Canım Acil şifalar diliyorum demekki çıkıntı olması normak değil öylemioff ya bendeki çıkıntı kimsede yok Ama bugün yinede alışarak uyandm artık stres yapmıcam madem bi zaman var ve ozaman geçiyo strezsiz geçsin ya Sende haber ver bize arada gel canım
tatlım bnm bnde özlücem ama biraz dinleniim insaalah hemen iyilesir dönerim güzel haberlerle:))
aman cnm fazla egilme ve yorulma
keske hic olmasaydı insallah gecer(
gidicem cnm doktora yarın cok agrım olursa baska bi doktora gidicem izinliyms cnkü(
kızlar doktoru aradım aslında cıkıntı olması pek normal deil ama sislilktendir dedi
zman zmn ödemin dahada artabilir dedi buda ödem agrısına cok benzio umarım ödemdir dua edin ltfen bna(
normalde iyidim bigün kendimi yordum ve olustu
tugbacım merak etme bisey olmaz insallah ama kendini yorma
ben bilgisayara cok baktım ve anneme yardım ettm egilerek bikac iş yaptm ondan sonra olustu
insallah gecer
gözlerim basım alnım bile agrıo uzun süre dinlemicem dolayısla bi süer topicte yokum(
Allah hepiöize sifa verir insallah
gökcecim senide buraya cagırdım ama simdi kendim gtmek zorunda kaldım(
öpüyorum hepinizi kendinize ii bakın kuzucuklar fazla yormayın kendinizi
Benim yattığım gibi kalkma gibi bir huyum var, çocukluğumdan beri bu böyle... Düz yatıyorum ve düz uyanıyorum çok şükür! Bu sorunun cevabını bende merak ettim şimdi... Nasıl yatıyorsunuz kızlar?
Tatlım benim bildiğim kadarıyla atel çıkana kadar düz yatmalısın, sonra istediğin her şekilde yatabilirsin. Kemal hoca atelden önce bir şey demedi ama atel çıktıktan sonra ben sordum, yüz üstü olmamak şartıyla istediğin gibi yatabilirsin demişti.
Canım atel çıkartırken acıyor mu, dikişler çıkarırken falan ?
Atel çıktığında burna başka bir şey takıyorlar mı ? Masajları atel çıktığındamı gösteriyor ?
Burnuma dokunamıyorum ödemden o masajları nasıl yapacağımıda bilmiyorum(((((
Bantlar benim korkulu rüyamdı ama acımadı. Dikişler çok az acıyor ama asla dayanilamayacak bir acı değil, ki benim canım çok kıymetlidir :)
Kemal hoca atelden sonra bant takmiyor ama çoğu doktor takıyor. Masaj şart değil dedi bana... Yani sorunlu burunlara masaj veriliyor, herkese değil.
tugbacım canm bişi dicem güneşten nasıl korunuosun sen .. genelde şapka takıolarmış.. bende sevmiorum şapka yaa onun dısında nasıl korunabilirz ki.. ben korkumdan dışarı çıkmıorum :))
Şapka hiç takmadım, takmam :)) Güneş kremi sürüyorum 50 faktör... İlk 10 gün hiç çıkmadım dışarı sonra çıkmaya başladım canım...
Bugünde uyandığımda yan yatıyordum.
Burun gitti benim kurtuluş yok.((((8
Bugünde uyandığımda yan yatıyordum.
Burun gitti benim kurtuluş yok.((((8
Ben ılk gunden beri yan yatıyorum, hic bırsey olmaz korkma baska arkadaslarda tecrube ettıgı ıcın rahatlıkla saga sola donuyorum. Hıc bır sey olmaz takmamak lazım...
Ben hala dönenmiyorum korkudan... Oysa doktor izin verdi. Az önce burnumun ortasına yanlamasına çarptım. Hala canım acıyor benim... Sorun olur mu ki kızlar?
Ben hala dönenmiyorum korkudan... Oysa doktor izin verdi. Az önce burnumun ortasına yanlamasına çarptım. Hala canım acıyor benim... Sorun olur mu ki kızlar?
Hadi be! Ne zamana kadar izinliymiş? Sen git, mutlaka benide bilgilendir canım, merak ederim seni... İyi haberlerle gelirsin inşallah
Sağolun kızlar ya çok rahatladım, şekilde şimdilik bir sorun yok gibi... Yani umarım yoktur.Ayh benim burnum daha 22 günlük... Dua edin nolur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?