- 5 Kasım 2014
- 43
- 18
- 38
- 39
- Konu Sahibi ezelimsin06
-
kızlar ankara tıp fakültesi cebeci hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum. tecrübesi , bilgisi olan arkadaşlardan normal doğum yapacağım inşallah. özel odaları nasıl ? hijyen ve alaka olarak birde fiyatları, refakatçi durumu ile ilgili deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz?
cebeci Tıp ücretli değil ancak özel muayene olabiliyorsun. Ve doğumda istersen özel oda tutabiliyorsun.Cebeci tip ucretli mi ?
Anladim canim :) bisey sorabilir miyim size internetten randevu almak istedim ama bulamadim hic randevu almis miydin daha once ?cebeci Tıp ücretli değil ancak özel muayene olabiliyorsun. Ve doğumda istersen özel oda tutabiliyorsun.
mrb canım bende etlik zubeyde Hanim a gidiyordum benim 2 li tarama testi normal çıktı 3 lu tarama riskli çıktı hamileliğin allak bullak oldu dr açıklaması sadece amniosentez yaptır demek oldu ordan dünya başına yıkıldı çıktım eve geldim kız kardeşim vasıtasıyla ankara tıpta bir prf dr gittim oda bu tahliller bakınca 2 tahlil arasında bu kadar fark olduğuna şaşırdı ama bişey demedi oda 4 lu tarama istedi birde ultrason da bakti uzun uzun ve ultrasona göre bir sıkıntı yok birde ayrıntili ultrasona bakalım dedi sonucum dün çıktı ve hersey normal ayrıntı ultrason sonucunda normal hamdolsun amniosenteze gerek yok dedi dr ama o bir hafta zehir oldu anlatamam oyüzden suan dev hast bırakıp fakülte de prf dr başladım hayirlisiyla canimMerhabalar bende dediginiz yere yakın bi yerde oturuyorum ama etlik zubeyde hanimda takibimi yapiyorum cok uzak geliyor memnun musunuz cebeciden doktor oneriniz var midir bu hafta gitsem diye düşündüm
Hangi doktora basladin ucretli midir onerir misin :)mrb canım bende etlik zubeyde Hanim a gidiyordum benim 2 li tarama testi normal çıktı 3 lu tarama riskli çıktı hamileliğin allak bullak oldu dr açıklaması sadece amniosentez yaptır demek oldu ordan dünya başına yıkıldı çıktım eve geldim kız kardeşim vasıtasıyla ankara tıpta bir prf dr gittim oda bu tahliller bakınca 2 tahlil arasında bu kadar fark olduğuna şaşırdı ama bişey demedi oda 4 lu tarama istedi birde ultrason da bakti uzun uzun ve ultrasona göre bir sıkıntı yok birde ayrıntili ultrasona bakalım dedi sonucum dün çıktı ve hersey normal ayrıntı ultrason sonucunda normal hamdolsun amniosenteze gerek yok dedi dr ama o bir hafta zehir oldu anlatamam oyüzden suan dev hast bırakıp fakülte de prf dr başladım hayirlisiyla canim
canim ben tavsiye üzerine birkez gittim adı prf dr cem Atabekoğlu canim 122 tl tahlil ücreti yok canım ben 1 ay sonra şeker yüklemesi için gidicemHangi doktora basladin ucretli midir onerir misin :)
canim böyle bişey olacağını sanmıyorum ben 18 haftalik iken gittim bi sorun olmadiKızlar Cebeci Tıp ile ilgili,16 haftalıktan fazla gebeliklerde takip yapmadığını duymuştum.Böyle bir şey var mı?
Buna sevindim.O zaman benim için de alternatif olabilir :) Ankara'da doğum fiyatları 3 binden başlıyor neredeyse.Normal doğum planlıyorum Allah izin verirse.Değer mi diyorum arada :) Bir aylık maaşımdan bile fazla yahu :)canim böyle bişey olacağını sanmıyorum ben 18 haftalik iken gittim bi sorun olmadi
canim bildiğim kadarıyla prf dr doğuma giriyormus bende ayin 25 gidicem şeker yüklemesi için ozaman detaylı ogrenirim nasip olursa benimde normal doğum yapmak istiyorum sen nereye gidiyorsunBuna sevindim.O zaman benim için de alternatif olabilir :) Ankara'da doğum fiyatları 3 binden başlıyor neredeyse.Normal doğum planlıyorum Allah izin verirse.Değer mi diyorum arada :) Bir aylık maaşımdan bile fazla yahu :)
Peki profesör ekstra ücret alıyor muymuş canım?ayrıca diyelim gece üçte doğuma geldim,adam sıcak yatağından kalkıp gelecek mi? :)canim bildiğim kadarıyla prf dr doğuma giriyormus bende ayin 25 gidicem şeker yüklemesi için ozaman detaylı ogrenirim nasip olursa benimde normal doğum yapmak istiyorum sen nereye gidiyorsun
canim bende birkez gittim prf dr muayene ücreti 122 ayrıca tahliller için ücret ödenmiyor ben bir ay sonra gittiğimde doğum detaylarını öğrenecem sana yazarım insPeki profesör ekstra ücret alıyor muymuş canım?ayrıca diyelim gece üçte doğuma geldim,adam sıcak yatağından kalkıp gelecek mi? :)
Benim işler çok karışık.Annemler Ankarada oturuyor,ben Yozgat'ta öğretmenim.Tetkiklere Kayseri'ye gidiyordum ancak doğumu Ankara'da yapmaya karar verdim.Daha hiç gelip de kontrol olmadım.Medicalpark güzel dediler orayı düşünüyorum ama Cebeci de aklımı çelmiyor değil.Özel hastahane gibi kaliteli olduğunu söylüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?