ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canm ben gayet iyi uyuyorum..dr bana majezik felan vermedi yaa voltaren die bi hap verdi .. bende düşünüodum majezik içsem nolur die ama bugü yatarken içecem ..saol canm benm bunu dediğin iyi oldu.. arada ağrı oluo tabi ama şuan yok yavaş yavaş iyileşioruz canmm :)) haa birde canm sağ burun deliği değilde sol tarafımda hafif kan gelio ya yani 1 yada 2 damla bişi onuda anlamadm .. bişi daha dicem canm dışarı çıkarken güneş kremi kullanıomusun napıosun hani güneşten nasıl koruncaz pazartesi işe başlıorum ben ..

mrb tuğbaaaaa sen de benim gibi kemal bey konusunda baya endişeylindin şimdi ben sana sorim burnundan memnun musun seklinden vs sonuçtan ??? ne diyosun kemal beye ameliyat olmak konusunda benim de 14 ağustos ameliyat tarihim kafam hala karışık

Dısarıya cıkarken gunes kremı suruyorum yuzume ve sapka kullanıyorum. Gunesın yogun oldugu saatlerde cıkmadım hıc. Atel cıkınca burnumuz mandalla sıkısmıs gıbı cıkan sesımızde duzelecek mı acaba:)

yaa ben haytta sevmiorum şapka takmayı offf ben napıcam bilmiorum bu şapka olayını.. ıyyy ((.... canm tabiki atel çıkınca sesimz düzelicek.. :)) böylede hakikaten çok komikk :))

Kemal hocanın bir şeyleri çok anlatmayışından şikayetciyim açıkcası... Çoğu şeyi forumdan öğrendim ama devlet hastanesi bu kadar oluyor işte...

Ameliyat ve burun şekli olarak değerlendirecek olursam şu an için çok memnunum. Gözün kapalı gidebilirsin ameliyata... Ben bazı hastalar görüyorum burada.. Her yanı bantlı... Kemal hocanın hastaya saygısı var bir kere! Millet özelde olmuş ama yüzü gözü bantlı... Kemal hoca çok titiz çalışıyor valla... Kaşlara bile dikkat etmiş bant yapıştırırken... Hiç korkma tatlım, ameliyat zor değil, sonrası zor ama geçip gidiyor oda... :) Ağrı sizi olmuyor. Ağızdan nefes almak zor oluyor sadece...

çook ama çok teşekkür ederim beni ne kadar rahatlattığını anlatamam çünkü bugün eşime bi de sincan fatih te bi dr mı gitsek dedim fikir açısından yani o kadar tereddütteydim çok sağol şimdi ameliyat tarihimi beklicem sadece :26: inş çabuk atlatırım ameliyat sonrasını benim için daha zorlu olacak ameliyat sonrası özellikle kendimi korumam gereken iki küçük oğlum var yüzümü onlardan uzak tutmalıyım burda doğal olarak konumuz hep burun ama kemal bey dr muz meme büyütme ameliyatında da iyi mi acaba hiç bi fikrin var mı belki hastanede falan duymuşsundur gerçi burnu güzel yapan memeyi de yapar herhalde neyse tekrar teşekkür ederim sana da tekrar geçmiş olsun...

kızlar doktoru aradım aslında cıkıntı olması pek normal deil ama sislilktendir dedi
zman zmn ödemin dahada artabilir dedi buda ödem agrısına cok benzio umarım ödemdir dua edin ltfen bna(
normalde iyidim bigün kendimi yordum ve olustu
tugbacım merak etme bisey olmaz insallah ama kendini yorma
ben bilgisayara cok baktım ve anneme yardım ettm egilerek bikac iş yaptm ondan sonra olustu
insallah gecer
gözlerim basım alnım bile agrıo uzun süre dinlemicem dolayısla bi süer topicte yokum(
Allah hepiöize sifa verir insallah
gökcecim senide buraya cagırdım ama simdi kendim gtmek zorunda kaldım(
öpüyorum hepinizi kendinize ii bakın kuzucuklar fazla yormayın kendinizi

Son düzenleme:

Hiçbir fikrim yok canım ama Kemal hoca gerçekten iyi işinde...

Ama biz özleriz ki seniiiiii günde 1 kez uğra hiç değilse... Zararı olmaz o kadarın... Ben akşama kadar pc başındayım canım. Çok eğilmekten olabilir. Ben pek umursamıyorum, alışkanlık hep başım önümde suç işlemiş gibi :) Dikkat et canım.

Allah hepimize acil şifalar versin, korktuğumuza uğratmasın inşallah!

Tatlım şişlik için bir git istersen, göster Kemal hocaya... Bir sonraki kontrolün ne zaman?

Son düzenleme:

Canım Acil şifalar diliyorum demekki çıkıntı olması normak değil öylemi off ya bendeki çıkıntı kimsede yok Ama bugün yinede alışarak uyandm artık stres yapmıcam madem bi zaman var ve ozaman geçiyo strezsiz geçsin ya Sende haber ver bize arada gel canım

Kızlar siz nasıl yatıyorsunuz ?
Ameliyat olalı 4 gün oldu ama bir uyanıyorum yana dönmüş kafam bu beni çok korkutuyor.

Sağ sola dönmemek için nasıl yatmalıyız ????????

Bu zamana kadar 10-15 kere dönmüşümdür zarar vermişmidir bu?

Benim yattığım gibi kalkma gibi bir huyum var, çocukluğumdan beri bu böyle... Düz yatıyorum ve düz uyanıyorum çok şükür! Bu sorunun cevabını bende merak ettim şimdi... Nasıl yatıyorsunuz kızlar?

Tatlım benim bildiğim kadarıyla atel çıkana kadar düz yatmalısın, sonra istediğin her şekilde yatabilirsin. Kemal hoca atelden önce bir şey demedi ama atel çıktıktan sonra ben sordum, yüz üstü olmamak şartıyla istediğin gibi yatabilirsin demişti.

tatlım bnm bnde özlücem ama biraz dinleniim insaalah hemen iyilesir dönerim güzel haberlerle:))
aman cnm fazla egilme ve yorulma
keske hic olmasaydı insallah gecer(
gidicem cnm doktora yarın cok agrım olursa baska bi doktora gidicem izinliyms cnkü(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…