inşallah geçer bizim ve herkesin sorunları...bence sende bi kulak burun boğaza görün.anlat durumunu bide onlar baksın.sonra kemal beyle görüşürsün.sem masaj yapıyomusun
valla tatlım bilmiyorum ki olmak istiyorum insallah yazın diyorum ama hem cok pahalı hemde nası kalıcam o da var
ankda arastırıyorum ama yok gibi sanki osman latfogluna bi bakıyım diyorum ama artık riske etmek de istemiyorum
mesela istda ameliyat olsak ne zmn yola cıkabilirz acaba ateller cıktıktan sonra en uygun zmn olur herhalde ama nerde kalıcam o var:):))
slm arklar bende sızın gıbı burnumdan kusurluyum ama ben numune hastanesındekı kbb dr bana senın burnun kemıgının yamuk oldugunu ve rahat nefes alamdıgıı soledı burnum kemerlı zaten yaptırmayı dusunuyodum gazıdekı dr ıy degıl dıyosunuz ne yapsa hngısı ıyı bıdeevlıyımbu yıl yapmak ıstıyorumama esım ıstemıyor nasıl kandırmalıyım ben onu nefes alamıyorum sınızutım var hemde burnumda kemer var zaten yapıcaktım ıkısını aynı anda yapıyolarmı ?ne yapsam ben ?
misimissy, Osman Latifoğlu'nu bende araştırmaya çalışıyorum. Sen ne düşünüyorsun doktor hakkında ? Ben nette çok bilgi bulamadım. Muayenehanesinin numarasına ulaşamıyorum. Gazi Üniversitesi'nden mi sormak lazım ki... Yüz yüze görüşmek istiyorum aslında doktorla. Fikir edinebilirim en azından. :44:
hyr cnm yapmıyorum az yapıodum zaten kemal beye mail attım masajı bırak dedi bakalım gelince bu kadar sorunlu hastayla karşılaşınca napıcak :) kesin başından savıcak
anj gercekten hallederlermı sence yanıbılmıyorum kafam cok karısık acaba bastan sagma yapmasınlarmı korkuyo ınsan ıns dedıgın gıbı sınızutım amel. olurken onuda haletsınler hem paradan kurtulurum hemde saglıgıma kavusurum :):) teskr.canım bende beklıycem sımdılık allah gonlumuze gore versın
valla cnm tam olarak bnde bilmiyorum burda ona ameliyat olan biri var burnu ii gibi duruyo galiba 4.500 veya 3.500 yaptrmıstı
bn smdi zmna bıraktıgım için arastrmayı bıraktım bide aslında m. dilberi istiyorum bilmiyorum smdilk bekliyorum öyle hayrlısı ne ie o olsu herkes hakkında
Amin canım. İyi araştırma kadar şansa da ihtiyacımız olacak artık
bilmiyorum cnm bni kazıkladılar :))bnde özel odada yattm
ya m. dilberi ankya cagırsak bi arada buraya gelip ameliyat etse ne güzel olurdu bide üstüne ögrenci indirimi yapsa
ben fazla hayal kurmaya basladım galiba:)
cnm sende de kıkrdak sorunu var bnde de eger kemal hoca müdahele gerekiyo derse ne yapıcaksın ona bn tekrar güveniyorum ama tekrar bi müdahele gerekirse de ne yapıcaz insallah gerekmez
sen ona yaptrrmısın tekrar
Kemal hoca mı müdahale gerekiyor diyecek? O sakinliği ile normal, çok güzel, abartmışsınız siz, gayet iyi görünüyor vb cümleler kuracak tabikide... Aaaa tatlım olsa da 10 dklık operasyonla halleder ne de olsa her zamanki tavrıyla ve çileden çıkaracak insanları.... Can bizim ne de olsa... Yüzde bizim... Çokta umrunda olacağını sanmıyorum açıkcası...
Kontrole gidip geldikten sonra yazalım mutlaka buraya doktorla aramızda geçenleri... Kime ne cevap verecek merak ediyorum açıkcası!
Merhaba kızlar bu başlık altında o kadar çok şey yazılmış ki hepsini okuyamadım o yüzden sorduğum soru daha önce bu konuda geçmiş olabilir. Ben de Gazi Üniversitesi KBB bölümüne sinüzit şikayetim için gittim bana burun kemiğimde eğrilik olduğunu söylediler hernekadar ben sinüzitle bağlantısını kuramasam da. Ameliyat olmak istermisin diye sordular bende bianda cevap veremedim tabi. Burnumun sağ tarafından daha az nefes alıyorum ve tıkanıklık problemi yaşıyorum evet ama benim asıl şikayetim sinüzit bu ameliyatı olmamın bu şikayetimi ne derecede gidereceğini bilmiyorum. Ayrıca madem ameliyat olucam ve kemiğe müdahale edilicek aynı zamanda estetikte olsun istiyorum. Daha önce aynı şikayetleri olan ve Gazi Üniversitesinde ameliyat olanlar deneyimlerini paylaşabilirlermi? Ve birde bu ameliyatı sgk karşılıyomu? Son zamanlarda olanlar toplamda ne kadar para ödediler o konuda da bilgi verirlerse sevinirim.
Aynen canım hayırlısını dilemek lazım tabi bakalım ben yorumları takip ediyorum belki iyi bir doktor çıkar şansımıza artık
tatlım bn kıkırdagın sonradan problem cıkarmasından korkuyorum eger müdahele gerekiyo derse de bikac doktorla dha görüsücem gercekten müdaheleye gerek varmıymıs
evt 10 dak lık ama o sislikler ne olucak ya bnm burnum ucunda halen sislik var ve hava sogudugu için asırı soguklarda sisiriyo
onuda gectim belki içerdeki tahribat dha büyük bu buzdagının görünen kısmı 10 daklık diyo ama daha görmeden belki acınca dha büyük olucak problem Allah korusun o yüzden cok ii düsünmek gerekiyo insallah tekrar onun eline düsmek zorunda kalmayız ve hakkımızda hayırlısı olur hepimizin zmnla tüm problemlerimize Allah sifa verir insallah
bide cok sikayet geldiği için cokda umru olmucak bnce arada savıcak cogu kişiyi basından yalan yanlıs avutup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?