ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amlytı kemal beymi yapmıştı. bazı burun ucu daraltma ameliyatlarında içten dikiş atıldığını okumuştum. dilerim düzelir izde kalmaz.asimetrikte olmaz.ilerde şişlikler inince aylar sonra ben forumu takip edemesemde bana özelden sonuçlarını yazarsan sevinirim.

:)) alemsin ya sende bna taktın
tamam bakiim smdi resmine ama gecen baktım beya inmişti masallah
bak bosuna üzüldün kız deli:)

heheheh cdden ya seni buldugum yerde sıkstryormmm hahaha :d ama sende bi foto koymadn ya merak ediyrmm :) ödemlern içinn ne yapıyorsn bu arad ben sabhkları taze mayodnz yiorm biras etkisi oldu son 2 gündr bu masaj yapıyorm faydasını gördm inşallah sizede yarar olur bi bakın Burun Estetiği Ameliyatı Sonrası Burun Masajı - Prof.Dr. Ahmet Karacalar - Dailymotion video

:)) abin varsa iş degisir ilahi ya hic gülesim yoktu maydonozu bnde duydum hatta suyunu filan içiyolarmıs cnm sislikler cok garip bi tamam indi diyosun ertesi gün beya sis uyanıyosun
o masaj tekniği bnde uyguluyorum arada

:)) abin varsa iş degisir ilahi ya hic gülesim yoktu maydonozu bnde duydum hatta suyunu filan içiyolarmıs cnm sislikler cok garip bi tamam indi diyosun ertesi gün beya sis uyanıyosun
o masaj tekniği bnde uyguluyorum arada

sen yararını gördünmü bana cok etkliyoo :) kac dakika yapıyosn bu masajı ?

öyle fazla yapmıorum ya aklıma estikce belki 5 dakika vardr sen kac dakika yapıosun o dediğim kremi kullandın mı bak yine gercekten ii inmissin masallah kıızzzzzz:))

yaa ben sabah aksamm 10 ar dakika yapıyorm . elime gectkcede mayodnz iyorm o kremi kullanmadm adını bulamadm cünkü

kızlar bu sisliklerin gecmesi için olan krem varya onu sadece gözaltınıza mı sürüyosunuz
kemal hocayla konustum bi krem verdi ama o sadece gözaltı içinmi pek anlamadm:/

Son düzenleme:
Ameliyat Sonrası Burundaki Şekillenme

Ameliyattan sonraki şekillenme süreci açık ya da kapalı teknik kullanılmasına göre farklılık gösterebiliyor. Açık yapılan ameliyatlarda alçınız çıkarıldığında burnunuz bir boy büyük olarak görünüyor. Burnun tamamındaki bu şişliğin normale dönmesi 3 aydan fazla sürebiliyor. İlk önce burun sırtı, daha sonra burun kökü, en son da burun ucu şişliği iniyor. Cilt ne kadar kalın ve yağlı ise şişliklerin inmesi de o kadar uzun sürüyor. Yine çok küçültülen burunlarda şişliklerin uzaması söz konusu. Zira estetik burun ameliyatlarında burun iskeleti şekillendiriliyor ve burun derisinin zaman içinde küçülerek iskelete uyum sağlaması bekleniyor.

Kapalı estetik burun ameliyatlarında ise özellikle burun ucundaki şişlik daha az oluyor ve olanların da inmesi daha erken oluyor.

Burun şeklinin son halini alması ise daha farklı ve daha uzun bir süreç. İlk 4-6 ayda genel hatlar ortaya çıksa bile, deri ve iskelet yapıdaki değişim yavaşlayarak da olsa sürüyor ve genelde 1 yıldan sonra oturuyor.

cogumuz acık ameliyat olduk sanırım neyse bu ii haber brunlarımız dahada kücülücek insallah
keske kapalı olsaydım ya(

Son düzenleme:
Kızlar yarın atel alınacak hemen güneş kremi sürmeye başlayım mı evde olsam bile ?

ben hiç güneş kremi sürmedim:) çünkü hiç evden çıkmadm bence güneş kremi sadece dışarı yani güneşi gördükten sonra sürülür adı üstünde güneş kremi canım:) çok geçmiş olsun atel çıkarınca yaşayacağın şok büyük olma zumarm

hayalsu ben henüz ameliyat olmadım ama kışın bile ameliyat olsam düşük faktörlü de olsa bi güneş kremi kullanırdım mutlaka, güneş pencereden bile girse iz bırakma ihtimali her zaman vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…