canim dogum ucreti ve muayene ucreti nekadar bilgi verirmisinArkadaslar ilk 24 haftami magnet tip tandoganda tum tahlillerimi oldukca ucuza yaptrdm. Artik etmedguttaki etimed hastanesindeym dogumu burda dusunuyorum dr banu hnm guler yuzlu ilgili ultrason aletide yeni buyuk tv koymuslar esimle bebegi rahat izleyebiliyoruz tavsiye ederm
ben gecen ay AYSUN hanıma gittim ama Pakize hanıma devam etmeye karar verdm en azından deneyimli.. Aysun hanım yeni gelmiş daha oturtamamış bazı seyleri onu farkettim yarın kontrole gitcem pazkize hanıma inşallahcanim hala pakize hanima devam ediyorum sende durumlar ne?
canım kuzenim gecen sene murat dedenin özel muayenesine gitti tüm kontrolleri ve dogumu gatada yaptı memnunduda normal dogum oldu fakat her hangi bi aksilik olmadıgı için doguma hiç müdahale etmemiş girmiş biraz durmus bi sıkıntı yok demiş kendi ekibi dogum yaptırmıs kendisi cıkmıs gitmiş ama biraz mantıksız geldi ama kuzenim cok memnundu gerek kalmadı zaten adam napsın falan dedi sadece özel oda ücreti verdile 500 lira o kadar belki yardımı olur yazdıklarımınMerhaba hanımlar ben de yedi haftalık gebeyim askeri personel olduğum için hata da muayene olabiliyorum.gata kadın doğumda murat dede ve ufuk fidan i bilen var mi murat dedenin muayene ücreti 250 TL imiş.eğer doğumu gatada yaptirirsa sizce para alır mi yani hani özel hastane değil ya.doğuma katildigi için para alır mi sizce çünkü 250 TL çok fazla eğer almazsa hic düşünmeden ona gideceğim ve gatada doguracagim
canm ben bugun aradim muayne 60 tl normal dogum 893 +1 gece yatis refakatci 1000 tl dedi sezeryan 1250Etimed hastanesinde fiyatlar nasil canim bilgi verirmisin
Ankara yenimahalle devlet hastanesinde dogum yapan yapacak olab yada tanidigi yapan var mi peki kizlar
merhaba canım, bende takibimi tıp fakültesinde yaptırıyorum ayda birde magnete gidiyorum dediğin gibi hem uygun hem sakin bir hastane. Sen hangi doktora gitmiştin magnette. Ben 2 kere mine hanıma gittim. Birde ayrıntılı ultrasonu hangi hastanede yaptırdın acaba? magnette eline cıktı dışında cd falan veriyorlar mı?Arkadaslar ilk 24 haftami magnet tip tandoganda tum tahlillerimi oldukca ucuza yaptrdm. Artik etmedguttaki etimed hastanesindeym dogumu burda dusunuyorum dr banu hnm guler yuzlu ilgili ultrason aletide yeni buyuk tv koymuslar esimle bebegi rahat izleyebiliyoruz tavsiye ederm
hangi fakulteye ve hangi dr gidiyorsun canimKızlar ben ilk doğumumu özelde yaptım.Şimdi ise ilk 3 ay özele sonra da tıp fakültesine devam ettim.Tıp fakültesinde özel hocalar var ve gerçekten çok ilgililer.Tavsiye ederim.
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi canım Doçent de var Prof da..Ben çok memnun kaldım.hangi fakulteye ve hangi dr gidiyorsun canim
bende ankara unv cebeciye dr cem beye gidiyorum canimAnkara Üniversitesi Tıp Fakültesi canım Doçent de var Prof da..Ben çok memnun kaldım.
Çok başarılı sevilen birisi Cem Bey..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...bende ankara unv cebeciye dr cem beye gidiyorum canim
canım polikinlikte asistanlar ilgileniyor bazen uzman doktorlar da denk gelebilir.Ama özel gidersen 122 TL ücret ödüyorsun ve doçent bakıyor.şahsen ben tüm özel hastaneleri gezdim.Kendim görüp kendim karar verdim.Tıp fakültesi temiz ve doktorları çok başarılı...Tabi özel hocaya gitme şansın var ise tavsiye ederim.Polikinlik kısmınındaki ilgiyi pek bilmiyorum.Ama gece kaçta gidersen git hangi doktorun hastası olduğunu söylüyorsun ve çok ilgileniyorlar kim varsa...Zaten hocalara cepten de ulaşıyorsun onlar da bilgi veriyorlar asistanlara...Sıkıntı olmuyor.Tip fakultesinde ucret aliyolar ki peki bide asistanlar a gostermekten hasta ile cok ilgilenmiyolar diye duydum.nasil sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?