Ankara da Ayşe Figen Türkçapar mı yoksa Seyit Temel Ceyhan mı

Meyve YK'nın ürünleri de çok pahalı ona tedavi için randevu alayım dedim ücreti de çok pahalı 2 bebek için de mi onun ürünlerinden kullandınız hangi paketi kullandınız bir de eşinizde sıkıntı var mıydı

Hayır ya tüp bebek aşılama veya doktor ücretlerinden pahalı değil siz doğru kişiye baktığınızdan emin misiniz ben daha yeni tekrardan aldım çünkü evet ben 2. Gebeliğimde de onun ürünlerini kullanıyorum ayrıca hamileliğim boyunca da onun ürünleri ile devam ettim. Ben de ilk ürünlerini kullanmadan önce gideyim muayene olayım dedim gittim ama beni muayene etmedi önce vitaminleri kullan hamile kalamazsan gel buraya boşuna gelmişsin dedi bana paramı iade etti hatta üzerine yemek yedirip kahve içirip gönderdi sonra vitaminleri kullanmaya başladım 4 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim tabii belki de bende hemen etki etti herkeste öyle olacak diye bir şey yok bazılarına da 2-3 ay sonra etki ediyor bazıları da benim gibi hemen gebe kalıyor. O yüzden ben de size önermek istedim. Bir de şunu diyeceğim mehmet hocaya boşuna muayene olmaya gitmeyin diğer doktorların dediğinden farklı bir şey demeyecektir bence vitaminleri kullanın olmazsa gidin o zaman ek tedavi veriyor çünkü.

Bilmiyorum ki hiç aşılama falan da başlamadığım için onların Fiyatlarını da bilmiyorum ama 2-3 yorum öncesi tüp bebeğin pahalı olduğunu gördüm yani tüp bebeğin nazaran mfk'nın ürünleri gayet ucuz Doğruyu söylemek gerekirse hangi vitaminleri kullandınız eşli paketleri mi tam ismi nedir acaba Bir de Yaşınız kaç amh değeriniz neydi Eşinizde bir problem var mıydı sadece Vitamin mi kullandınız başka bir şey yaptınız mı yanında Bir de kaç kere aşılamaya da tüp bebek denediniz soru yağmuruna tuttum kusura bakmayın

Aynen ovülasyon testi aldım da bazen de hiç hevesim olmuyor kullanmak dahi istemiyorum o kadar bunalıyorum ki geç kalmışlık hissi ver bir de
Canım hiç öyle düşünme bak ben 1 senedır istıyordum hsg cektırdım iki aşılama uaptırdım bu ay kafadan attım tüp bebek parası ayarlıyordum oldu çok şükür kafadan atmak da önemli bide hormonlarına baktır incir havuç kürü var saracoglu onu dene bide soğan suyu onu da araştır ben bu ay soğan suyu sadece iki gün içtim acaba o mu etkı etti

Maddiyat konusu sebebiyle devlet hastanesi düşünüyorsanız Hacettepe Üniversitesi Hastanesine bakabilirsiniz, Gonca Hoca var çok tatlı çok iyidir, zaten TOBB'dan Hacettepe'ye geçmişti. Etlik Şehir ya da Bilkent Şehir gibi hastanelerdense Üniversite Hastanelerini düşünebilirsin, (Hacettepe, Gazi) hoca muayeneleri için çok cüzi bir fark veriliyor, 300-500 TL gibi. Eğer özel düşünürsenn Hulusi Hocam var, Hulusi Zeyneloğlu, tek geçerim
Üniversite hastaneleri için Hacettepe daha sistemli ilerleyen bir hastane, Gaziyi pek bilmiyorum ama doktorları iyidir. Hacettepe için söylüyorum, zaten infertilite doktorları bi Onur Bey bir de Gonca Hoca var, Gonca Hoca bayan olduğu için kadın kalbinden daha iyi anlıyor bi de gerçekten çok tatlıdır. Hacettepe online randevu yazınca bölüm kadın doğum seçip ilerleyebilirsin. Ben az önce baktım pazartesi gününe de randevu var, bence bi düşünün derim.

Ama çok gençsin çok çıtırsın daha bu işin başı sakinlik, stres yapmamak ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Ama stres yapmamakta fayda var bir sorun yoksa bile stres bir çok sorun çıkarır.
Dilerim her şey güzel ilerler sizin için

