- Konu Sahibi Cipsten Cikan Avakado
-
Ben 3 kere aşılama yaptırdım ilki tuttu ama düşük oldu sonrakiler tutmadı. Her aşılamada farklı doktora gittim. Zaten etlikte bölüm doktorları sürekli değişiyor. Negatif aşılamalardan sonra ben özelde tedavime devam ettim tüp bebek tedavisi gördümHangi doktora gittiniz ve ne zaman gittiniz Bir de amh kaçtı
Ben özele gittim 340 milyarı buldu ilaçlar ve yol paralarıyla taksiyle sürekli gittim.Trasnfer olduktan sonda kontrollere bile taksiyle gittim.4 tanede embryo dondurdum.Ne kadar tüp bebeğin masrafı devlette mi yapıyordunuz
Özelde hangi hastaneye gittiniz acaba ve ne kadar harcadınız Tüm bu süreçteBen 3 kere aşılama yaptırdım ilki tuttu ama düşük oldu sonrakiler tutmadı. Her aşılamada farklı doktora gittim. Zaten etlikte bölüm doktorları sürekli değişiyor. Negatif aşılamalardan sonra ben özelde tedavime devam ettim tüp bebek tedavisi gördüm
Allah yardımcınız olsun yardımcımız olsun ya da Hem maddi hem manevi Çok fazlaymış gerçekten İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan Siz de ben de hemencecik sağlıklıca hamile kalırızBen özele gittim 340 milyarı buldu ilaçlar ve yol paralarıyla taksiyle sürekli gittim.Trasnfer olduktan sonda kontrollere bile taksiyle gittim.4 tanede embryo dondurdum.
Süreç çok uzun sürmedi benim açıkçası aşılamadan negatif aldığım ay tüp bebeğe başladım 2 ay sonra transfer oldum donduurlmus olduğu için. 200 bin civarı gitmiştiÖzelde hangi hastaneye gittiniz acaba ve ne kadar harcadınız Tüm bu süreçte
Hem maddi hem manevi sıkıntı ya gerçekten Bir de süreçlerden o kadar bihaberim ki Nereden başlayacağım asla bilmiyorumSüreç çok uzun sürmedi benim açıkçası aşılamadan negatif aldığım ay tüp bebeğe başladım 2 ay sonra transfer oldum donduurlmus olduğu için. 200 bin civarı gitmişti
Canım bende bulduğun ili bilmiyorum görünce yazmak istedim. Evliliğimin ilk yılından itibaren bende Bebek sahibi olmayı çok istedim üç sene boyunca olmadı bu süreçte çok şey yaşadım ne doktorlara gidildi ne tahliller verildi rahim filmlerimi dersin yumurta takibi aşılamamı dersin hepsini yaşadım. Belki çok duyduğumuz bir şey ama doktora gittiğinizde herhangi bir sebep yoksa akışına bırak. Bir dur dinlen kafaya takma. Biliyorum süreç çok zor ama yaşın çok genç daha. Doktor bana git 2 ay son gel tedaviye(tüp bebek için,) nasıl olsa tedavi olacağım diye rahatladım ve o iki ay içinde hamile olduğumu öğrendim ama şunun altını da çizmek istiyorum bu süreçte de sitres yapmadan ovulasyon testi ile takip yaptım. Şimdi oğlum var 3 yaşında birde kızım oldu 2, aylık. Rabbim sana ve isteyen bütün güzel annelere nasip etsinHanımlar yaklaşık 3 senedir çocuk deniyorum ve olmuyor ilk zamanlarda 2022'de falan Zübeyde Hanım Hastanesi'ne gitmiştim Orada HSG çektirdim en son amh değerim 1.13'müş sonra bir buhrana girdim bu işleri bir ara verdim. Şimdi tekrar bu yola başlamak istiyorum 97 doğumluyum hiç hamile kalmadım düşük falan da yapmadım Bu sefer GATA'ya gitmek istiyorum çünkü Zübeyde Hanım Etlik şehir hastanesine taşındı ve Karman çorman bir hastane gibi geliyor bana GATA daha kapsamlı disiplinli geliyor bilmiyorum Lütfen bana yardım edin O hastaneye gidip memnun kalan var mı özellikle bu iki doktoru Çok araştırdım Seyit Hoca hastane kapsamında gözükmüyor ama MHRS'den ona randevu alabiliyorum şu anda özel kliniği de varmış ama onun için gücüm yok Lütfen bana yardım edin ne olur ( bu arada 10 gün önce falan Etlik şehir Hastanesi'nde muayene oldum oradaki doktor bana kist olmadığını minik bir folikül olduğunu bunun da yumurta olabileceğini söyledi)
