ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bnmde bugün 4 ay oldu cnm şu burun ucumdaki sislik bni sinir ediyo yani sisliktenmi bilmiyorum ama burun ucum halen büyük geliyo gözüme:/

tatlım bnm geldiği gün giderim herhalde bi ararım önden cepten ya varya herkes sikayetci şuna bak
bn tekrar kemal hocaya güvenemem herhalde ya:/
öylesine gidicem zaten

Biz ameliyat olmadan önce ararken herkes memnundu, herkes harika diyordu. Şimdi biz dahil herkes şikayetçi... Aklım almıyor! Ne yapıyor bu adam böyle!?

bnmde bugün 4 ay oldu cnm şu burun ucumdaki sislik bni sinir ediyo yani sisliktenmi bilmiyorum ama burun ucum halen büyük geliyo gözüme:/
Misicim, sana tavsiyem dışkapıya gitme. Benim kardeşim orda doktor. Estetik cerrahi ve kbb biraz sıkıntılı orda. Demir beyle git bi konuş derim ben. Zaten tanışıtığında, onun tavrından, sana yaklaşımından ne demek istediğimi anlayacaksın. ama 6 ay dolmadan ilgilenmeyeceğini de söyleyeyim şimdiden.

saol gökcecim ya bnmde aklım karısık ama kıkırdak problemim var yani dikiş erken cıktı galiba kıkırdagım burnumu yukarı dogru kaldırır gbi masaj yaptgmda cıkmaması gerek kadar cıkıyo oyüzden aslında acil bikac doktora gtmem gerekiyo malesef:/

Burnun içindeki dikişler alınmıyo ki ama, en azından benimki alnmadı.
Masajı da benim doktorum yukarı doğru değil, aşağı doğru bastırarak gösterdi.
Altı ay sonunda ödemler ancak yok olduğundan bi sıkıntı olsa bile müsahale etmiyolar.
Ama içim rahat etsin diyosan ihmal etmeden git bence.

cnm bnm dikişlerm kendiliğinden düstü ins. bi sorun cıkmaz

Biz ameliyat olmadan önce ararken herkes memnundu, herkes harika diyordu. Şimdi biz dahil herkes şikayetçi... Aklım almıyor! Ne yapıyor bu adam böyle!?[/QUOT

valla ya kemal hocayı övenler yaktınız bizi

tatlım bnm geldiği gün giderim herhalde bi ararım önden cepten ya varya herkes sikayetci şuna bak
bn tekrar kemal hocaya güvenemem herhalde ya:/
öylesine gidicem zaten

bende geldiği gün gitmelk istiyorum 3 aralıkta orada olacaksan bende gelim hem görüşürüz burnumu görürsün bende seni görürürm falan bilmiyorum istersen yani çünkü gün gün adamı bekledim geldiği gün ordayım kesin. sabah giderim ben herhalde.

Meme küçük hataları kaldırabilir ama burun kaldırmıyor canım ne yazıkki... Bir kez sonu hüsran olunca ikincisine cesaret edemiyor insan... Çok haklısın aslında...

mecbur ona olucam galiba. ama önce burnumu düzeltmesini isticem düzelirse meme ameliyatını ona olucam. işte işi bozan sey kemal bey meme ameliyatı olmayı istediğimi biliyo ve burnunu o ameliyat esnasında düzeltiriz demişti. yani ya risk alıp ikisini birden yapmasına izin vericem ya da lokalle burnumu düzeltmesini isticem o da bana demiyecek mi iki iş niye yapıyoruz ben de kemal hocaya 'hocam artık size güvenemiyorum önce burnumu bi görim sonra ameliyata karar vericem mi diyim ' öff ya napıcam ben???

fikir adası gelemiyo mu burunoya da haber verelim hatta toplaşıp adamı dövelim ne dersiniz kızlar

fikir adası gelemiyo mu burunoya da haber verelim hatta toplaşıp adamı dövelim ne dersiniz kızlar

bütün kızlar toplanıp dövelim:)) cnm ben stajı ayarlayabilirsem ilk gün gtmek istiyorum bnde stajı ayarlarsam gercekten toplasıp gidelim
gögüs ameliyatını ii düsün cnm ya cnkü silikon malzemesi kötü olursa gögüste portakal kabugu görüntüsü filan oluyomus
bide erkeklere sormuslar gecen haberlerde okudum, silikon gögüs mü dogal gögüs mü diye dogal gögüs demişler cnkü silikon görüntüde iimis ama dokununca garip bi his veriyomus:))

bende burun estetiği olmak istiyorum çok araştırdım kafam çok karıştı gazi yada numunedeki doktorları bu konuda başarılı olduklarını öğrendim bir de fiyat olarak ne kadar ödediniz

Son düzenleme:

fiyat olarak ne kadar ödediniz

Gazi'deki ameliyatı SGK karşılıyor mu peki kızlar ???

bende merek ediyorum arkadaşlar gazideki ameliyatı sgk karşılıyormu bilgisi olan varmı

nefes problemi yaşayan bi benim sanıyodum:/gerçi senin daha erken benimkine göre.inşallah düzelir.benim 5 ay oldu.doktorum her seferinde düzelicek geri gelicek diyodu vee bil bakalım ne oldu?ben bugün gazide kbb ye gittim.zaten hep gidip bie onlara görüniyim diyodum.sağ tarafında burun eti kemiğe yapışmış dedi.ondan nefes almaıyomuşum.peki bora bunu göremiyomu.bana hiç öyle bişey söylemedi.yada kendide bilmiyo.ödem sanıyo onu!!çok küçük bi operasyonla hallederiz dedi ama ben bi düşüniyim dedim.işte öyle

Kızlar iki yüzden fazla sayfa var seksene kadar anca okuyabildim. Kemal Hoca'ya ameliyat olmayı düşünüyorum ama memnun değilsiniz galiba. Öneren, önermeyenler var mı. Bilemiyorum aklım karıştı okuyunca yorumları. :26:

Yaaa kesin bendede öyle bisey var resmen tikali burnum kulak cöpüyle itemiyorum artik ilk baslar temizliodum baya ilerileri artik acitiyo ve gitmiyo agizdan nefes almaktan biktim artik 3 ayi gecti benmde viks sürüyorum anlik rahatlatiyo sora yine agizdan bakalim ne dicek kemal bey 15 gun kaldi... Umarim gecer sorunlarimiz cnm

Ayrica ameliyat dusunenler eger burnunuzda minik bir sorun varsa boyle sonucunada cok takmiycaksaniz gidin yoksa para briktirip özelde olun derim pismanim resmen ve tekrar tekrar ameliyat olmak cok kötü bisey yüzünüz cökebilir bi sürü tehlikesi var umarim gerek kalmaz die de umudumu kaybetmiyorum ama gerekcek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…