tuğbacıım daha evvel dediğimi anımsıyorum. yanlış anımsıyorsamda tekrar söyleyeyim cnm.çok geçmiş olsun.en kısa zamanda iyileşmen temennisiyle. forumda çok başlık var alışamadım henüz.
Kist dökülme yapar tatlım. Hormanlarda bir şey yoksa ultrasyonla baktır kadın doğuma... Bende çıkmıştı mesela...
Narkoz beni çok etkiledi ama herkeste aynı tepkiyi vermiyormuş, umarım sende olmaz böyle bir şey...
Dua edin bana(
canm benm cok saol ameliyat perşembe oldum 2 gün oldu yani..evt ben uyanır uyanmaz bağırdım canm seni korkutmak istemem ama abrtmıorum yani canm çok yandı..tabi kişiden kişiye değişio bünye meselesi.. ama şimdi iyiym canm görünş olarak hiç bişi diyemeicem çünkü aynaya telefondan baktım ve çok korktum patlıcan gibi yaa mosmor artık bakmıorum...bakmıcamda.. annem güzel duruo dedi.. eğer ameliyat olcaksan canm iyi düşün ..yani ben karar vermiştm çünkü burnumun şekli beni çok rahatsız ediodu..
saç dökülme nedeni ameliyat anındaki kan kaybı ile alakalı olabilir. vücutta ameliyattan sonra kan değerlerinde düşüş oluştuğu için saç dökülmesi artabilir.
Vallahi çok güzel anlattınBenim iki taraflı et yakıldı ama bir tarafta et daha büyüktü, o taraf daha şiş... Burnum eğri gibi geliyor bana o yüzden... Sende de o his var mı?
Herkes burun ucu uzuyor deyince, Allah noluyor dedim ama yazdıklarını okuyunca rahatladım epey... Yaşasın burun kardeşliği!
Güzel dualarına da "Amiiiiiinnnnnnnnnnnnn" diyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah! Dualarımızda unutmayalım birbirimizi...
tşk edrm cnm cevap yazdığın için .. morluk konusunda tecrübem var 3 yıl önce trafik kazası geçirmiştim başıma ve burnuma darbe almıştım o zaman kırılmıştı zaten burnum , ciddi bir kazaydı çok şükür kalıcı bişey olmadı ama özellikle başıma aldığım darbeden dolayı yumuşak dokularda kanama olmuştu ve kan cilt altında birikmişti 3 ay boyunca şişmiş ve mosmor bir yüzle dolaştım( ama hiç iz kalmadı geçiyo morluklar ödemlerr :) onlara hiç takılmayın .. içiniz rahat olsun bol bol buz tutun ödemli yerlere bişeycik olmaz ... güneşe çıkmayın ama ... çok geçmiş olsun ..
Ayhhh kalın mı ince mi nerden anlıcam ben? :))) Bir de benim burun derim soyuldu, hala da soyuluyor yaSende de öyle oldu mu canım?
Amin Allahım herkesin gönlüne göre versn canım bana msn versene senle konuşmak istiyormda.
ederim tabiii bu güzel ay'da inş dualarımız kabul olur inş en kısa sürede tamamen iyilişirsin cnm ve saclarında tekrar çıkıp gürleşir... bende netteki arastırmalarım polikistik over oldugunu söylüyo ama kadın dogum çok minik her kızda olan kistlerin var dedi saçlarım dökülüyor cildim yağlandı ve en kötüsüüü çenemde tüyler çıktı bir anda çok tüysüzümdür normalde bir ay içinde kocaman çıktılar ve iğneli epilasyona gidiyorum gaziye gitmiştim yine onun için epilasyona git bişeyin yok dediler :/ epey sorunluyum yani :)) inş ondanda kurtulurum
:)) aynısı bnde de var tatlım ne oluyorz burunmu yamuldu dedim:)) sonra baktım ki bi tarafın sislikleri daha cabuk iniyo:)) kemal hoca demişti zaten bi taraf daha hızla inebilir demişti
bnm deney ipananın yumurta deneyine benzedi:)) yumurtanın bi tarafını ipanayla fırcalayıp bi tarafını farklı diş macunuyla fırcalama hikayesi gibi oldu:))
valla deneyimin sonucu görünce bnde sevindim:))
dualar bnm hep ilgimi ceker ve cok güzel dualar da buldum
bazı dular beni sasırttı hatta link atarım özel msjla isteyenlere burda link paylasmak yasaktı galiba dur bi paylasıım
Bereket Nazar Aşk Şifalı Dilek Duaları
bi inceleyin isterseniz bazı dualar cook güzel:))
cnm onu kemal hoca ilk burnuna bakarken söylüyo burun derinin kalın mı ince mi oldugunu:))
evt tatlım bnde soyuldum ama ii oldu ölü derilerimiz gtti:))
Pco!!! Aman deyim ihmal etme, bende de var, çok çektim. Büyüyor o... Tek çözüm doğum kontrol hapı...
evet herkez öyle diyor sonra çok büyümüş haydee ameliyatla alıyoruz diyomus doktorlar :/ bende öyle duydum o hapın hiç yan etkisi flan oluyormu cnm bilgin varmı rahatlıkla kullanabilirmiyim ?
Ameliyatı duymadım ben ama bizzat yaşayan biri olarak söyleyebilirim ki "yasmin" kullandığım ilaçların en masumu, en iyisi... Yararı da var ilacın zararı da... İki ucu pis bir değnek ama el mahkum zararına bakacak durumda değilim.
Rahatlıkla kullanabilir misin bilmiyorum. Zaten ilacı 6 ay kullanıyorsun, karaciğerin ne durumda diye bakıyorlar, duruma göre tamam ya da devam diyorlar.
teşekkür ederim tatlım burun işinden sonra ona gidiyim en kısa sürede vucudumda cok büyük degişiklikler yaptı ve en kötüsü saç dökülmesi ve yüzümde tüy yapması( birde bu konu için hangi doktora gitmiştin ?
Kadın hastalıkları ve doğum tatlım. İhmal etme, geçmiş olsun :)
ameliyat olan arkadaslar oruc tutabiliyormu acaba onuda merak ettim :) son günlerine denk geliyorum ben ama tutulabilirse tutmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?