Canım şöyle söyliyim ben de aynı şekilde zeynepkamil’e gittim daha iki senelik evliyim tüp bebek sanırım üç sene evli olmak gerekiyor ben de hiç yani rahim filminde hiçbir sorun yok hormonlarında sadece tiroit bozukluğum biraz yüksek çıktı ama gebeliğe engel olmadığını söylüyorlar ama Zeynep Camille’e açıkçası ben begenmiyorum sevemedim çünkü sürekli asistanlar bakıyor ve adamakıllı yüzüne bile bakmıyorlar gerçekten sana tavsiyem iyi ilgilenen hastaneye gitmek olacak zaten sanırım tüp bebekte iki kez hakkın olduğunu biliyorum ikinci kez olmadığında herhalde ücretliymiş öyle söylemişlerdi bana aynı durum bizde de var ama muhtemelen ben stres kaynaklı düşünüyorum bir de size tavsiyem sağlıklı beslenip spor yaptığınızda eğer ki kilonuz birtık da fazlaysa verin ondan sonra ciddi anlamda görün çok rahat rahatlıkla hamile kalırsınız çünkü bazı şeylerin hep sonu stresle bitiyor eğer ki sakin kafayla düşündüğünüz de bunu umursamadığınızda emin olun rahatlıkla çocuk tutabiliyor çünkü bir sıkıntı da yokmuş sizde bende de yok ama ben her günüm stresli geçiyor ve yani sürekli baş agrilariyla uyanıyorum çocuk meselesini ben de umursamıyorum ama istemsizce her şeyi kafama takıyorum o yüzden şahsen ben buna bağlıyorum Allah’ım inşallah kucağınızı boş bırakmasın eğer ciddi anlamda çevre bile sizi etkiliyorsa hani uzaktan akraba olsun başkaları olsun hani çocuk var mı yok mu meselesi olduğunda da kulaklarınızı tamamen kapatın bence

Merhaba,
Allah gönlünüzden geçenleri kolaylikla nasip etsin...
Bende ankaradayim ve Tup bebek icin devlet hastanesinde hangi bölüme giderseniz gidin dr un kendisine ulaşmak cok zor oluyor sureci bir sure asistanlarla yürütüyorsunuz. Fakat üniversite hastanesinde cuzzi farklar ile hocaların kendisine randevu alip surece başlayabilirsiniz...
Ben de yas faktörü ile birlikte kilo insülin direnci hareketsiz ve tek taraflı yumurta vardi amh 1 idi. Tup bebek tedavisi icin para biriktirip sureci başlayacaktım. Dr umun yönlendirmesi ile oncr dahiliye sonra endokrin sonda kadin doğumun ortak tahlil ve tedavileri ile esim ve ben bazi vitaminlere basladik vitamin ücretlerimiz esim ve benim aylik 20 bin civarı tuttu. Ayrica diyetisyen ile calistik ve spora gittik. Mayis ayında başladığım surece eylul ayinda gebelik haberimi alarak sukurler ettik bizim de kafamızda zaten 2026 ocak ayında tup bebek sürecine girmekti. Dr umuz surec öncesi vücudun hazir olmasini vitaminlerin eksik olmamasi bazi değerlerin optimalde olmasini bekliyorlar bi zemin oluşturmak icin dolayısıyla biz bu zemini oluştururken gebelik haberini aldik. Kesinlikle saglikli beslenmek vitamin takviyeleri hareketli yaşam cok etkiliyor. Soruların olursa seve seve yardımcı olurum.

Eşinize de test yaptırmanızı tavsiye ederim. Ayrıca tüp Bebek için devlet hastanesine başvuruda bulunabilirsiniz. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı şekilde versin

Hem maddi hem manevi sıkıntı ya gerçekten Bir de süreçlerden o kadar bihaberim ki Nereden başlayacağım asla bilmiyorum
Canım internetten araştır bi bence sen SGK dan yararlanabilirsin tüp bebek için o zaman maddi olarak özel kadar çok yormaz seni.

Kesinlikle. Pcos da da aynı şekilde sadece sağlıklı beslenip kilo vererek hamile kalanları duydum. Bir de toplumda sadece kadın kendini düzeltsin hamilelik oluşur algısı var halbuki sağlıklı beslenmek spermdeki morfolojiyi de düzeltip yine sağlıklı gebelik oluşmasına yardımcı oluyor. İki tarafında kendini katması gereken bir süreç bu konuda sizi tebrik ederim. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı şekilde versin size de Bu sürecin zorluğunu ancak yaşayan bilir.

Yeğenim de 6 yıl hamile kalamadı. Gitmediği doktor kalmadı tüpler tıkalı dediler özelde tüplere bakıldı hiçbir sorun çıkmayıp bir sürü para verdiler. iki kez aşılama oldu yine olmadı. hiçbir sorun olmadığı halde 6 yıl hamile kalamadı.En son kayseride Ahmet emin mutlu doktorumuza gitti iyi ki gitmiş,tek seferde tüp bebek transferi oldu veeee oğlumuz şimdi bir yaşında Rabbim sizin de muradınızı versin inşallah. Ahmet emin mutlu araştırın bakın gerçekten çok mükemmel bir doktor