Bende öyleydim ama işin içine girince insan öğreniyor mecburen ama doktorlar süreci yönetiyor zaten. Allah kolaylık versin inşallah amh düşükse eğer tedavinize başlayın derim ben umarım kısa zamanda güzel haberler alırsınızHem maddi hem manevi sıkıntı ya gerçekten Bir de süreçlerden o kadar bihaberim ki Nereden başlayacağım asla bilmiyorum
Allah sağ salim büyütmeyi nasip etsin inşallah Ankara'da yaşıyorum ben aslında şöyle ben bir evlilik geçirdim onunla birlikteyken sürekli çocuk ne zaman falan diye darlamışlardı Gerçi ben de istemiştim Bir Çok Kez gittim kan tahlillerime falan bakıldı hormonlarıma sonra adet olmamı beklendi HSG için adet olamadım Bayram denk geldi falan filan derken zar zor adet olup Film çektirdim sonrasında Eski eşim test verdi onda hiçbir şey yoktu filmde Bende de bir şey çıkmadı sonra aşılama için gün ayarlamaya çalıştım Yine bayram girdi hastane taşındı derken bir türlü olmadı Rabbim nasip etmedi Demek ki bunda da bir hayır varmış Aramız iyi değildi çocuk şeyine tutunmuşum Ben olursa Aramız iyi olur falan filan diye ama Rabbimin bir bildiği varmış olmadı ayrıldık zaten biz de o zamanlar iki seneye yakın denedim şimdi 6 aylık evliyim bu 6 ay içinde o iki senenin gerçekten zehir olduğunu anladım Şu an 6 ay bana 6 yıl gibi geliyor o kadar iyi ki eski eşimin Bir oğlu var tabii ki onun da çocuğu olalı 4 sene oldu tekrar bir sperm testi vermesi gerekiyor elbette çocuk olmasından ziyade Artık kendime baktırmak istiyorum bir şey var mı yok mu varsa çaresine bakmak Yoksa da yokmuş Rabbim ne zaman nasip ederse kafasına girmek istiyorum aslında yoksa düşünmek iyice Bitiriyor beniCanım bende bulduğun ili bilmiyorum görünce yazmak istedim. Evliliğimin ilk yılından itibaren bende Bebek sahibi olmayı çok istedim üç sene boyunca olmadı bu süreçte çok şey yaşadım ne doktorlara gidildi ne tahliller verildi rahim filmlerimi dersin yumurta takibi aşılamamı dersin hepsini yaşadım. Belki çok duyduğumuz bir şey ama doktora gittiğinizde herhangi bir sebep yoksa akışına bırak. Bir dur dinlen kafaya takma. Biliyorum süreç çok zor ama yaşın çok genç daha. Doktor bana git 2 ay son gel tedaviye(tüp bebek için,) nasıl olsa tedavi olacağım diye rahatladım ve o iki ay içinde hamile olduğumu öğrendim ama şunun altını da çizmek istiyorum bu süreçte de sitres yapmadan ovulasyon testi ile takip yaptım. Şimdi oğlum var 3 yaşında birde kızım oldu 2, aylık. Rabbim sana ve isteyen bütün güzel annelere nasip etsin
Amh en son 2022'de baktırmışım 1.13'müş şu an düşmüştür Yani belki deBende öyleydim ama işin içine girince insan öğreniyor mecburen ama doktorlar süreci yönetiyor zaten. Allah kolaylık versin inşallah amh düşükse eğer tedavinize başlayın derim ben umarım kısa zamanda güzel haberler alırsınız
Bu süreçten geçtiğim için yaşadığın psikolojiyi çok iyi anlıyorum. Sormak istediğin bir şey olursa gerçekten seve seve tecrübe edindiğim kadarıyla yardımcı olurum. İnşallah bunlara gerek kalmadan Rabbim nasip ederAllah sağ salim büyütmeyi nasip etsin inşallah Ankara'da yaşıyorum ben aslında şöyle ben bir evlilik geçirdim onunla birlikteyken sürekli çocuk ne zaman falan diye darlamışlardı Gerçi ben de istemiştim Bir Çok Kez gittim kan tahlillerime falan bakıldı hormonlarıma sonra adet olmamı beklendi HSG için adet olamadım Bayram denk geldi falan filan derken zar zor adet olup Film çektirdim sonrasında Eski eşim test verdi onda hiçbir şey yoktu filmde Bende de bir şey çıkmadı sonra aşılama için gün ayarlamaya çalıştım Yine bayram girdi hastane taşındı derken bir türlü olmadı Rabbim nasip etmedi