Benim 5 ay oldu dün.burun ucum şiş halen uyuşuk diyelim ya da. Benim zaten talebim doğal olmasından yana olduğu için ucu aşırı kalkık değildi burnumun. O yüzden bandajlar açıldığından bu yana aşırı değişiklik olmadı burnumda canım.
tatlım bnm geldiği gün giderim herhalde bi ararım önden cepten ya varya herkes sikayetci şuna bak
bn tekrar kemal hocaya güvenemem herhalde ya:/
öylesine gidicem zaten
Biz ameliyat olmadan önce ararken herkes memnundu, herkes harika diyordu. Şimdi biz dahil herkes şikayetçi... Aklım almıyor! Ne yapıyor bu adam böyle!?
Misicim, sana tavsiyem dışkapıya gitme. Benim kardeşim orda doktor. Estetik cerrahi ve kbb biraz sıkıntılı orda. Demir beyle git bi konuş derim ben. Zaten tanışıtığında, onun tavrından, sana yaklaşımından ne demek istediğimi anlayacaksın. ama 6 ay dolmadan ilgilenmeyeceğini de söyleyeyim şimdiden.bnmde bugün 4 ay oldu cnm şu burun ucumdaki sislik bni sinir ediyo yani sisliktenmi bilmiyorum ama burun ucum halen büyük geliyo gözüme:/
Misicim, sana tavsiyem dışkapıya gitme. Benim kardeşim orda doktor. Estetik cerrahi ve kbb biraz sıkıntılı orda. Demir beyle git bi konuş derim ben. Zaten tanışıtığında, onun tavrından, sana yaklaşımından ne demek istediğimi anlayacaksın. ama 6 ay dolmadan ilgilenmeyeceğini de söyleyeyim şimdiden.
Burnun içindeki dikişler alınmıyo ki ama, en azından benimki alnmadı.
Masajı da benim doktorum yukarı doğru değil, aşağı doğru bastırarak gösterdi.
Altı ay sonunda ödemler ancak yok olduğundan bi sıkıntı olsa bile müsahale etmiyolar.
Ama içim rahat etsin diyosan ihmal etmeden git bence.
Biz ameliyat olmadan önce ararken herkes memnundu, herkes harika diyordu. Şimdi biz dahil herkes şikayetçi... Aklım almıyor! Ne yapıyor bu adam böyle!?[/QUOT
valla ya kemal hocayı övenler yaktınız bizi
tatlım bnm geldiği gün giderim herhalde bi ararım önden cepten ya varya herkes sikayetci şuna bak
bn tekrar kemal hocaya güvenemem herhalde ya:/
öylesine gidicem zaten
Meme küçük hataları kaldırabilir ama burun kaldırmıyor canım ne yazıkki... Bir kez sonu hüsran olunca ikincisine cesaret edemiyor insan... Çok haklısın aslında...
fikir adası gelemiyo mu burunoya da haber verelim hatta toplaşıp adamı dövelim ne dersiniz kızlar
canım ben ameliyat olalı 33gün oldu tam, burnum çok doğal oldu bu kadarınıda beklemiyodum açıkçası:)) nefes problemi oluyo ilk 15-20gün falan ama rahatlıyosun daha sonra.. işin özü ben doktorumu öneririm tatlım,pişman olmazsın..
canım ben ameliyat olalı 33gün oldu tam, burnum çok doğal oldu bu kadarınıda beklemiyodum açıkçası:)) nefes problemi oluyo ilk 15-20gün falan ama rahatlıyosun daha sonra.. işin özü ben doktorumu öneririm tatlım,pişman olmazsın..
Gazi'deki ameliyatı SGK karşılıyor mu peki kızlar ???
slm kızlar benmde problemlerim giderek artıyorr pişman olmaya basladım
nefes problemim var hosur hosur dolaşıyorum sol tarafım cok tıkandı acınca bile düzgün nefes alamıyorum((
2.5 ayı geçti şimdiye cok iyi nefes almam gerekmezmiydi hatta giderek kötüleşti nefesim off offf kemal hoca gel artıkkk
fiyat olarak ne kadar ödediniz
nefes problemi yaşayan bi benim sanıyodum:/gerçi senin daha erken benimkine göre.inşallah düzelir.benim 5 ay oldu.doktorum her seferinde düzelicek geri gelicek diyodu vee bil bakalım ne oldu?ben bugün gazide kbb ye gittim.zaten hep gidip bie onlara görüniyim diyodum.sağ tarafında burun eti kemiğe yapışmış dedi.ondan nefes almaıyomuşum.peki bora bunu göremiyomu.bana hiç öyle bişey söylemedi.yada kendide bilmiyo.ödem sanıyo onu!!çok küçük bi operasyonla hallederiz dedi ama ben bi düşüniyim dedim.işte öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?