ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu sabah karşılaştığımız sanırım sendin buruno.. kemal bey ikimizi de grş için içeri aldı. çıktığımda konuşuruz sandım ama çıkmışsın hemen yoktun... yarın büyük gün ameliyat günümüz Allah hepimizin yardımcısı olsun... !

Buarada kemal bey sana ne dedi ?

Buarada kemal bey sana ne dedi ?

Tatlim o ben degildim 4 gibi ordaydim ben ateli flan aldim dosyami verdim sabah 7.30 da yatisim olcak bakalim hayirlisi inss guzel gecer ben cok rahatim kemal bey cok rahatlatiyo insani umarim istedigimiz gibi bi burnumuz olur yrn karsilasiriz sanirim ben uzun boylu yesil gozlu siyah sacliyim :))

Yani bazen inanamıyorum sadece bi düşünceydi sonra karara döndü ve yarın ameliyat oluyorum ama nedense gerginim kızlar

Ay ne yalan söylim bu ne şimdi dedim kendi kendime yani şu açıdan burda yazışıyoruz en azından bi konuşuruz diye düşünmüstüm bi baktım kimse yok üzülmüştüm yani şimdi sevindim sen olmadığına

Ben alınacak bişey var mı dedim yarın söylerler dedi atel aldın sanırım nerden ve ne kadardı fiyatı acaba?

l
kızlar bayadır yoktum ne alemdesiniz ? bi problem varsa bile sıkıntı etmeyin kendinize önemli olan psikoloji.. moralimiz bedenimizi etkiliyo biliyorsunuz ki :)

Selam, benim bugün atelim çıktı, dikişlerim alındı.Ne büyük bir yük kalktı burnumun üzerinden:) Dr.un dediğine göre ödemlerim çok çabuk dağilmış ama yinede masaj yararlıymış.Burnumda hiç şişlik yok sadece ucu biraz şiş.Yeni burnumu çok sevdim:)İnşallah değişikliğe uğramaz. Günde kaç kere masaj yapacağımı sormayı unuttum.Birde atel çıktığına göre kulak çubuguyla burnun daha ileri bölümlerini temizlemekte sakınca varmıdır? Siz ne şekilde yapmıştınız bilgilendirirseniz sevinirim.

bi de ben şekline sadece kusurlar gitsin öyle kukla gibi bi burun istemiyorum dedim bilmiyorum ya Allah utandırmasın damar yolundan korkuyorum oyyy oy oy

yeni burnunu hemen sevmene sevindim. ben daha bir ayı geçtim hala alışamadım:) böyle hemen alışanlarada şaşırmıyor değilim. temizliğe gelince ben hep tel tokayla çıkarttım pislikleri bi süre sonrada kulak çöpüyle. tekrar geçmiş olsun

Ben alınacak bişey var mı dedim yarın söylerler dedi atel aldın sanırım nerden ve ne kadardı fiyatı acaba?

Ben aldim cnm 60 tl verdim atel ve sargi bezine gazinin 0. Katinda medikal var... Sen islemleri hallettinmi ? Sende sabah 7.30 da geliyosun dimi

masallah masallah diyelim cnm bora beyde beya ii galiba hastaları hep memnun:)
yeni trend bora:)

canım benim bizzat bora bey atalin çıktığı gün benim inmediğim derinliklerine inmişti burnumun bence burnunu pamuklu çubuğa deniz uyunu sıkarak ya da burnuna spreyi sıktıktan sonra da temizleyebilirsek yavaşça burnundaki ödemlerden dolayı ağrın olacak ama yaptıkça geçiyo masaj da öyle ilk başta hafif bir ağrı oluyo sonra geçiyo yaptıkça :) pamuklu çubuktan başka bir şey sokma derim burnuna çünkü ödemleri pislik sanıp zarar verebilirsin şu an çok daha yeni burnun .. haydi bakalım hayırlı olsun :)) sevindim sevdiğine canım benim tekrar geçmiş olsun

Bu arada ameliyat olacak herkese Allah yardımcınız olsun diyorum sakin olun her şey güzel olacak hiç bir şeyden korkmanıza gerek yok :) şimdiden çok geçmiş olsunn :)

kızlar aranızda dikişleri düsen varmı ya bnmkiler düsüo
burun ucunuz ne durumda ufft bu burun ucu bni korkutuo yahu
aranızda burun ucu daraltılan varmı
burun eti kücültülemiomus dogrumudur

buralardayım misimissy :)))) valla bnmkiler yerinde galiba hala burun ucum taş gibi mübarek ... ve tabi ki şiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…