3 sene benimde olmuyordu ve yaşım ilerideydi amh düşüktü kürler neler neler içtim olmadı aşılama olmadı sonra mfk ürünlerini aldım ilk ayda hamile kaldım ama kalbi durdu bebeğimin sonra yine aldım içtim 3 ay ama olmadı doktorlar hep korkuttular beni yaşin ileride diye tüp bebek yaptırdım zar zor 2 tane embriyom oldu transfer ettiler o da olmadı bu arada ünlü bir doktordu sonra o doktor bana 2 tane ilac yazdı bunları iç yeniden yaparız diye ve ben içtim hamile kaldım peş peşe şimdi 2 tane oğlum oldu MaşAllah.Rahim filmi 1 defa çekildiyse yine gerek yok çekmeye ben çektirdim sorun olmadı sonra kürtaj oldum yeniden çektirdim sende kürtaj yok.Bence sen mfk ürününü al kullan kesinlikle inanıyorum etkisini görücen ve abur cubur her ikiniz yemeğin sağlıklı beslenin yürüyüş çok önemli koşarak tüp bebeğe gitme hiç kolay diğil onunla bile olmadı bende doğal kaldım

GATA’da alerji için gittim, başka ilden üstelik… randevu aldığım hekim yoktu, iki doktor mhrs de varmış ama yokmuş, asistan oturuyordu. Şansıma öyle biri denk geldi ki totosu kaldırmadan sorunum için yanıma gelmedi bile. Tersler gibi konuştu… ama oğlum için de cildiyeye ye gittim o asistwn çok ilgiliydi… asistan cenneti gibi bi yer olmuş…

Gittiğiniz hastanede uzman doktor bulun. Üniversite hastanelerinin bir çoğu asistan dolu. O gün hangi asistana denk gelirsiniz bilinmez. Artık gittiğim hastanede sağlık bakanlığı uzman doktoru arıyorum

Tüp bebek merkezi için yıllar önce anatolia ya gitmiştim.

Allah yardımcınız olsun yardımcımız olsun ya da Hem maddi hem manevi Çok fazlaymış gerçekten İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan Siz de ben de hemencecik sağlıklıca hamile kalırız
İnşallah,evet çok fzlaydı keşke olsaydı İnşallah Allah hepimizi sevindirir anne olma duygusunu tattırır.

Amin insallahhh Kesinlikle kadın tek başına hastane hastane koşturmamalı Gebelik oluşmuyorsa iki tarafında rolü olabiliyor. Eşimde aynı şekilde Üroloji Dahiliye Endokrin muayenesinden geçti Oda Vitamin Spor diyet ile süreci götürdü. Bin şükür rabbim nasip etti. Süreç cok zor insan cok etkileniyor moraller hızlı bozuluyor.. Allah herkese kolaylıkla nasip etsin.

4buçuk yıllık evliyim. 2.yılımda ilk önce özele gittim engel bir durum var mı diye yok denildi. araştırma hastanesinde öğretim görevlisi doç.dr.a gittim. hem eşime hem bana gerekli tüm testler filmler vs yapıldı. sonuç sebepsiz infertildevlette raporlu tüp bebek hakkı var dedi doktorum. eğer gerekli şartlar varsa. şartlardan biriside 2 adet iğneli aşılamaydı. ben 2 aşılama yaptırdım birisi hap ile birisi iğne ile. ikiside negatif. üçüncü aşılama sürecine başladık hap ile yumurta takibindeyken çatladılar doktor günleri değerlendirin dedi ama o da negatif. ama aradaki aylarda ovulasyonla değerlendiriyoruz ama yok yani önümüzdeki ay son iğneli aşılamayı olup tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum devlette. bana bi raporlu hak veriyorlar madem değerlendirelim

evet aşılama oranı doğal yolla gebe kalma oranıyla aynı neredeyse. %20 civarında ihtimali var. devlet bazı şartlar sonucunda raporlu tüp bebek hakkı veriyor ben önümüzdeki aylarda faydalanacağım. aşılama işlemi basit bir işlem bu arada bir adet döngüsünde yapılıyor. eğer değerler uygunsa o ay iğne ya da hap kullanımıyla yumurta takibi yapıyor doktor. gerekli büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi ve verilen saatte kendisi aşılama yapıyor. anestezisiz bir işlem. çatal muayenesiyle aynı neredeyseben aşılamayı araştırma hastanesinin ücretli bölümünde yaptırdım. sadece doktorun muayene ücretini verdim. ilaçlara rapor yazdı toplamda 5bin vermemişimdir her şey dahil

Bak sana sadece şu kadarını söyleyebilirim özellikle diyorum çevremde senin durumunda uzun süredir evli ama çocuğu olmayan birçok insan tanıdım nerede hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum şu kadarını öneriyorum Osmaniye'de özel bir hastane var ibni Sina hastanesi arkadaşım 5 yıldır evliydi ve bu 5 yılda sizin gibi olmuş kürtaj yok düşük yok hamilelik hiç yok tavsiyem üzerine dediğim hastaneye ve doktora gitti 3 ay tedavi gördükten sonra bir oğluşu oldu Rabbim size de nasip olsun hastanenin adı aklınızda kalsın olur ya nasip bir gün gelirseniz şansınızı bu şehirden yana da denemenizi tavsiye ederim

`