ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Neden bilmiyorum ama benimkinimn şişi pek inmiyor gibi.. Hala ilk günkü gibi...

ya benim burun ucum düşecek diye korkayımmı yani diyosun anlamadım uzun burun istemiyorum ya ((((((((((

Kızlar

Ameliyat sonrası kirpik ve saç dökülmesi yaşayanınız var mı? Hiç abartmıyorum saçımın ve kirpiklerimin yarısını kaybettim 20 günde...

Netten araştırdım biraz.. Narkozun saç dökmek gibi bir yan etkisi varmış ama kirpik dökmesi diye bir şey okumadım. Sizde durum nedir? Böyle bir şey yaşayan var mı? Ne zaman bitecek bu saç/kirpik dökülmesi???

kızlar hepinize geçmiş olsun.dilerim burunlarınız güzel olur. bu arada sanırım çoğunluk kemal beye amlyt. oluyor
serhan tuncer,selahattin özmen,osman latifoğluna amlyt olan yada araştıran var mı?

Yahu tamponlar alındı soldan biraz da olsa nefes alıyorum ama sağdan nefes alma durumum 0.
Deniz suyu sıkıyorum soldan gidiyor ama sağdan olduğu gibi geri geliyor.

Korkmaya başladım.

ya canım çok üzüldüm bende böyle bişey yok ya Neden böyle ibşey olmuşki anlamadım. doktoruna bi sorsana normalmi tekrar çıkar inşllh cnm lütfen üzülme

ya canım çok üzüldüm bende böyle bişey yok ya Neden böyle ibşey olmuşki anlamadım. doktoruna bi sorsana normalmi tekrar çıkar inşllh cnm lütfen üzülme

Tekrar çıkar umuduyla takmıyorum pek... Bir ben miyim bunu yaşayan? :/

Doktoru aramadım canım. Arasam mı ki? Saçım, kirpiğim dökülüyor desem anlar mı ki? Sonuçta plastik cerrahi doktoru... :/

Son düzenleme:
ya benim burun ucum düşecek diye korkayımmı yani diyosun anlamadım uzun burun istemiyorum ya ((((((((((

:)) cnm zaten ikimizde 25 günü astık
düsmediyse düsmez tatlım
ama cok hafif bi düsük olabilir hepimizde dua edelim olmasın dua etmekten baska caremiz yok

Son düzenleme:
ya cnm bnce ameliyat olucaksan kredi kartıyla filan olma öyle bi sistem yoktur ama
faiz biliyosun:/

canım kredi kartımda 750 milyonluk nakit var zaten.onu uzun vadeli taksitlerle ödemeyi düşünüyodım.ama zaten estetik işide kesin değil benim.korkuyorum çokk offf ara ara takıntıda yapıyorum.sonra vicdan azabından da korkuyorummm

Kızlar sorum arada kaynamasın ya!

Tekrar çıkar umuduyla takmıyorum pek... Bir ben miyim bunu yaşayan? :/

Doktoru aramadım canım. Arasam mı ki? Saçım, kirpiğim dökülüyor desem anlar mı ki? Sonuçta plastik cerrahi doktoru... :/

ama sebebini bilmesi lazm plastik cerrahide bu tip şeler olup olmayacağını biliyodur bence kesinlikle aramalısın. kendini üzmemeye gayret göster tatlım benimkisi zaten kesin net kemik gibi duruyor ben ne yapacam hiç bilmiorm ALlah heopimize yardım etsn

Kızlar sorum arada kaynamasın ya!

evt cnm ya bnmde saclarım beya bi döküldü ama smdi biraz burnuma yogunlastıhım için saclarımı biraz gözardı ettm
maske uygulamayı düsünüyorum sonra
ama kas ve kirpiklerim dökülmedi sükürler olsun biara badem yagıda sürmüstüm morluklarım gecsin die belki oyüzdendir zaten bn yüzüme ne bulsam sürüyorum:))
badem yagı sürdm biara çörek otu yagı smdide ozon yagı
aman kızlar bna uyup siz denemeyin ben bi zararını görmedim sükürler olsun ama sizin deneyip bi zarar filan görmenizi istemem

cnm herhalde senin birisi canını sıktı sende ona istinaden ameliyat olmak istiyosun cok kararsızsın cnkü
ben normalde panik bi insanınmdır ama ameliyat öncesi senin kadar panik yasamadım emin ol:))
bunun bide ameliyat sonrası var ki aasıl panik ozmn yasanıyo
ozmnları nası atlatıcaksın onu düsünüyorumda ben smdi sen beya hem panik hem telas filan yaparsın
aslında günah konusunda cok cok haklısın ama cnm bunu arastırıcak olan sensin yine bi oku bakalım din acısından hangi durumlarda uygun hangi durumlarda uygun deil
ben okudum ama sende oku seni yanlıs yönlendirmek istemem
sonra bi istihare yap bakalım nası görüceksin
eger hakkında hayırlıysa dua et o ameliyatı olursun cnm
cnkü bianda olaylar gelişir bi bakmıssın ameliyat masasındasın ama önemli olan hayırlı olması tabiki
oyüzden sna tek tavsiyem arastır günahını ve istihare yap dua edip gerisini tevekkül et
insallah hakkında hayırlı olan olur ozmn smdi bize veya bi baskasına ameliyat olayım mı die sorman senin bi işine yaramaz
cnkü burda kimse sna ol veya olma demez kimse onun vebalinin altına girmek istemez cnkü kimse iyi veya kötü olacagını bilemez onu ancak Allah bilir
oyüzden Allah'a sıgın insallah hakkında hayırlısı olucaktır

Son düzenleme:
kızlar bu burun sisliği inince burun uzuyomu die tam emin olmak içn bugün burnumu beya inceledim önden yandan altından:))
bnm burnumda bi tarafında et yakıldıgı için bi taraf dha ödemli ve sis dolayısıyla bi tarafı dier tarafa göre dha şiş bnde iki taraf arasında kıyaslama yaptım
sisi daha az tarafın burun delikleri dha kücük derisi dha ince ve uzunlukları bile milimetrik farkediyo işin garip tarafı
uzunluk olarak sisi az olan taraf daha kısa binlerce kez sükürler olsun ya hatta yanılıyomuyum die alttan hafif bi taraftan dier tarafa cizgi cizdim manyak gibi:))
sisi az olna taraf dier tarafa oranla milimetrik olarak dha kücük sükürler olsun coook sevindim
göz yanılsaması olarak insan burnu inince daha uzun olucakmıs hissine kapılıo ama öyle deilmiş işte buna cook sevindim:))
umarım burun uclarımızda düsmez dua edelim
Allah herkesin gönlündekini nasip etsin artık pek takmıcam zaten Allah!a havale ediyorum dua ediyorum hergün insallah herseyin daha güzel olacagına düsünüyorum:))
umudumuzu kaybetmeyelim biraz tevekkül edelim:)

mismissy burun fotgraflarnı koysana sende merak ettm senin burnunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…