ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

masallah cnm benim iyilestiğine cook sevindim:))
her namazımda aklıma geldin dua ettm dikkat et bundan sonra kendine olurmu:))

Ben sonuç falan göstermedim tatlım. Hepsini ameliyat dosyasına koydurdular bana, dosyada onlarda kaldı.

bilmiyorum ki cnm ya bna sey demişti kemal hoca ameliyattan bi önceki gün gel konusalım sonucalrına bakalım demişti
gerci sonuc göstemeye gttgmde pek konusmamıstık
ameliyat günü seklini konustuk

masallah cnm benim iyilestiğine cook sevindim:))
her namazımda aklıma geldin dua ettm dikkat et bundan sonra kendine olurmu:))

Bende bugün kontrole gittim. oranın ödem olduğunu ama çok sert bi ödem olduğunu eylül sonuna kadar geçmezse 15 dklık bi işlemle törpileyeceğini söyledi . burun ucumunda şiş olduğunu söyledi

ah ahh saclarımız dkülüyo sivilceler cıkıo balon sisiyoruz:))
güzellesmekten cok cirkinlestik sankii
ama neyse insallah bu günlerde gecicek bunada sükür:)

Bende bugün kontrole gittim. oranın ödem olduğunu ama çok sert bi ödem olduğunu eylül sonuna kadar geçmezse 15 dklık bi işlemle törpileyeceğini söyledi . burun ucumunda şiş olduğunu söyledi

tatlım bnm ben duymustum kücük bi işlemmiş o, olmazsa yaptırırsın cnm burnumuzu kırdılar ya
o kücük ödemi mi yıldırcak smdi:))
sen tasalanma insallah gecer o zmna
ama biliyosun burnun genel olarak güzel olmus konusmustuk o yüzden o kücük seyden de olmazsa eylülde tamamen kurtulursun daha da güzel olur
sükür et cnm

Son düzenleme:

valla bitanem şükrediyorum her zaman tabikide. ne bileyim kalkıklığıda inecek filan dedi umarım burnumuz uzamaz:)

insallah cnm sislikler bi gecseydi güzel olucaktı ama halen yüzümüze göre büyük bi burun var malesef
ayda %90 iniyomus okul acılmadan inse barii(

hangi ayda %90 iniyor canım?benm ki yüzüme göre şuan normal duruyor yani baya küçülmüşde sadece ucu şiş kaldı birde o kemikimsi şey işte canım

hangi ayda %90 iniyor canım?benm ki yüzüme göre şuan normal duruyor yani baya küçülmüşde sadece ucu şiş kaldı birde o kemikimsi şey işte canım

3. ayda cnm iniyomus ya sislikler cok garip bigün bakıyosun inmis bi bakıyosun sisms:))
bi yazıda da öyle okumustum

3. ayda cnm iniyomus ya sislikler cok garip bigün bakıyosun inmis bi bakıyosun sisms:))
bi yazıda da öyle okumustum

ya benmki sabah saatlerinde komple şiş akşam bu saatlerde küçülüyo ucu tek şiş kalıyo acaip bişey ya:) bide doktorum dediki senin burun kanatlarn nerdeyse tamamen inmiş dedi:) hergün başka bi burunla uyanıyormuşum gibi geliyor ya anlamadm ya

aynen bnde de var ondan:))
her sbah farklı bi burun marketten gidip almıs gibi:))
ay cok komik ya artık takmıyorz buda güzel bise ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…