ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm o siskinlikten oluyo siskinlik gectkce dha da gecio sanki ama sisler cok yavas yavas iniyo artık

inşallah şişliktendir cnm yoksa burun deliklerim böyle kötü yani ama dediğin sadece delikleri aslında burnumun iki tarafı da birbirinden faklı burun köküne kadar bi taraf dar bi taraf daha geniş şiş galiba inşalllahhhh öyledir ......

Kemik eksikliğinden kasıt nedir acaba? Fazla mı almış yani kemiği tatlım?

Merhaba kızlar, yoksa Kemal Fındıkçıoğlu mağdurları mı demeliyim bilmiyorum.

Kemal hoca bile diyemiyor artık dilim... Doktorluğu her şeyden öncede hoca demeyi yakıştıramıyorum artık ben o adama... Burnum kötü... Çok kötü... Binde bir ihtimal vardı o da bende gerçekleşti diye teselli etmek istiyorum kendimi ama olmuyor işte... Bir okuyorum, herkes aynı durumda... Tadım yok hiç... Öyle pişmanımki... Düzgün bir burunla gittim ben ona... Mahvolmuş bir burunla döndüm. Şekil beğenmemek vb şeyler değil asla... Ukalalık yapmıyorum cidden... Koca bir çukurum var burnumun tam ortasında, koca bir de çıkıntım... Öyle kötü ki... İşin özü buna ne yapılır bilmiyorumda... Kıkırdak alınması lazım sanırım bir yerlerden o çukuru doldurmak için... Ne ben hazırım ikinci bir ameliyata da ne de ailem müsade eder artık... İşin para kısmı, istediğim doktorların (Muhammet Dilber ve Emre İlhan) İstanbul'da olmasıda cabası...

Son 2 gün kaldı bakalım bizlerin burunlarını katleden doktorun iş başı yapmasına... Hafta içi geliyorum bende şehir dışından... Gelişmeleri yazarım mutlaka... Sizde yazın kızlar... İnsan bir başına ne yapacağını kestiremiyor pek ama aynı duyguları paylaştığın insanlarla iletişim halinde olmak rahatlatıyor birazda olsa insanı...

Bir şey daha var aslında kafama takılan... Forumda görüyorum ve de okuyorum herkesin doktoru alçıdan sonra bant takıyor bir süre daha burnuna... Kemal Fındıkçıoğlu yapmadı bize bunu... Ve hepimizin burnu sorunlu! Neden bant takılmadı bizim burnumuza? O bandın işlevi nedir?

cnm bnm aynı sorunu bnde yasıyorum bazı günler daha belirgin oluyo egrilik özellikle sarı ısıkta beya belli
insallah gecer
yani bu adama ne desek az resmen sisirdi burunlarımızı aceleye getrdi

tatlım bnm seni okadar ii anlıyorum ki aynısı bnde de var cnkü egrilik olmayan bi buruna nası egrilik verdi anlamıyorum gercekten cok becerikli bi doktormus:/
cnm kac aydır dertlesiyorz birbrimz için dua ediyorz brbrimizi tanımadan, bu samimiyete güvenerek senden bisey rica ediyorum ltfen acele karar verme burnunun biraz oturmasını bekle
ve para biriktrp ii bi doktora ameliyat ol cnkü revizyon cok riskli kendi basıma gelmesini istemediğim biseyin kimsenin basına gelmesini istemem oyüzden smdi hepimiz biraz sabredelim

O kadar haklısın ki canım. Ben EMRE İlhan'ı ciddi ciddi düşünmeye başladım. Yaptığı burunları çok beğeniyorum. 3-5 yıl ne kadar zamanımı alır bilmiyorum ama tekrar o adama mahvettiği burnumu düzelttirmeyi düşünmüyorum. Bakalım zaman ne gösterecek bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun ne deyim :/

mesela soldan parmağımı sürerek burun ucuma inince dümdüz iniyor ama sağdan yapınca biyerde kemik yarıda kesiliyor devamı gelmiyor sağ uca doğru yok yani ondan sağ taraf eğri duruyor çok fena yaa sağdan güzel ama sol işte sıkıntı

mesela soldan parmağımı sürerek burun ucuma inince dümdüz iniyor ama sağdan yapınca biyerde kemik yarıda kesiliyor devamı gelmiyor sağ uca doğru yok yani ondan sağ taraf eğri duruyor çok fena yaa sağdan güzel ama sol işte sıkıntı

kizlar pazartesi kimler gidiyo kemal hocaya ?

Ben yokum tatlım... Çarşamba gitcem ben... Malum il dışından gelcem. En erken gelebildiğim gün o gün... Kemal beye gidip geldikten sonra konuştuklarınızı yaz buraya olur mu canım? Merakla beklemedeyim, hepimize aynı şeyleri diyecek sanırım. Ben ihtimal var demiştim diyecek ve ben yüzüne vuracağım o ihtimal neden hepimizde gerçekleştiğini... Sende söyle olur mu? Birkaç kişi haberleştiğimizi boş konuşmadığımızı anlar ve umarım gerçekten doktorluk yapar bu kez...

kızlar bende yrn gidmeyecegim bi işim çıktı hem cok kalabalık olcaktır salı ya da çarşamba giderim sanırım görüşmemden sonra yazacagım buraya söylediklerini

kızlar carsamba bende gıdıcem kemal hocaya orta burun kemıgım egrı ya lanet olsun duzelır dıye beklıorum 6 ay oldu duzelmedı revızyon sart carsamba gelen varsa beraber gıdelım.bırde hocanın no kaybettım bırı bana acıl ozeelden tel no yazsın nolur psıolojım bozuldu.tugbaaaaaaa nerdesın canımmmmm

kızlar kemal hocanın soy adı nedir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…