Benım atel ıcın 10 gun sonra gel demıstı ,henuz netlesmedı yanı.Atel cıkarsa bıraz rahatlarız. Ben hıc agızdan nefes alıp uyuyan bırı degıldım o yuzden gece uyumakta cok zorlanıyorum.Dr sanada vermıstır Majezık 200 mg.Sabah aksam alıyorum ben.Agrı olarak uykusuzluk kaynaklı basagrısı cekıyorum ben.Majezık ıyı gelıyor.Neyse yınede zor kısmı atlattık gıbı. Ben yavas yavas dısarı cıkmayada basladım.Bu hafta cook cabuk gecer umarım:)
Hava akımı olan burunda pislik olur çünkü o pislik zaten havanın pisliğidir, burun kılları tarafından tutunur. Ben her sabah ışık tutup detaylı olarak temizliyorum ve nefes alışım acayip iyi duruma geliyor. Pislik oluşunca nefesimde azalıyor farkediyorum.
canm ben gayet iyi uyuyorum..dr bana majezik felan vermedi yaa voltaren die bi hap verdi .. bende düşünüodum majezik içsem nolur die ama bugü yatarken içecem ..saol canm benm bunu dediğin iyi oldu.. arada ağrı oluo tabi ama şuan yok yavaş yavaş iyileşioruz canmm :)) haa birde canm sağ burun deliği değilde sol tarafımda hafif kan gelio ya yani 1 yada 2 damla bişi onuda anlamadm .. bişi daha dicem canm dışarı çıkarken güneş kremi kullanıomusun napıosun hani güneşten nasıl koruncaz pazartesi işe başlıorum ben ..
Dısarıya cıkarken gunes kremı suruyorum yuzume ve sapka kullanıyorum. Gunesın yogun oldugu saatlerde cıkmadım hıc. Atel cıkınca burnumuz mandalla sıkısmıs gıbı cıkan sesımızde duzelecek mı acaba:)
Eski dostlar nerelerdesiniz
Benim ameliyatımın 2.ayı bitiyor yarın.
Hadi kutlayalım
oooooooooohayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnnn nice nice sağlıklı günlereeee tatlım :)
Teşekkür ederim.
Sen ne durumdasın, bi şikayetin var mı?
mrb tuğbaaaaa sen de benim gibi kemal bey konusunda baya endişeylindin şimdi ben sana sorim burnundan memnun musun seklinden vs sonuçtan ??? ne diyosun kemal beye ameliyat olmak konusunda benim de 14 ağustos ameliyat tarihim kafam hala karışık
Ameliyat olan kızlar sizinde burnunuzun ucu çok sert'mi ?
Benim taş gibi.
Kemal hocanın bir şeyleri çok anlatmayışından şikayetciyim açıkcası... Çoğu şeyi forumdan öğrendim ama devlet hastanesi bu kadar oluyor işte...
Ameliyat ve burun şekli olarak değerlendirecek olursam şu an için çok memnunum. Gözün kapalı gidebilirsin ameliyata... Ben bazı hastalar görüyorum burada.. Her yanı bantlı... Kemal hocanın hastaya saygısı var bir kere! Millet özelde olmuş ama yüzü gözü bantlı... Kemal hoca çok titiz çalışıyor valla... Kaşlara bile dikkat etmiş bant yapıştırırken... Hiç korkma tatlım, ameliyat zor değil, sonrası zor ama geçip gidiyor oda... :) Ağrı sizi olmuyor. Ağızdan nefes almak zor oluyor sadece...
Eski dostlar nerelerdesiniz
Benim ameliyatımın 2.ayı bitiyor yarın.
Hadi kutlayalım
çook ama çok teşekkür ederim beni ne kadar rahatlattığını anlatamam çünkü bugün eşime bi de sincan fatih te bi dr mı gitsek dedim fikir açısından yani o kadar tereddütteydim çok sağol şimdi ameliyat tarihimi beklicem sadece :26: inş çabuk atlatırım ameliyat sonrasını benim için daha zorlu olacak ameliyat sonrası özellikle kendimi korumam gereken iki küçük oğlum var yüzümü onlardan uzak tutmalıyımburda doğal olarak konumuz hep burun ama kemal bey dr muz meme büyütme ameliyatında da iyi mi acaba hiç bi fikrin var mı belki hastanede falan duymuşsundur gerçi burnu güzel yapan memeyi de yapar herhalde neyse tekrar teşekkür ederim sana da tekrar geçmiş olsun...
kızlar doktoru aradım aslında cıkıntı olması pek normal deil ama sislilktendir dedi
zman zmn ödemin dahada artabilir dedi buda ödem agrısına cok benzio umarım ödemdir dua edin ltfen bna(
normalde iyidim bigün kendimi yordum ve olustu
tugbacım merak etme bisey olmaz insallah ama kendini yorma
ben bilgisayara cok baktım ve anneme yardım ettm egilerek bikac iş yaptm ondan sonra olustu
insallah gecer
gözlerim basım alnım bile agrıo uzun süre dinlemicem dolayısla bi süer topicte yokum(
Allah hepiöize sifa verir insallah
gökcecim senide buraya cagırdım ama simdi kendim gtmek zorunda kaldım(
öpüyorum hepinizi kendinize ii bakın kuzucuklar fazla yormayın kendinizi
kızlar doktoru aradım aslında cıkıntı olması pek normal deil ama sislilktendir dedi
zman zmn ödemin dahada artabilir dedi buda ödem agrısına cok benzio umarım ödemdir dua edin ltfen bna(
normalde iyidim bigün kendimi yordum ve olustu
tugbacım merak etme bisey olmaz insallah ama kendini yorma
ben bilgisayara cok baktım ve anneme yardım ettm egilerek bikac iş yaptm ondan sonra olustu
insallah gecer
gözlerim basım alnım bile agrıo uzun süre dinlemicem dolayısla bi süer topicte yokum(
Allah hepiöize sifa verir insallah
gökcecim senide buraya cagırdım ama simdi kendim gtmek zorunda kaldım(
öpüyorum hepinizi kendinize ii bakın kuzucuklar fazla yormayın kendinizi
Kızlar siz nasıl yatıyorsunuz ?
Ameliyat olalı 4 gün oldu ama bir uyanıyorum yana dönmüş kafam bu beni çok korkutuyor.
Sağ sola dönmemek için nasıl yatmalıyız ????????
Bu zamana kadar 10-15 kere dönmüşümdür zarar vermişmidir bu?
Ama biz özleriz ki seniiiiiigünde 1 kez uğra hiç değilse... Zararı olmaz o kadarın... Ben akşama kadar pc başındayım canım. Çok eğilmekten olabilir. Ben pek umursamıyorum, alışkanlık hep başım önümde suç işlemiş gibi :) Dikkat et canım.
Allah hepimize acil şifalar versin, korktuğumuza uğratmasın inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?