mismissy burun fotgraflarnı koysana sende merak ettm senin burnunu
yok cnm ya bn burda fotograf paylasmıyorum paylasmıcamda galiba hic
google.da filan cıksın istemiorum:/
googlda cıkıyormu cdden :S
Yahu tamponlar alındı soldan biraz da olsa nefes alıyorum ama sağdan nefes alma durumum 0.
Deniz suyu sıkıyorum soldan gidiyor ama sağdan olduğu gibi geri geliyor.
Korkmaya başladım.
Efleha'llahü vecheke Allahümme barik lehu fi şa'rihi ve beşerihi'
Allahım yüzünün güzelliğini artırsın. Allah'ım, saçını ve vücudunu kendisi için mübarek kıl.
Allahümme ahsente halki fe ehsin huluki
Allahım yaradılışımı güzelleştirdiğin gibi ahlakımı da güzelleştir
kızlar sizinle bi kac daha dua paylasmak istedim okumak isterseniz diye:))
Kızlar sorum arada kaynamasın ya!
cnm burun uzamasıla ilgili yazın nerde?
yaa kızlar ben ne zaman tam anlamıyla nefes,koku alıcam ve yediklerimden tad alıcam!!bıktım artık(bi yola girdik ama iyimi yaptık kötümü yaptık bilmiyorum:/burnumun üstüde ergen gibi sivilce ve siyah nokta doldu.masaj kreminden heralde.bir hafta sonra 2 ay olcak ya hala içide ödemli.dışarı çıkarkende şapka takmaktan bıktım.ve bütün yaz takmak zorundayız.tamda korumuyo şapkam ama napıyım ya büyük şapkada her zaman uymuyo.güneş koruyucu mutlaka sürüyorum.eğer bigün de olsa şapkasız çıkarsak nolur acaba.ödemler kalıcı hale gelrimiki,bu konuda doktorundan bişey duyan varmı?bu arada burnumun sağ yanağa bağlantı noktasındaki çıkıntı hala duruyo.koku alma duyumu tamamen kaybetmekten korkmaya başladım
ama sebebini bilmesi lazm plastik cerrahide bu tip şeler olup olmayacağını biliyodur bence kesinlikle aramalısın. kendini üzmemeye gayret göster tatlımbenimkisi zaten kesin net kemik gibi duruyor ben ne yapacam hiç bilmiorm ALlah heopimize yardım etsn
evt cnm ya bnmde saclarım beya bi döküldüama smdi biraz burnuma yogunlastıhım için saclarımı biraz gözardı ettm
maske uygulamayı düsünüyorum sonra
ama kas ve kirpiklerim dökülmedi sükürler olsun biara badem yagıda sürmüstüm morluklarım gecsin die belki oyüzdendir zaten bn yüzüme ne bulsam sürüyorum:))
badem yagı sürdm biara çörek otu yagı smdide ozon yagı
aman kızlar bna uyup siz denemeyin ben bi zararını görmedim sükürler olsun ama sizin deneyip bi zarar filan görmenizi istemem
kızlar bu burun sisliği inince burun uzuyomu die tam emin olmak içn bugün burnumu beya inceledim önden yandan altından:))
bnm burnumda bi tarafında et yakıldıgı için bi taraf dha ödemli ve sis dolayısıyla bi tarafı dier tarafa göre dha şiş bnde iki taraf arasında kıyaslama yaptım
sisi daha az tarafın burun delikleri dha kücük derisi dha ince ve uzunlukları bile milimetrik farkediyo işin garip tarafı
uzunluk olarak sisi az olan taraf daha kısa binlerce kez sükürler olsun ya hatta yanılıyomuyum die alttan hafif bi taraftan dier tarafa cizgi cizdim manyak gibi:))
sisi az olna taraf dier tarafa oranla milimetrik olarak dha kücük sükürler olsun coook sevindim
göz yanılsaması olarak insan burnu inince daha uzun olucakmıs hissine kapılıo ama öyle deilmiş işte buna cook sevindim:))
umarım burun uclarımızda düsmez dua edelim
Allah herkesin gönlündekini nasip etsin artık pek takmıcam zaten Allah!a havale ediyorum dua ediyorum hergün insallah herseyin daha güzel olacagına düsünüyorum:))
umudumuzu kaybetmeyelim biraz tevekkül edelim:)
cnm o burun derisiyle alakalıymıs burun derin kalın olursa sislikleri gec atlatıyomussun
buruno geçmiş olsun.ne zaman amlyt oldun.forumu düzenli takip edemiyorum.muayeneden kaç gün sonra dr amlyt günü verdi.
buruno geçmiş olsun.ne zaman amlyt oldun.forumu düzenli takip edemiyorum.muayeneden kaç gün sonra dr amlyt günü verdi.
kızlar bu burun sisliği inince burun uzuyomu die tam emin olmak içn bugün burnumu beya inceledim önden yandan altından:))
bnm burnumda bi tarafında et yakıldıgı için bi taraf dha ödemli ve sis dolayısıyla bi tarafı dier tarafa göre dha şiş bnde iki taraf arasında kıyaslama yaptım
sisi daha az tarafın burun delikleri dha kücük derisi dha ince ve uzunlukları bile milimetrik farkediyo işin garip tarafı
uzunluk olarak sisi az olan taraf daha kısa binlerce kez sükürler olsun ya hatta yanılıyomuyum die alttan hafif bi taraftan dier tarafa cizgi cizdim manyak gibi:))
sisi az olna taraf dier tarafa oranla milimetrik olarak dha kücük sükürler olsun coook sevindim
göz yanılsaması olarak insan burnu inince daha uzun olucakmıs hissine kapılıo ama öyle deilmiş işte buna cook sevindim:))
umarım burun uclarımızda düsmez dua edelim
Allah herkesin gönlündekini nasip etsin artık pek takmıcam zaten Allah!a havale ediyorum dua ediyorum hergün insallah herseyin daha güzel olacagına düsünüyorum:))
umudumuzu kaybetmeyelim biraz tevekkül edelim:)
Narkozdan demekki saç dökülmesi... Nette bunu okudum zaten ama kirpik dökülmesi neden bilemedim. Annem sen çok şiştin, ondan diyor. Ben yarın Kemal hocayı bir arayım. Hem kontrol tarihimle ilgili de bir sorum vardı, ikisini birden çıkarayım aradan...
tuğbacıım daha evvel dediğimi anımsıyorum. yanlış anımsıyorsamda tekrar söyleyeyim cnm.çok geçmiş olsun.en kısa zamanda iyileşmen temennisiyle. forumda çok başlık var alışamadım henüz.Ahhh aaahhh insan bizede geçmiş olsun der, çok ayıp :)))
yaa çok üzüldüm inş yenileri çıkar cnm benim saclarım son 1 yılda cok döküldü hormonlarımda bi sorun var sanırım ama doktorlar yok diyorlar saçlarıma çok üzülüyorum bir de ameliyattan sonra dökülmez umarım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?