ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bnm arada girde özletme kendini o sislikte gecer ama kendine nazar duası okumayı da ihmal etme olurmu:))
yorumların ii olmasına cok sevindim darısı herkesin basına:)) öpüyoruuuuum seni coook:)))

bende seni çok öpüyorm canım :))))) sende dua et bana ben ediyorm çünkü:)

bende seni çok öpüyorm canım :))))) sende dua et bana ben ediyorm çünkü:)

tamam kzucum sen merak etme görüsemek bile dualarımdasın:))
sadece bugünlerde cok içim sıkılıyo yahu://
cok sıkıldım artık evde dısarı cıkmaya sisirsem die korkuyorum sismek istemiyorum tekrar((
ama artık cok sıkıldım yaa://

öncesi ve sonrası resminiz var mı acaba .... benim septorinoplasti olacak septum da olduğu için biraz endişeliyim....
rrahat nefes alabiliyor musun ....

Ben septum deviasyonu problemi ile gittim, çok şükür nefesimde sıkıntı yok şu an... 40 günü geçti ameliyat olalı ama 20 gündür falan açık burnum... Haaa bir de Kemal hocaya ameliyat oldum.

Ben çok şükür ki sorun yaşamadım, bir an bile olsun pişman olmadım ameliyat olduğuma... Ben kendimi önce Allah'a emanet ettim sonra Kemal hocaya...

Son düzenleme:

Tatlım benim çık dışarı :) Sıkılma evde boş yere, şişmiyor

fikir adası içimi rahatlattın ..... teşekkürler...

Son düzenleme:
bugün 81.günüm...baya olmuş aslında.40 gün fotolarımla bugünü karşılaştırdım ve nerdeyse hiç fark göremedim kızlar!!oysaki bir ay sonra falan doktora gittiğimde,bir ay sonra burnunun yarısı inicek demişti bana!!ne indi ne bişey!!burun ucum çook az inmiş gibi,ama inmemiş hali biraz daha yuvarlak ve daha hoş göründü gözüme.ya hakkaten bu kadar doğal burun yaptırmasamıydık acaba.benim yüzüm çok küçük,daha kalkık şirin bi burun daha çok yakışırdı gibibu arada ameliyat olupta nefesi açılmayan bi ben varımnekadar şanssızımçarşamba doktora gittim.zaten farklı bişey söyliceni ummuyodum.içine baktı,fena diil dedi.nefes alamıyorum tam hala dedim,tad alamıyorum dedim.hepsi geri gelicek diyo.burnum hala ödemli hem iç hem dış.tahminim 9.ayda inicek dedi bana:/kızlar boşuna kendinizi yiyip bitiriyosunuz.daha çok bekleriz bz bu burunların düzelmesini.(sprey sıkmana artık gerek yok dedi.krem arada sür dedi.ve masajı iyi yapmamışsın dedi.çok iyi masaj yapmnı,bastırmanı istiyorum dedi.zaten bu masaj konusunda ileri geri konuşanları anlamıyorum!masaj tabiki gerkli ve çok önemli.doktor diyosa bi bildiği var heralde.korkmanızada gerek yok.adamlar bişey olmaz diyo yani.bende aksatıyorum masajı ya.bide bastırmaya çalışıyorum ama okadar gücüm yetmiyo.neyse masaja devam artık...

meraba bayanlar benim de 3 eylülde gazide kırdar beyle ameliyatım var olan var mı acaba yada duyan var mı nasıl bide aklıma takılan bişey var benim saçımda kaynak var ameliyattan önce onları çıkartmam gerekir mi?

meraba bayanlar benim de 3 eylülde gazide kırdar beyle ameliyatım var olan var mı acaba yada duyan var mı nasıl bide aklıma takılan bişey var benim saçımda kaynak var ameliyattan önce onları çıkartmam gerekir mi?

fotoğraf koydum kızlar lütfen yorumlayın :)

hoşgeldin:)yaa hiç sorma oku oku bitmiyo yaafazla ara vermemk lazım valla:)naptın anlat bakalım

aynen öyle oku oku bitmez :))) canım şeklinde bi değişiklik yok genelde rahat nefes alabiliyorum ama bazen beyaz su gibi akıntı oluyo bu aralar neden bilmiyorum deniz suyunu pek yapmıyorum masajı da aksatıyorum (( aslında yapmak lazım bunların dışında memnunm halimden dışarı da çıkıyprum ama güneş kremini ihmal etmiyorum tabi şekil olarak alçı çıktıtan sonraki şiş hali yok tabi ama ucu hala şiş ve sert tabii ve buna rağmen gayet memnunum :) inşallah en kısa zamanda senin de sorunlar biter canım

:) yok canım öle değil sarışın orta boylu genç birisi :)

asistan galiba .... ben gazide çalışıyorum... ama asistanlarda güzel yapıyormuş özellikle bora nın cerrahisi gerçekten iiimiş......gazi üniversitesinin esas hocası anabilim dalı başkanı osman latifoğlu onun rinoplastileride doğal onun öğrencileride doğal yapıyor burunu küçük yapacam diye burun anatomisini zorlamıyor benim fikrim bu sadece .......

Gazi hastanesindenmi calisiosun tatlim ? Sanirim kirdar beyi tahmin ettim cok kibar konusan adam ve oranin iyi doktorlarindan sanirim ben odada yayarken yandaki hastaya o asistanlar asık suratli dedigim gereken biseyi yapmamislar onlara kizdi ve hastayla cok tatli konustu Saniyorumki konum olarak daha ustun... Zaten ameliyat günü doktorlar cok cekici geldi bana hepsi cok tatlidi ahaha dedim estetik cerrah bi sevgilim olsaymis :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…