Ankara da yasayan hamile arkadaslar

Merhabalar kızlar bende ankaraya geleli 2 ay oldu koru hastanesine gidiyorum 23 haftalik hamileyim.Hastane ve Dr da çok memnunum oğlum olacak kısmetse :))

Merhabalar ben de 9aydır ankaradayım ve bebiş istiyoruz adetime 6gün var test için beklemedeyim ama çok heyecanlıyım dua edin bana da lütfen :) Allah sizlere de miniklerinizi sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

doğum öncesi, doğum anı ve sonrası için fotoğraf çektirmeyi düşünen anneler bize ulaşırsanız avantajlarımızı bizzat aktarmak isteriz.

mrb kızlar bende 3 yıldır ankarada yaşıyorum çalışıyorum 28 haftalık hamileyim medicanaya gidiyorum ufak tefek alışverişlerim oldu onun haricinde çalışan anneler özel sektördeyim ben bunun için devletin verdiği süt parası vb yardımlardan yararlanmak için neler yamalıyız bilen varmı

Reactions: Rup
Mrb kızlar, daha çok erken ama ben doğum icin hastane araştırıyorum şimdiden. Eve yakın diye Mamak natomed hastanesinde Taner Bey'e gidiyorum. Doktordan memnunum ama hastaneye güvenmiyorum. Benim eltim de hem hemşire hem de iki kere doğum yaptı. Anlattıklarına göre hastane epidural normal dogum yaptirabilen ve yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastane olmali. Ayrica etlik zubeyde hanimda calisti, orasi cok kotuymus. Zekai tahirle Zübeyde hanımı hiç kimse tavsiye etmiyor zaten. Zekai tahirde enfeksiyon çok oluyormuş ve insanları hep azarliyorlarmis.
7-8 sene önce iki haftada 27 bebek ölmüş. Bir de hangi doktora gidersen git, kendi doktorun gelmiyormus.

ben akay yada hrs de doğum yapıcam dr anlaşması oralayla var zaten hiç hastaneye gitmedim bebeğim ilk haftadan beri
özel muayenedeyim anakra elit med selahattin kükner drum doğum fiyatı konumadık daha ama ucuz lucanı sanmıyroum

amin canım inşallah seniinde güzel haberini alırız:)

Merhabalar kızlar bende ankaraya geleli 2 ay oldu koru hastanesine gidiyorum 23 haftalik hamileyim.Hastane ve Dr da çok memnunum oğlum olacak kısmetse :))
allah kucağıma almayı nasip etsin canım benimde az kaldı bkalım bende ağustos annesi olucam nasipse kızım olucak elif hanım gelicek bakalım

Benimde doğum yaklaştı sayılır kızlar. Şimdi Zekai Tahir vardı aklımda doğum için. Orası çok mu kötü ya :s

Benimde doğum yaklaştı sayılır kızlar. Şimdi Zekai Tahir vardı aklımda doğum için. Orası çok mu kötü ya :s
Ya benim teyzemin kızı orada yaptı. Sezeryan oldu. Ama iyi davrandılar dedi. Tabi bizim kızın sancısı yokmus ne kadar cok verdılerse de suni sancıyı fazla bağırmamış.Tabi yanındaki kadın sancıyı çok hissediyormuş ona bağırmışlar. Bak bu bağırmıyor senden daha çok suni sancı verdik ona diye.

Canım ben ilk doğumumda doğumdan sonra rapor param için gittiğimde rapor param ile birlikte vermişlerdi Süt parasını yanlış hatırlamıyorsam. Rapor için gittiğinde söylüyolar zaten şukadar rapor paran su kadar süt paran diye.

tamam canım sağol bana hastaneden dediler ki 17 haziranda 37. hafta raporu verecez almaya gel iş yerimdende dediler o raporu buraya getir her hangi bi yere başvuru yapmaya gerek varmı?

tamam canım sağol bana hastaneden dediler ki 17 haziranda 37. hafta raporu verecez almaya gel iş yerimdende dediler o raporu buraya getir her hangi bi yere başvuru yapmaya gerek varmı?
İş yeri muhasebeye gönderiyor. Fotokopisini versen yeterli. Ya 3 senesi de yanlış hatırlamıyorsam Hastane, bağlı olduğun sgk ya gönderiyor raporunu sende sana verilen raporun aslı ile gidiyorsun. Raporun bitince. Parça parça alanda var raporu bitmeden parasını ben tüm almıştım. Orada hastaneden gelenle karşılaştırıyorlar.Eğer öncesinde çalışabilir raporu aldıysan onuda raporla birlikte götürüyorsun. Sonra senin adına sanırım ziraat banktı bankaya yatırıyorlar. Bankadan çekiyorsun paranı. Muhasebeciniz daha iyi bilir. Dediğim gibi 3 yıl öncesi eksik hatırladığım yada yanlış hatırladığım olabilir. Yeni taze rapor alanlar okusada yazsa keşke. Senin yapacağın şey paranı alırken olacak. Biryere başvurmana gerek yok.

Merhaba kızlar siz benden daha tecrübelisiniz şuan. Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebişler versin , ben 11 yıldır Ankaradayım burda okudum burda evlendim.. hrs kadın doğuma gidiyorum ben de doktorum Ömer hoca. Çok memnunum. Bundan 3 ay önce bi düşük yaptım o zamandan beri benimle Omer Altun hoca ilgileniyor. İnşallah Bebeğimi de o kucağıma verecek.

allahım kucağına almayı nasip etsin caınm benim ben ankaralıyım zaten bende doğuma ya hrs ya akaya gidicem
bakalım

arkadaşlar meraba;
ben altıbuçuk aylık hamileyim akropol hastanesinde bülent beye gidiyorum çok memnunum kendisinden. ama son olan olaylardan dolayı akropol hastanesinin akpol tarafı (muayene tarafı) kapandı hastaların yattığı ve doğumun yapıldığı kısım açık. geçen gün muayeneye gittim bülent bey yine ilgilendi muayenelerde bi problem olmayacağını söyledi. bende doğum yapacağım zaman ya burasıda kapanırsa dedim oda o zaman başka bi hastanede yaparız dedi. tabiki bu durumda bende telaşlandım şimdi.akropole devammı etmeliyim yoksa kontrollerime yine bülent beye gidip doğumu devlet hastanesinde mi yapmalıyım lütfen sizde görüşlerinizi paylaşın.
eğer devlet hastanesinde doğum yapacaksam gazi hastanesini düşünüyorum. orda doğum yapan varmı doktorları, sancı odaları, doğum odaları nasıldır bilen varsa yazarsa çok sevinirim.

Bende Ankaradayım arkadaşlar Allah bebişlerimizi sağlıcakla huzurla bugünümüzü aratmayacak günlerde kucağımıza almak nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…