evt canm cok zordu coookkk..oyüzden sanırım inş.geçer.. sanada şimdiden geçmiş olsun tatlım.. herşey istediğin gibi olsun..bak ameliyattan sonrada yaz bırakma topiği..:)
Aaa çıkıntı mı? Çok şükür bende oluşmadı canım. Umarım oluşmaz, panik olurum ben....
Senin çıkıntı ne zaman oluştu tatlım? Umarım geçer en kısa zamanda...
Kemal hoca bana çıkıntıdan falan bahsetmedi, hatta bu Kemal hoca nedense bana hiçbir şeyden bahsetmedi ! Tam olarak neler dedi canım sana?
Masajını bastırarak mı yapıyorsun sen?
cnm bu ameliayt sonunda cogu kişide cıkıyo sisken kendini belli etmio sişler indikten sonra cıkıo malesef umarım gecer
kemal hoca bna bastırark yap dedi
masaj yapmıyınca artıo gibi oluo
cıkıntıdan bahsetmedi bnada:/
canm öncelikle mrb k.bakma giremedim nete morluklar gtmeye başladı benm hafif şiş var oda olcak tabi sadece göz kapaklarm mor bu cumartesi saat 10 da gel alçını alalım dedi canm ..canm bişi daha sorcam sen burnunun içini kulak çöpüyle felan temizliomusun şimdiden .. ben çok korkuorum yaaa. temzleyemiorum
cnm bu ameliayt sonunda cogu kişide cıkıyo sisken kendini belli etmio sişler indikten sonra cıkıo malesef umarım gecer
kemal hoca bna bastırark yap dedi
masaj yapmıyınca artıo gibi oluo
cıkıntıdan bahsetmedi bnada:/
Selam Canım, benimde morluklar gitti artık ama şişlik çeneme kadar indi.Burnumun sol tarafı bir açık bir kapalı ama sağ taraf tamamen tıkalı deniz suyu kesinlikle gitmiyor sağ tarafa. Kulak çubuğunu günde iki kez Siccnasal isminde nemlendirici kremi sürmek için kullanıyorum.Hiç ileri kadar temizlemedim sanırım temizlik için atelin çıkması gerekiyor.Gerçi ateli çıkmış arkadaşlar daha iyi bilirler. Okuyanlar varsa cevap yazabilir misiniz? Kulak çubuğuyla temizlik atel varkende yapılmalı mı? Kanama olmasından korkuyorum ancak temizlenmezse burun içi iyice kuruyabilir buda beni korkutuyor.Konuyla ilgili bilgilendirme yapan arkadaşlar olursa sevinirim.
cnm yakın bir zamanda olması gerekiyor .. kpss ye girdim (girmez olaydım ) kopya olayları falan duymuşsunuzdur iptal olcakmı olmayacak mı belli değil sonuçlarıda açıklamadılar daha(( iptal olursa 1 ay içinde yeni bir sınav daha olur okullar açılmadan önce de iyileşmiş olmam lazım . öğretmenlik için girmiştim kpssye atamam olursa 15 gün önceden seminerlere gitmem lazım ... falann ... biran önce olmalıyım ameliyat ama sonuçların da biran önce açıklanması lazım sınav iptal olursa benim ameliyatta iptal olur püfff çok canım sıkkın ve kafam karışık .... bayramdan önce önümüzdeki haftaya düşünüyorum ben ama hayırlısı artık planlar yapıyorum ama ösym ye bağlı herşey :SS
Ben hep yaptım burun temizliğimi... Atel çıktı, şimdi resmen canına okuyorum burnumun pislik kalmasın diye... Bir tanıdığın burun içinde pislikler kurumuş iyi temizlenmediğinden... Çok daha kötü işler açtı basına... O yüzden epey dikkat ediyorum temizliğe...
Ben hep yaptım burun temizliğimi... Atel çıktı, şimdi resmen canına okuyorum burnumun pislik kalmasın diye... Bir tanıdığın burun içinde pislikler kurumuş iyi temizlenmediğinden... Çok daha kötü işler açtı basına... O yüzden epey dikkat ediyorum temizliğe...
