kemal hocaya ameliyat olanlar fikirlerini paylaşabılırler mı yardımcı olursanız cok sevırınım
kemal hocaya ameliyat olanlar fikirlerini paylaşabılırler mı yardımcı olursanız cok sevırınım
beni okuyomusun :) eger okuyosan cansucetinkaya@gmail.com ):):)
selam canim evet selcuk beye oldum ameliyat ,ozel mesajini cevaplayamiyorum sana mail adresimi verecegim mail atarsan bana yazisabiliriz cansucetinkaya@gmail.com :)
canımm ben de bugün aldırdım.dikişler de alındı.ve dediğin gibi bant falan yapıştımadı doktorum.masaj yaptı ve yapmamı söyledi ama ben korkuyorum yaparken.bugünki şeklinden memnunum aslında ama doktor halen çok şiş dedi.kemerimin törpülediği yerde hafif bi tümsek var ödem sanırım.o yüzden masaj şart.daha 2 ay hamur gibi olurmuş burun.darbeden,yüz üstü uyumaktan korumak gerkirmiş.o yüzden daha epey bi değişim görücez canım.korkma sen.zamanla oturacak elbet.
kemal beyin soyadı ne. ve hangi hastanede.. burnun ne alemde şuan nolur yardımcı ol banaaa
Merhaba, uzun zamandır formu takip ediyorum ama hiç katılım gösteremedim. Buradaki bir kaç kişiye yardımcı olması dileğiyle bende burun estetiği tecrübelerimi paylaşmak istedim.
Nefes alamama şikayeti ile deviasyon ameliyatlarını araştırmaya başladım o sırada imdadıma bu forum yetişti, herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bir çok kişi tecrübelerini paylaşmış, kimisi durumdan memnun kimisi değil. Herkese geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.
28 Mart 2013 tarihinde Gazi Tıp Fakültesinde Dr. Kemal Fındıkçıoğlu hocamıza ameliyat oldum. Ameliyat olmadan önce bir çok doktor araştırdım, Dr. Kemal Fındıkçıoğlu hocamızda karar verdim, karar verme süreci bir kaç ay uzadı. Okuduğum yorumlar içerisinde memnun olmayan arkadaşlarda vardı, memnun olanda... Ben memnun olanlardanım.
Deviasyon ameliyatı düşündüğüm anlarda madem burun açılacak memnun olmadığım bölgeleride düzelttireyim dedim :) etli, burun ucu düşük ve çok büyük burun kanatlarım vardı. Burun sırtında da belirli belirsiz çıkıntılar... Baya sorunlu bir burun özetle :)
Randevu alıp hocamızla tüm ayrıntıları konuştuk, bana zor bir burun ameliyatı olabileceğini ve olabilecek tüm olumsuzlukları anlattı. Kaybedecek çok güzel bir burnum olmadığı için net bir şekilde karar verdim. Her ne kadar kötü olsa bile eskiden iyi olacağından emindim. 2 saati aşkın bir ameliyat arkasından sonuç gerçekten başarılı. O kocaman burnu bu hale getirmek için gerçekten sihirbaz olması lazım bir insanın :) 6 Mayıs günü kontrol için döndüğümde hocamıza sarılıp ağlamak ağlamak ağlamak istiyorum :) Mutluyum kaybettiğim özgüvenim muhteşem bir şekilde geri yerine geldi. Ameliyat sonrası ağrılar, şişlikler, kanamalar, nefes alamama gibi tüm sıkıntılara değdi mi derseniz. EVET! değdi. Sokakta, otobüste, işte, evde yüzümde kocaman bir gülümseme var. Çevremden gelen tepkiler, beğeniler de çok fazla mutlu ediyor beni. Şu an ameliyat olmak isteyen 5 kişi oldu bile. Herkes ameliyatı yapan doktoru soruyor. Özelde mi oldun diyorlar... Hayır ben devlet hastanesinde oldum Ameliyat için, 65 TL'ye biraz araç gereç aldım. Özel odada kaldım, Toplamda 850-TL ödedim. (SSK'lıyım) bu rakama insanın hayatı değişecek deselerdi gülerdim sadece. Şimdi gerçekten gülüyorum, mutluyum o yüzden :) Dr. Kemal Fındıkçıoğlu hocamıza kocaman sevgilerimi gönderiyorum. İyi ki varsınız!!!
Hımm Fotoğraflarınızı koyarmısınız diycem ama tabi bu mümkün değil. Reklam konusunda gerçekten çok başarılısınız tebrik ederim. Hesap dün açılmış aynı zamada tek bir yorum yapılmış:) İnsanları aldatmaya hiç çekinmiyorsunuz vicdan denen birşey kalmamış.
sevgili goplin, benimde burnumda nefes alma problemi ve şekil boukluğu var 21 eylülde ameliyatım var gün sayıyorum Bora bey yapıcak.. Bora beyle görüşmeni tavsiye ederim beni ikna etti ve içime sindi 1000 tl civarı dediler bana..
cnm naptın uzun zmndır sesin cıkmıyodu bu kıkırdagı ne yapcaz biz ya:/
rewendcim sen naptın sende vazgectin galiba kemal fndkcıoglundn
senin hokka gibi burnun vardı.ne güzeldi ben çok beğenmiştim.sonradan nasıl oldu bu kadar sorun hayret(
başasistanlar değişmiş ben de temmuza ameliyat günü aldım bi bayan doktor başasistan olmuş adını bilmiyorumbu bayan doktora ameliyat olan var mı?aynur hanım sanırım
26-01-2013 foruma üyelik tarihim hangi mantıkla vicdansızlıkla suçluyorsun? Daha üyelik tarihini bile göremiyorsan, kim vicdansız böyle iftira atarak... Yazdığım şeylerin hepsi yaşadığım süreç. Devlet hastanesindeki bir doktorun reklamını yapmaya ihtiyaç neden duyayım. 28 Mart da ameliyat oldum. Gayet de başarılı geçti benim için. Sorun nedir? Burada herkes resim koymuyor bir çok nedenden ötürü ben bu forumu ameliyat olmadan önce çok okudum. Sen de okumayı dene sadece olumsuz örneklere göre kafanızda bir tablo oluşturmayın. Sen daha ameliyat bile olmamışsın, ne mantıkla kötülüyorsun doktoru? Seninle işim yok, burada ameliyat olacak bir çok kişiyi de yanlış yönlendirmeyin. Sormak isteyen olursa ameliyat öncesi ve sonrası yardımcı olmaya hazırım. Buradan bilgi açısından çok faydalandım en azından karşılık olrak bir kaç bildiğimi paylaşabilirim. Herkese geçmiş olsun şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?