ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm ben seyden korkuyorum dikişin erken cıkmıs diyip o kıkırdagı tekrar dikmek isteyebilir veya müdahele etmek isteyebilir o zmn ne yapıcaz güvenim kalmadıgı için bisey yaptrmak istemiyorum artık:/

Bilmiyorum cnm acikcasi nefesimi düzeltsin istemiorum baska bisey bosuna ameliyat oldum resmen :/ septumada bu risk vardi diyip yapmicak bence

Bogazli kazakta sorun olmaz artik heralde cnm burnun cokmu hassas hala benm sadece dikis yerinde var braz sertlik baya yumusadi burnum acimioda... Burnumda ayni kemik cikintisi var cöküntü var kemer kismi pek guzel diil inisli cikisli ve nefesim cok kotu uyrken agzimdan aliorum hep :/ gunduzde zorla burnumdan aliorum... Bakalim ne dicekk bende merakla bekliorum son hafta artik

Bilmiyorum cnm acikcasi nefesimi düzeltsin istemiorum baska bisey bosuna ameliyat oldum resmen :/ septumada bu risk vardi diyip yapmicak bence

aslında m. dilber hasta bulup ankya gelsede bizde burunlarımızı göstersek o arada tabi muayene içinde ücret ister ama artık yapıcak bisey yok galiba
ya bnm burun ucum halen acıyo ve sis neden sizce kızlar

ıyı akşamlar gazide muayene olmak için erkenmı gıtmek lazım cok kalabalık oluyomu amalıyat için ne zamana gün verıyolar bılgılendırırsenız sevınırım tşkrler

bugun gazi hastanesınıne muayene için gitim fiş kalmamış bukadar yogunmu yoksa benmı beceremedım muayene olmayı

Bu konu nerelere kadar gelmis boyle uzun zamandir girmiyordum :) Herkes Kemal Hoca`ya dusman kesilmis. :) Kimse memnun kalamadi mi ? :) Benim 5 ay oldu gayet memnunum ya.Sizlerde problem cikmasina cok uzuldum

kızlarr kemal hoca gelmısmı? ya benım orta ıc kemıkte egrılık var yoksa sekılınden memnunum ama bellıkı revızyon gerekecek cok korkuyorum yaa ılk baslarda duzelır sandım ama orda kıkırdakta bı egrılık var

senin burun deliklerin eşit mi benim biri sönük(küçük ) biri daha dolgun (büyük) duruyo ve sanırım şişlikten kaynaklı değilse bende de hafif eğrilik var aynada baktığımda hiç belli değil ama fotoda belli oluyo:44:

Bu konu nerelere kadar gelmis boyle uzun zamandir girmiyordum :) Herkes Kemal Hoca`ya dusman kesilmis. :) Kimse memnun kalamadi mi ? :) Benim 5 ay oldu gayet memnunum ya.Sizlerde problem cikmasina cok uzuldum

şuan burnun düz mü kavisli mi ??? önceki hali nasıldı mesela benim kırık vardı burnumda...

şuan burnun düz mü kavisli mi ??? önceki hali nasıldı mesela benim kırık vardı burnumda...

Su an duz.Eski halini hatirlamak dahi istemiyorum.Genis ucu dusuk ve halk tabiri ile kanca seklinde bir burnum vardi.Burnum daraltildi ucu kaldirildi ve o kemik alindi.Nefes alma problemim de vardi o da duzeldi cok sukur.

bende bora beye ameliyat olmuştum 21eylülde sağ profil güzel ama soldan bakınca fena eğri duruyor burnum yahu 21 kasımda kontrolüm vardı bora bey kemik eksikliği var dedi marta kontrole çağırdı.. düzeltme yapılıyor mu bilginiz var mı kızlar ben memnun kalmadım açıkcası (

koskoca başkentte bir doğru düzgün plastik cerrah bulamadık pessss!!!!

kemal hoca yurtdışından ne zaman gelecekmış bılen varmı bırde amalıyat için gazide cok gün atıyolarmı tşkrler

''Herkes Kemal Hoca`ya dusman kesilmis. :) Kimse memnun kalamadi mi ? :)''
ben pek gülünecek bisey görmüyorum ortada.
5 ay bile cok erken memnun olup olmamakta sonradan sorunlar cıkabiliyo 9ay gecmeden kesin konusmak dogru deil...

cnm o siskinlikten oluyo siskinlik gectkce dha da gecio sanki ama sisler cok yavas yavas iniyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…