Dualarına yüreğine sağlık!Bugün düne göre mucizevi bir şekilde iyileştim :))
Dikişler düşüyor kendiliğinden eriyip diye biliyorum. Dikişlerimin düşeceği günü 4 gözle bekliyorum :))
Tatlım geceleri nasıl yatıyorsun sen? Sağa sola dönüyor musun?
Ben sonuç falan göstermedim tatlım. Hepsini ameliyat dosyasına koydurdular bana, dosyada onlarda kaldı.
masallah cnm benim iyilestiğine cook sevindim:))
her namazımda aklıma geldin dua ettm dikkat et bundan sonra kendine olurmu:))
Bir insanın burnunun üstünde sivilce çıkar mı hiç? Vallahi çıktı bendeAman gülüyorum bende ağlanacak halime Her yanı sivilce oldu, çirkin ördek yavrusu gibi geziniyorum ortalarda... :108: Hani çok şükür burun dışında yanaklar vb hiçbir yerde yok ama burnumda ufak ufak sivilceler çıktı ya! Pütürcük değil bildiğiniz minik minik ucu beyaz sivilcelerden...
Kızlaaaaarrr, yetişin burayaNe alemdesiniz? Bir bende mi oldu bu ya?
ah ahh saclarımız dkülüyo sivilceler cıkıo balon sisiyoruz:))
güzellesmekten cok cirkinlestik sankii
ama neyse insallah bu günlerde gecicek bunada sükür:)
Bende bugün kontrole gittim. oranın ödem olduğunu ama çok sert bi ödem olduğunu eylül sonuna kadar geçmezse 15 dklık bi işlemle törpileyeceğini söyledi .burun ucumunda şiş olduğunu söyledi
umarım herşey geçer.. sivilce olayı bendede çok ve siyah noktalar.
tatlım bnm ben duymustum kücük bi işlemmiş o, olmazsa yaptırırsın cnm burnumuzu kırdılar ya
o kücük ödemi mi yıldırcak smdi:))
sen tasalanma insallah gecer o zmna
ama biliyosun burnun genel olarak güzel olmus konusmustuk o yüzden o kücük seyden de olmazsa eylülde tamamen kurtulursun daha da güzel olur
sükür et cnm
insallah cnm sislikler bi gecseydi güzel olucaktı ama halen yüzümüze göre büyük bi burun var malesef
ayda %90 iniyomus okul acılmadan inse barii(
valla bitanem şükrediyorum her zaman tabikide. ne bileyim kalkıklığıda inecek filan dedi umarım burnumuz uzamaz:)
:)) pinokyo misalitöbe töbe
Allah korusun cnm öyle bisey olmaz insallah
hangi ayda %90 iniyor canım?benm ki yüzüme göre şuan normal duruyor yani baya küçülmüşde sadece ucu şiş kaldı birde o kemikimsi şey işte canım
3. ayda cnm iniyomus ya sislikler cok garip bigün bakıyosun inmis bi bakıyosun sisms:))
bi yazıda da öyle okumustum
masallah cnm benim iyilestiğine cook sevindim:))
her namazımda aklıma geldin dua ettm dikkat et bundan sonra kendine olurmu:))
Bende bugün kontrole gittim. oranın ödem olduğunu ama çok sert bi ödem olduğunu eylül sonuna kadar geçmezse 15 dklık bi işlemle törpileyeceğini söyledi .burun ucumunda şiş olduğunu söyledi
Allah senden razı olsun cnm:)Allah razı olsun canım benimmmmmmmm!Sende benim dualarımdasın! Birbirimizi eksik etmeyelim dualarda... Çok inanıyorum duaların gücüne...
ya benmki sabah saatlerinde komple şiş akşam bu saatlerde küçülüyo ucu tek şiş kalıyo acaip bişey ya:) bide doktorum dediki senin burun kanatlarn nerdeyse tamamen inmiş dedi:) hergün başka bi burunla uyanıyormuşum gibi geliyor ya anlamadm ya
aynen bnde de var ondan:))
her sbah farklı bi burun marketten gidip almıs gibi:))
ay cok komik ya artık takmıyorz buda güzel bise ama
Ah canım benim inşallah düzelir ya
inşallah canım inşallah. bende hepinize dua ediyorum her namazımda.. lütfen sizde beni eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?