kızlar merak edenler için paylasıyım bu hafta içinde bir ay oluca bnm:)) sükürler olsun
burun sislerm indi eskisine nazaran beya hatta üst taraf beya indi nie bukadar indi die telas bile yaptım:))
sis olan burun
-daha kısa
-daha kalın
-daha kalkık duruyo
sisleri inen burunda
-sekil tahimi daha rahat yapılabiliyo
-kemer alınan dümdüz duran burunlarda bile, tarafta hafif bi cıkıntı olabiliyo
-daha ince
- az biraz dha uzun
-kalkıklıgıda eskisine nazaran az da olsa azalıyo
ve sislk her iki tarfta da aynı oranda iyilesmiyebiliyo
genellikle uyandıgınzda burnunuz daha sis oluyo aksam saatlerine dogru o sisler beya inmis oluyo
bide ben yemek yediğimde nedense sisiyorum:/ neden halen anlamadım
burun orta diregim fazla ciğnemen gereken cenemi yoram seylerde acıyo
işte böyle kızlar ama panik yapılacak bii durum yok:))
kızlar merak edenler için paylasıyım bu hafta içinde bir ay oluca bnm:)) sükürler olsun
burun sislerm indi eskisine nazaran beya hatta üst taraf beya indi nie bukadar indi die telas bile yaptım:))
sis olan burun
-daha kısa
-daha kalın
-daha kalkık duruyo
sisleri inen burunda
-sekil tahimi daha rahat yapılabiliyo
-kemer alınan dümdüz duran burunlarda bile, tarafta hafif bi cıkıntı olabiliyo
-daha ince
- az biraz dha uzun
-kalkıklıgıda eskisine nazaran az da olsa azalıyo
ve sislk her iki tarfta da aynı oranda iyilesmiyebiliyo
genellikle uyandıgınzda burnunuz daha sis oluyo aksam saatlerine dogru o sisler beya inmis oluyo
bide ben yemek yediğimde nedense sisiyorum:/ neden halen anlamadım
burun orta diregim fazla ciğnemen gereken cenemi yoram seylerde acıyo
işte böyle kızlar ama panik yapılacak bii durum yok:))
ya benim burun ucum düşecek diye korkayımmı yani diyosun anlamadımuzun burun istemiyorum ya ((((((((((
Kızlar
Ameliyat sonrası kirpik ve saç dökülmesi yaşayanınız var mı? Hiç abartmıyorum saçımın ve kirpiklerimin yarısını kaybettim 20 günde...
Netten araştırdım biraz.. Narkozun saç dökmek gibi bir yan etkisi varmış ama kirpik dökmesi diye bir şey okumadım. Sizde durum nedir? Böyle bir şey yaşayan var mı? Ne zaman bitecek bu saç/kirpik dökülmesi???
ya canım çok üzüldüm bende böyle bişey yok ya Neden böyle ibşey olmuşki anlamadım. doktoruna bi sorsana normalmi tekrar çıkar inşllh cnm lütfen üzülme
ya benim burun ucum düşecek diye korkayımmı yani diyosun anlamadımuzun burun istemiyorum ya ((((((((((
kızlar hastanenin veznesine kredi kartı ile ödeme yapabiliyomuyuz acaba bilen varmı? yada fikri olann
ya cnm bnce ameliyat olucaksan kredi kartıyla filan olma öyle bi sistem yoktur ama
faiz biliyosun:/
Kızlar
Ameliyat sonrası kirpik ve saç dökülmesi yaşayanınız var mı? Hiç abartmıyorum saçımın ve kirpiklerimin yarısını kaybettim 20 günde...
Netten araştırdım biraz.. Narkozun saç dökmek gibi bir yan etkisi varmış ama kirpik dökmesi diye bir şey okumadım. Sizde durum nedir? Böyle bir şey yaşayan var mı? Ne zaman bitecek bu saç/kirpik dökülmesi???
Tekrar çıkar umuduyla takmıyorum pek... Bir ben miyim bunu yaşayan? :/
Doktoru aramadım canım. Arasam mı ki? Saçım, kirpiğim dökülüyor desem anlar mı ki? Sonuçta plastik cerrahi doktoru... :/
Kızlar sorum arada kaynamasın ya!
canım kredi kartımda 750 milyonluk nakit var zaten.onu uzun vadeli taksitlerle ödemeyi düşünüyodım.ama zaten estetik işide kesin değil benim.korkuyorum çokk offf ara ara takıntıda yapıyorum.sonra vicdan azabından da korkuyorummm
mismisy sislklernin inmesi icin özel birsey kullandnmı
kızlar bu burun sisliği inince burun uzuyomu die tam emin olmak içn bugün burnumu beya inceledim önden yandan altından:))
bnm burnumda bi tarafında et yakıldıgı için bi taraf dha ödemli ve sis dolayısıyla bi tarafı dier tarafa göre dha şiş bnde iki taraf arasında kıyaslama yaptım
sisi daha az tarafın burun delikleri dha kücük derisi dha ince ve uzunlukları bile milimetrik farkediyo işin garip tarafı
uzunluk olarak sisi az olan taraf daha kısa binlerce kez sükürler olsun ya hatta yanılıyomuyum die alttan hafif bi taraftan dier tarafa cizgi cizdim manyak gibi:))
sisi az olna taraf dier tarafa oranla milimetrik olarak dha kücük sükürler olsun coook sevindim
göz yanılsaması olarak insan burnu inince daha uzun olucakmıs hissine kapılıo ama öyle deilmiş işte buna cook sevindim:))
umarım burun uclarımızda düsmez dua edelim
Allah herkesin gönlündekini nasip etsin artık pek takmıcam zaten Allah!a havale ediyorum dua ediyorum hergün insallah herseyin daha güzel olacagına düsünüyorum:))
umudumuzu kaybetmeyelim biraz tevekkül edelim:)
cnm o burun derisiyle alakalıymıs burun derin kalın olursa sislikleri gec atlatıyomussun
Neden bilmiyorum ama benimkinimn şişi pek inmiyor gibi.. Hala ilk günkü gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?