- 31 Temmuz 2008
- 580
- 24
- 643
- Konu Sahibi ezelimsin06
-
canim suan gebeliğin başında olduğun için Gidebilirsin daha sonra kabul etmiyorlar esin seninle ultrason girebilir mi sadece şunu diyebilirim eğer prf dr gidersen girebilir ana normal polikinlige gideren girer mi bilmiyorum ben bugun acil olarak gittim buranin takipli hastasimi diye sordular yani başka yerde takipli olanı almıyorlar canimArkadaslar merhaba , cok acil bi konuda yardiminiza ihtiyacim var daha onceden de ayni konuya bisiler yazmistim ama cebeciye gitmek bi türlü nasip olmadi malum calisma hayatı. :) bu hafta kesin gidicem cebeciye fakat daha onceden takibim etlik zubeydede basladigi icin bi sorun olur mu tekrar en bastan tetkik yaparlar mi ?
2) Ben direk polikliniklere gidicem hemen muayene olabilir miyim ?
3) Doktorlar hep sabit mi yoksa surekli degisiyor mu ?
4) Esimde benle birlikte bebegimizi ultrasonda gorebilir mii :))
canim zaten dışarda özel bir dr gitsen 122 den çok daha fazla vereceksin bence oyüzden Cebecide iyi bir prf dr bul ve oraya devam et derimarkadaşlar merhaba, bende takibimi cebeci tıp ta başlattım. 12. haftama girdim. 2 li tarama testimi de yaptıracağım bu hafta. Lakin benim düşük ve erken doğum riskim olduğu için, birde özel doktora gideyim en azından daha iyi ilgilenir diye düşündüm. cebeci tıp takı esra hanım ı duydum. soruşturdum. Ben her ay 122 vermeyim arada gideyim dedim ama öyle arada gitmeyi kabul etmiyormuş. Bütün hepsi aynı mı? Yani tahlilleri cebeci de yaptırsam özel doktorada görünsem . illaki her ay gitmek mi lazım biliyor musunuz?
Peki sen gidiyor musun memnun musun onerebilecegin bi doktorun var mi ? Direk poliklinikler gidebilirim demicanim suan gebeliğin başındğun için Gidebilirsin daha sonra kabul etmiyorlar esin seninle ultrason girebilir mi sadece şunu diyebilirim eğer prf dr gidersen girebilir ana normal polikinlige gideren girer mi bilmiyorum ben bugun acil olarak gittim buranin takipli hastasimi diye sordular yani başka yerde takipli olanı almıyorlar canim
evet canım ben oraya prf bir dr gidiyorum ama daha önce etlik zubeyde Hanim gidiyordum ordan menmun kalmadım ve artık Cebeciye gidiyorum bugunde grip olmuştum oyüzden gittim ana takılı hasta değilsen bakıyorlar oyüzden bian önce kararını ver canmPeki sen gidiyor musun memnun musun onerebilecegin bi doktorun var mi ? Direk poliklinikler gidebilirim demi
Canım sana grip için ne verdi?Bendede aynı durum var,bugün Kayseri'ye gittim bunun için.Sesim bile kısık.Antibiyotik ve sprey verdi banaevet canım ben oraya prf bir dr gidiyorum ama daha önce etlik zubeyde Hanim gidiyordum ordan menmun kalmadım ve artık Cebeciye gidiyorum bugunde grip olmuştum oyüzden gittim ana takılı hasta değilsen bakıyorlar oyüzden bian önce kararını ver canm
canim bana ilac vermediler sadece agri kesici parol verdiler bol sivi al dinlen dedilerCanım sana grip için ne verdi?Bendede aynı durum var,bugün Kayseri'ye gittim bunun için.Sesim bile kısık.Antibiyotik ve sprey verdi bana
