Eski dostlar nerelerdesiniz
Benim ameliyatımın 2.ayı bitiyor yarın.
Hadi kutlayalım
cnm.bora bey kaç yıllık asistan .onu araştırmadım ben. sen amlyt oldun mu ?
Bende dıkıs alınmasından korkuyorum. Atel alınırkende acıyor mu? Bır de atel acıldıktan sonra burundan konusma durumu bıtıyormu , amelıyat oncesındeki gıbı normal konusulabılıyormu ve tıkanıklık hala atel varmıs gıbı devam edıyormu? Bılgı verırsen sevınırım.
Canım senin de burnun çok şiş mi ?
Benimde haftaya alınacak atel ve dikişler.
Masajlar çok acıtıyor mu ya ?
ilk doktor mu yapıyor üstünde ?
Ya çok korkuyorum.
Ben şekli değişmesin diye çok başının etini yemiştim, sonra kıyaslıcaz dedi ama ne zaman kıyaslıcaz ki?
burdayıız:))hele şükür yahu,bizim dönemden bi ben kalmıştım herkes terkettibenimde 2 gün sonra 2 ayım doluyor.ikimizede hayırlı uğurlu olsuun:))ee anlat sen ne durumdasın nasılsınburnun nasıl oldu memnunmusun.en önemliside nefesin açılmdımı tamamen.tad alabiliyomusn.benim hala düzelmedi bunlar (korkmaya başladım artık ne zaman düzelicek!kimininki 3 günde açılıyo,ben niye böyle bahtsızım.(sprey,kremleme ve masaja devam ediyomusun hala.ben ediyorum aynen.ilk bir aydan sonra doktor 3 ay sonraya kontrol veriyo.ben en son 1 ay önce gitmiştim sanırım.ama bu hafta gitmeyi düşünüyorum.burnumun içide çok ödmli ya.sende şapka takıyomusun dışarı çıkarken.bütün yaz güneşten koruman gerek dedi doktor
Tatlım benim Allah razı olsun senden! Umarım her şey gönlünce olur. Dualarımdasın!
Slmm :) kızlar artik benim ameliyatımada cok az kaldı ve yarın sabah tahlillerim var kemal bey sıra beklemessin demisti ama bunun icin kimle görüsmeliyim ve sonuclarimi yarin alabilirmiyim ? Kan tahlilinden baska birsey yapiyorlarmı ? Kemal bey izindeymis beklememem icin bilgili gitsem iyi olur yardımlarnız icin cok tesekkurlerrr :)
kan veriyosun cnm akciger grafisi bide kalp atıslatına (egk) bakıolar
ogün içinde cıkmaz
sektere gidip direk bnm haftaya ameliyatım var kemal beyin hastasıyım tahilillerimi yaptrmak için geldim de
ordan herhangi doktor sna bi kagıt verio sen o kagıtla asagı kata inip kan aldırma yerine gidiyosun gerisini zaten danısmadan halledersin
kolay gelsin smdiden gecmiş olsun:)
cnm benim nası oldun ya bugün namazlarından sonra sna dua ettm insallah dha iyisindir
pek ugramıorum artık topiğe dinlemeye calısıyorum gercekten basımı fazla egmediğim zmnlar sislikler daha ii sanki
kızlar benim içteki bi dikiş düstü gbi bisey oldu cıkmıs gibiydi bnde elimle aldım öyle elime saglık:))
bu dikisler eriyip kayboluyo mu yoksa düsüo mu ki
Ne çok soru sormuşsun yahuu hepsine tek tek cevap vericem
1-Nefesim açıldı canım ama sanki halen ara ara derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum. Alışkanlıktan sıcaktan mı bilmiyorm ama özellikle iki haftadır bu durumun fazlasıyla farkındayım.
2-Tad almamda sıkıntı yok,atelim alındığından bu yana bu konuda pek sıkıntım olmadı çok şükür.
3-Sprey,krem ve masaja devam ediyorum. Doktora kontrole gittiğimde şuan iyi durumda ama sen yine de devam et dedi. Ben de yaptığımda daha da rahatladığımı hissettiğimden devam ediyorum.
4-Ben bir ay dolunca gitmiştim kontorle,dediğin gibi 3.ay ve 6.ayda yine gidilecekmiş. Ama geçen gün ben kram sürerken elime bi ip geldi. Çekti çıkmadıİçerde bi dikiş sanırım. Onun için ben de doktorun yanına uğramayı düşünüyorum yakın zamanda.
5-Benim hem içi,hem dışı,hem de ucu halen ödemli burnumun.Hatta kemerin alındığı kısımda sağda kıkırdak gibi bişey oluştu.Ben de acaba masaj yaparken yanlış bişey mi yaptım kaydırdım mı burnumu diye çok endişelendim :44: Kontrole gittiğimde doktor 6 ay içersinde oranın da yok olacağını söyledi. Geçmezse küçücük bi işlemle halledilir ama muhtemeln gerek kalmaz, sabret dedi.
6-Ramazandan ve aşırı sıcaklarda dolayı çok fazla dışarı çıkmadığımdan direk güneşe maruz kalmıyorum canım.Ama çıktığımda eğer uzun süre direk güneş ışığına maruz kalacaksam şapkamı takıyorum.
7-Ben bikaç defa ufak darbe aldım burnuma. Küçük bi yeğenim var da sağolsun. Atelim varken de kendim çarpmıştım ama o zaman acayip endişelenmiştim. Şimdi artık korkmuyoru. Yavş yavaş oturduğunu hissediyorum burnumun. Şimdilik bi sıkıntı olmadı şükür.
Bu sürece girmeden ne kadar sıkıtılı bir yol olduğunu biliyoduk canım. Sabır gerektiğini. Zaman alacağını. O yüzden sen de olağandışı bi gelişme oladuğunu bil ve kendine sıkıntı yapma canım.Sabret. Herşey çok daha güzel olacak inşallah.
Canım burnun ilk haftaya oranla epey indimi ?
Benim ilk haftam aynaya bakmaya korkuyorum acayip şiş. Ödemler ne zamana gidecek ne zaman toplum içine çıkabileceğim ?
Birde şapka takmadan yüksek faktörlü krem kullansak olmazmı ?
Tesekkürler missiy ' cim :) peki sonucları alıp ameliyattan once göstermem gerekmiyomu salı gunu ameliyatim pazartesi cıkar inss
evt cnm ameliyattan önce göstermen gerekio pzrtesi cıkar sonuclar ogünde kemal hocaya gösterirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?