ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geldim tatlım buradayım. Mesaj atıyorum şimdi sana numarayı... Doktora gidip geldikten sonra yaz buraya ne olur! Of Kemal hoca mahvetti hepimizi! Sende çıkıntı ya da çöküntü durumu var mı canım? Ben burnuma sürüyorum elimi inişli çıkışlı... Bir de üste çukur var resmen burnumun ortasında... :/

bugün gittim kızlar kemal hoca ile görüşmeye.
çok yoğunmuş görüşemedim ameliyatları varmış.
sekreter salı,perşembe yada cuma öğleden sonra gel dedi.
çarşamba günü ameliyatlar full doluymuş muaneyede bulamazsın dedi.
cuma günü bomboş günü dedi o gün gelebilirsin dedi.
ayrıca aşağı kattan sıra almayı unutmayın=)

aynen yaktı bızı kemal hocaya nasıl katlanıcam yıne o şişlıklere bugunlerde yogunmus cuma ogleden sonra gıdıcem beraber gdelımmı bebegım

Pardonda ne işi varmışta yoğunmuş yani? Neyi düzgün beceriyormuşta yoğunmuş? Hey Allah'ımmmmm! İyice doldum artık bu adama! Mahvetti burunlarımızı....

Sen ne zaman ameliyat oldun tatlım? Nasıl bir de bir sıkıntın var mı?

aynen yaktı bızı kemal hocaya nasıl katlanıcam yıne o şişlıklere bugunlerde yogunmus cuma ogleden sonra gıdıcem beraber gdelımmı bebegım

Ah Cuma çok geç ama bu kadar yoğunsa yapacak bir şey de yok tabi... Ayh bilemedim ki... Hep beraber toplanıp gitmek en güzeli aslında ama benim zaman sıkıntısı da var. Benim zaman sıkıntımı geçtim Kemal "hoca" demek istemediğim adamında zaman sıkıntısı var anladığım kadarıyla!

Millet tek seferde olup kurtuluyor, bizdeki eziyete bak! O kadar pişmanım ki o adama ameliyat olduğuma...

aman allahım dehşete düştüm resmen.bu konunun ilk sayfalarındaki kemal hocayla ilgili olumlu yorumları okuyunca sabah randevu aldım perşembe günü için.siz memnun kalmadınız mı ne şikayetiniz var*birde sgk lı değilim ben estetik amaçlı gidiyorum başka bir sorunum yok ameliyat için ne kadar ödediniz

Kizlar bende yrn gidicektim cok doluymus demek :/ cumaya gideyim ozman fikiradasi,missy,rewend o gün uygunsaniz beraber gidelim ?

yinede sen bilirsin ama kemal hocaya ameliyat olmak gbi bi hata yapma bnce

kızlar hepimizda aynı sorun var ya egrilik ya da cıkıntı ve revizyon gerekiyo hepimize o adamın aslında yüzünü bile görmek istemiyorum mahvetti burunumu
gtsem ne yapabilcek ki veya ona nası güvenicem tekrar
bide gazinin o igrenc sırası var saatlerce bekletiyolar
cuma günü okulda olmam gerekiyo
nefret ettirdi gercekten kac aydır gecsin die bekliyorum gecmiyo bu egrilik
rewend cnm sen seklinden memnundun sende ne problem cıktı
kızlar bnce revizyon olucaksak da kemal beye olmayalım kimsenin kötü olmasını istemiyorum

Son düzenleme:
Tatlım ben işlerimi yoluna koyabilirsem yarın gitcem, tekrar şehir dışına çıkmam lazım canım. Rewendde yarın gidecek bildiğim kadarıyla...

Kızlar yoksunuz sanırım ama yazayım ben yinede... Bugün gittim ve asla kalabalık değildi. Benden önce 2 kişi vardı 3. Kişi olarak beni aldı. Gidebilirsiniz yani hastaneye... Sorun olmuyor

Tatlım ben işlerimi yoluna koyabilirsem yarın gitcem, tekrar şehir dışına çıkmam lazım canım. Rewendde yarın gidecek bildiğim kadarıyla...

eee ne dedi canım nasıl karşıladı seni ya da doğru cümle şu sen nasıl karşıladın kemal beyi???? ben daha gidemedim ((

Kızlar yoksunuz sanırım ama yazayım ben yinede... Bugün gittim ve asla kalabalık değildi. Benden önce 2 kişi vardı 3. Kişi olarak beni aldı. Gidebilirsiniz yani hastaneye... Sorun olmuyor

ben gtmedim dha tatlım ne dedi senin için canını filan sıkmadı dmi ya cok merak ettm ins. bisey yoktur.

