cnm saka gibi aralıkta bi sonraki randevu:)) beya bi yok burda:/
nazardır o cnm aman dikkat et
cnm sen ne zmn gidiceksin kontrole
kemal hoca cumartesi ve pazarda calısıo anladıgım kadarıyla aslında beya bi yogun:/
Çağırması gerektiği tarihten 1 ay sonrasına çağırmış o zaman... Kasım'a çağırması gerekiyordu. İnşallah sorun yaşamayız canım.
insallah tatlım ya bnde ondan korkuyorum
insallah hic bi sorun yasamayız artık sislikler insin diyorum ama bi yandan da korkuyorum:/
sislikler inince hersey ortaya cıkarmıs:/
cnm saka gibi aralıkta bi sonraki randevu:)) beya bi yok burda:/
nazardır o cnm aman dikkat et
aralıkmı yuh yani. ne ilgisiz bi doktormuş ya benim doktorum dediki sen eylülün sonunda gel kaş arandaki eğer inmemiş değişiklik göstermiyorsa onu alırız ozaman dedi. ben burdayım merak etme filan dedi.
Allah'ımmm nolur kötü bir şeyle karşılaşmayalım ya şişler inince((
aralıkmı yuh yani. ne ilgisiz bi doktormuş ya benim doktorum dediki sen eylülün sonunda gel kaş arandaki eğer inmemiş değişiklik göstermiyorsa onu alırız ozaman dedi. ben burdayım merak etme filan dedi.
senin doktorun kim hayalsu? ya ben de işte bundan korkuyorum...şimdi atama bekliyorum, yarın kemal bey'i arayacağım beni hemen ameliyat yapabilir mi diye konuşucam ama sonra yurtdışına çıkacakmış, nolucak bilmiyorum...onun dışında ilgilenen mutlaka çıkar herhalde :S
misimissy, şeklinden memnun olmamana üzüldüm :S, benim ne istediğim belli olduğu için çok korkmuyorum, zaten çok da değişmeyecek görüntüm...sadece profilden değişecek önden bi sorun yok, fazla bi şey istemiyorum yani öyle daraltmaymış falan filan...kemer törpülenecek ve düşüklük giderilecek...umarım her şey gönlümüzce olur da sağlıkla atlatırız...benim içimde sıkıntı ve korku yok açıkçası :)
bence hiç öyle düşünme bende aynı işlemleri istedim ama şuanki görüntümün diğer burnumla alakası yok. dr'um Bursa vedat menderes plastik cerrah. Kendisi aşırı ilgili bi doktor yani yamuklukmuş kemermiş filan hiç bişe olmadı sadece burun ucumu top gibi görüorm ki oda şişliktendir diye umuyorm birde kavisli yapmşyüzüne o gider dedi filan. bilmiyorm beklemedeiym ama kendime alışamıyorumb i türlü
bence hiç öyle düşünme bende aynı işlemleri istedim ama şuanki görüntümün diğer burnumla alakası yok. dr'um Bursa vedat menderes plastik cerrah. Kendisi aşırı ilgili bi doktor yani yamuklukmuş kemermiş filan hiç bişe olmadı sadece burun ucumu top gibi görüorm ki oda şişliktendir diye umuyorm birde kavisli yapmşyüzüne o gider dedi filan. bilmiyorm beklemedeiym ama kendime alışamıyorumb i türlü
İlksen mrb sen pazartesi kacta goruseceeksin ? Kemal bey ameliyatta olacakmıs benimde 14 unde ve gorusmem lazim kemal beyle daha seklini konusamadik
senin doktorun kim hayalsu? ya ben de işte bundan korkuyorum...şimdi atama bekliyorum, yarın kemal bey'i arayacağım beni hemen ameliyat yapabilir mi diye konuşucam ama sonra yurtdışına çıkacakmış, nolucak bilmiyorum...onun dışında ilgilenen mutlaka çıkar herhalde :S
misimissy, şeklinden memnun olmamana üzüldüm :S, benim ne istediğim belli olduğu için çok korkmuyorum, zaten çok da değişmeyecek görüntüm...sadece profilden değişecek önden bi sorun yok, fazla bi şey istemiyorum yani öyle daraltmaymış falan filan...kemer törpülenecek ve düşüklük giderilecek...umarım her şey gönlümüzce olur da sağlıkla atlatırız...benim içimde sıkıntı ve korku yok açıkçası :)
insallah tatlım ya bnde ondan korkuyorum
insallah hic bi sorun yasamayız artık sislikler insin diyorum ama bi yandan da korkuyorum:/
sislikler inince hersey ortaya cıkarmıs:/
cnm ilk aylar seklinden pek memnun olmuyomussun bakalım düzelmesini bekliyorum işte insallah düzelir
bnde aynı işlemleri yaptrdm cnm kemer alndı hafif kaldırıldı daraltma filan olmadı
ama hayalsuya katılıyorum insan kolay adapte olamıyo ve hergün yeni bi burunla uyanıyosun:/
gercekten stresli bi dönem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?