ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim de dikişlerimi almıştı alçımı da çıkarmıştı ..tanıdığım kadarıyla çok güler yüzlü ,kibar bir doktor :) umarım el yeteneği de iyidir ve güzel bir ameliyat geçirirsin :)

eet canım çok kibar konuşan :) sen de mi ameliyat oldun canım

ya bende ona gittim görüştük ama yurt dışına gidecekmiş gidene kadar da günleri doluymuş : umarım benim de sonucum seninki gibi olur uyuyamıyorum geceleri düşünmekten :)

Seni anliyabiliyorum cnm :) ameliyat günümü aldiktan sonra 25 gün bekledim ve rüyalarima girdi hep heycanliydim ama sonra cok hazir hissetim cok rahattim bence sende rahat ol bu cok onemli... Bence kirdar beyde guzel yapar hem cok tatli :) doktora cok takma istediklerini anlat iyce o zaten olup olamayacaklari soyler ins memnun kalirsin sende

ay inşallah canım memnun kalırım ameliyat günü giderken istediğim burunun fotosunu da götüreyim diyorum hep anlattım ama hiç fotoğraf felan göstermemiştim yararlı olur :) saol canım iyi dileklerin için de

Ewet cnm ben kemal beye 30 tane flan foto gosterdim :)) hepsine bi kulp buldu ama olsunn baya anlattim

Ewet cnm ben kemal beye 30 tane flan foto gosterdim :)) hepsine bi kulp buldu ama olsunn baya anlattim

ne güzel sen olup kurtuldun tatlım, inş benim günümde biran önce gelir ve istediğim buruna kavuşurum.. diğer arkadaşın dediği gibi geceleri bende uyuyamıyorum sürekli aynada yeni burunla hayal ediyorum kendimi, çok heyecan verici :))

ya benim çok uzun uzun oturupta anlatma fırsatım olmadı niyeyse kırdar bey sürekli yoğun çünkü :) bende hiç öyle foto gösteremedim ama ameliyata girerken sedyede göstericem :)

çok çabuk geliyor ameliyat günü canım ama son günler geçmek bilmiyor :) bende sürekli aynada bakıyorum fotoshop yapıyorum bakıyorum :)

ya benim çok uzun uzun oturupta anlatma fırsatım olmadı niyeyse kırdar bey sürekli yoğun çünkü :) bende hiç öyle foto gösteremedim ama ameliyata girerken sedyede göstericem :)

Sedyede gosteremiyosun cnm :) gerci hemsireymissin ayarliyabilirsin ama sadece alt camasirin kalio dıs dünyaya ait :)

buruno ve damili burunlarınız gayet güzel olmuş 1. ay ve 3. ayınıza geldiğinizde tekrar resim koyarsanız çok sevinirim .....
inşallah sizdede bundan sonra bisıkıntı çıkmaz....

buruno ve damili burunlarınız gayet güzel olmuş 1. ay ve 3. ayınıza geldiğinizde tekrar resim koyarsanız çok sevinirim .....
inşallah sizdede bundan sonra bisıkıntı çıkmaz....

inşallah hiçbirimizin burunlarında sorun çıkmazz :)

Bende beklerken zaman cok yavas geciodu evdekileri biktrmistim :) ama olup bitiyo hemen ins memnunda kalirsiniz benim gibi... Benim tavsiyem pskolojik olarak hazir olun ne olursa olsun moralimi bozmucam die ve hersey güzel olcak die rahat girin ameliyathaneye korkmayin hic korkulcak bisey yok ben gülerek girdim ve cok rahat atlattim cok sükür...

Renk çok güzel ama alttaki renkte önemli tutması için... Ben kendimi bildiğim bileli Palette kullanıyorum, başka bir boya hiç kullanmadım hayatımda... Tavsiye ederim yani... Ama kirli saça boya... Ben temiz saça boyayınca alerji yapıyor saç dibime... Loreal majirel boyaya da iyi diyorlar ama ben kullanmadım canım.

Gösterdiğin renk harika! Kendi saç rengin nasıldı ve boyandıktan sonra nasıl oldu? Yüzünü göstermeden sadece saçının bir parça fotosunu koysana sakıncası yoksa tatlım. Feci meraklandım da :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…