- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
Geldim tatlım buradayım. Mesaj atıyorum şimdi sana numarayı... Doktora gidip geldikten sonra yaz buraya ne olur! Of Kemal hoca mahvetti hepimizi! Sende çıkıntı ya da çöküntü durumu var mı canım? Ben burnuma sürüyorum elimi inişli çıkışlı... Bir de üste çukur var resmen burnumun ortasında... :/[/Q
bebegım sana ozelden numaramı yazıyorum hattımı degstrdım o yuzden senınde no yol..ozelden yazıorum telıme msj at bıtanem
Geldim tatlım buradayım. Mesaj atıyorum şimdi sana numarayı... Doktora gidip geldikten sonra yaz buraya ne olur! Of Kemal hoca mahvetti hepimizi! Sende çıkıntı ya da çöküntü durumu var mı canım? Ben burnuma sürüyorum elimi inişli çıkışlı... Bir de üste çukur var resmen burnumun ortasında... :/
bugün gittim kızlar kemal hoca ile görüşmeye.
çok yoğunmuş görüşemedim ameliyatları varmış.
sekreter salı,perşembe yada cuma öğleden sonra gel dedi.
çarşamba günü ameliyatlar full doluymuş muaneyede bulamazsın dedi.
cuma günü bomboş günü dedi o gün gelebilirsin dedi.
ayrıca aşağı kattan sıra almayı unutmayın=)
aynen yaktı bızı kemal hocaya nasıl katlanıcam yıne o şişlıklere bugunlerde yogunmus cuma ogleden sonra gıdıcem beraber gdelımmı bebegım
yinede sen bilirsin ama kemal hocaya ameliyat olmak gbi bi hata yapma bnceaman allahım dehşete düştüm resmen.bu konunun ilk sayfalarındaki kemal hocayla ilgili olumlu yorumları okuyunca sabah randevu aldım perşembe günü için.siz memnun kalmadınız mı ne şikayetiniz var*birde sgk lı değilim ben estetik amaçlı gidiyorum başka bir sorunum yok ameliyat için ne kadar ödediniz
Tatlım ben işlerimi yoluna koyabilirsem yarın gitcem, tekrar şehir dışına çıkmam lazım canım. Rewendde yarın gidecek bildiğim kadarıyla...
Kızlar yoksunuz sanırım ama yazayım ben yinede... Bugün gittim ve asla kalabalık değildi. Benden önce 2 kişi vardı 3. Kişi olarak beni aldı. Gidebilirsiniz yani hastaneye... Sorun olmuyor
Gayet iyi karşıladı, çok güleryüzlüydü. Direk tanıdı zaten beni... İsmimi bile hatırladı, e o kadar mail attım :)
Burnumda sorun var bu aşikar ama bana göre sorun olan şeyler ona göre sorun değil. Beni ikna edebilmek için epey uğraştı, ikna oldum mu? Hayır! Yaklaşık 1,5-2 saat kaldım orada... Epey konuştu anlattı ama sonuç değişmedi tabiki...
Bugüne kadar yaptığım en iyi en güzel burun seninki dedi bir de... Şaşırdım! Diğerleri nasıl düşünmek istemiyorum dedim içimden... Dışımdansa benim burnum zaten güzeldi, estetik için gelmedim buraya diye itiraz ettim. O konuştu ben tezini çürüttüm denilebilir.
Ben ameliyat olmadan önce sol taraftan nefes alamıyordum ve ameliyat sebebim buydu. Sağdan gayet mükemmel nefes alıyordum. Şimdi soldan harika nefes alıyorum sağ özellikle geceleri komple tıkalı! Et varmış! Nasıl oldu anlamadım. Ben etlerim yakılsın diye ameliyat olmuştum zaten...! Sprey verdi et için... 2-3 ay kullan dedi.
Özetle kötü bir görüşme olmadı. Olumsuz şey ise çok fazla! Gidince benden bahsetmezseniz sevinirim kızlar... Çünkü problemim var burnumdan ve el mahkum durumumda var biraz... Düzeltmesi açısından değil tabiki ama sorunum ne söylemesi açısından mecburum bir nevi... Yüz göz olmak taraftarı değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?