cnm ben seyden korkuyorum dikişin erken cıkmıs diyip o kıkırdagı tekrar dikmek isteyebilir veya müdahele etmek isteyebilir o zmn ne yapıcaz güvenim kalmadıgı için bisey yaptrmak istemiyorum artık:/
Antalya'dayım ben... Burada havalar epey sıcak hala ama 1 aya soğur ve o zaman giyerim. O yüzden sordum canım.
Burnun ne alemde canım bu arada? Çıkıntıyıda geçtim ama çukur durumuna erkek arkadaşım bile belli oluyor diyor artık... O tekrar bir operasyona karşı ama böylede kötü haldeyim. Ne olacak bilmiyorum. Kemal hocayada güvenemiyorum. Biletimi aldım bakalım gelcem kontrole... Ne diyecek merakla beklemedeyim.
Bilmiyorum cnm acikcasi nefesimi düzeltsin istemiorum baska bisey bosuna ameliyat oldum resmen :/ septumada bu risk vardi diyip yapmicak bence
ben 50 diye biliyorum
bugun gazi hastanesınıne muayene için gitim fiş kalmamış bukadar yogunmu yoksa benmı beceremedım muayene olmayı
kızlarr kemal hoca gelmısmı? ya benım orta ıc kemıkte egrılık var yoksa sekılınden memnunum ama bellıkı revızyon gerekecek cok korkuyorum yaa ılk baslarda duzelır sandım ama orda kıkırdakta bı egrılık var
Bu konu nerelere kadar gelmis boyle uzun zamandir girmiyordum :) Herkes Kemal Hoca`ya dusman kesilmis. :) Kimse memnun kalamadi mi ? :) Benim 5 ay oldu gayet memnunum ya.Sizlerde problem cikmasina cok uzuldum
şuan burnun düz mü kavisli mi ??? önceki hali nasıldı mesela benim kırık vardı burnumda...
Bu konu nerelere kadar gelmis boyle uzun zamandir girmiyordum :) Herkes Kemal Hoca`ya dusman kesilmis. :) Kimse memnun kalamadi mi ? :) Benim 5 ay oldu gayet memnunum ya.Sizlerde problem cikmasina cok uzuldum
senin burun deliklerin eşit mi benim biri sönük(küçük ) biri daha dolgun (büyük) duruyo ve sanırım şişlikten kaynaklı değilse bende de hafif eğrilik var aynada baktığımda hiç belli değil ama fotoda belli oluyo:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?