Gayet iyi karşıladı, çok güleryüzlüydü. Direk tanıdı zaten beni... İsmimi bile hatırladı, e o kadar mail attım :)

Burnumda sorun var bu aşikar ama bana göre sorun olan şeyler ona göre sorun değil. Beni ikna edebilmek için epey uğraştı, ikna oldum mu? Hayır! Yaklaşık 1,5-2 saat kaldım orada... Epey konuştu anlattı ama sonuç değişmedi tabiki...

Bugüne kadar yaptığım en iyi en güzel burun seninki dedi bir de... Şaşırdım! Diğerleri nasıl düşünmek istemiyorum dedim içimden... Dışımdansa benim burnum zaten güzeldi, estetik için gelmedim buraya diye itiraz ettim. O konuştu ben tezini çürüttüm denilebilir.

Ben ameliyat olmadan önce sol taraftan nefes alamıyordum ve ameliyat sebebim buydu. Sağdan gayet mükemmel nefes alıyordum. Şimdi soldan harika nefes alıyorum sağ özellikle geceleri komple tıkalı! Et varmış! Nasıl oldu anlamadım. Ben etlerim yakılsın diye ameliyat olmuştum zaten...! Sprey verdi et için... 2-3 ay kullan dedi.

Özetle kötü bir görüşme olmadı. Olumsuz şey ise çok fazla! Gidince benden bahsetmezseniz sevinirim kızlar... Çünkü problemim var burnumdan ve el mahkum durumumda var biraz... Düzeltmesi açısından değil tabiki ama sorunum ne söylemesi açısından mecburum bir nevi... Yüz göz olmak taraftarı değilim.

Son düzenleme:

sevindim cnm senin adına bekleyelim biraz belki dhada oturur zmnla ama cok kızgındın kemal beye karsı seni nası ikna etti cöküntü için filan nası ikna etti seni cıkıntıya

Hala kızgınım, çok kızgınım! İkna olmadım tatlım, yazdım hatta... O konuştu ikna etmeye çalıştı ama ben olmadım tabikide... Sakinliği ile yatıştırmaya çalıştı beni... Düzeltiriz istersen burnunu dedi. Yok istemiyorum dedim. Deneme tahtası mıyım ben ya!??

Burnumun düzelmesini istiyorum ama o adama zerre kadar güvenmiyorum! Sağlam burun deliğimi tıkamış durumda... Ciddi ciddi Emre İlhan düşünüyorum ben... Ailemle konuştuk, kalma masrafları falan 15 milyarı bulacak dedim. Gık demediler, ayarlarız kızım dediler sadece... Ama ben hemen ameliyat olmayı düşünmüyorum asla... 2-3 sene geçsin, burnum kendine gelsin biraz.. Sonra paramı da kazanırsam kendim yaptırmak istiyorum.

Haa bir de ben ilk çıktığımda sinir küpüydüm! Sınırım bu kadar gibi bir laf etti, nasıl Cinlendim! Bana sınırdan bahsetmedi ameliyattan önce... Sonra baktım oldu bitti geri dönüş yok, önüne bakmak zorundayım diye sakinleşmeye çalıştım. Buraya bu kadar sakin yazdığıma bakma tatlım... Kırparak anlatılmış olaylar bunlar... Detayı kötü! Özelden konuşuruz istersen detayı...

Ben şu saatten sonra tek bir şey söyleyebilirim : KEMAL FINDIKÇIOĞLU'NA AMELİYAT OLMAYIN KIZLAR! KEMERLİ SİZİ ÇOK RAHATSIZ EDEN BİR BURNUNUZ DAHİ OLSA BEKLEYİN, SABREDİN, BİZİM GİBİ ACELE ETMEYİN NE OLUR!

Devlet hastanesinde bu kadar oluyor demekki...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…