ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

burnun çok hoş olmuş gercekten aman maşallah diyelim de :) korku yok ama merak öldürecek beni :) bora beye olucam şeklini de konuşmadık hiç aklımda bir sürü soru işareti var.. siz ne zaman konuşmuştunz şeklini şu ekg tahlili falan gösterrken mi?

Ewet cnm tahlilleri ameliyattan bir gun once gosterdim ve aksam uzeri gittim hic hastasi yoktu baya vaktimde oldu konustuk fotomu cekti o gun bende anlattim zaten o da anlattii olacaklari benide ikna etti mutluca ayrildim ve sabah ameliyata girdim girerkende hatirlattim :) hafif kalkik hafif kavis diye güldü bana :))

oo süpermiş bende bir iki gün önce göstereyim o zaman, daha var ameliyata unutur falan da konuştuklarımızı :)

Kızlar gazide sadece burun ucundan şikayetçi olup (düşüklük) bu yönde ameeliyat olan oldu mu acaba ? Daha basit bir operasyon olup lokal aanestezi ile yapılır heralde diye düşünüyorum. Böyle birisi var mı aranızda ?????

memnun olmana sevindim.senin kaç gün oldu.kontrole gittinmi yada gidicekmisin yakınlarda.şapka takıyomusun peki.ben hep takıyorum hala ya.masajını yap çok önemli.bide şey gözlük takmıyosun dimi hala.ben boraya sordum artık takabilirsin dedi.benm 82 gün oldu.kardeşimde olmuştu ameliyat ama onun doktoru 5 ay takmıycaksın demişti.o yüzden kafam çok karıştı.güvenemedim nebiliyim taksammıki.sen bi sorsana bakalım sana ne zaman tak diycek

ben 45 gün mü ne oldu sanırım valla bi iki gündür şapka takmayı bıraktım çünkü son gittiğim kontrolde güneşin bi zararı olmaz dedi ama ben yine de bir süre taktım bu aralar kullanmıyorum gözlüğü ben de sordum 2 ay takmamalısın demişti bana.. bi sonraki kontrolüm kasımda benim. :)

arkadaşlar çok öenmli bi sorum olacak hepinize!!doktorunuz ne zaman gözlük takabileceğinizi söyledi.benim 82 gün oldu ve artık takabilirsin dedi.ama kardeşim benden daha basit bir operasyon geçirdiği halde ona 5 ay takma demişti.kafam çok karıştı napsam acaba:/

hadi ya güneşin bi zararı olmazmı dedi.nasıl yani hani güneş ödemleri artırıyodu bütün yaz güneşten koruycaktık.gerçi onu kırdar demişti bana ama sonuçta herkes için aynı değilmi.yani artık şapka takmaya gerek yokmu,sevinirm valla:)sanada 2 ay dedyse takabilirim heralde.ama ya iz olursa ofbenmde kasımda,13ünde

ben doktora sormustum dediğin gibi basit bi operasyonla tekrar kaldırılıyomus
1 ay sonrasında istemesende hafif bi düsme yasıyosun ama o operasyonlada cok kalkık olabilir mi acaba

tatlım bnde küllü kumral gbi cıktı ama ii boyayamamısım galiba röflerimi filan sacımda beya bi ton oldu bide cok aktı cnm ya://
bnde cok büyük bi hevesle boyadım ilk duruladıgımda iidi ama sonra beya beya aktı:/
smdi biraz koyulastırıyım diyorum cnkü cok cansız duruyo bide malum cok dökülüyo boyadıktan sonrada dha bi asırı döküldü oyüzden önermem tatlım ya ama istersen koyarım tabiki:))

bence işi garantiye almak lazım zorundalık olamdığı müddetçe 1 yıl önermiyorlar ama kimi doktor 2 ay kımı 3 ay kımı 6 ay diyor .... kemikleşme tamamlanana kadar en az 6 ay takılmaması gerekiyor ben olsam hiç riske atmam ve 1 yıl takmam ...

Kızlar merhaba, bende burnumdaki kemeri aldırmak ve ucunu hafif kaldırmak istiyorum çünkü ucu düşük baya. Herhangi bir sağlık problemim yok ama burnumla ilgili. Acaba yaklaşık ne kadar ödüyorsunuz bu ameliyat için?
Haftaya gaziye estetik cerrahisine başka bir problemim için gideceğimde olmadı burun içinde görüşsem mi diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

tabiki doktorlar en iyisini bilir ama 1 yılda çokmuş be:/güneş gözlüğünü geçtim numaralı gözlük kullanıyorum o daha sıkıntı

anladım canım sevindim senin adına ve kendi adıma bende gazide olmaya karar verdim.birde unutmadan kemal bey ve gazideki asistan doktorlar kapalımı yapıyorlar ameliyatları?bilgilendirsen sevinirim:))

burnundaki kemer seni gercekten rahatsız ediyorsa bi uğra derim, gazi normal devlet hastaneleri gibi değil çok güzel ilgilendiler benimle plastik cerrahide.. :)

1 ay sonra okulum başlıyacak sanırım burun operasyonu geçiremem ama en azından kafamda birkaç fikir oluşur. Yaklaşık ücretleri ne kadar oluyor peki? Özeldeki kadar yüksek maliyetli olmayacağını düşünüyorum.

benimde burnum kemerli ve bana 1000tl civarı dediler, özele göre çok uygun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…