Yaaa kesin bendede öyle bisey var resmen tikali burnum kulak cöpüyle itemiyorum artik ilk baslar temizliodum baya ilerileri artik acitiyo ve gitmiyoagizdan nefes almaktan biktim artik 3 ayi gecti benmde viks sürüyorum anlik rahatlatiyo sora yine agizdan bakalim ne dicek kemal bey 15 gun kaldi... Umarim gecer sorunlarimiz cnm
Ayrica ameliyat dusunenler eger burnunuzda minik bir sorun varsa boyle sonucunada cok takmiycaksaniz gidin yoksa para briktirip özelde olun derim pismanim resmen ve tekrar tekrar ameliyat olmak cok kötü bisey yüzünüz cökebilir bi sürü tehlikesi var umarim gerek kalmaz die de umudumu kaybetmiyorum ama gerekcek galiba
Kızlar iki yüzden fazla sayfa var seksene kadar anca okuyabildim. Kemal Hoca'ya ameliyat olmayı düşünüyorum ama memnun değilsiniz galiba. Öneren, önermeyenler var mı. Bilemiyorum aklım karıştı okuyunca yorumları. :26:
cnm burun ameliyatı sürec işi sisken cöküntü ve cıkıntılar anlasılmıyo ama sislikler inince cogu kişide cöküntü cıkıntı ve egrilik problemi olustu ben olma derim kemal hocaya para biriktirip özelde ol malesef bu sac gibi degstirebilecegmz biseyde deil begenmeyince beklemek zorundasın onuda gectim dha tehlikeli revizyon ameliyatı, o yüzden kemal hocayı ben önermiyorum
mecbur ona olucam galiba. ama önce burnumu düzeltmesini isticem düzelirse meme ameliyatını ona olucam. işte işi bozan sey kemal bey meme ameliyatı olmayı istediğimi biliyo ve burnunu o ameliyat esnasında düzeltiriz demişti. yani ya risk alıp ikisini birden yapmasına izin vericem ya da lokalle burnumu düzeltmesini isticem o da bana demiyecek mi iki iş niye yapıyoruz ben de kemal hocaya 'hocam artık size güvenemiyorum önce burnumu bi görim sonra ameliyata karar vericem mi diyim ' öff yanapıcam ben???
fikir adası gelemiyo mu burunoya da haber verelim hatta toplaşıp adamı dövelim ne dersiniz kızlar
tatlım bnm insallah gecer o nefes problemin ya bnmde sag taraftan nefes alamıyorum o kıkırdak engelliyo kesin
bnde revizyon düsünüyorum m. dilbere ama smdi korktm cnm ya yüzünüz cökebilir demissin Allah korusun ben öyle bi tehlike oldugunu bilmiyodum dha cok düsünmek gerekio galiba revizyon için kesinlikle sna katılıyorum para biriktrp özelde olun sonra eski burnunuzu bile arar hale geliyosunuz ve işin kötüsüde devlet hastanesi oldugu için sorununuz olsa bile ortada cok bi ilgi ve alaka göremiyosunuz malesef
ay keşke en başta bu konuyu bulduğum gibi sonunu okusaydım baştan başladım çocuklardan zamanda ayırmaya çalışa çalışa bugün 3. gün anca 80li sayfalara geldim sıkıldım topic bitmiyor:))) amacım ameliyat olanların baştan sona süreçleri var onların memnun kalıp kalmadığnı görmekti sonuç olarak ama orda boşuna zaman kaybetmişim sona bir bakayım dedim sıkıldım baya bitmek bilmeyince:))) bir baktım asıl sonuç en sonda işte kemal beye sayan sayana ayyy çok şükür az kaldı bende ne güzel ucuzmuşta giderim diyordum az kaldı randevu almaya gidicektim bahsettiğiniz 14. kattan yahuu :)))
kızlar bence bu doktorun peşini bırakmayın hepiniz birgün belirleyin ve toplu şekilde şikayete gidin hatta başhekime belirtin bu şikayetlerinizi toplu olan şikayetler her zaman daha çabuk sonuç verir. son sayfalarınızdan okuduğum kadarıyla hepiniz burnunuzu beğenmeyerek sağlık problemleriniz dahil olmak üzere gidiyorsunuz ve kemal beyin umursamaz,rahat, güleryüzlü hiçbirşey yokmuş gibi tavırlarıyla rahatlayıp yumuşayıp geri dönüyorsunuz...benim anladığım kadarıyla genel bakış açım kemal beyin tüm burdaki hasta yorumlarında aynı şey var, bu adam güleryüzüyle psikolojikman bişey yok imajı çiziyor sizlere ve sizde çok şey dicem beğenmiyorum diye gidip ayy bişey yokmuş ya kemal bey ne rahat düzelirde dedi deyip dönüyorsunuz...
