Ankara doktor hastane önerisi

Senin doktorun kimdi peki bide bu ucreti oda icin mi aliyolar dogum icin ayriyetten ucret aliniyo mu

Tesekkur ederim canim bilgi gerdigin icin.acaba hafta içi gece gittik mesela dogum icin o zaman napiyolar

Canım ben dogumu özel hast. Düşünüyorum etlik lokman hekim é gidiyorm ankara da
Ama İstanbul à doğum à annemin yanına gelmeyi düşünüyorum orda bi hast. Buldum normal doğum 850 tl idi

Gazi Üniversitesi ne giden yok mu acaba ben 2 aydır Prof a gidiyorum 122 tl ödüyorm ama çok yoğun 5 dakka bile tutmuyor icerde bilgi vermiyor fazla tıbbi şeyler söylüyor asistan kaydediyor. Cebeci tip Fakültesi ne gitmeyi çok istiyordum evime de yakın ama orda ne kadar özel varsa aradım yeni hasta almıyoruz dediler

Canim bende cebecide yeni baslsdim kontrollere ama inan burada ayni hoca cok resmi ve sen sormadan hic bisry demiyor sanirim genelde riskli gebeliklerle ilgikendikleri icin bizi cerez niyetine görüyorlar ama isinde uzman doktorum cok iyi inceliyò tum ayrintilara dikkat ediyo sadece iletişim yok o yuzden ben ozelde ki doktorumada gidiyorum 1, 5 ayda bir falan o da terapist gibi tum nazimi cekiyo

Merhaba ilk muayenelerimi ve tahlillerimi magnet tip ta yaptrdm muayene 12tl thliller cok uygun ama dogum yok . Su an etimede gidiyorum muayene 62tl. Dogum uygun oldugu icin terch ettim banu hanim drum. Normal 960 sezrryan 1080 di galiba.
yalnız etimedde doğum gece yada mesai dışında olduğunda kendi doktorunuz girmiyo doğuma diye duymuştum bu konu hakkında bişey söyledi mi banu hanım ?

Doğum ne kadar peki canım. Riskli gebeliklere de bakıyor mu dr

Kızlar ben de ankarada yeniyim. Gelir gelmez kurtaj olmak zorunda kaldim. Medical de oldum. Medical tam bir ticarethan e girişte farklı ücret odedik çıkarken tekrar ücret istediler. Direttik ve vermedik. Orda bir aylin hanımı biliyorum. Iyi bir dr sanırım. Benim kurtaji mi temiz yapmış sağolsun. Ancak kurtajdan sonra hiç ulaşamadım kendisine. Ne tel. Cevap verdi ne de randevu alabildim. Kontrol hakkım olmasına rağmen gidemedim. Aşırı yogun.
Şu an ilk umut tip merkezine gidiyorum. Rumeysa hanima. Gebe değilim ancak kendisi bende pıhtılasma sorunu olduğunu tespit etti. Gerçekten de test lerde çıktı. Bebeğimi kaybettikten sonra gittiğim her dr araştırma dedi düşük ler olabilir. Ancak rumeysa hanim bu açıdan bakmadı. Ins. Gebeliğimde kan sulandirici iğne kullanicam ve sağlıkla bebegimi kucağıma alicam. Size belki fayda m olur diye yazıyorum rumeysa hanim en az 20 dk muayene ediyor hele ki geceler 30 dk önce çıkmiyorlar. Ancak bir sorun var doğum yok. Medical e yönlendiriyor. Şimdi ben ileri tarihte gebelik dusunuuorum ancak ara sıra gideceğim ve benle ilgilenecek uzman bir dr ve iyi bir hastane istiyorum. Tabi fiat i da uygun olan. Lütfen sizde bana tavsiyelerde bulunun.

Selamlar..
Ben de Fehime Funda DOĞULU' ya gidiyorum. Muayeneyi öveçler de Cerrahi Tıp Merkezi ' nde, doğumlarını Balgat Koru Hastanesi'nde yapıyor. Muayene ücreti 22TL. Doğum için de adha hamile kalmadan önce rutin kontrole gittiğimde 2900 TL demişti herşey dahil. Sezaryen ya da normal fark etmiyor.

Doğum ne kadar peki canım. Riskli gebeliklere de bakıyor mu dr
Doğumdan 1750 TL alıyor canım.Ama inan hiç paraya tamah eden bir doktor değil o kadar iyiki . Geçen normal muayeneden sonra cinsiyet için gittik yarrım saat ultrasona baktı bişlgi verdi 5 krş almadı, onun üzerine biraz lekelenmem oldu hemen gel dedi 1 saate yakın ilgilendi , rahatlattı bizi yine ücret istemedi :) Aletleri çok çok iyi , riskli gebeliklere de bakıyordur diye düşünüyorum. Ama telefon edip sormanda fayda var tabi. İstersen telefon numarasını verebilirim.

Çok memnun olurum canım. Şu an hamile değilim dr arastiriyorum

Özelden tel. Ve tam adres yazabilir misin

Canim tahlilleri nasıl yapıyorsunuz.

ben batıkent bilgi hastanesinde sultan hn a gidiyordum çok da ilgiliydi ama ordan ayrıldığını sincan daki hastaneye geçeceğini söyledi.muayene ücreti 40 tl idi.sonuç göstermek için randevu aldığınızda da ücret ödemiyorsuınuz. Ama şimdi yeni bi dr bakmak zorundayım Allahtan daha başlardayız.

ahsengül naptın pakize hanıma devam mı? ben de hala gidiyorum ama çok kararsızım hatta bir buçuk aydır gitmiyorum ayrıntılı ultrasonu da zekai tahirde yaptırdım..
zekai tahirin çayyolundaki yere mi gitti ben de beğenmedim hiç bekleye bekleye öldüm ya ben de sanırım pakize hanıma devam edeceğim..haberleşelim ara sıra..
Doğum yaptn mı cnm

slm canım bende orda meltem hanıma gidiyorum yaklasık 15. haftamdan beri.suan 28 haftalıgız memnunum bende.dogum fotografcısıda varmıs onun fiyatları hakkında bilgin varmı canım.bizim kontrol 1 ay sonraya:)
merhaba doğum yaptınız mı meltem hanımda merak ettim ? memnun musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…