buruno ve damili burunlarınız gayet güzel olmuş 1. ay ve 3. ayınıza geldiğinizde tekrar resim koyarsanız çok sevinirim .....
inşallah sizdede bundan sonra bisıkıntı çıkmaz....
Bende beklerken zaman cok yavas geciodu evdekileri biktrmistim :) ama olup bitiyo hemen ins memnunda kalirsiniz benim gibi... Benim tavsiyem pskolojik olarak hazir olun ne olursa olsun moralimi bozmucam die ve hersey güzel olcak die rahat girin ameliyathaneye korkmayin hic korkulcak bisey yok ben gülerek girdim ve cok rahat atlattim cok sükür...
burnun çok hoş olmuş gercekten aman maşallah diyelim de :) korku yok ama merak öldürecek beni :) bora beye olucam şeklini de konuşmadık hiç aklımda bir sürü soru işareti var.. siz ne zaman konuşmuştunz şeklini şu ekg tahlili falan gösterrken mi?
aynen öyle oku oku bitmez :))) canım şeklinde bi değişiklik yok genelde rahat nefes alabiliyorum ama bazen beyaz su gibi akıntı oluyo bu aralar neden bilmiyorum deniz suyunu pek yapmıyorum masajı da aksatıyorum(( aslında yapmak lazım bunların dışında memnunm halimden dışarı da çıkıyprum ama güneş kremini ihmal etmiyorum tabi şekil olarak alçı çıktıtan sonraki şiş hali yok tabi ama ucu hala şiş ve sert tabii ve buna rağmen gayet memnunum :) inşallah en kısa zamanda senin de sorunlar biter canım
memnun olmana sevindim.senin kaç gün oldu.kontrole gittinmi yada gidicekmisin yakınlarda.şapka takıyomusun peki.ben hep takıyorum hala ya.masajını yap çok önemli.bide şey gözlük takmıyosun dimi hala.ben boraya sordum artık takabilirsin dedi.benm 82 gün oldu.kardeşimde olmuştu ameliyat ama onun doktoru 5 ay takmıycaksın demişti.o yüzden kafam çok karıştı.güvenemedim nebiliyim taksammıki.sen bi sorsana bakalım sana ne zaman tak diycek
ben 45 gün mü ne oldu sanırım valla bi iki gündür şapka takmayı bıraktım çünkü son gittiğim kontrolde güneşin bi zararı olmaz dedi ama ben yine de bir süre taktım bu aralar kullanmıyorum gözlüğü ben de sordum 2 ay takmamalısın demişti bana.. bi sonraki kontrolüm kasımda benim. :)
ben doktora sormustum dediğin gibi basit bi operasyonla tekrar kaldırılıyomusKızlar gazide sadece burun ucundan şikayetçi olup (düşüklük) bu yönde ameeliyat olan oldu mu acaba ? Daha basit bir operasyon olup lokal aanestezi ile yapılır heralde diye düşünüyorum. Böyle birisi var mı aranızda ?????
Renk çok güzel ama alttaki renkte önemli tutması için... Ben kendimi bildiğim bileli Palette kullanıyorum, başka bir boya hiç kullanmadım hayatımda... Tavsiye ederim yani... Ama kirli saça boya... Ben temiz saça boyayınca alerji yapıyor saç dibime... Loreal majirel boyaya da iyi diyorlar ama ben kullanmadım canım.
Gösterdiğin renk harika! Kendi saç rengin nasıldı ve boyandıktan sonra nasıl oldu? Yüzünü göstermeden sadece saçının bir parça fotosunu koysana sakıncası yoksa tatlım. Feci meraklandım da :))
evet kemal bey' e :) her şey çok güzel olcak merak etme :)
damili smdi baktım tatlım cok güzel bi burnusun olmus masallah güle güle kullan:))
arkadaşlar çok öenmli bi sorum olacak hepinize!!doktorunuz ne zaman gözlük takabileceğinizi söyledi.benim 82 gün oldu ve artık takabilirsin dedi.ama kardeşim benden daha basit bir operasyon geçirdiği halde ona 5 ay takma demişti.kafam çok karıştı napsam acaba:/
bence işi garantiye almak lazım zorundalık olamdığı müddetçe 1 yıl önermiyorlar ama kimi doktor 2 ay kımı 3 ay kımı 6 ay diyor .... kemikleşme tamamlanana kadar en az 6 ay takılmaması gerekiyor ben olsam hiç riske atmam ve 1 yıl takmam ...
Kızlar merhaba, bende burnumdaki kemeri aldırmak ve ucunu hafif kaldırmak istiyorum çünkü ucu düşük baya. Herhangi bir sağlık problemim yok ama burnumla ilgili. Acaba yaklaşık ne kadar ödüyorsunuz bu ameliyat için?
Haftaya gaziye estetik cerrahisine başka bir problemim için gideceğimde olmadı burun içinde görüşsem mi diye düşünüyorum.[/QUOT
burnundaki kemer seni gercekten rahatsız ediyorsa bi uğra derim, gazi normal devlet hastaneleri gibi değil çok güzel ilgilendiler benimle plastik cerrahide.. :)
Yok cnm oyle cokme diil sismis baya kemal hoca masaj yapinca baya indii bugun yaptim gun boyu masaji burnum kuculdu resmen :) baya bastirmak gerekiyomus ben yapamiyordum sisligide egrilik sanmistim masaj cok onemliymis cidden burnumun kaviside guzel geliyor artik düsucelmis zamanlada tam istedgim gibi olucak sanirim
burnundaki kemer seni gercekten rahatsız ediyorsa bi uğra derim, gazi normal devlet hastaneleri gibi değil çok güzel ilgilendiler benimle plastik cerrahide.. :)
1 ay sonra okulum başlıyacak sanırım burun operasyonu geçiremem ama en azından kafamda birkaç fikir oluşur. Yaklaşık ücretleri ne kadar oluyor peki? Özeldeki kadar yüksek maliyetli olmayacağını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?