bence bu adamın bu tavırlarına karşı gayet net belki biraz sert bile "ben beğenmiyorum bu burnu ve iyileşme süreci olan 6 ay dolduktan sonra hala böyle ise kesinlikle düzelttirmek istiyorum" deyin. bu ne böyle ya çok sinirlendim bende çok tedirginim ya daha kötü olursa sağlık problemlerim var burnumda ama girdiğimde estetik olarakda küçükken avize düşmüştü burun kemerimde bir çıkıntı var onu düzelttirmek istiyordum inanın kendi yerime koydum sizi kendi başıma gelmiş gibi çok üzüldüm... kolaymı böyle insanların hayatıyla oynamak hayal kırıklıkları cabası,birde kıkırdağı yapışıp nefes alamayanlarıda ayrı bunların hesabını vermeli bu adam kesinlikle.... hatasını biri belli etmeli kendine gelsin ya bir doktordan biri memnun kalmaz diğeri kalmaz herkes bu şekildeyse hastalarından bu adam hatalı bir iş yapıyor ve bunu kesinlikle birileri ona söyleyip kendine getirmeli yaptığı iş doktorluk kolay değil.... ya öğrensin dikkat etsin!!! yoğunluk bir bahane değil yada bıraksın bu işi... muayene neden açmadığı belli gazide üç kuruşa neden doktorluk yaptığı kendide kendinin farkında kimse gidermi muayenesine yada gitse bile onca para verip kimse peşini bırakırmı tabi siz devlet hastanesi işte çok ses çıkarılmıyor napalım az para verdik diye sessiz duruyorsunuz... dik durun kızlar hakkınızı arayın devlet hastanesindede iyi muamele görmek ilgilenilmek sizin hakkınız... o sgklar emekli sandıklarıda parasız olmuyor onlarında devlete verilmiş paralarını toplasan özelde yaptırcağının kaç katı çıkar sizde iyi doktoru,iyi muameleyi,iyi hizmeti hakediyorsunuz.
ben araştırmaya devam edicem bu konuda, bakalım neler çıkıcak karşıma??? lütfen sessiz kalmayın yapılanlara sessiz kaldıkça bize bunları yapmaya devam ederler iflah olmayız...
Muhammet Dilber'in yaptığı burunları bende çok beğeniyorum ama o Ankara dışında değil mi tatlım? Nasıl olacaksın ona? Bende olmak istiyorumda...
Teşekkürler misimissy. Ben bu işi daha sonraya erteleyeyim en iyisi. Özellerden de iyi araştırma yapmak lazım ama anladığım kadarıyla en az beş bin tl çıkarmak gerekiyor gözden ki daha da artabilir sanırım bu ücret. Sıkıntılı iş doğrusu. Allah herkese sabır versin. Özelde de yaptırıp pişman olanlar varmış. İnşallah karşımıza gerçekten işinin ehli insanlar çıkar. Gaziden vazgeçtim araştırmaya devam edeyim. Seneye kaldı yine bu iş. Hayırlısı artık :44:
merhablar ameliyat olan olmak isteyen benim gibi sıra bekleyen kızlarrrr :))
şimdi size birkaç sorum olucak,
ben kırdar güney beyle göörüştüm ve ameliyat olucam sanırm
kırdar beyin ameliyat ettiği kimseyi tanıyormusunuz?
hiç yaptığı burnu görmedim ve çok tedirginim ve sizden yardım bekliyorum
beni aydınlatırsanız çok sevincemmm :))
cnm cok güzel yazmıssın ama durum ne biliyomusun ameliyattan önce diyoki burunda egrilme olabilir cökme, cıkıntı vs. olabilir diyo ama bunu öyle bi tavırla söylüyo ki yok olmaz böyle seyler diyosun içinden, bide ben netten okuyarak gttm cok tavsiye vardı bnde pek takılmadım o dediklerine
daha sonra böyle bi sorun yasadıgında ve niye böyle oldu dediğinde ben önceden uyarmıstım seni tavrına giriyo
ya bide ben 1200 verdim biraz dha biriktrseydim özelde olabilirdim
yani kızlar paranızı biriktirip ii bi yerde olun özelde de pişman olanlar var gercekten zor bi sürec
ama hic olmazsa özelde dha ii bi tavır vardır devlet hastanesinde sıra bitmiyo 14. katta saatlerce beklediğimi bilirim cok yogun oluyodu
bide ameliyat sonrasında anladım ki aslında ben bosuna takmısım eski burnuma arkadaslarım yok o da kötü deildi dediler oyüzden bazen kendi kendinize yersiz bi takıntı bile yapabiliyosunuz eger gercekten ihtiyacınız yoksa pek fazla, hic bulasmayın derim estetik günah bide ben o kısmınıda cok takılıyorum
cok ii karar ve arastrma gereken bi sürec en nihayetinde vücudunuzdaki hemde yüzünüzün tam ortasındaki bi uzvun sekli degiisiyo
ii olsa bile kendi halinize alısamadıgınız için sıkıntı cekebiliyosunuz
cnm burda kırdar beye olanlar vardı ama artık yazmıyolar ki bnde pek bilmiyorm:/