Demek ki bunda da bir hayır varmış Aramız iyi değildi çocuk şeyine tutunmuşum Ben olursa Aramız iyi olur falan filan diye ama Rabbimin bir bildiği varmış olmadı ayrıldık zaten biz de o zamanlar iki seneye yakın denedim şimdi 6 aylık evliyim bu 6 ay içinde o iki senenin gerçekten zehir olduğunu anladım Şu an 6 ay bana 6 yıl gibi geliyor o kadar iyi ki eski eşimin Bir oğlu var tabii ki onun da çocuğu olalı 4 sene oldu tekrar bir sperm testi vermesi gerekiyor elbette çocuk olmasından ziyade Artık kendime baktırmak istiyorum bir şey var mı yok mu varsa çaresine bakmak Yoksa da yokmuş Rabbim ne zaman nasip ederse kafasına girmek istiyorum aslında yoksa düşünmek iyice Bitiriyor beni
Canım bir gebenin günlugu sayfasından ovulasyon al takıp et o günleri degerlendır 20 sn kuralı var uygula sonrada tevekkül et allahım nasıp eder inşallah eşin test versın amh kötü degılHanımlar yaklaşık 3 senedir çocuk deniyorum ve olmuyor ilk zamanlarda 2022'de falan Zübeyde Hanım Hastanesi'ne gitmiştim Orada HSG çektirdim en son amh değerim 1.13'müş sonra bir buhrana girdim bu işleri bir ara verdim. Şimdi tekrar bu yola başlamak istiyorum 97 doğumluyum hiç hamile kalmadım düşük falan da yapmadım Bu sefer GATA'ya gitmek istiyorum çünkü Zübeyde Hanım Etlik şehir hastanesine taşındı ve Karman çorman bir hastane gibi geliyor bana GATA daha kapsamlı disiplinli geliyor bilmiyorum Lütfen bana yardım edin O hastaneye gidip memnun kalan var mı özellikle bu iki doktoru Çok araştırdım Seyit Hoca hastane kapsamında gözükmüyor ama MHRS'den ona randevu alabiliyorum şu anda özel kliniği de varmış ama onun için gücüm yok Lütfen bana yardım edin ne olur ( bu arada 10 gün önce falan Etlik şehir Hastanesi'nde muayene oldum oradaki doktor bana kist olmadığını minik bir folikül olduğunu bunun da yumurta olabileceğini söyledi)
Önce bir gidin regl 2.gunu hormon testi falan isterler duruma göre ilerlersinizAmh en son 2022'de baktırmışım 1.13'müş şu an düşmüştür Yani belki de
Çok teşekkür ederim Şimdi sadece hastane üzerinde Kararsızım Ankara'da yaşıyorum hangi hastaneye gitsem bilmiyorum şu anda da gatayı deneyeyim diyorum Bir deBu süreçten geçtiğim için yaşadığın psikolojiyi çok iyi anlıyorum. Sormak istediğin bir şey olursa gerçekten seve seve tecrübe edindiğim kadarıyla yardımcı olurum. İnşallah bunlara gerek kalmadan Rabbim nasip eder
Aynen ovülasyon testi aldım da bazen de hiç hevesim olmuyor kullanmak dahi istemiyorum o kadar bunalıyorum ki geç kalmışlık hissi ver bir deCanım bir gebenin günlugu sayfasından ovulasyon al takıp et o günleri degerlendır 20 sn kuralı var uygula sonrada tevekkül et allahım nasıp eder inşallah eşin test versın amh kötü degıl
Herşey gönlünüzce olsunÇok teşekkür ederim Şimdi sadece hastane üzerinde Kararsızım Ankara'da yaşıyorum hangi hastaneye gitsem bilmiyorum şu anda da gatayı deneyeyim diyorum Bir de
Hangi hastaneye gideceğime karar veremedim şimdi Etlik şehir Hastanesi'ne gitsem zamanında Zübeyde Hanım Hastanesi'ne gittiğim için oradaki doktorları tecrübe ettim oradaki Doktorlar da şehir Hastanesi'ne transfer olmuş zaten gata'yı araştırdım Seyit temel hocanın ayrı bir muayenehanesi var harvard'dan mezun olmuş ve MHRS üzerinden randevu alabiliyorum GATA için o doktora Ayşe Figen hoca için de çok iyi Hoca diye söylüyorlar 2 Hoca da biri Babacan biri abla gibi ilgileniyor diye yorum yapmışlar Bayağı da memnun olan hastaları var ikisinin de hastane olarak da GATA daha Akademik ve hastane eski tecrübeli ve kalabalık değil Etlik şehir Hastanesi'nde modern ve daha kalabalık Bilemedim işte o yüzden de bu sefer GATA'da mı denesem bilemiyorumÖnce bir gidin regl 2.gunu hormon testi falan isterler duruma göre ilerlersiniz
