meraba bayanlar benim de 3 eylülde gazide kırdar beyle ameliyatım var olan var mı acaba yada duyan var mı nasıl bide aklıma takılan bişey var benim saçımda kaynak var ameliyattan önce onları çıkartmam gerekir mi?
asistan galiba .... ben gazide çalışıyorum... ama asistanlarda güzel yapıyormuş özellikle bora nın cerrahisi gerçekten iiimiş......gazi üniversitesinin esas hocası anabilim dalı başkanı osman latifoğlu onun rinoplastileride doğal onun öğrencileride doğal yapıyor burunu küçük yapacam diye burun anatomisini zorlamıyor benim fikrim bu sadece .......[/QUönce ben de osman latifoğluna gittim ama onun özel muayenesi var fiyat olarak beni aştı biraz oda kemal beyi bora beyi ve kırdar beyi önerdi sonunda da kırdar bey oldu :) umarım ii olur ya canım sen ne iş yapıosun orda ya benim saçımdaki kaynakların ameliyata bir etkisi olur mu çıkarmalımıyım bir bilgin var mı acaba
Gazi hastanesindenmi calisiosun tatlim ? Sanirim kirdar beyi tahmin ettim cok kibar konusan adam ve oranin iyi doktorlarindan sanirim ben odada yayarken yandaki hastaya o asistanlar asık suratli dedigim gereken biseyi yapmamislar onlara kizdi ve hastayla cok tatli konustu Saniyorumki konum olarak daha ustun... Zaten ameliyat günü doktorlar cok cekici geldi bana hepsi cok tatlidi ahaha dedim estetik cerrah bi sevgilim olsaymis :)))
benim de dikişlerimi almıştı alçımı da çıkarmıştı ..tanıdığım kadarıyla çok güler yüzlü ,kibar bir doktor :) umarım el yeteneği de iyidir ve güzel bir ameliyat geçirirsin :)
eet canım çok kibar konuşan :) sen de mi ameliyat oldun canım
Ewet cnm kemal beye oldum ben bugun 17. Günüm
ya bende ona gittim görüştük ama yurt dışına gidecekmiş gidene kadar da günleri doluymuş : umarım benim de sonucum seninki gibi olur uyuyamıyorum geceleri düşünmekten :)
Seni anliyabiliyorum cnm :) ameliyat günümü aldiktan sonra 25 gün bekledim ve rüyalarima girdi hep heycanliydim ama sonra cok hazir hissetim cok rahattim bence sende rahat ol bu cok onemli... Bence kirdar beyde guzel yapar hem cok tatli :) doktora cok takma istediklerini anlat iyce o zaten olup olamayacaklari soyler ins memnun kalirsin sende
ay inşallah canım memnun kalırım ameliyat günü giderken istediğim burunun fotosunu da götüreyim diyorum hep anlattım ama hiç fotoğraf felan göstermemiştim yararlı olur :) saol canım iyi dileklerin için de
Ewet cnm ben kemal beye 30 tane flan foto gosterdim :)) hepsine bi kulp buldu ama olsunn baya anlattim
Ewet cnm ben kemal beye 30 tane flan foto gosterdim :)) hepsine bi kulp buldu ama olsunn baya anlattim
ne güzel sen olup kurtuldun tatlım, inş benim günümde biran önce gelir ve istediğim buruna kavuşurum.. diğer arkadaşın dediği gibi geceleri bende uyuyamıyorum sürekli aynada yeni burunla hayal ediyorum kendimi, çok heyecan verici :))
ay inşallah canım memnun kalırım ameliyat günü giderken istediğim burunun fotosunu da götüreyim diyorum hep anlattım ama hiç fotoğraf felan göstermemiştim yararlı olur :) saol canım iyi dileklerin için de
asistan galiba .... ben gazide çalışıyorum... ama asistanlarda güzel yapıyormuş özellikle bora nın cerrahisi gerçekten iiimiş......gazi üniversitesinin esas hocası anabilim dalı başkanı osman latifoğlu onun rinoplastileride doğal onun öğrencileride doğal yapıyor burunu küçük yapacam diye burun anatomisini zorlamıyor benim fikrim bu sadece .......[/QUönce ben de osman latifoğluna gittim ama onun özel muayenesi var fiyat olarak beni aştı biraz oda kemal beyi bora beyi ve kırdar beyi önerdi sonunda da kırdar bey oldu :) umarım ii olur ya canım sen ne iş yapıosun orda ya benim saçımdaki kaynakların ameliyata bir etkisi olur mu çıkarmalımıyım bir bilgin var mı acaba
hemşireyim orda kaynağın sorun yapacagını düşünmüyorum ....bir hoca öğrencisini öneriyorsa dikkate almak lazım öneren kişi belli...
ya benim çok uzun uzun oturupta anlatma fırsatım olmadı niyeyse kırdar bey sürekli yoğun çünkü :) bende hiç öyle foto gösteremedim ama ameliyata girerken sedyede göstericem :)
buruno ve damili burunlarınız gayet güzel olmuş 1. ay ve 3. ayınıza geldiğinizde tekrar resim koyarsanız çok sevinirim .....
inşallah sizdede bundan sonra bisıkıntı çıkmaz....
ne güzel sen olup kurtuldun tatlım, inş benim günümde biran önce gelir ve istediğim buruna kavuşurum.. diğer arkadaşın dediği gibi geceleri bende uyuyamıyorum sürekli aynada yeni burunla hayal ediyorum kendimi, çok heyecan verici :))
saol canım umarım çok heyecanlıyım sen de oldun heralde ?
saclarımı bi boyayım cıkcam dısarı tatlım gecende boyamıstım ama cabuk aktı ya
loreal köpük boyasıyla:/
günes sarısına boyamıstım aktı
http://csimg.webkupiec.pl/srv/PL/2902984513743/T/340x340/C/FFFFFF/url/loreal-sublime-mousse-800.jpg için Google Görsel Sonuçları
senin ii bildiğin bi boya varmı taklım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?