misicim çok dikkat et emi tez zamanda güzel haberlerle beklioruz seni..aman dikkat et be canm... hiç birşey bizim sağlığımzdan önemli değil bunu unutma..hadi bakalım dualarımız seninle tatlım..
tatlım bnm merak etme bisey olmaz insallah ben burdan dua ederim sna
cnm kendine ltfen nazar duası filan oku ya bnm bu sislikte nazardan olabilir die düsündüm
insallah gecer tatlım merak etme
dualarımda da seni geciricem insallah
cok sert carpmamıssndır tatlım zaten suanda yeni oldugu için canın acımıstr merak etme içini ferah tut
Tatlım benim Allah razı olsun senden! Umarım her şey gönlünce olur. Dualarımdasın!
tatlım ikimizede nazar ve sifa duası okuyu üfledim burdan sna:))
Allah razı olsun senden canım!
Çarptıktan sonra burnum ve yüzüm şişti ya! Çok korkuyorum! Kemal hocada izinli gidemiyorum
Ne yapsam ki tatlım ya?
tatlım bnm dha yeni gördüm msjını kusura bakma cvplayamadım
yarın kemal hocayı ara cnm o seni bi doktora yönlendirir yarın doktora gidersin kemal hocanın gelmesini bekleme kuzucum aklına takılmasın smdi
cnkü bnada sey dedi eger cok sisin olursa bni tekrar ara bn hastaneden bi doktora yöneldiririm seni dedi
yarın ara olurmu cnm mutlaka göster bi
ben pek bisey oldugunu sanmıyorum Allahın izniyle insallah olmamıstır cnm bnm
ben namazdan sonra yine okurum sna olurmu
içini ferah tut insallah bisey olmucak ama yarın mutlaka bi göster dier doktorlara dier haftayı bekleme olurmu
ben dua okucam burdan sna
benimkini çekti ama estetik amaçlı olanları çeker genelde seninki o amaçlı değildi sanırım :)
kızlar benim bugün alçım çıktı ve dikişlerim alındı :) o dikişlerin alınması benim gözlerimi daha fazla yaşartamazdı resmenn ameliyattan daha acı vericiydi bana göre :) neyse sonuç olarak bu aşamayı da atlattık ve masaj verildi ama ben burnuma dokunmaya bile o kadar korkuyorum ki dokunduğum an ağrıyor umarım bu normal bir şeydir ilk günler için ..
kızlar benim bugün alçım çıktı ve dikişlerim alındı :) o dikişlerin alınması benim gözlerimi daha fazla yaşartamazdı resmenn ameliyattan daha acı vericiydi bana göre :) neyse sonuç olarak bu aşamayı da atlattık ve masaj verildi ama ben burnuma dokunmaya bile o kadar korkuyorum ki dokunduğum an ağrıyor umarım bu normal bir şeydir ilk günler için ..
Canım senin de burnun çok şiş mi ?
Benimde haftaya alınacak atel ve dikişler.
Masajlar çok acıtıyor mu ya ?
ilk doktor mu yapıyor üstünde ?
Ya çok korkuyorum.
Kızlar benim burnum acayip şiş burnumun iyi görünmesi için %70 oranında küçülmesi lazım şişlikler çok belli eder mi burnu ?
Birde atel alınıp masajlara başlanacak masajlar çok acıtıyormuş
assaidi öncelikle ilk göreceğin görüntün seni ürkütebilir ki bizzat ebn çok korkttm hatta kabuslar görmeye başladım ozamandan sonra. ama lütfeno görüntüye aldırış etmemeye gayret göster. vede dikişler ve atel alınca bi sızı hissedeceksin ama o öyle dayanılmayack türde bi sızı dğeil bi anlık gelip geçiyo. masaja gelince ilk önce doktor yapıyor sonra snein yapmanı istiyor :) o şekilde işte canım:) çok geçmiş olsun
Arkadaşlar merhaba;
Ben de gözümü karartıp mayıs ortasında Gazi Üniversitesinde ameliyat oldum. Ameliyatımı Bora Özel yaptı. Benim burun kemiğinde eğrilik vardı. O da çok enteresan bazen burnum düpdüzgün oluyodu bazen de karşıdan bakınca 45 derece yamuk duruyordu. Fotolarda falan görünce depresyona giriyodum. Yamukluğu nefes almamı da engelliyordu. Durumu doktoruma anlattım ve hiçbir ücret ödemeden ameliyatım oldu. Babamın emekli sandığı karşıladı. 1 gece hastanede kaldım, özel oda tuttum. 75 lira o tuttu. Bir de ameliyatta gerekli malzemeler, ameliyat sonrası kremler vs toplam 300-350 lira civarı olay bitti. Şu an burnumdan memnunum, eğrilik gitti. Meğerse burunla alnın birleştiği en üst noktadan aşağıya doğru eğrilik varmış. Bir de ufak kemerim vardı, onu da törpülediler. Burnumun ucunu da hafif kaldırdılar.
Eskiye oranla çok iyi ve doğal duruyor. 1 yılda incekmiş bütün ödemler henüz tam şeklini almadı.
Soru sormak isteyen varsa cevaplarım.
Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?