çok teşekkürler tatlım iyki varsınız yaa :)) başka forumlarda görüyorum herkez sormuş cvplayan yok ben burayı çok sevdim sizlerin oldugu döneme geldiğim için çok sanslıyım çok iyisiniz maşallahh :)))
ben kime amlyt olacam yaaa.kemal fındıkçıoğlu izinde. selahattin özmen amlyt yapmıyor.serhan tuncer izine çıkacak.osman latfioğlu izinde. napcammmm şimdi.ne zor iş bu kızlar..
bora bey yokmu canım? buradaki arkadaşların çoğunun burnunu o yapmış
Anestezıden bende cok korkuyordum cunku anestezı bende basagrısıyla bırlıkte kusma yapıyordu. Her defasında doktoruma bu konuyu hatırlattım.Amelıyathaneye ındıgımdede anestezı uzmanına anlattım sanırım amelıyat sonrası agrıkesıcı yuklemesı yaptılarkı ne basım nede amelıyat bolgesıyle ılgılı bır agrım ve kusma durumum olmadı.Amelıyat bır sekılde atlatılıyor korkma.Soyle dusun ; amelıyata korku dolu gıtmek sana bır fayda saglamayacak. Rahat bır sekılde gır amelıyata ve rahat bır sekılde uyan.Hersey gonlunce olsun...
cok cok gecmiş olsun cnm Allah bir daha yasatmasın insallah[/Q
Allah hiçbirimize yaşatmasın inşallah cnm, sağol :)
ohh ne güzel darısı başıma valla.. inşallah banada ağrıkesici yüklemesi yaparlar,,, çok teşekkür ederim cnm inşallah herşey gönlümüze göre olur ... :)
Bak bu kez sinirlendim Kemal hocaya... Bana hiçbir şey söylemedi ya gıcık! :/
Grıplı gıbı olma durumum aksam olunca ıyıce agırlasıyor.Benım gozaltı morluklarım bugun epey hafıfledı ama goz kapaklarım hala mor ve yuzum oldukca şiş.Burnumun ucuda epeyce kalkık ama zamanla ınecek.Ne olursa olsun eskı burnumdan cok guzel olduguna emınım.Ben aynaya ılk gunden berı bakıyorum, ablam fotograflarımı cekıyor her gun.Avatar fılmındekı karakterlere benzıyorum:) Umarım bu sureci cabuk gecırırde su atelden bıran once kurtuluruz..Senın atelı 10 gun sonramı alacaklar?
geçmiş olsun gizemm en kısa sürede normale dönersin inş... cnm ne kadar ödeme yaptıgını paylaşabilirmisin ? birde nesef alma sorunuda varmıydı sende ?
çok saol canm benm..1000 tl ödedik çıkışta 150 sini geri verdiler .. nefes alma sorunu yoktu canm ya esteteik amaçlı benmkisi
teşekkürler tatlım umarım benımkide böle tutar fazla cıkmaz....
baktım şimdi ayın 2 sinde olmuşssun ameliyatı cumartesi cıkıcaksa 10 gün sonra alçıyı cıkarıyor demek kemal hoca.. sende tampon kullanıldımı tatlım ?
Amelıyatın yakın bır zamandamı olacak?
kızlar ameliyat sonunda cıkıntıdan bahsetti mi hic doktorunuz size
sisler inince o kemer alınan yerde bi cıkıntı hafif bi tümsek olusuo
burunuz sisken anlıyomusunz o cıkıntıyı kayıp oluo ama sislik inince bariz ortaya cıkıo
üffft ya bnm burnumdan cok içim sisti
artık atlatalım su dönemi(
bide o cıkıntı cıktıysa sizde ne yapıyosunuz buz komp filan uyguluyomusunuz
masaj yapınca sislikler gidio ama o cıkıntı ortaya cıkıo bu sefer
masaj yapmasamda ilerlicek biliyorum cok kararsız kaldım(
inş.canm .. yok canm tampon felan yok .. ama gözlerim kıpkırmızı kan oturmuş gözlerime neden böle olduki acaba ...
vlla cnm iyki bu topic var:))
cogu seyi burdan ögreniorz yahu tatlım kemal hocayı aradın mı bugün
Cnm zor bi ameliyat gecirmissin Ondan olabilir inss kısa sürede o da gecer tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?