ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çağırması gerektiği tarihten 1 ay sonrasına çağırmış o zaman... Kasım'a çağırması gerekiyordu. İnşallah sorun yaşamayız canım.

insallah tatlım ya bnde ondan korkuyorum
insallah hic bi sorun yasamayız artık sislikler insin diyorum ama bi yandan da korkuyorum:/
sislikler inince hersey ortaya cıkarmıs:/

günes yagmuru
cok güzel bi günes yagmuru var dısarda
yagmur yagarken edilen dualar kabul oluyomus kızlar
ben gidip dua ediyim hepimize
görüsürz yine mucka mucka:))

cnm saka gibi aralıkta bi sonraki randevu:)) beya bi yok burda:/
nazardır o cnm aman dikkat et

aralıkmı yuh yani. ne ilgisiz bi doktormuş ya benim doktorum dediki sen eylülün sonunda gel kaş arandaki eğer inmemiş değişiklik göstermiyorsa onu alırız ozaman dedi. ben burdayım merak etme filan dedi.

aralıkmı yuh yani. ne ilgisiz bi doktormuş ya benim doktorum dediki sen eylülün sonunda gel kaş arandaki eğer inmemiş değişiklik göstermiyorsa onu alırız ozaman dedi. ben burdayım merak etme filan dedi.

:) işte tatlım bazen keske devlet hastanesinde olmasamıydım diyorum:))
neyse cnm bnm zaten sifa Allah'tan ben hic bi zmn doktoruma umut bagmalamadım
insallah hepimiz en yakın zmnda istedigimiz gibi burunlara kavusucaz insallah

senin doktorun kim hayalsu? ya ben de işte bundan korkuyorum...şimdi atama bekliyorum, yarın kemal bey'i arayacağım beni hemen ameliyat yapabilir mi diye konuşucam ama sonra yurtdışına çıkacakmış, nolucak bilmiyorum...onun dışında ilgilenen mutlaka çıkar herhalde :S

misimissy, şeklinden memnun olmamana üzüldüm :S, benim ne istediğim belli olduğu için çok korkmuyorum, zaten çok da değişmeyecek görüntüm...sadece profilden değişecek önden bi sorun yok, fazla bi şey istemiyorum yani öyle daraltmaymış falan filan...kemer törpülenecek ve düşüklük giderilecek...umarım her şey gönlümüzce olur da sağlıkla atlatırız...benim içimde sıkıntı ve korku yok açıkçası :)

bence hiç öyle düşünme bende aynı işlemleri istedim ama şuanki görüntümün diğer burnumla alakası yok. dr'um Bursa vedat menderes plastik cerrah. Kendisi aşırı ilgili bi doktor yani yamuklukmuş kemermiş filan hiç bişe olmadı sadece burun ucumu top gibi görüorm ki oda şişliktendir diye umuyorm birde kavisli yapmş yüzüne o gider dedi filan. bilmiyorm beklemedeiym ama kendime alışamıyorumb i türlü

belki de yüzüne kavisli yakışmıştır ondan yapmıştır doktorun.. bende burun ucunun top gibi olmasından korkuyorum resimlerini eklicekmisin bizim için de fikir olurdu

ben de kavis istemiyorum...başka bi doktora gitmiştim o bana phoroshopla yapmıştı ve hiç beğenmemiştim...özellikle o fotoğrafı götürücem ki böyle olacaksa hiç olmasın diye :))) yani yanımda götüreceğim iyi ve kötü olmak üzere örnek resimler olacak, isteklerimi de söyleyeceğim eğer istediğime yakın yapacaklarsa olurum yoksa olmam...bu işi çok kurcalarsam içinden çıkamam :S istediğim şeyler belli, doktorla konuşup bi sonuca varıcaz bakalım, hayırlısı :))

kızlar bayadır yoktum ne alemdesiniz ? bi problem varsa bile sıkıntı etmeyin kendinize önemli olan psikoloji.. moralimiz bedenimizi etkiliyo biliyorsunuz ki :)

İlksen mrb sen pazartesi kacta goruseceeksin ? Kemal bey ameliyatta olacakmıs benimde 14 unde ve gorusmem lazim kemal beyle daha seklini konusamadik

ben cuma günü kan tahlilleri için hastanedeydim sonuçlar çok geç çıkacağı için ve kemal bey değil de başka bi dr vardı sonuçlara o bakacağı için sekreter kız p.tesi kesinlikle erken gel kemal beyi yakala ameliyata girmeden dedi hem sonuçları göster hem sana aldıracakları olabilir vs dedi bi de senin dediğin gibi kemal bey de ameliyat önce göreşelim demişti biz de tam şeklini konuşmadık çünkü. üstün körü söylemişti öyle yani sabah hastanedeyim sen tahlilleri falan yaptırmış olmalısın tabi film ekg falan. gelirsen belki de grşürüz

cnm ilk aylar seklinden pek memnun olmuyomussun bakalım düzelmesini bekliyorum işte insallah düzelir
bnde aynı işlemleri yaptrdm cnm kemer alndı hafif kaldırıldı daraltma filan olmadı
ama hayalsuya katılıyorum insan kolay adapte olamıyo ve hergün yeni bi burunla uyanıyosun:/
gercekten stresli bi dönem

insallah tatlım ya bnde ondan korkuyorum
insallah hic bi sorun yasamayız artık sislikler insin diyorum ama bi yandan da korkuyorum:/
sislikler inince hersey ortaya cıkarmıs:/

siz gene sanslısınız beni ameliyat edip bi hafta sonra alçıyı çıkaracak sadece sonraki 1. ay kontrolünde bile kontrol olamıcam çünkü dediğiniz gibi aralığa kadar yok hastanede. bana zaten bi sıkıntı varsa bile 3 ay mı 6 ay mı ne hiç bişey yapamayız beklemek durumundayız dedi ki inş hiç bi sorun olmaz hepimiz için söylüyorum o yüzden bende tamam dedim yoksa beni aralık da ameliyata alıcaktı..

mrb misimissy sen ameliyat olalı tam ne kadar oldu ??

İlksen ben cuma gunu yaptirdim tahlilleri kan sonucum pazartesi ogleden sonra cikacak ve kemal beyle gorustum anca 4.30 gibi musait olacagini soyledi bence sabah gitme yakalayamayyabilirsin aksama kadar bekleme bende henuz sekil konusmadim yrn onlari halledicem aldiracaklari flan... Yrn orda olursan gorusuruzzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…