ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evt canm cok zordu coookkk..oyüzden sanırım inş.geçer.. sanada şimdiden geçmiş olsun tatlım.. herşey istediğin gibi olsun..bak ameliyattan sonrada yaz bırakma topiği..:)

Tesekkurler cnm inss guzel gecer :)) bırakmayı düsünmüyorum tatlım ben cok sey ogrendim birilerine yardimci olmaliyim bende hatta fotograf yuklemeyi dusunuyorum ara ara cok foto soran oluyo brazda olsa yardimci olabilirim ins

cnm bu ameliayt sonunda cogu kişide cıkıyo sisken kendini belli etmio sişler indikten sonra cıkıo malesef umarım gecer
kemal hoca bna bastırark yap dedi
masaj yapmıyınca artıo gibi oluo
cıkıntıdan bahsetmedi bnada:/

yaa benm burnumdaki göz hizamdaki şişlik kimsede yoktur eminim böyle bişeyi ilkkez görüorm yahu göz hizamda resmen kemer oluşmuş orda eskiden kemiğim filanda yoktu nerden gelmiş oraya kemikmi ödemmi sertleşmişmi. buz gibimi olmuş sonradan erirmi bilmiyorm ama benim canımı çok sıkıyo (( misscim sende üzülme Allah yar ve yardımcımız olsun kızlar dua ile..

Selam Canım, benimde morluklar gitti artık ama şişlik çeneme kadar indi.Burnumun sol tarafı bir açık bir kapalı ama sağ taraf tamamen tıkalı deniz suyu kesinlikle gitmiyor sağ tarafa. Kulak çubuğunu günde iki kez Siccnasal isminde nemlendirici kremi sürmek için kullanıyorum.Hiç ileri kadar temizlemedim sanırım temizlik için atelin çıkması gerekiyor.Gerçi ateli çıkmış arkadaşlar daha iyi bilirler. Okuyanlar varsa cevap yazabilir misiniz? Kulak çubuğuyla temizlik atel varkende yapılmalı mı? Kanama olmasından korkuyorum ancak temizlenmezse burun içi iyice kuruyabilir buda beni korkutuyor.Konuyla ilgili bilgilendirme yapan arkadaşlar olursa sevinirim.

Sendeki çıkıntı inşallah geçer, bende de hiç çıkmaz umarım... Ameliyattan be kadar süre sonra farkettin tatlım çıkıntıyı?

Ben hep yaptım burun temizliğimi... Atel çıktı, şimdi resmen canına okuyorum burnumun pislik kalmasın diye... Bir tanıdığın burun içinde pislikler kurumuş iyi temizlenmediğinden... Çok daha kötü işler açtı basına... O yüzden epey dikkat ediyorum temizliğe...

Selam, ameliyattan 10 gün sonra işe dönülebiliyormuş çünkü rapor olarak 10 gün rapor veriyorlar.Gerçi ben 10 gün sonra çalışabileceğimi hiç düşünemiyorum ama en azından insan içine çıkabilecek görüntüye ulaşılabilir 10 gün sonra. İnşallah yakın zamanda olursun ameliyatını.

Misimissy :)
Burun kaldırır gibi bir hareket var ya hani... Onu bastırmadığım hafiften okşayarak yaptığım halde acayip sızlıyor. Neden olabilir ki?

Son düzenleme:

Benim korkumda pisliklerin kalıntıların kuruması zaten. Ama kulak çubuğuda iyice geriye itiyor temizlemiyorki.Şu atel bir çıksaydı resmen ağırlık var yüzümde. Birde burun deliklerimin altında, dikişlerin üstünü kapatan bir bandaj vardı, dün o iyice çıkmıştı bende kestim aldım, dikişler görünüyor burnumun altından.Doğrumu yaptım yanlışmı bilmiyorum ama zaten deniz suyundan islana islana çıkmıştı bant.

ben temizliyorum ama içinden bir şey çıkmıyor yanlış mı temizliyorum acaba ama pamuklu çubukla iyice bakıyorum bişi yok ama var gibi hissediyorum (

o bantı ben de kesmiştim canım bi problem olmadı

O bandaj akan kanı tutmak içindi ve 3. Gün akşam çıkardım, öyle dedi doktor. Dikişlerin görünmesi dert değil yani... Bende de öyleydi.

