cnm sende de kıkrdak sorunu var bnde de eger kemal hoca müdahele gerekiyo derse ne yapıcaksın ona bn tekrar güveniyorum ama tekrar bi müdahele gerekirse de ne yapıcaz insallah gerekmez
sen ona yaptrrmısın tekrar
cnm gazi kbbyi bilmiyorum ama hacettepe kbbden memnun kalanlar var karagökce nickli bi arkadas var ona bi danıs istersen yardm edicektr o hemde ücret ödememişti
Sanmiyorum cnm ben artik bi süre beklicem burnum iyce otursun ve atamam flanda olursa para briktirip iyi bi doktora gidicem dikisleri bile kötü bunlarin yaa
Tatlım sen boğazlı kazak falan giyiyor musun?
ay hislerime tercüman oldun arkadaşım sen çok yaşa emiiii:)))
Ona zaten her şey kolay, her şey 10 dklık işlem tatlım... Can bizim ne de olsa... Umrunda değilki...
Canım boğazlı kazak vb şeyler giyiyor musun sen?
Sanmiyorum cnm ben artik bi süre beklicem burnum iyce otursun ve atamam flanda olursa para briktirip iyi bi doktora gidicem dikisleri bile kötü bunlarin yaa
Çok teşekkür ederim canım o üyeye de ulaşmaya çalışıcam ama özelden mesaj gönderemiyorum nasıl olcak bilmiyorum artık.
sevgili topik sahibiiiiiiiiiiii :)
senden rica etsemmm, aslında bu duyurum herkesee,
ameliyat olanlar hangi doktora ameliyat olduklarını topic sahibine iletseee,
onları da bir liste şeklinde ilk yoruma yazılsa, 2390821408 yorum arasından zorla aramak zorunda kalmasak :)
hem sohbete devam etsekkk hemde aradığımızı daha kolay bulsak, bize daha yardımcı olur gibime geliyor bu tpicccc
siz nedersinizzz :)
Hyr cnm giymiorum ama burunla alakali degil ben sevmiyorum ama giyebilirim burnum epey oturdu.. Darseyleri gecirirken degiyo. Sen giymiyormusun ?
yok cnm ben giymiyorum ama gecen bogazını genişleterek gydim bazen burnuma dokununca acıyo halen
ya bide bisey sorucam kızlar size boy abdesti alırken buruna hzlıca su cekmek gerekiyo ya onu yapabiliyomusunz ben yapamıyorum dha dogrusu bisey olurmu die yapmıyorum kıkrdak problemli oldugu için:/
kızlar buarada gecen ögrendim emre ilhan revizyon ameliyatı 9.500 milyarmıs revizyonda fiyat dhada artıyomus:/
Su çekiyorum ben canım iyi de oluyor, burun içi yumuşuyor gibi geliyor bana... Kıkırdakta tam olarak nasıl bir sorunun var tatlım? Şimdi ben çek çekme demeyim bilmeden... Bir de burnuşun ne alemde? Sorunlar devam ediyor mu?
Bende duydum geçen gün aynı fiyatı... Siteden birisi yaptırmış, burnuna bayıldım resmen! Bizim neden böyle olmadı dedim. Üzüldüm. Çukur ve çıkıntılarımla başbaşa kaldım resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?