hayalsu ben henüz ameliyat olmadım ama kışın bile ameliyat olsam düşük faktörlü de olsa bi güneş kremi kullanırdım mutlaka, güneş pencereden bile girse iz bırakma ihtimali her zaman vardır
bilmiyorum ben hiç çıkmadım evden ve hiç sürmedim dolayısıyla.
Ameliyat Sonrası Burundaki Şekillenme
Ameliyattan sonraki şekillenme süreci açık ya da kapalı teknik kullanılmasına göre farklılık gösterebiliyor. Açık yapılan ameliyatlarda alçınız çıkarıldığında burnunuz bir boy büyük olarak görünüyor. Burnun tamamındaki bu şişliğin normale dönmesi 3 aydan fazla sürebiliyor. İlk önce burun sırtı, daha sonra burun kökü, en son da burun ucu şişliği iniyor. Cilt ne kadar kalın ve yağlı ise şişliklerin inmesi de o kadar uzun sürüyor. Yine çok küçültülen burunlarda şişliklerin uzaması söz konusu. Zira estetik burun ameliyatlarında burun iskeleti şekillendiriliyor ve burun derisinin zaman içinde küçülerek iskelete uyum sağlaması bekleniyor.
Kapalı estetik burun ameliyatlarında ise özellikle burun ucundaki şişlik daha az oluyor ve olanların da inmesi daha erken oluyor.
Burun şeklinin son halini alması ise daha farklı ve daha uzun bir süreç. İlk 4-6 ayda genel hatlar ortaya çıksa bile, deri ve iskelet yapıdaki değişim yavaşlayarak da olsa sürüyor ve genelde 1 yıldan sonra oturuyor.
cogumuz acık ameliyat olduk sanırım neyse bu ii haber brunlarımız dahada kücülücek insallah
keske kapalı olsaydım ya(
Bence açık teknik daha iyi tatlım ya görerek yapıyor doktor sonuçta... Bizim burunlarımız nasıl olur bilmem, inşallah sorunsuz bir süreç geçiririz ama kapalı teknikle ameliyat olan bir tanıdığım tekrar ameliyat olacak.
Hiçbir fikrim yok canım ama Kemal hoca gerçekten iyi işinde...
cnm bilmiyorum ya biraz sıkkınım bugün:/
sen nası oldn tatlm
Son bişey daha sorabilir miyim canım burnunun seklini kemal hocaya mı bıraktın yoksa sen nasıl bi burun istediğini mi anlattın ya da resim falan gösterdin mi (mesela burnunun sırtı üstü düz mü geliyo hafif de olsa kavisli mi buna sen mi karar verdin o mu ) ben hiç resim göstermedim bi de benden önce kemal bey burnum hakkında bişeyler söyledi yani tıkanıklık var çocukken kırılmış büyük ihtimal dedi şu çıkıntıyı alırız ucu yükseltilebilir falan dedi bende onun üstüne bişey demedim. Ameliyatı 2 gün var p.tesi son kez görüşcez resmimi falan çekecek galiba şeklini ona mı bıraksam diyorum ???
Teramycn ve deniz suyu kullanıyorum acaba bunları kullanmayıp oruç tutsam olur mu ? yoksa riske atmayım mı ?
Doktor günde 4 kere teramycn ve deniz suyu sıkacaksın dedi
missymissy'cim cevap için teşekkür ederim :)) biraz geç döndüm kusura bakma...
bu arada arkadaşlar benim acilen kemal bey'in cep numarasını bulmam gerekiyor...kaybettim ve aradıklarım içinde hangisi onun bilemiyorum. 0533lü müydü biri bilgi verebilir mi acilen lütfen
Daha iyiyim tatlım ama bir şey oldu bana ya, sürekli burnuma çarpıyorum. Çok dikkat ettiğim halde hemde! Dün masaj yapayım biraz dedim oturduğum yerde... Bir insan masaj yaparken nasıl geçirir ki burnuna ya? O kadar çok acıdı ki, beynim zonkladı. Ağladım acıdan, o derece! Niye böyle oluyor bilmiyorum.
Sıkma canım benim o tatlı canını.... Her şey geçecek, düzelecek o sıkıntında inşallah! Allah ona el açıp ettiğimiz duaları kabul eder inşallah!
Bir de evren enerjisi olayı çok saçma gelebilir sana... Banada öyle geliyordu başlarda ama çok inanıyorum son 2-3 aydır... İyi düşün, mutlu ol, her şey düzelecek.
hayırdır insallah cnm ya ne oluyor sna
gercekten nazar filan mı var acaba
korunma duasını okumuyosun cnm bnm onu ihmal etme
cnm o deil de kemal hoca uzun zmn burda olmucak o zmn ne yapıcaz:/
bide sende de var bnde de burnumuzun her iki tarafıda aynı oranda iyilesmio
bazen düsünmekten yoruluyorum acıkcası:))
aman arkadaslar bu estetik işi zor bi iş iyi düsünün
Okumam mı tatlım ya? Oluyor işte...Nazar sanırım... Kemal hoca burada olmayacak ya hani... Ne dedi canım sana? Bir sonraki kontrole ne zaman gideceksin?
fikiradası teşekkürler, missi'cim sana da ayrıca teşekkür aynı numaraymış evet ve özel mesaj atamıyorum o yüzden buradan cevap vereyim dedim :)) şekillerden memnun musunuz şimdilik arkadaşlar?
Okumam mı tatlım ya? Oluyor işte...Nazar sanırım... Kemal hoca burada olmayacak ya hani... Ne dedi canım sana? Bir sonraki kontrole ne zaman gideceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?