Atel çıkana kadar sen sadece sprey sık kulak çubuğuna... Temizliğini öyle yap. Atelden sonra rahat rahat temizlersin.

ben temizliyorum ama içinden bir şey çıkmıyor yanlış mı temizliyorum acaba ama pamuklu çubukla iyice bakıyorum bişi yok ama var gibi hissediyorum (

Hava akımı olan burunda pislik olur çünkü o pislik zaten havanın pisliğidir, burun kılları tarafından tutunur. Ben her sabah ışık tutup detaylı olarak temizliyorum ve nefes alışım acayip iyi duruma geliyor. Pislik oluşunca nefesimde azalıyor farkediyorum.

Yaaa ameliyat olalı 4 gün oldu dikişler ve atel çıkmadı daha. Doktor burun deliklerimi de küçülttüğünü söyledi ama bir burnumun deliği küçük birinin ki büyük. Annem bile farketti.
NE OLACAK ?

Atel falan baskı yapıyor öyle gözüküyor olabilir mi ?
Çok moralim bozuldu

bekli de tanışırız orda ben ağustosun 1 de muayene oldum aslında beni aralıktan önce ameliyat edemeyeceğini söyledi kemal bey ama benim ailem ist dan gelecek çocuklarım küçük onlara bakmak için bu tatil dönemi benim için çok uygun olacaktı aksi halde aralıkta annem gelemezdi çünkü okuyan küçük kardeşim var deyince resmen araya sıkıştırdı sağolsun. yani ben de çok duydum iyi bi dr olduğunu fakat endişelerim çok çünkü zamanı kısıtlıydı sanırım hızlı hızlı geçiştirdi ama burnum için söyledikleri beklentim doğrultusunda oldu en azından. beni gören kızıyo senin burnunda ne var diye başta eşim. inşallah o masaya yattığıma değer.. ben bi de gögüs ameliyatı planlıyorum aslında kemal hoca ikisini tek ameliyatta yapalım dedi ama ben hala çok az da olsa emziriyorum emzirmeyi kesip 6 ay beklicem o yüzden burnum aradan çıksın dedim. kemal hoca gögüs konusunda nasıl acaba hiç bi fikrim yok olursa şubat gibi de onu düşünüyorum. 14 ağustos yaklaştıkça korkuyorum :26:

benim deliklerimde bir değişiklik yapılmadı sanırım ama atel varken biri daha dar duruyordu belki seninki de öyledir

moralini bozcak bisey yok daha yeni ameliyat olmussun cok normal. benim doktorum ameliyattan oncede soylemisti bi taraf daha sis gorunebilir tamamen odemlerle ilgili ki yeni ameliyat olmussun burnun cok sis atel de var ustelik. burnun disardan nasil sisiyorsa ameliyat sirasinda icerden de ayni sekilde siser ve yapilan islemlere senin burun yapina ve harrketlerine gore bi taraf daha cok sisebilir. bi taraf daha erken iyilesir diger taraf daha gec. bunlarin hepsini doktorum anlatti bana.bir ayda anca oturur burnunun sekli daha 4 gun olmus panik yapma

canm benm morluklar sadece göz kapağmda kaldı.. şuan içn aynı şeyleri yaşıoruz ..bende temzleyemiyorum yani görünen yerleri temzledim tabi .. cumartesi kemal beye sorarım canm ... haa bide dikşler bazen sızlıyo .. senin nezaman çıkıo alçı canm..

Benım atel ıcın 10 gun sonra gel demıstı ,henuz netlesmedı yanı.Atel cıkarsa bıraz rahatlarız. Ben hıc agızdan nefes alıp uyuyan bırı degıldım o yuzden gece uyumakta cok zorlanıyorum.Dr sanada vermıstır Majezık 200 mg.Sabah aksam alıyorum ben.Agrı olarak uykusuzluk kaynaklı basagrısı cekıyorum ben.Majezık ıyı gelıyor.Neyse yınede zor kısmı atlattık gıbı. Ben yavas yavas dısarı cıkmayada basladım.Bu hafta cook cabuk gecer umarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…