tamam olsunlar ama bildiğin kumar oynuyorlar.
Ya tutarsa.
Kendinizi buna hazır hissediyorsanız olun.
Kendini deney malzemesi kullandırmak istiyorsanız olun.
canım bnm arada girde özletme kendini o sislikte gecer ama kendine nazar duası okumayı da ihmal etme olurmu:))
yorumların ii olmasına cok sevindim darısı herkesin basına:)) öpüyoruuuuum seni coook:)))
bende seni çok öpüyorm canım :))))) sende dua et bana ben ediyorm çünkü:)
öncesi ve sonrası resminiz var mı acaba .... benim septorinoplasti olacak septum da olduğu için biraz endişeliyim....
rrahat nefes alabiliyor musun ....
tamam kzucum sen merak etme görüsemek bile dualarımdasın:))
sadece bugünlerde cok içim sıkılıyo yahu://
cok sıkıldım artık evde dısarı cıkmaya sisirsem die korkuyorum sismek istemiyorum tekrar((
ama artık cok sıkıldım yaa://
Ben septum deviasyonu problemi ile gittim, çok şükür nefesimde sıkıntı yok şu an... 40 günü geçti ameliyat olalı ama 20 gündür falan açık burnum... Haaa bir de Kemal hocaya ameliyat oldum.
Ben çok şükür ki sorun yaşamadım, bir an bile olsun pişman olmadım ameliyat olduğuma... Ben kendimi önce Allah'a emanet ettim sonra Kemal hocaya...
Tatlım benim çık dışarı :) Sıkılma evde boş yere, şişmiyor
mrb gibelek sen tatil falan diyince aklıma geldi benim bu sene tatil planım yoktu fakat eşimin izni eylül de başlıcak şimdi bi yerlere gitsek diyo :S bende olmaz dedim bana yasak deniz falan ddim ama sen de dalmazsın ne var diyo aslında çocuklar için çok iyi olur ama bi de ben eylül de lazer epilasyona başlamak istiyorum bir aydır o yüzden jilet falan vurdum bekliyorum hepsi birden gelsin diye bacaklarımda bronzlaşmamalı böyle beyazken tam lazerlik yani napim bilmiyorum( sen ne yaptın yüzdün mü yani ??? bi de tatile gittiğinde ameliyat olalı ne kadar olmuştu cnm ??[/
meraba:)yasak olup olmadığını doktorunuza sormanız gerekir.ben sordum hiç bir sakınca yok dedi.sadece yüzümü güneşlenirken kapadım,koruyucu sürdüm ve hep şapkayla gezdim.bunlar zaten günlük hayatımızdada yapmak zorunda olduğumuz şeyler.dalma konusunuda özellikle sormak gerek.belki onda bi sakınca olabilir ama sanmıyorum.ben bol bol burnuma deniz suyu çektim bide,temzlensin diye.epilasyona gelince o konuda pek bilgim yok ama,zaten bronzlaşsanız bile bir aya kadar açılır heralde.1 ay geç gitmekte bi sakınca yoksa bu tatil kaçmaaaazz diyorum:))))))))bugün 80.günüm bu arada,tatile bayramın 3.günü başladım:)
kızlar uzun zamandır nete giremiyordum 200 sayfayı bulmuş başlık :))))))) çok özlemişim sizi gerçekten =)
hoşgeldin:)yaa hiç sorma oku oku bitmiyo yaafazla ara vermemk lazım valla:)naptın anlat bakalım
ya hiç cvp verecek yok mu?
:) yok canım öle değil sarışın orta boylu genç birisi :)
asistan galiba .... ben gazide çalışıyorum... ama asistanlarda güzel yapıyormuş özellikle bora nın cerrahisi gerçekten iiimiş......gazi üniversitesinin esas hocası anabilim dalı başkanı osman latifoğlu onun rinoplastileride doğal onun öğrencileride doğal yapıyor burunu küçük yapacam diye burun anatomisini zorlamıyor benim fikrim bu sadece .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?