ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kime amlyt olacam yaaa.kemal fındıkçıoğlu izinde. selahattin özmen amlyt yapmıyor.serhan tuncer izine çıkacak.osman latfioğlu izinde. napcammmm şimdi.ne zor iş bu kızlar..

ohh ne güzel darısı başıma valla.. inşallah banada ağrıkesici yüklemesi yaparlar,,, çok teşekkür ederim cnm inşallah herşey gönlümüze göre olur ... :)

kızlar ameliyat sonunda cıkıntıdan bahsetti mi hic doktorunuz size
sisler inince o kemer alınan yerde bi cıkıntı hafif bi tümsek olusuo
burunuz sisken anlıyomusunz o cıkıntıyı kayıp oluo ama sislik inince bariz ortaya cıkıo
üffft ya bnm burnumdan cok içim sisti
artık atlatalım su dönemi(
bide o cıkıntı cıktıysa sizde ne yapıyosunuz buz komp filan uyguluyomusunuz
masaj yapınca sislikler gidio ama o cıkıntı ortaya cıkıo bu sefer
masaj yapmasamda ilerlicek biliyorum cok kararsız kaldım(

canm öncelikle mrb k.bakma giremedim nete morluklar gtmeye başladı benm hafif şiş var oda olcak tabi sadece göz kapaklarm mor bu cumartesi saat 10 da gel alçını alalım dedi canm ..canm bişi daha sorcam sen burnunun içini kulak çöpüyle felan temizliomusun şimdiden .. ben çok korkuorum yaaa. temzleyemiorum

geçmiş olsun gizemm en kısa sürede normale dönersin inş... cnm ne kadar ödeme yaptıgını paylaşabilirmisin ? birde nesef alma sorunuda varmıydı sende ?

çok saol canm benm..1000 tl ödedik çıkışta 150 sini geri verdiler .. nefes alma sorunu yoktu canm ya esteteik amaçlı benmkisi

çok saol canm benm..1000 tl ödedik çıkışta 150 sini geri verdiler .. nefes alma sorunu yoktu canm ya esteteik amaçlı benmkisi

teşekkürler tatlım umarım benımkide böle tutar fazla cıkmaz....
baktım şimdi ayın 2 sinde olmuşssun ameliyatı cumartesi cıkıcaksa 10 gün sonra alçıyı cıkarıyor demek kemal hoca.. sende tampon kullanıldımı tatlım ?

Son düzenleme:

inş.canm .. yok canm tampon felan yok .. ama gözlerim kıpkırmızı kan oturmuş gözlerime neden böle olduki acaba ...

Amelıyatın yakın bır zamandamı olacak?

cnm yakın bir zamanda olması gerekiyor .. kpss ye girdim (girmez olaydım ) kopya olayları falan duymuşsunuzdur iptal olcakmı olmayacak mı belli değil sonuçlarıda açıklamadılar daha (( iptal olursa 1 ay içinde yeni bir sınav daha olur okullar açılmadan önce de iyileşmiş olmam lazım . öğretmenlik için girmiştim kpssye atamam olursa 15 gün önceden seminerlere gitmem lazım ... falann ... biran önce olmalıyım ameliyat ama sonuçların da biran önce açıklanması lazım sınav iptal olursa benim ameliyatta iptal olur püfff çok canım sıkkın ve kafam karışık .... bayramdan önce önümüzdeki haftaya düşünüyorum ben ama hayırlısı artık planlar yapıyorum ama ösym ye bağlı herşey :SS

Son düzenleme:

Aaa çıkıntı mı? Çok şükür bende oluşmadı canım. Umarım oluşmaz, panik olurum ben....

Senin çıkıntı ne zaman oluştu tatlım? Umarım geçer en kısa zamanda...

Kemal hoca bana çıkıntıdan falan bahsetmedi, hatta bu Kemal hoca nedense bana hiçbir şeyden bahsetmedi ! Tam olarak neler dedi canım sana?

Masajını bastırarak mı yapıyorsun sen?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…