mesela soldan parmağımı sürerek burun ucuma inince dümdüz iniyor ama sağdan yapınca biyerde kemik yarıda kesiliyor devamı gelmiyor sağ uca doğru yok yani ondan sağ taraf eğri duruyorçok fena yaa sağdan güzel ama sol işte sıkıntı
kızlar hepimizda aynı sorun var ya egrilik ya da cıkıntı ve revizyon gerekiyo hepimize o adamın aslında yüzünü bile görmek istemiyorum mahvetti burunumu
gtsem ne yapabilcek ki veya ona nası güvenicem tekrar
bide gazinin o igrenc sırası var saatlerce bekletiyolar
cuma günü okulda olmam gerekiyo
nefret ettirdi gercekten kac aydır gecsin die bekliyorum gecmiyo bu egrilik
rewend cnm sen seklinden memnundun sende ne problem cıktı
kızlar bnce revizyon olucaksak da kemal beye olmayalım kimsenin kötü olmasını istemiyorum
cnm benım bu orta kıkırdak septum kemıgınde cıkıntı var revızyona gırıyorummmm
revizyonu gene kemal beye mi yapacak ??? lokal mi yoksa genel bi tekrar ameliyat mı yani yönteminden bahsetti mi ? benim de 10 günlükken belliydi revizyon olacağı şimdi 6 ayın dolmasını bekliyorum
10 günlükken mi? Aaa ciddi olamazsın! Ne yapıyor ki yani bu adam!? 10 günlükken nasıl bir sorunun vardı şimdi sorun ne tatlım?
evet kızlar sormuşsunuz bende yazayım dün bende gittim perşembe günü
ben ameliyat için kemal beye gitmiştim ama ameliyatımı bora özel bey yaptı.
kemal bey sadece izlemiş . yaklaşık 4.5 ay oldu
burnum çök kötü aynen sizinkiler gibi çok büyük çöküntü var bir tarafımdan nefes alamıyorum çıkıntı var.. yukarısı oyulmus altı oyulmamıs gibi duruyor.
ama bora beye kemal beye göre burnumda hiçbişey yok çöküntü için dolgu yaparız geçer dediler kısacası ağlamak üzereyim.
devlet hastanesi özellikle gazide ameliyat olmak gibi bir hata yaptığıma inanamıyorum.
ilgi alaka sıfır berbat kısaca. bu topicin başında herkes memnundu bizde onu görünce bir heyecan atladık şuan bin pişmanız.
Aaa nasıl yani? Bana dolguyu hiç önermiyorum demişti KEMAL bey... Geçici dolgu maksimum 1 yıl işe yarıyor dedi, kalıcı dolgu ise burun dışına çıkabiliyormuş deriden o zaman hiç çözüm olmuyormuş falan dedi işte..
Hayır canım ona göre benim burnum çok mükemmel, yapabildiği en iyi burunmuş bir de öyle dedi ya şaka gibi! O benim burnumdan hayran hayran bahsediyor ama çıkıntıyı da geçtim çukur ciddi anlamda rahatsız ediyor beni... Bir Emre İlhan bir Muhammet Dilber düşünüyorum şimdilik... Ama asla acelem yok. Epey bir zaman geçmiş olmalı... Kendine gelsin iyice burnum...cnm işte işlerine geldikleri gibi konusuyolar sana revizyon gerekiyo dedi mi
bnce dediğin gibi mutlaka 2-3 sene bekle tatlım
cnm işte işlerine geldikleri gibi konusuyolar sana revizyon gerekiyo dedi mi
bnce dediğin gibi mutlaka 2-3 sene bekle tatlım
Hayır canım ona göre benim burnum çok mükemmel, yapabildiği en iyi burunmuş bir de öyle dedi ya şaka gibi! O benim burnumdan hayran hayran bahsediyor ama çıkıntıyı da geçtim çukur ciddi anlamda rahatsız ediyor beni... Bir Emre İlhan bir Muhammet Dilber düşünüyorum şimdilik... Ama asla acelem yok. Epey bir zaman geçmiş olmalı... Kendine gelsin iyice burnum...
Sen ne alemdesin tatlım? Şikayetlerde bir değişme var mı?
yok cnm bi degişme ama nasıl bi doktor hatasını bukadar göremez ya
emre ilhan revizyon 9.5 milyar m.dilber revizyon fiyatını bilmiyorum
kemal bey hep ikna etme yolunda gerci cnm ailen dha ii bilir onlar bi sorunn yok diyosa bncede biraz sabret bnce senin cöküntü nerde tatlm
Yani sağ sol profilden hemen hiç sıkıntım yok ama hani önden bakınca insanın burun orta hattı olur ya... Tepeden uca tek çizgi boyunca iner. Benim hiç öyle düzgün bir hattım yok :/
revizyonu gene kemal beye mi yapacak ??? lokal mi yoksa genel bi tekrar ameliyat mı yani yönteminden bahsetti mi ? benim de 10 günlükken belliydi revizyon olacağı şimdi 6 ayın dolmasını bekliyorum
cnm uzgunum ama aynı bendekı sorun sanırım sende revzyona gırersın:2:aynıydı o zaman da çıkıntı vardı şimdi de var geçmedi yani burun deliklerimin biri çökük diğeri tombul duruyo alttan foto çektiğimde burnum yana yatık gibi duruyo yani
cnm uzgunum ama aynı bendekı sorun sanırım sende revzyona gırersın:2:
peki revizyon için ücretten falan bahsettimi bana hiç bahsetmedi de daha önceki görüşmemizde yani...
yok cnm tabıkı bısey odemıcem ıstersen hemen yapalım dedı ben bı 20 gune dedım..kemal hoca ıyı adam aslında ama ıste ıyı nıyetındende bazen hata yapıo kızlar..yanı devlet hastanesınde yapmak zorunda deıl aslında dıger gazıdekı bıcok onun konumunda doktor ozel yerlerınde yapıolar sadece ama bu ıyı nıyetlı ee tabı gunde 5 amelıyata gırınce hata kacınılmaz oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?