sen nereye gidiyorsun canimankara tıp 19. haftadan sonra almıyor bende tam 19+0'da gittim imza karşılığı kabul edeceklerini söylediler onuda ben kabul etmedim. keşke en baştan prof ya da doç.a gitseydim çok pişmanım özele harcadığım paraya ve memnunda değilim
sen nereye gidiyorsun canim
20 haftadan sonra imzasız kabul etmiyorlar. 19-20lerde gidincede ''o haftaya kadar olan bütün tetkiklerde çıkacak sorunların sorumluluğunu üstüme alıyorum'' diye imza atman gerekiyor. direk polikliniğe gidersen sıra alıp girmek, normal birgünde ortalama 1 saat sürüyor. zaten bir önceki gidişinde hangi gün geleceğini randevu kağıdı yazarak veriyorlar. poliklinikte ilk muayeni oluyorsun. sonrası tahlil falan. ben artık her hafta nst, ultrason, kan, idrar veriyorum. 9 gibi hastanedeyim. 10:30- 11 gibi işim bitiyor. sadece kan idrar verince sonuçları ertesi gün çıkıyor. doktorlar sabit diyemem benim denk geldiğim 3 doktor var baştan beride değişerek onlara denk geliyorum ancak dosyanda herşey yazdığı için dosyayı ellerine aldıklarında ne yapıldığını, ne yapılacağını biliyorlar. özele gidersen eşin girer ancak polikliniklerin bekleme salonuna bile erkek alınmıyor.Arkadaslar merhaba , cok acil bi konuda yardiminiza ihtiyacim var daha onceden de ayni konuya bisiler yazmistim ama cebeciye gitmek bi türlü nasip olmadi malum calisma hayatı. :) bu hafta kesin gidicem cebeciye fakat daha onceden takibim etlik zubeydede basladigi icin bi sorun olur mu tekrar en bastan tetkik yaparlar mi ?
2) Ben direk polikliniklere gidicem hemen muayene olabilir miyim ?
3) Doktorlar hep sabit mi yoksa surekli degisiyor mu ?
4) Esimde benle birlikte bebegimizi ultrasonda gorebilir mii :))
keşke imza olayını kabul etseydiniz. eğer daha önce takibinizi yapan doktora güveniyorsanız sorun yok. içinizde şüphe olmuyor. sadece ''o haftaya kadar olan bütün tetkiklerde çıkacak sorunların sorumluluğunu üstüme alıyorum'' diye imza atman gerekiyor. zaten bir sorun olsada hemen anlıyorlar. benim suyum fazlaydı. ilk doktorum dememişti. burada hemen bildiler.ankara tıp 19. haftadan sonra almıyor bende tam 19+0'da gittim imza karşılığı kabul edeceklerini söylediler onuda ben kabul etmedim. keşke en baştan prof ya da doç.a gitseydim çok pişmanım özele harcadığım paraya ve memnunda değilim
hastane içinde özele giderseniz düzenli takip gerekirmi bilmem ancak polikliniğe giderseniz her gidişinizde doktor randevu kağıdı yazıyor. dosyanızada işleniyor randevu gününüz. düzenli takip şart yani. zaten düzenli takibi olmayanı doğuma bile gidilmiş olsa almıyorlar.arkadaşlar merhaba, bende takibimi cebeci tıp ta başlattım. 12. haftama girdim. 2 li tarama testimi de yaptıracağım bu hafta. Lakin benim düşük ve erken doğum riskim olduğu için, birde özel doktora gideyim en azından daha iyi ilgilenir diye düşündüm. cebeci tıp takı esra hanım ı duydum. soruşturdum. Ben her ay 122 vermeyim arada gideyim dedim ama öyle arada gitmeyi kabul etmiyormuş. Bütün hepsi aynı mı? Yani tahlilleri cebeci de yaptırsam özel doktorada görünsem . illaki her ay gitmek mi lazım biliyor musunuz?
