ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kemal beyin soyadı ne. ve hangi hastanede.. burnun ne alemde şuan nolur yardımcı ol banaaa

Merhaba, uzun zamandır formu takip ediyorum ama hiç katılım gösteremedim. Buradaki bir kaç kişiye yardımcı olması dileğiyle bende burun estetiği tecrübelerimi paylaşmak istedim.

Nefes alamama şikayeti ile deviasyon ameliyatlarını araştırmaya başladım o sırada imdadıma bu forum yetişti, herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bir çok kişi tecrübelerini paylaşmış, kimisi durumdan memnun kimisi değil. Herkese geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.

28 Mart 2013 tarihinde Gazi Tıp Fakültesinde Dr. Kemal Fındıkçıoğlu hocamıza ameliyat oldum. Ameliyat olmadan önce bir çok doktor araştırdım, Dr. Kemal Fındıkçıoğlu hocamızda karar verdim, karar verme süreci bir kaç ay uzadı. Okuduğum yorumlar içerisinde memnun olmayan arkadaşlarda vardı, memnun olanda... Ben memnun olanlardanım.

Deviasyon ameliyatı düşündüğüm anlarda madem burun açılacak memnun olmadığım bölgeleride düzelttireyim dedim :) etli, burun ucu düşük ve çok büyük burun kanatlarım vardı. Burun sırtında da belirli belirsiz çıkıntılar... Baya sorunlu bir burun özetle :)

Randevu alıp hocamızla tüm ayrıntıları konuştuk, bana zor bir burun ameliyatı olabileceğini ve olabilecek tüm olumsuzlukları anlattı. Kaybedecek çok güzel bir burnum olmadığı için net bir şekilde karar verdim. Her ne kadar kötü olsa bile eskiden iyi olacağından emindim. 2 saati aşkın bir ameliyat arkasından sonuç gerçekten başarılı. O kocaman burnu bu hale getirmek için gerçekten sihirbaz olması lazım bir insanın :) 6 Mayıs günü kontrol için döndüğümde hocamıza sarılıp ağlamak ağlamak ağlamak istiyorum :) Mutluyum kaybettiğim özgüvenim muhteşem bir şekilde geri yerine geldi. Ameliyat sonrası ağrılar, şişlikler, kanamalar, nefes alamama gibi tüm sıkıntılara değdi mi derseniz. EVET! değdi. Sokakta, otobüste, işte, evde yüzümde kocaman bir gülümseme var. Çevremden gelen tepkiler, beğeniler de çok fazla mutlu ediyor beni. Şu an ameliyat olmak isteyen 5 kişi oldu bile. Herkes ameliyatı yapan doktoru soruyor. Özelde mi oldun diyorlar... Hayır ben devlet hastanesinde oldum Ameliyat için, 65 TL'ye biraz araç gereç aldım. Özel odada kaldım, Toplamda 850-TL ödedim. (SSK'lıyım) bu rakama insanın hayatı değişecek deselerdi gülerdim sadece. Şimdi gerçekten gülüyorum, mutluyum o yüzden :) Dr. Kemal Fındıkçıoğlu hocamıza kocaman sevgilerimi gönderiyorum. İyi ki varsınız!!!

Hımm Fotoğraflarınızı koyarmısınız diycem ama tabi bu mümkün değil. Reklam konusunda gerçekten çok başarılısınız tebrik ederim. Hesap dün açılmış aynı zamada tek bir yorum yapılmış:) İnsanları aldatmaya hiç çekinmiyorsunuz vicdan denen birşey kalmamış.

26-01-2013 foruma üyelik tarihim hangi mantıkla vicdansızlıkla suçluyorsun? Daha üyelik tarihini bile göremiyorsan, kim vicdansız böyle iftira atarak... Yazdığım şeylerin hepsi yaşadığım süreç. Devlet hastanesindeki bir doktorun reklamını yapmaya ihtiyaç neden duyayım. 28 Mart da ameliyat oldum. Gayet de başarılı geçti benim için. Sorun nedir? Burada herkes resim koymuyor bir çok nedenden ötürü ben bu forumu ameliyat olmadan önce çok okudum. Sen de okumayı dene sadece olumsuz örneklere göre kafanızda bir tablo oluşturmayın. Sen daha ameliyat bile olmamışsın, ne mantıkla kötülüyorsun doktoru? Seninle işim yok, burada ameliyat olacak bir çok kişiyi de yanlış yönlendirmeyin. Sormak isteyen olursa ameliyat öncesi ve sonrası yardımcı olmaya hazırım. Buradan bilgi açısından çok faydalandım en azından karşılık olrak bir kaç bildiğimi paylaşabilirim. Herkese geçmiş olsun şimdiden.

