ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
misicim çok dikkat et emi tez zamanda güzel haberlerle beklioruz seni..aman dikkat et be canm... hiç birşey bizim sağlığımzdan önemli değil bunu unutma..hadi bakalım dualarımız seninle tatlım..

saol tatlım bnm insallah daha iyi olucam dualarla:))
Allah hepimize acil sifa versin

Tatlım benim Allah razı olsun senden! Umarım her şey gönlünce olur. Dualarımdasın!

Allah razı olsun senden canım!

Çarptıktan sonra burnum ve yüzüm şişti ya! Çok korkuyorum! Kemal hocada izinli gidemiyorum

Ne yapsam ki tatlım ya?

tatlım bnm dha yeni gördüm msjını kusura bakma cvplayamadım
yarın kemal hocayı ara cnm o seni bi doktora yönlendirir yarın doktora gidersin kemal hocanın gelmesini bekleme kuzucum aklına takılmasın smdi
cnkü bnada sey dedi eger cok sisin olursa bni tekrar ara bn hastaneden bi doktora yöneldiririm seni dedi
yarın ara olurmu cnm mutlaka göster bi
ben pek bisey oldugunu sanmıyorum Allahın izniyle insallah olmamıstır cnm bnm
ben namazdan sonra yine okurum sna olurmu
içini ferah tut insallah bisey olmucak ama yarın mutlaka bi göster dier doktorlara dier haftayı bekleme olurmu
ben dua okucam burdan sna

Son düzenleme:

Çeneme kadar şiştim. Evet çarptım ama aman aman şişecek kadar şiddetli değildi. Kemal hocayı o kadar çok şey için aradım ki yüzüm yok artık... Buz koydum, epey indi. Yarına geçmezse arıcam kesin... Biraz dinleneyim bakalım. Allah'ın korktuğumuza uğratmasın inşallah!

Duaların için çok tşk ederim tatlım benim... Bende hep kendime hem sana edicem.

kızlar benim bugün alçım çıktı ve dikişlerim alındı :) o dikişlerin alınması benim gözlerimi daha fazla yaşartamazdı resmenn ameliyattan daha acı vericiydi bana göre :) neyse sonuç olarak bu aşamayı da atlattık ve masaj verildi ama ben burnuma dokunmaya bile o kadar korkuyorum ki dokunduğum an ağrıyor umarım bu normal bir şeydir ilk günler için ..

Kızlar benim burnum acayip şiş burnumun iyi görünmesi için %70 oranında küçülmesi lazım şişlikler çok belli eder mi burnu ?

Birde atel alınıp masajlara başlanacak masajlar çok acıtıyormuş

Kızlar benim burnum acayip şiş burnumun iyi görünmesi için %70 oranında küçülmesi lazım şişlikler çok belli eder mi burnu ?

Bende dıkıs alınmasından korkuyorum. Atel alınırkende acıyor mu? Bır de atel acıldıktan sonra burundan konusma durumu bıtıyormu , amelıyat oncesındeki gıbı normal konusulabılıyormu ve tıkanıklık hala atel varmıs gıbı devam edıyormu? Bılgı verırsen sevınırım.

Kızlar ne güzel çoğunuz ameliyat oldunuz. iyileşmek üzeresiniz. Umarım sonuçlardan memnun kalırsınız revizyona gerek kalmaz. Bu arada Gazinin eski hocası Prof. Dr. Kenan Atabay hakkında araştırma yapan fiyatlarından haberdar olan var mı? Bu sitede onunla ilgili çok fazla yoruma rastlamadım. Merak ediyorum.

Canım senin de burnun çok şiş mi ?
Benimde haftaya alınacak atel ve dikişler.

Masajlar çok acıtıyor mu ya ?
ilk doktor mu yapıyor üstünde ?

Ya çok korkuyorum.

Canım senin de burnun çok şiş mi ?
Benimde haftaya alınacak atel ve dikişler.

Masajlar çok acıtıyor mu ya ?
ilk doktor mu yapıyor üstünde ?

Ya çok korkuyorum.

assaidi öncelikle ilk göreceğin görüntün seni ürkütebilir ki bizzat ebn çok korkttm hatta kabuslar görmeye başladım ozamandan sonra. ama lütfeno görüntüye aldırış etmemeye gayret göster. vede dikişler ve atel alınca bi sızı hissedeceksin ama o öyle dayanılmayack türde bi sızı dğeil bi anlık gelip geçiyo. masaja gelince ilk önce doktor yapıyor sonra snein yapmanı istiyor :) o şekilde işte canım:) çok geçmiş olsun

valla benmkide öyle gözüküyodu atelliyken alındıktan sonra daha bi şişti ama sonra inmeye başladı zamanla şuan 36. günüm ama yine şiş yine şiş geçecek artık sabrediyoruz

evet ilk gördüğüm an ben de ürktmüştüm baya, şiş olduğu için bi de iyide değişmiş yüzüm. özellikle burun kökü basık duruyor benim. masaj yapıyorum bakalım ne zaman geçecek.. :)) burnumun üstüne dokunurken bi garip oluyorum ama. hamur gibi sanki :S

Su ankı durumun nasıl? Burun ucuyla ılgılı sıslıkler ındımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…