cnm cok güzel yazmıssın ama durum ne biliyomusun ameliyattan önce diyoki burunda egrilme olabilir cökme, cıkıntı vs. olabilir diyo ama bunu öyle bi tavırla söylüyo ki yok olmaz böyle seyler diyosun içinden, bide ben netten okuyarak gttm cok tavsiye vardı bnde pek takılmadım o dediklerine
daha sonra böyle bi sorun yasadıgında ve niye böyle oldu dediğinde ben önceden uyarmıstım seni tavrına giriyo
yani kızlar paranızı biriktirip ii bi yerde olun özelde de pişman olanlar var gercekten zor bi sürec
ama hic olmazsa özelde dha ii bi tavır vardır devlet hastanesinde sıra bitmiyo 14. katta saatlerce beklediğimi bilirim cok yogun oluyodu
bide ameliyat sonrasında anladım ki aslında ben bosuna takmısım eski burnuma arkadaslarım yok o da kötü deildi dediler oyüzden bazen kendi kendinize yersiz bi takıntı bile yapabiliyosunuz eger gercekten ihtiyacınız yoksa pek fazla, hic bulasmayın derim estetik günah bide ben o kısmınıda cok takılıyorum
cok ii karar ve arastrma gereken bi sürec en nihayetinde vücudunuzdaki hemde yüzünüzün tam ortasındaki bi uzvun sekli degiisiyo
valla tatlım bilmiyorum ki olmak istiyorum insallah yazın diyorum ama hem cok pahalı hemde nası kalıcam o da var
ankda arastırıyorum ama yok gibi sanki osman latfogluna bi bakıyım diyorum ama artık riske etmek de istemiyorum
mesela istda ameliyat olsak ne zmn yola cıkabilirz acaba ateller cıktıktan sonra en uygun zmn olur herhalde ama nerde kalıcam o var:):))
Tatlım sen neden 1200 lira verdin? Benden 660 lira almışlar, ki ben bir de özel odada kaldım. Bu fiyata özel oda ücreti de dahil... 1000 lira yatırdım üstünü verdiler.
Aralık gelse de gitsem ne diyecek doktor Kemal!!! Fazlasıyla merak ediyorum. Bu burun düzelsin istiyorum ama yeni bir ameliyata verecek paramda yok şu an... 1- 1.5 tamamda 6 milyar veremem şu an! Ah ahhh bu adam mahvetti hepimizi!!!
canım seni bu konuda vurmasın bence ben söylemiştim gibi şeylerle. kemal bey böyle birşey olabiliyor diyorsunuz ama bilmem kaç kişi var burun ameliyatı olup konuştuğum ama hep nedense sizin hastalarınızda oluyor bu çökme vs gibi şeyler, bir hata var bu yapılanda de.... hatasını anlasın ve telafi etsin böyle olma ihtimali olan şeyler oluyor diye düşünüpte kendini kandırıyor o sizinle beraber biri sen beceremiyorsun bu işi demeli bu adama kaç hayatı etkiledi yani ayıptır,günahtır....
ben doktor araştırmaya devam ediyorum hala birşey bulamadım. özellerdende bakıyorum devlettende ama sizin yorumlarınız üzüntünüz çok etkiledi beni o yüzden devlete karşı bir ön yargım oluştu... özellerdede makul fiyatlarda olanlarından tercih yapabilirim gibi geliyor ama doktoruda daha bulamadımki(( koskaca ankara güya o kadar ünv hastaneleri var tıp burda baya ileride türkşeyede ankara tıp konusunda en gelişmiş şehirdir istanbuldan önce bile gelir ama düzgün bir plastik cerrah bulamıyoruz şaka gibi offf işlerini adam gibi yapsa herkes şu memlekette ya hele doktorluk en önemli meslek ama şimdiki doktorlar iyice batırdılar bu sağlık işini tamamen para tuzağına döndürdüler yazık bu memlekete (((
ne kadar bir ücret verdiniz peki ben de başka bir hastaneye ameliyat olucam çarşamba günü ama kafam çok karışıkşeklinden memnunum ama dahada güzelleşcek tabii şiş hala çünkü, sen nezaman olmayı düşünüyosun ameliyatı? yaz da geliyo bian önce kararını ver ve ol bence, heleki canım tatlıdır benim dersen kesinlikle osman latifoğlu derim inan hiç gık demedim yoksa çok nazlıyımdır:))) olmadı yani ağrım, öyle kamyon çarpmış gibide bi morluğum olmadı, tek sıkıntı nefes..
Yaaa kesin bendede öyle bisey var resmen tikali burnum kulak cöpüyle itemiyorum artik ilk baslar temizliodum baya ilerileri artik acitiyo ve gitmiyoagizdan nefes almaktan biktim artik 3 ayi gecti benmde viks sürüyorum anlik rahatlatiyo sora yine agizdan bakalim ne dicek kemal bey 15 gun kaldi... Umarim gecer sorunlarimiz cnm
Ayrica ameliyat dusunenler eger burnunuzda minik bir sorun varsa boyle sonucunada cok takmiycaksaniz gidin yoksa para briktirip özelde olun derim pismanim resmen ve tekrar tekrar ameliyat olmak cok kötü bisey yüzünüz cökebilir bi sürü tehlikesi var umarim gerek kalmaz die de umudumu kaybetmiyorum ama gerekcek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?