ben de gazide ameliyat olmak istiyorum ama kafam çok karıştı okuduklarımdan sonra burnundan memnun olanlar doktor isimlerini yazabilir mi kimi önerirsiniz?

cnm naptın uzun zmndır sesin cıkmıyodu bu kıkırdagı ne yapcaz biz ya:/
rewendcim sen naptın sende vazgectin galiba kemal fndkcıoglundn

tatlım uzun zamandır giremiyordum... benim sorun aynen devam edio ve gittiğimde bana fotoşoplu fotoğraflardan bile güzel bi burnum oldugunu söyledi :/ burnum düştü baya kıkırdak kaydı flan revizyonada 3 dk diyordu ya o en az yarım saatmiş hatta dedi ki tomograi cektir bakalım içerde bişi varsa tekrar tamamen uyutalım die ://// sen nasılsın naptın ?

senin hokka gibi burnun vardı.ne güzeldi ben çok beğenmiştim.sonradan nasıl oldu bu kadar sorun hayret(

aynen ya bende çok beğenmiştim ilk 1-2 ay çok güzeldi şişken daha güzelmiş malesef sonradan düştü kemik yamuklukları cıktı ve kıkırdak çıktı en kötüsü.... ve revizyon olmak istiyorum ama güvenemiorum adama nefes alamıyoru diyorum nefes yolun açık bişi yapamam diyor kemik çıkıntıları var biz heykeltraş degiliz diyor mükemmel olamaz diyor :/ şimdi ucuda düştü

Arkadaslar herkese uzun bir aradan sonra merhabaaa.Ben 2012 haziran ayinda kemal hocaya ameliyat olmustum.Ameliyat olduktan 3 gun sonra kanamam oldu ve tampon takmak zorunda kaldilar.Haliyle burnum egrildi.Kemal hoca ile konustuk yeniden ameliyat olmaya karar verdim.Hicbir ucret de odemeyecegim.Ameliyat sali gunu.Bu sefer tampon kullanmalarini rica ettim.

başasistanlar değişmiş ben de temmuza ameliyat günü aldım bi bayan doktor başasistan olmuş adını bilmiyorum bu bayan doktora ameliyat olan var mı?aynur hanım sanırım

başasistanlar değişmiş ben de temmuza ameliyat günü aldım bi bayan doktor başasistan olmuş adını bilmiyorum bu bayan doktora ameliyat olan var mı?aynur hanım sanırım

gazi hastanesınde dr serkan beye amalıyat olan varmı bende 19 hazıran amalıyat gunum lakın kararsızım dr sekan beye olacam dr kemal ve kırdar beyın amalıat lıstelerı dolmuş oldugundan serkan beye yönlendırdıler kararsızım amalıyat olan varsa bılgılendırırse memnun olurum tşkrler

ayrıca yenı yakın zamanda amalıyat olanlar gazi hastanesınde nekadar ücret ödedı bılgı verırlerse sevınırım halen 800tl cıvarımı tşkrler

Arkadaşlar merhaba gazi de dr sedat tatar beyden temmuza ameliyat için randevu aldım. ona ameliyat olan varmı? bilgi verirmisiniz. hiç bir bilgim yok hakkında. nerdeyse 1 ay 15 gün kaldı ameliyata. hayal kırıklığı yaşamak istemiorum. lütfen acil bilgi. bide merak edenler için fiyatı söyleyim 1000 - 1500 tl arası yapıolar. net bi rakam vermiolar

La havle Sözlerine dikkat et kimin ne amaçla burada olduğu ortada.. Reklam yaptığın herşeyinle ap açık ortada! Evet vicdansızlıkla suclamakta son derece haklıymışım ki ameliyat olup bunca acı çeken üzülen kahrolan arkadaşların yorumları gün gibi burada dururken kalkıp hala birde savunma hazırlayıp insanları yalnış yönlendirmeye çalışıyorsun.. Yazık ya yazık! Doktorun ne yaptığı ortada Pes doğrusu.. Hanım efendi kafana göre yorum yapma benim 24 saatim bu platformda geçiyor baştan sona tüm ameliyat olan arkadaşların yorumlarını okudum ki böyle bir yorum yapma gereği duydum! ve bu konuda son derece haklı olduğumada inanıyorum.. Evet bencede herkese büyük geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun. Sana ve senin gibi insanlarada denecek çok şey varda yine de diyecek birşey bulamıyorum artık pesss pess!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…