Deneyin tabi ki inşallah hocaların kendileri muayene ediyordurHangi hastaneye gideceğime karar veremedim şimdi Etlik şehir Hastanesi'ne gitsem zamanında Zübeyde Hanım Hastanesi'ne gittiğim için oradaki doktorları tecrübe ettim oradaki Doktorlar da şehir Hastanesi'ne transfer olmuş zaten gata'yı araştırdım Seyit temel hocanın ayrı bir muayenehanesi var harvard'dan mezun olmuş ve MHRS üzerinden randevu alabiliyorum GATA için o doktora Ayşe Figen hoca için de çok iyi Hoca diye söylüyorlar 2 Hoca da biri Babacan biri abla gibi ilgileniyor diye yorum yapmışlar Bayağı da memnun olan hastaları var ikisinin de hastane olarak da GATA daha Akademik ve hastane eski tecrübeli ve kalabalık değil Etlik şehir Hastanesi'nde modern ve daha kalabalık Bilemedim işte o yüzden de bu sefer GATA'da mı denesem bilemiyorum
Canım ben sana Zümra akpek hanımı öneriyorum diyetisyen. Bi şans vermelisin ona. Kendi diyetisyenim gayette memnundum.Hanımlar yaklaşık 3 senedir çocuk deniyorum ve olmuyor ilk zamanlarda 2022'de falan Zübeyde Hanım Hastanesi'ne gitmiştim Orada HSG çektirdim en son amh değerim 1.13'müş sonra bir buhrana girdim bu işleri bir ara verdim. Şimdi tekrar bu yola başlamak istiyorum 97 doğumluyum hiç hamile kalmadım düşük falan da yapmadım Bu sefer GATA'ya gitmek istiyorum çünkü Zübeyde Hanım Etlik şehir hastanesine taşındı ve Karman çorman bir hastane gibi geliyor bana GATA daha kapsamlı disiplinli geliyor bilmiyorum Lütfen bana yardım edin O hastaneye gidip memnun kalan var mı özellikle bu iki doktoru Çok araştırdım Seyit Hoca hastane kapsamında gözükmüyor ama MHRS'den ona randevu alabiliyorum şu anda özel kliniği de varmış ama onun için gücüm yok Lütfen bana yardım edin ne olur ( bu arada 10 gün önce falan Etlik şehir Hastanesi'nde muayene oldum oradaki doktor bana kist olmadığını minik bir folikül olduğunu bunun da yumurta olabileceğini söyledi)
Merhaba 5 yıl çocuğumuz olmadı her yolu denedim (tüp bebek dahil ) ama olmadı. Sonra mehmet fatih karslı MFK ninni vitaminlerini 1 ay kullandıktan sonra hamile kaldım allah ondan razı olsun hala eli üzerimdedir işini para için yapmayan nadir insanlardan biridir tavsiye ederim ürünlerini araştırabilirsiniz ayrıca çevremde gebe kalamayan kim varsa önerdim onların da bebişleri oldu :) bir tedaviye başlamadan önce mola verip en azından bu vitaminleri bir kullanın derim zararı olmaz faydası olur inanın. Bu arada benim amh 0.003 gibi bir şeydi ona rağmen oldu çok şükür hatta şu an 2. Bebeğime hamileyimHanımlar yaklaşık 3 senedir çocuk deniyorum ve olmuyor ilk zamanlarda 2022'de falan Zübeyde Hanım Hastanesi'ne gitmiştim Orada HSG çektirdim en son amh değerim 1.13'müş sonra bir buhrana girdim bu işleri bir ara verdim. Şimdi tekrar bu yola başlamak istiyorum 97 doğumluyum hiç hamile kalmadım düşük falan da yapmadım Bu sefer GATA'ya gitmek istiyorum çünkü Zübeyde Hanım Etlik şehir hastanesine taşındı ve Karman çorman bir hastane gibi geliyor bana GATA daha kapsamlı disiplinli geliyor bilmiyorum Lütfen bana yardım edin O hastaneye gidip memnun kalan var mı özellikle bu iki doktoru Çok araştırdım Seyit Hoca hastane kapsamında gözükmüyor ama MHRS'den ona randevu alabiliyorum şu anda özel kliniği de varmış ama onun için gücüm yok Lütfen bana yardım edin ne olur ( bu arada 10 gün önce falan Etlik şehir Hastanesi'nde muayene oldum oradaki doktor bana kist olmadığını minik bir folikül olduğunu bunun da yumurta olabileceğini söyledi)