- 27 Mayıs 2015
- 24
- 5
- 1
- 34
Tesekkur ederim canim bilgi gerdigin icin.acaba hafta içi gece gittik mesela dogum icin o zaman napiyolar
Canim bende cebecide yeni baslsdim kontrollere ama inan burada ayni hoca cok resmi ve sen sormadan hic bisry demiyor sanirim genelde riskli gebeliklerle ilgikendikleri icin bizi cerez niyetine görüyorlar ama isinde uzman doktorum cok iyi inceliyò tum ayrintilara dikkat ediyo sadece iletişim yok o yuzden ben ozelde ki doktorumada gidiyorum 1, 5 ayda bir falan o da terapist gibi tum nazimi cekiyoGazi Üniversitesi ne giden yok mu acaba ben 2 aydır Prof a gidiyorum 122 tl ödüyorm ama çok yoğun 5 dakka bile tutmuyor icerde bilgi vermiyor fazla tıbbi şeyler söylüyor asistan kaydediyor. Cebeci tip Fakültesi ne gitmeyi çok istiyordum evime de yakın ama orda ne kadar özel varsa aradım yeni hasta almıyoruz dediler
yalnız etimedde doğum gece yada mesai dışında olduğunda kendi doktorunuz girmiyo doğuma diye duymuştum bu konu hakkında bişey söyledi mi banu hanım ?Merhaba ilk muayenelerimi ve tahlillerimi magnet tip ta yaptrdm muayene 12tl thliller cok uygun ama dogum yok . Su an etimede gidiyorum muayene 62tl. Dogum uygun oldugu icin terch ettim banu hanim drum. Normal 960 sezrryan 1080 di galiba.
hayır heryerde nöbetçi doktor girmiyo. özel hastanelerin bi kısmında kendi doktorun geliyo saat kaç olursa olsun doğumaHayir konusmadk ama heryerde nobetci doktor giriyor
Doğum ne kadar peki canım. Riskli gebeliklere de bakıyor mu drMerhaba kızlar, benim doktorum Fatma Reşide ÜNALAN. 11. haftamdayım. Doktorum inanılmaz iyi , hem bilgisi hemde ilgisi açısından.. Muayenehanesi çukurambar'da. 140 TL ücreti var. 4 boyutlu ultrason cihazı ile bakıyor . Doğumu TOB ya DA medicana da yaptırıyor. Ben TOB u tercih edeceğim allah nasip ederse..
Doğumdan 1750 TL alıyor canım.Ama inan hiç paraya tamah eden bir doktor değil o kadar iyiki . Geçen normal muayeneden sonra cinsiyet için gittik yarrım saat ultrasona baktı bişlgi verdi 5 krş almadı, onun üzerine biraz lekelenmem oldu hemen gel dedi 1 saate yakın ilgilendi , rahatlattı bizi yine ücret istemedi :) Aletleri çok çok iyi , riskli gebeliklere de bakıyordur diye düşünüyorum. Ama telefon edip sormanda fayda var tabi. İstersen telefon numarasını verebilirim.Doğum ne kadar peki canım. Riskli gebeliklere de bakıyor mu dr
Çok memnun olurum canım. Şu an hamile değilim dr arastiriyorumDoğumdan 1750 TL alıyor canım.Ama inan hiç paraya tamah eden bir doktor değil o kadar iyiki . Geçen normal muayeneden sonra cinsiyet için gittik yarrım saat ultrasona baktı bişlgi verdi 5 krş almadı, onun üzerine biraz lekelenmem oldu hemen gel dedi 1 saate yakın ilgilendi , rahatlattı bizi yine ücret istemedi :) Aletleri çok çok iyi , riskli gebeliklere de bakıyordur diye düşünüyorum. Ama telefon edip sormanda fayda var tabi. İstersen telefon numarasını verebilirim.
Özelden tel. Ve tam adres yazabilir misinDoğumdan 1750 TL alıyor canım.Ama inan hiç paraya tamah eden bir doktor değil o kadar iyiki . Geçen normal muayeneden sonra cinsiyet için gittik yarrım saat ultrasona baktı bişlgi verdi 5 krş almadı, onun üzerine biraz lekelenmem oldu hemen gel dedi 1 saate yakın ilgilendi , rahatlattı bizi yine ücret istemedi :) Aletleri çok çok iyi , riskli gebeliklere de bakıyordur diye düşünüyorum. Ama telefon edip sormanda fayda var tabi. İstersen telefon numarasını verebilirim.
Canim tahlilleri nasıl yapıyorsunuz.Doğumdan 1750 TL alıyor canım.Ama inan hiç paraya tamah eden bir doktor değil o kadar iyiki . Geçen normal muayeneden sonra cinsiyet için gittik yarrım saat ultrasona baktı bişlgi verdi 5 krş almadı, onun üzerine biraz lekelenmem oldu hemen gel dedi 1 saate yakın ilgilendi , rahatlattı bizi yine ücret istemedi :) Aletleri çok çok iyi , riskli gebeliklere de bakıyordur diye düşünüyorum. Ama telefon edip sormanda fayda var tabi. İstersen telefon numarasını verebilirim.
ahsengül naptın pakize hanıma devam mı? ben de hala gidiyorum ama çok kararsızım hatta bir buçuk aydır gitmiyorum ayrıntılı ultrasonu da zekai tahirde yaptırdım..
Doğum yaptn mı cnmzekai tahirin çayyolundaki yere mi gitti ben de beğenmedim hiç bekleye bekleye öldüm yaben de sanırım pakize hanıma devam edeceğim..haberleşelim ara sıra..
Canım tobb da mı yapacaksın doğumu ve fiyat 1750 tl mi?Çok memnun olurum canım. Şu an hamile değilim dr arastiriyorum
merhaba doğum yaptınız mı meltem hanımda merak ettim ? memnun musunuzslm canım bende orda meltem hanıma gidiyorum yaklasık 15. haftamdan beri.suan 28 haftalıgız memnunum bende.dogum fotografcısıda varmıs onun fiyatları hakkında bilgin varmı canım.bizim kontrol 1 ay sonraya:)
yaptım canım memnunum tavsiye ederimmerhaba doğum yaptınız mı meltem hanımda merak ettim ? memnun musunuz
biz biraz meltemle sorun yaşıyo gibiyiz de kiloya çok takıntılı bende hassasım bu konuda biraz. doğumumda yaklaşıyo değiştirsem mi devam mı etsem bilemedimyaptım canım memnunum tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?