ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm sende de kıkrdak sorunu var bnde de eger kemal hoca müdahele gerekiyo derse ne yapıcaksın ona bn tekrar güveniyorum ama tekrar bi müdahele gerekirse de ne yapıcaz insallah gerekmez
sen ona yaptrrmısın tekrar

Sanmiyorum cnm ben artik bi süre beklicem burnum iyce otursun ve atamam flanda olursa para briktirip iyi bi doktora gidicem dikisleri bile kötü bunlarin yaa

ESTETK PLASTK CERRAH DERNE YES  DOKTORLARIMIZ - TRKYE böyle bir şey buldum. ankaradaki plastik cerrah isimleri var derneğe kayıtlı olanlar. kemal bey yok mesela ama osman latifoğlu var falan bakın belki işinize yarar diye paylaşmak istedim arkadaşlar. acaba burdaki derneğe üye olan doktorlar dahamı güvenilirdir bilemedimki????

cnm gazi kbbyi bilmiyorum ama hacettepe kbbden memnun kalanlar var karagökce nickli bi arkadas var ona bi danıs istersen yardm edicektr o hemde ücret ödememişti

Çok teşekkür ederim canım o üyeye de ulaşmaya çalışıcam ama özelden mesaj gönderemiyorum nasıl olcak bilmiyorum artık.

sevgili topik sahibiiiiiiiiiiii :)
senden rica etsemmm, aslında bu duyurum herkesee,
ameliyat olanlar hangi doktora ameliyat olduklarını topic sahibine iletseee,
onları da bir liste şeklinde ilk yoruma yazılsa, 2390821408 yorum arasından zorla aramak zorunda kalmasak :)
hem sohbete devam etsekkk hemde aradığımızı daha kolay bulsak, bize daha yardımcı olur gibime geliyor bu tpicccc
siz nedersinizzz :)

ay hislerime tercüman oldun arkadaşım sen çok yaşa emiiii:)))

Ona zaten her şey kolay, her şey 10 dklık işlem tatlım... Can bizim ne de olsa... Umrunda değilki...

Canım boğazlı kazak vb şeyler giyiyor musun sen?

yok cnm ben giymiyorum ama gecen bogazını genişleterek gydim bazen burnuma dokununca acıyo halen
ya bide bisey sorucam kızlar size boy abdesti alırken buruna hzlıca su cekmek gerekiyo ya onu yapabiliyomusunz ben yapamıyorum dha dogrusu bisey olurmu die yapmıyorum kıkrdak problemli oldugu için:/

Son düzenleme:
Sanmiyorum cnm ben artik bi süre beklicem burnum iyce otursun ve atamam flanda olursa para briktirip iyi bi doktora gidicem dikisleri bile kötü bunlarin yaa

cnm ben seyden korkuyorum dikişin erken cıkmıs diyip o kıkırdagı tekrar dikmek isteyebilir veya müdahele etmek isteyebilir o zmn ne yapıcaz güvenim kalmadıgı için bisey yaptrmak istemiyorum artık:/

Çok teşekkür ederim canım o üyeye de ulaşmaya çalışıcam ama özelden mesaj gönderemiyorum nasıl olcak bilmiyorum artık.

cnm o arada bi yazıyo ama bilmiyorum ne zmn yazar
memnun kalmıstı ücret vermedi bide demir bajine ameliyat oldu kbbcı hacettepeden tlfnla randevu alıyosun ama bnde tam bilmiyorum

cnm o topc sahibi burayı coktan terketti gazideki ameliyatlar 800-1200 arası ama bn gaziyi önermiyorum proflar ameliyat yapmıyo artık hastanelerde.
seyhan cenetoglunu filanda öneriyolar ama onların hepsinin özel muayensi var ve orda yapıyolar onların ücretleride 3500 5000 arası galiba

Son düzenleme:
kızlar buarada gecen ögrendim emre ilhan revizyon ameliyatı 9.500 milyarmıs revizyonda fiyat dhada artıyomus:/

Hyr cnm giymiorum ama burunla alakali degil ben sevmiyorum ama giyebilirim burnum epey oturdu.. Darseyleri gecirirken degiyo. Sen giymiyormusun ?

Antalya'dayım ben... Burada havalar epey sıcak hala ama 1 aya soğur ve o zaman giyerim. O yüzden sordum canım.

Burnun ne alemde canım bu arada? Çıkıntıyıda geçtim ama çukur durumuna erkek arkadaşım bile belli oluyor diyor artık... O tekrar bir operasyona karşı ama böylede kötü haldeyim. Ne olacak bilmiyorum. Kemal hocayada güvenemiyorum. Biletimi aldım bakalım gelcem kontrole... Ne diyecek merakla beklemedeyim.

Su çekiyorum ben canım iyi de oluyor, burun içi yumuşuyor gibi geliyor bana... Kıkırdakta tam olarak nasıl bir sorunun var tatlım? Şimdi ben çek çekme demeyim bilmeden... Bir de burnuşun ne alemde? Sorunlar devam ediyor mu?

kızlar buarada gecen ögrendim emre ilhan revizyon ameliyatı 9.500 milyarmıs revizyonda fiyat dhada artıyomus:/

Bende duydum geçen gün aynı fiyatı... Siteden birisi yaptırmış, burnuna bayıldım resmen! Bizim neden böyle olmadı dedim. Üzüldüm. Çukur ve çıkıntılarımla başbaşa kaldım resmen...

cnm bizim buruno ile dikislerimiz erken düstügü için burnumu elimle yukarı dogru kaldırdıgımda kıkırdak cıkması gerekenden fazla cıkıyo
belki tekrar bi dikiş istiyo
ama bi yandanda burun ucum halen sis veya burun ucuma dokunmadıgı için dhada byük gözüo gözüme
cıkıntı cöküntü var bnde de ama bu kıkırdak ve burun ucumdaki sislik dahada canımı sıkıyo:/

tatlım bnde cok üzülüyorum keske hic acele etmeseydm de para biriktirip olsaydım smdi hem zmn gecmesi gerekio hemde beya bi pahalı revizyon 10 milyar ya az deil:/

kızlar 22 aralık haftası eger 3 kişi cıkarsa ameliyat olmak için m. dilber ankya geliyomus yeni ameliyat olmak isteyenlere duyrulur
revizyon için bzm beklememiz gerekio malesef
m. dilber fiyatlarıda 5000 tlden baslıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…