ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bnce cnm sen taklıma dün konusttuk sükürtemek gerek bnce
insallah güzel haberlerle dönücem tekrar
Allah hepimiizn gönlündekini versin insallah

Misi senin amelyatının kacıncı günüü bidee ödemler icin bisey kulalnıyormsn ? Maydonz iyi gelyrms dene istersen

Hadi be! Ne zamana kadar izinliymiş? Sen git, mutlaka benide bilgilendir canım, merak ederim seni... İyi haberlerle gelirsin inşallah

misicim çok dikkat et emi tez zamanda güzel haberlerle beklioruz seni..aman dikkat et be canm... hiç birşey bizim sağlığımzdan önemli değil bunu unutma..hadi bakalım dualarımız seninle tatlım..

Canım atel çıkartırken acıyor mu, dikişler çıkarırken falan ?
Atel çıktığında burna başka bir şey takıyorlar mı ? Masajları atel çıktığındamı gösteriyor ?
Burnuma dokunamıyorum ödemden o masajları nasıl yapacağımıda bilmiyorum (((((

Bantlar benim korkulu rüyamdı ama acımadı. Dikişler çok az acıyor ama asla dayanilamayacak bir acı değil, ki benim canım çok kıymetlidir :)

Kemal hoca atelden sonra bant takmiyor ama çoğu doktor takıyor. Masaj şart değil dedi bana... Yani sorunlu burunlara masaj veriliyor, herkese değil.

tugbacım canm bişi dicem güneşten nasıl korunuosun sen .. genelde şapka takıolarmış.. bende sevmiorum şapka yaa onun dısında nasıl korunabilirz ki.. ben korkumdan dışarı çıkmıorum :))

tugbacım canm bişi dicem güneşten nasıl korunuosun sen .. genelde şapka takıolarmış.. bende sevmiorum şapka yaa onun dısında nasıl korunabilirz ki.. ben korkumdan dışarı çıkmıorum :))

Şapka hiç takmadım, takmam :)) Güneş kremi sürüyorum 50 faktör... İlk 10 gün hiç çıkmadım dışarı sonra çıkmaya başladım canım...

Ben ılk gunden beri yan yatıyorum, hic bırsey olmaz korkma baska arkadaslarda tecrube ettıgı ıcın rahatlıkla saga sola donuyorum. Hıc bır sey olmaz takmamak lazım...

Ben hala dönenmiyorum korkudan... Oysa doktor izin verdi. Az önce burnumun ortasına yanlamasına çarptım. Hala canım acıyor benim... Sorun olur mu ki kızlar?

Ben hala dönenmiyorum korkudan... Oysa doktor izin verdi. Az önce burnumun ortasına yanlamasına çarptım. Hala canım acıyor benim... Sorun olur mu ki kızlar?

Bır arkadasım bır aylık amelıtatlıyken burnuna kucuk bır cocuktan oyuncak darbesı almıstı.Cok canı yanmıstı ama seklıne hıc bır sey olmadı.Buyuk darbelerden sakınmak lazım.Uzun bır sure hassas olacagı ıcın ufak dokunuslar bıle can acıtacak sanırım. Sırtustu uyumak odemlerı en aza ındırdıgı ıcın uygun goruluyor. Ama bır ınsanı butun gece sırt ustu uyutmak ıcın o sekılde cıvılemek lazım yataga. Nasıl olsa odemler bır sekılde gececek bu kadarda germemek lazım:)

Sağolun kızlar ya çok rahatladım, şekilde şimdilik bir sorun yok gibi... Yani umarım yoktur. Ayh benim burnum daha 22 günlük... Dua edin nolur!

Kızlar bugün sonunda aynaya baktım ama inanılmaz derecede şiş.
Yani öyle böyle değil bildiğin kocaman burnum olmuş. 5 gün oldu ameliyat olalı.
İner mi çok ?
Hafif inse bile kurtarmaz çok çok çok inmesi lazım.

Sağolun kızlar ya çok rahatladım, şekilde şimdilik bir sorun yok gibi... Yani umarım yoktur. Ayh benim burnum daha 22 günlük... Dua edin nolur!

tatlım bnm merak etme bisey olmaz insallah ben burdan dua ederim sna
cnm kendine ltfen nazar duası filan oku ya bnm bu sislikte nazardan olabilir die düsündüm
insallah gecer tatlım merak etme
dualarımda da seni geciricem insallah
cok sert carpmamıssndır tatlım zaten suanda yeni oldugu için canın acımıstr merak etme içini ferah tut

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…