İlksen ben cuma gunu yaptirdim tahlilleri kan sonucum pazartesi ogleden sonra cikacak ve kemal beyle gorustum anca 4.30 gibi musait olacagini soyledi bence sabah gitme yakalayamayyabilirsin aksama kadar bekleme bende henuz sekil konusmadim yrn onlari halledicem aldiracaklari flan... Yrn orda olursan gorusuruzzz :)
Buarada kemal bey sana ne dedi ?
Tatlim o ben degildim 4 gibi ordaydim ben ateli flan aldim dosyami verdim sabah 7.30 da yatisim olcak bakalim hayirlisi inss guzel gecer ben cok rahatim kemal bey cok rahatlatiyo insani umarim istedigimiz gibi bi burnumuz olur yrn karsilasiriz sanirim ben uzun boylu yesil gozlu siyah sacliyim :))
kızlar bayadır yoktum ne alemdesiniz ? bi problem varsa bile sıkıntı etmeyin kendinize önemli olan psikoloji.. moralimiz bedenimizi etkiliyo biliyorsunuz ki :)
l
Selam, benim bugün atelim çıktı, dikişlerim alındı.Ne büyük bir yük kalktı burnumun üzerinden:) Dr.un dediğine göre ödemlerim çok çabuk dağilmış ama yinede masaj yararlıymış.Burnumda hiç şişlik yok sadece ucu biraz şiş.Yeni burnumu çok sevdim:)İnşallah değişikliğe uğramaz. Günde kaç kere masaj yapacağımı sormayı unuttum.Birde atel çıktığına göre kulak çubuguyla burnun daha ileri bölümlerini temizlemekte sakınca varmıdır? Siz ne şekilde yapmıştınız bilgilendirirseniz sevinirim.
Ben alınacak bişey var mı dedim yarın söylerler dedi atel aldın sanırım nerden ve ne kadardı fiyatı acaba?
mrb misimissy sen ameliyat olalı tam ne kadar oldu ??
l
Selam, benim bugün atelim çıktı, dikişlerim alındı.Ne büyük bir yük kalktı burnumun üzerinden:) Dr.un dediğine göre ödemlerim çok çabuk dağilmış ama yinede masaj yararlıymış.Burnumda hiç şişlik yok sadece ucu biraz şiş.Yeni burnumu çok sevdim:)İnşallah değişikliğe uğramaz. Günde kaç kere masaj yapacağımı sormayı unuttum.Birde atel çıktığına göre kulak çubuguyla burnun daha ileri bölümlerini temizlemekte sakınca varmıdır? Siz ne şekilde yapmıştınız bilgilendirirseniz sevinirim.
l
masallah masallah diyelim cnm bora beyde beya ii galiba hastaları hep memnun:)
yeni trend bora:)
ay güldüm yorumunaçok hoşuma gitti :))))) süpersinnn
buralardayım misimissy :)))) valla bnmkiler yerinde galiba hala burun ucum taş gibi mübarek ... ve tabi ki şiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?