ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bence açık teknik daha iyi tatlım ya görerek yapıyor doktor sonuçta... Bizim burunlarımız nasıl olur bilmem, inşallah sorunsuz bir süreç geçiririz ama kapalı teknikle ameliyat olan bir tanıdığım tekrar ameliyat olacak.

cnm bilmiyorum ya biraz sıkkınım bugün:/
sen nası oldn tatlm

Hiçbir fikrim yok canım ama Kemal hoca gerçekten iyi işinde...

Son bişey daha sorabilir miyim canım burnunun seklini kemal hocaya mı bıraktın yoksa sen nasıl bi burun istediğini mi anlattın ya da resim falan gösterdin mi (mesela burnunun sırtı üstü düz mü geliyo hafif de olsa kavisli mi buna sen mi karar verdin o mu ) ben hiç resim göstermedim bi de benden önce kemal bey burnum hakkında bişeyler söyledi yani tıkanıklık var çocukken kırılmış büyük ihtimal dedi şu çıkıntıyı alırız ucu yükseltilebilir falan dedi bende onun üstüne bişey demedim. Ameliyatı 2 gün var p.tesi son kez görüşcez resmimi falan çekecek galiba şeklini ona mı bıraksam diyorum ???

İlksen mrb sen pazartesi kacta goruseceeksin ? Kemal bey ameliyatta olacakmıs benimde 14 unde ve gorusmem lazim kemal beyle daha seklini konusamadik

Teramycn ve deniz suyu kullanıyorum acaba bunları kullanmayıp oruç tutsam olur mu ? yoksa riske atmayım mı ?
Doktor günde 4 kere teramycn ve deniz suyu sıkacaksın dedi

kızlar size başka ne ilaçlar yazıyorlar antibiyotik olarak ne yazıyorlar mesela?

missymissy'cim cevap için teşekkür ederim :)) biraz geç döndüm kusura bakma...

bu arada arkadaşlar benim acilen kemal bey'in cep numarasını bulmam gerekiyor...kaybettim ve aradıklarım içinde hangisi onun bilemiyorum. 0533lü müydü biri bilgi verebilir mi acilen lütfen

cnm bilmiyorum ya biraz sıkkınım bugün:/
sen nası oldn tatlm

Daha iyiyim tatlım ama bir şey oldu bana ya, sürekli burnuma çarpıyorum. Çok dikkat ettiğim halde hemde! Dün masaj yapayım biraz dedim oturduğum yerde... Bir insan masaj yaparken nasıl geçirir ki burnuna ya? O kadar çok acıdı ki, beynim zonkladı. Ağladım acıdan, o derece! Niye böyle oluyor bilmiyorum.

Sıkma canım benim o tatlı canını.... Her şey geçecek, düzelecek o sıkıntında inşallah! Allah ona el açıp ettiğimiz duaları kabul eder inşallah!

Bir de evren enerjisi olayı çok saçma gelebilir sana... Banada öyle geliyordu başlarda ama çok inanıyorum son 2-3 aydır... İyi düşün, mutlu ol, her şey düzelecek.

Ben burnumun şekliyle oynama diye başının etini yedim

Neyi sevdiğini neyi sevmediğini söyle ama ona bırak. Çünkü benim yüzüme çok yakışan bir burun sana hiç yakışmayabilir, sabit fikirli olmamak lazım. Büyük, küçük, kavisli, düz, önemi yok. Yakışması önemli...

Mesela ben küçük burun sevmem, yüzde kaybolur. Israrla burnumla oynamayın, ben etli burun severim diye tutturdum

Teramycn ve deniz suyu kullanıyorum acaba bunları kullanmayıp oruç tutsam olur mu ? yoksa riske atmayım mı ?
Doktor günde 4 kere teramycn ve deniz suyu sıkacaksın dedi

Ben araştırdım, sprey bozmuyormuş orucu... Sonuçta sağlık amaçlı bir şey... Ama oruç tutmuyorum ben... Dayanamam bu halde gibi geliyor.

Nette bu yazıyor :

Tedavî amacıyla burna damlatılan ilacın bir damlası, yaklaşık 0,06 cm3 tür. Bunun bir kısmı da burun çeperleri tarafından emilmekte, çok az bir kısmı mideye ulaşmaktadır. Bu da, mazmazada olduğu gibi ma'fuv (affedilmiş) kapsamında değerlendirilebilir.

Evet, 533 lü numara...

hayırdır insallah cnm ya ne oluyor sna
gercekten nazar filan mı var acaba
korunma duasını okumuyosun cnm bnm onu ihmal etme
cnm o deil de kemal hoca uzun zmn burda olmucak o zmn ne yapıcaz:/
bide sende de var bnde de burnumuzun her iki tarafıda aynı oranda iyilesmio
bazen düsünmekten yoruluyorum acıkcası:))
aman arkadaslar bu estetik işi zor bi iş iyi düsünün

fikiradası teşekkürler, missi'cim sana da ayrıca teşekkür aynı numaraymış evet ve özel mesaj atamıyorum o yüzden buradan cevap vereyim dedim :)) şekillerden memnun musunuz şimdilik arkadaşlar?

Okumam mı tatlım ya? Oluyor işte... Nazar sanırım... Kemal hoca burada olmayacak ya hani... Ne dedi canım sana? Bir sonraki kontrole ne zaman gideceksin?

fikiradası teşekkürler, missi'cim sana da ayrıca teşekkür aynı numaraymış evet ve özel mesaj atamıyorum o yüzden buradan cevap vereyim dedim :)) şekillerden memnun musunuz şimdilik arkadaşlar?

önemli deil cnm:))
bne pek memnun deilim ya ama bunada sükürler olsun
gercekten insanın cok cok iyi düsünmesi gerekio seni cok rahatsız eden bi durum yoksa olma derim
cnkü beya sıkıntı ve stres yasıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…