Benim korkumda pisliklerin kalıntıların kuruması zaten. Ama kulak çubuğuda iyice geriye itiyor temizlemiyorki.Şu atel bir çıksaydı resmen ağırlık var yüzümde. Birde burun deliklerimin altında, dikişlerin üstünü kapatan bir bandaj vardı, dün o iyice çıkmıştı bende kestim aldım, dikişler görünüyor burnumun altından.Doğrumu yaptım yanlışmı bilmiyorum ama zaten deniz suyundan islana islana çıkmıştı bant.
Benim korkumda pisliklerin kalıntıların kuruması zaten. Ama kulak çubuğuda iyice geriye itiyor temizlemiyorki.Şu atel bir çıksaydı resmen ağırlık var yüzümde. Birde burun deliklerimin altında, dikişlerin üstünü kapatan bir bandaj vardı, dün o iyice çıkmıştı bende kestim aldım, dikişler görünüyor burnumun altından.Doğrumu yaptım yanlışmı bilmiyorum ama zaten deniz suyundan islana islana çıkmıştı bant.
ben temizliyorum ama içinden bir şey çıkmıyor yanlış mı temizliyorum acaba ama pamuklu çubukla iyice bakıyorum bişi yok ama var gibi hissediyorum(
evet ilksen ben 14 agustosta olucam ameliyatımı sen yenimi aldın tarihini ben 19 temmuzdan beridir bekliyorum :)) kemal hocaya ameliyat olacagım ben ve iyimi kötümü yapacak diye düşünmüyorum iyi bi doktor oldugu kesin ve gazi tıpta calışan bi arkadasım gazinin en iyisi demişti.. ama tabi beklentilerimizden farklı bi burunla karsılaşırsak kötü hissedebiliriz ama ben kemal hocayı cok sevdim elleri çok kibar güzelaynı gün ameliyat olacagım birinin olmasına sevindim :) inş güzel geçer ameliyatlarımız
Yaaa ameliyat olalı 4 gün oldu dikişler ve atel çıkmadı daha. Doktor burun deliklerimi de küçülttüğünü söyledi ama bir burnumun deliği küçük birinin ki büyük. Annem bile farketti.
NE OLACAK ?
Atel falan baskı yapıyor öyle gözüküyor olabilir mi ?
Çok moralim bozuldu
moralini bozcak bisey yok daha yeni ameliyat olmussun cok normal. benim doktorum ameliyattan oncede soylemisti bi taraf daha sis gorunebilir tamamen odemlerle ilgili ki yeni ameliyat olmussun burnun cok sis atel de var ustelik. burnun disardan nasil sisiyorsa ameliyat sirasinda icerden de ayni sekilde siser ve yapilan islemlere senin burun yapina ve harrketlerine gore bi taraf daha cok sisebilir. bi taraf daha erken iyilesir diger taraf daha gec. bunlarin hepsini doktorum anlatti bana.bir ayda anca oturur burnunun sekli daha 4 gun olmus panik yapma(null)
Selam Canım, benimde morluklar gitti artık ama şişlik çeneme kadar indi.Burnumun sol tarafı bir açık bir kapalı ama sağ taraf tamamen tıkalı deniz suyu kesinlikle gitmiyor sağ tarafa. Kulak çubuğunu günde iki kez Siccnasal isminde nemlendirici kremi sürmek için kullanıyorum.Hiç ileri kadar temizlemedim sanırım temizlik için atelin çıkması gerekiyor.Gerçi ateli çıkmış arkadaşlar daha iyi bilirler. Okuyanlar varsa cevap yazabilir misiniz? Kulak çubuğuyla temizlik atel varkende yapılmalı mı? Kanama olmasından korkuyorum ancak temizlenmezse burun içi iyice kuruyabilir buda beni korkutuyor.Konuyla ilgili bilgilendirme yapan arkadaşlar olursa sevinirim.
canm benm morluklar sadece göz kapağmda kaldı.. şuan içn aynı şeyleri yaşıoruz ..bende temzleyemiyorum yani görünen yerleri temzledim tabi .. cumartesi kemal beye sorarım canm ... haa bide dikşler bazen sızlıyo .. senin nezaman çıkıo alçı canm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?