Bilgilendirdigin icin tesekkur ederim yarin sabahtan normal polikliniklere gidicem umarim herhangi bi sorun yasatmazlar :)20 haftpra imzasız kabul etmiyorlar. 19-20lerde gidincede ''o haftaya kadar olan bütün tetkiklerde çıkacak sorunların sorumluluğunu üstüme alıyorum'' diye imza atman gerekiyor. direk polikliniğe gidersen sıra alıp girmek, normal birgünde ortalama 1 saat sürüyor. zaten bir önceki gidişinde hangi gün geleceğini randevu kağıdı yazarak veriyorlar. poliklinikte ilk muayeni oluyorsun. sonrası tahlil falan. ben artık her hafta nst, ultrason, kan, idrar veriyorum. 9 gibi hastanedeyim. 10:30- 11 gibi işim bitiyor. sadece kan idrar verince sonuçları ertesi gün çıkıyor. doktorlar sabit diyemem benim denk geldiğim 3 doktor var baştan beride değişerek onlara denk geliyorum ancak dosyanda herşey yazdığı için dosyayı ellerine aldıklarında ne yapıldığını, ne yapılacağını biliyorlar. özele gidersen eşin girer ancak polikliniklerin bekleme salonuna bile erkek alınmıyor.
keşke imza olayını kabul etseydiniz. eğer daha önce takibinizi yapan doktora güveniyorsanız sorun yok. içinizde şüphe olmuyor. sadece ''o haftaya kadar olan bütün tetkiklerde çıkacak sorunların sorumluluğunu üstüme alıyorum'' diye imza atman gerekiyor. zaten bir sorun olsada hemen anlıyorlar. benim suyum fazlaydı. ilk doktorum dememişti. burada hemen bildiler.
hastane içinde özele giderseniz düzenli takip gerekirmi bilmem ancak polikliniğe giderseniz her gidişinizde doktor randevu kağıdı yazıyor. dosyanızada işleniyor randevu gününüz. düzenli takip şart yani. zaten düzenli takibi olmayanı doğuma bile gidilmiş olsa almıyorlar.
canim ben bastan kontrollerimi etlik zubeyde Hanim hidiyorfum ordan nenmun lmayinca fakulteye basladim daha bir kez gittim dr adi prf dr cem atabekoglu sanirim belli haftadan sonra almiyorkarmis istersen sansini bir dene derimBen Medical Park'a gidiyorum. Uygun diye başlamıştım 35 tl ile başladık şuan 112tl uzman 162tl Doç Dr. Ve memnun da değilim memnun olsam napalım az kaldı der idare ederim..
19 haftadan önceyse gebeliğiniz direk giriş yaptırıp dosya açtırıp devam edebilirsiniz. devam ettiğiniz sürece aylık randevuyu doktorunuz veriyor.Arkadaslar merhaba biraz once cebeci tip fakultesini aradim ve gebe poliklinikleri sadece randevuyla calisildigini soylediler dogruluk payi nedir yani yarin gitsem bakmicaklar mi banaa
Yani yarin direk gitsem bakarlar :)19 haftadan önceyse gebeliğiniz direk giriş yaptırıp dosya açtırıp devam edebilirsiniz. devam ettiğiniz sürece aylık randevuyu doktorunuz veriyor.
canim ben bastan kontrollerimi etlik zubeyde Hanim hidiyorfum ordan nenmun lmayinca fakulteye basladim daha bir kez gittim dr adi prf dr cem atabekoglu sanirim belli haftadan sonra almiyorkarmis istersen sansini bir dene derim
canm ben 16 haftalik iken basladim zaten sen suan tum tarama teslerini yaptirmis olman lazim sadece bir seker yüklemesi kalmıştır yinede sen bilirsin bende birkez gittimKaçıncı haftanda başladın ama? Bende gittim 19'da dediğim gibi imza istediler. Onu da yapmam, onlardan kaynaklanan bir sorun olsa bile herşeyi neden Üstüme alayım ki?
pardon canim ben 18 haftalik iken baslamisim cunku benim 3 lu tarama testi birz risk cikmisti o yuzden ben fakulteye gectim zatenKaçıncı haftanda başladın ama? Bende gittim 19'da dediğim gibi imza istediler. Onu da yapmam, onlardan kaynaklanan bir sorun olsa bile herşeyi neden Üstüme alayım ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?