Ankara doktor hastane önerisi

canim dogum ucreti ve muayene ucreti nekadar bilgi verirmisin

Dogum icin hangi hastaneyi düşünüyorsunuz kizlar.kizlar.ben evime yakin diye kontrollere basak tipa gidiyorum oraya giden var mi aranizda.ama dogumhanesi yok koru da biraz pahali geliyo bize.bi fikir verin

canim hala pakize hanima devam ediyorum sende durumlar ne?
ben gecen ay AYSUN hanıma gittim ama Pakize hanıma devam etmeye karar verdm en azından deneyimli.. Aysun hanım yeni gelmiş daha oturtamamış bazı seyleri onu farkettim yarın kontrole gitcem pazkize hanıma inşallah

canım kuzenim gecen sene murat dedenin özel muayenesine gitti tüm kontrolleri ve dogumu gatada yaptı memnunduda normal dogum oldu fakat her hangi bi aksilik olmadıgı için doguma hiç müdahale etmemiş girmiş biraz durmus bi sıkıntı yok demiş kendi ekibi dogum yaptırmıs kendisi cıkmıs gitmiş ama biraz mantıksız geldi ama kuzenim cok memnundu gerek kalmadı zaten adam napsın falan dedi sadece özel oda ücreti verdile 500 lira o kadar belki yardımı olur yazdıklarımın

Fiyatlar diger hastanelere gore uygun da ben hastanenin kendi sitesinde ki yorumlara baktım cok iyi şeyler yazmamislar canim

Ankara yenimahalle devlet hastanesinde dogum yapan yapacak olab yada tanidigi yapan var mi peki kizlar

Ankara yenimahalle devlet hastanesinde dogum yapan yapacak olab yada tanidigi yapan var mi peki kizlar

Valla orda doğum yapmadım ama geçen gün gittim orda tahlilleri vs yaptiririm uygun à diye çok yoğun du benle aynı anda odada hamileliği yakın bir bayan vardı bir anda gelirse naparim falan diyordu haftasonu nöbetçi dr olmuyor hafta içinde olursa gelirsin demişti ordaki bayan dr.
daha önce forumlarda da araştırdım mesai saatleri dışında doğum olursa nakil ediyorlar diye okumuştum ne kadar doğru bilemedim

merhaba canım, bende takibimi tıp fakültesinde yaptırıyorum ayda birde magnete gidiyorum dediğin gibi hem uygun hem sakin bir hastane. Sen hangi doktora gitmiştin magnette. Ben 2 kere mine hanıma gittim. Birde ayrıntılı ultrasonu hangi hastanede yaptırdın acaba? magnette eline cıktı dışında cd falan veriyorlar mı?

yenimahalle devlet hastanesi haftasonu doğum yaptırmıyor hafta içi yaptırıyormuş dr konuştum ve riskli bır durumda zekaiye yada etlik doğum evıne yolluyolarmış. randovulu gidersen beklemıyorsun doktorlarıda güler yuzluler

Tesekkur ederim canim bilgi gerdigin icin.acaba hafta içi gece gittik mesela dogum icin o zaman napiyolar

Kızlar ben ilk doğumumu özelde yaptım.Şimdi ise ilk 3 ay özele sonra da tıp fakültesine devam ettim.Tıp fakültesinde özel hocalar var ve gerçekten çok ilgililer.Tavsiye ederim.

Tip fakultesinde ucret aliyolar ki peki bide asistanlar a gostermekten hasta ile cok ilgilenmiyolar diye duydum.nasil sizce

Tip fakultesinde ucret aliyolar ki peki bide asistanlar a gostermekten hasta ile cok ilgilenmiyolar diye duydum.nasil sizce
canım polikinlikte asistanlar ilgileniyor bazen uzman doktorlar da denk gelebilir.Ama özel gidersen 122 TL ücret ödüyorsun ve doçent bakıyor.şahsen ben tüm özel hastaneleri gezdim.Kendim görüp kendim karar verdim.Tıp fakültesi temiz ve doktorları çok başarılı...Tabi özel hocaya gitme şansın var ise tavsiye ederim.Polikinlik kısmınındaki ilgiyi pek bilmiyorum.Ama gece kaçta gidersen git hangi doktorun hastası olduğunu söylüyorsun ve çok ilgileniyorlar kim varsa...Zaten hocalara cepten de ulaşıyorsun onlar da bilgi veriyorlar asistanlara...Sıkıntı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…