül, 2 tane de ayrı iğne , estrofem onların hepsini kullanıyorum ben daha önceden rahim çizdirmede yaptırmıştım histereskopiden sonra ilk 4 gün yattım arada gezdim de 10 dk evde yürüdüm yani 3. gün embriyosu idi darısı size olsun benimde tamamına erdirsin inşallah Allah yardımcımız olsunRüzgarcım, benim bu sabah opu var nedense uyuyamıyorım
Canım transfrden sonra nelere dikkat ettin, hangi iğne veya ilaçları kullandın, ne kadar yattın? Biraz bilgi verebilirmisin? Kaç embriyo transfer edildi, kaçıncı gün embriyosuydu? Hangi gün test yaptın ilk bhcg kaç çıktı?
Amma sordum ha
Merserayy merak ettim opun nasil gecti?
inşallah opun iyi geçer rahat ol anestezi alacaksın zaten inş çok embriyon oluşur. vitaminler, folbiol, progestan iğne ve kapsül, 2 tane de ayrı iğne , estrofem onların hepsini kullanıyorum ben daha önceden rahim çizdirmede yaptırmıştım histereskopiden sonra ilk 4 gün yattım arada gezdim de 10 dk evde yürüdüm yani 3. gün embriyosu idi darısı size olsun benimde tamamına erdirsin inşallah Allah yardımcımız olsun
dualarım seninle ve bebek isteyen herkesle inşallah :) neupogeni bende kullandım hala da kullanıyorum bir de kan sulandırıcı iğne kullanıyorumŞu anda bu saydığın iğne ve ilaçların aynısını bende kullanıyorum, birde kalçadan neupen diye bir iğne daha vurunuyorum, canım inşallah bende senin gibi pozitif sonuç alırım, banada dua edermisin
benim cuma günü toplanmıştı ben de pazar günü aramıştım açmıştı Tülay hanım bir kaç kez deneseydin 1-3 arası arıyorsun değil mi? neyse bugün açarlar artık hadi hayırlısı saglıklı bölünsünlerCanım opum sorunsuz geçti çok şükür, sanırım 6 yumurta topladılar, anestezinin etkisi tam geçmeden sormuştum o yüzden tam hatırlayamıyorum, yarın arayıp yumurtaların durumunu sorabilirsiniz dedler, bugün öğleden sonra aradım açan olmadı, galiba pazar günleri öğlene kadar çalışıyorlar, sabah arıcam tekrar inşallah kaliteli embriyom olmuştur
Rüzgarcım, benim bu sabah opu var nedense uyuyamıyorım
Canım transfrden sonra nelere dikkat ettin, hangi iğne veya ilaçları kullandın, ne kadar yattın? Biraz bilgi verebilirmisin? Kaç embriyo transfer edildi, kaçıncı gün embriyosuydu? Hangi gün test yaptın ilk bhcg kaç çıktı?
Amma sordum ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?