ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Efleha'llahü vecheke Allahümme barik lehu fi şa'rihi ve beşerihi'

Allahım yüzünün güzelliğini artırsın. Allah'ım, saçını ve vücudunu kendisi için mübarek kıl.

Allahümme ahsente halki fe ehsin huluki

Allahım yaradılışımı güzelleştirdiğin gibi ahlakımı da güzelleştir

kızlar sizinle bi kac daha dua paylasmak istedim okumak isterseniz diye:))

Yahu tamponlar alındı soldan biraz da olsa nefes alıyorum ama sağdan nefes alma durumum 0.
Deniz suyu sıkıyorum soldan gidiyor ama sağdan olduğu gibi geri geliyor.

Korkmaya başladım.

canım bende tampon yoktu ama bana da aynısı olmuştu bi tarafa gitmemişti deniz suyu ve kapalıydı dierinde de hava deliği vardı biraz sonradan açılacak dert etme.. kafamı ben aşağıda tutuyordum farkında olmadan spreyi sıkarken birazcık geri tutup yavaşça sıktım ve öbürü de açılmıştı sonradan yavaş yavaş gayet normal bir durum :)) hatta açılan taraf da kapanacak bazen sonra yine açılacak :)

cnm burun uzamasıla ilgili yazın nerde?

Kızlar sorum arada kaynamasın ya!

saçını bilmem ama ben ameliyattan önce kirpiklerime badem yağı sürerdim bi ara kaşlarıma da yaptığım olmuştu ve bi zararı olmuyo besliyo dökülmesini engelliyo bence kullanabilirsin ameliyattan sonra kullanmanın da bi zararı olmaz

Son düzenleme:

koku problemim pek yok ama bünyeye göre değişir bence sonuçta hepimiz farklı insanlarız kimimizin burnu 3 4 gün sonra açılır kimi daha sonra açılır ama yine de doktora sormanda fayda net bi cevap duyabilirsin böylece inşallah iyi olursun bir daha ki kontrolün ne zaman bilmiyorum ama arayabiliyorsan aramanı ya da gidip konuşmayı düşünebilirsin

ben de de var o sivilce izi siyah nokta filan bir şey de süremiyorum güneş kremini bile tereddütle sürdüm geçen.. şapka da her zaman korumuyo dediğin gibi sinir bozucu bir durum ama ödemlerin geç iyleşmesine sebep olur belki sıcak olduğundan ama kalıcı yapar mı bi fikrim yok :s ama leke yapabilirmiş galiba bu güneş.. kışı özler olduk halimize bak :))

Son düzenleme:

Haklısın, ben yarın arayıp sorayım doktoruma... Saç ve kirpik kaybım çok fazla çünkü... Allah korusun kanserli hastalar gibi oldum!

Kemik değil o canım benim, takma. O bendede var. Zamanla inecek. Burun işi zor iş onu anladım. Morluk şişlik hikaye... Onlarda bir şey yok. Zor olan sonrası...

Narkozdan demekki saç dökülmesi... Nette bunu okudum zaten ama kirpik dökülmesi neden bilemedim. Annem sen çok şiştin, ondan diyor. Ben yarın Kemal hocayı bir arayım. Hem kontrol tarihimle ilgili de bir sorum vardı, ikisini birden çıkarayım aradan...

Vallahi çok güzel anlattın Benim iki taraflı et yakıldı ama bir tarafta et daha büyüktü, o taraf daha şiş... Burnum eğri gibi geliyor bana o yüzden... Sende de o his var mı?

Herkes burun ucu uzuyor deyince, Allah noluyor dedim ama yazdıklarını okuyunca rahatladım epey... Yaşasın burun kardeşliği!

Güzel dualarına da "Amiiiiiinnnnnnnnnnnnn" diyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah! Dualarımızda unutmayalım birbirimizi...

buruno geçmiş olsun.ne zaman amlyt oldun.forumu düzenli takip edemiyorum.muayeneden kaç gün sonra dr amlyt günü verdi.

buruno geçmiş olsun.ne zaman amlyt oldun.forumu düzenli takip edemiyorum.muayeneden kaç gün sonra dr amlyt günü verdi.

tesekkürler tatlım ama ben henüz ameliyat olmadım 14 agustosta olacagım :)) ama arastırıp hazırlık yapıyorum işte... 19 temmuzda görüştüm kemal beyle 14 agustosa attı beni yani epey dolu ve eylül itibariyle 3 ay olmayacagını yurt dışına cıkacagını söyledi yani şu an görüşüp ameliyat tarihi alsan aralık sonuna veriyordur

Amin Allahım herkesin gönlüne göre versn canım bana msn versene senle konuşmak istiyormda.

yaa çok üzüldüm inş yenileri çıkar cnm benim saclarım son 1 yılda cok döküldü hormonlarımda bi sorun var sanırım ama doktorlar yok diyorlar saçlarıma çok üzülüyorum bir de ameliyattan sonra dökülmez umarım (

Kist dökülme yapar tatlım. Hormanlarda bir şey yoksa ultrasyonla baktır kadın doğuma... Bende çıkmıştı mesela...

Narkoz beni çok etkiledi ama herkeste aynı tepkiyi vermiyormuş, umarım sende olmaz böyle bir şey...

Dua edin bana (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…