Bu arada ameliyat olacak herkese Allah yardımcınız olsun diyorum sakin olun her şey güzel olacak hiç bir şeyden korkmanıza gerek yok :) şimdiden çok geçmiş olsunn :)
canım benim bizzat bora bey atalin çıktığı gün benim inmediğim derinliklerine inmişti burnumunbence burnunu pamuklu çubuğa deniz uyunu sıkarak ya da burnuna spreyi sıktıktan sonra da temizleyebilirsek yavaşça burnundaki ödemlerden dolayı ağrın olacak ama yaptıkça geçiyo masaj da öyle ilk başta hafif bir ağrı oluyo sonra geçiyo yaptıkça :) pamuklu çubuktan başka bir şey sokma derim burnuna çünkü ödemleri pislik sanıp zarar verebilirsin şu an çok daha yeni burnun .. haydi bakalım hayırlı olsun :)) sevindim sevdiğine canım benim tekrar geçmiş olsun
ıncAmeliyat olan kızlar sizde de kemer var mı ?
İyi törpülüyememiş benim kemeri yada törpülediği için orada ödem oluştu şişlik var.
yeni burnunu hemen sevmene sevindim. ben daha bir ayı geçtim hala alışamadım:) böyle hemen alışanlarada şaşırmıyor değilim. temizliğe gelince ben hep tel tokayla çıkarttım pislikleri bi süre sonrada kulak çöpüyle. tekrar geçmiş olsun
kızlar aranızda dikişleri düsen varmı ya bnmkiler düsüo
burun ucunuz ne durumda ufft bu burun ucu bni korkutuo yahu
aranızda burun ucu daraltılan varmı
burun eti kücültülemiomus dogrumudur
Tatlım benim dikişlerin düşmesi çok iyi bir şey... O senin iyileştiğinin göstergesi... Darısı bizim başımıza
Dikişler nasıl düşüyor? Kendiliğinden mi? Yani otururken falan mı? Yoksa temizlerken mi?
Arkadaslar masaj kremı olarak onerılen Chıroxy krem epey pahalı.Ben sımdılık kucuk bır numune ıle ıdare edıyorum.Farklı doktorlardan aynı kremın muadılı gıbı onerı alanlarvar mı bılgı verırsenız cok sevınırım...
Tatlım benim dikişlerin düşmesi çok iyi bir şey... O senin iyileştiğinin göstergesi... Darısı bizim başımıza
Dikişler nasıl düşüyor? Kendiliğinden mi? Yani otururken falan mı? Yoksa temizlerken mi?
bana da krem verilmedi gerekte yok bence cnm(null)
Ameliyat olan kızlar sizde de kemer var mı ?
İyi törpülüyememiş benim kemeri yada törpülediği için orada ödem oluştu şişlik var.
bunu ben de merak ediyorum yaa gerçi daha 2. haftamdayım ama yine de bir an önce düşsün istiyorum :)
tatlım cok sifa duası okuyorum ondan hehalde biraz dha cabul iyilestim bide sekli tam istediğim gibi olsaydı o da olur insallah:)
seni, sevdayı ve gizemi de geciriyorum dualarımda
gizemi cok merak ediyorum nasıl acaba
cnm burnumu kulak cubugla temizlerken düstü
Bende Tatlımmmm bende! Her duamda benimlesin! Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah! :)
cnm o daha düsmez bnm 1. ayım oldu:)
kızlar buarada kadir geceniz mübarek olsun hepinizin:))
Allahümme inneke afüvvün tuhibbül-afve fafu annî (Allahım, Sen affedicisin, affetmeyi seversin, beni de affeyle) dersin buyurdu
okumak isteyenler için kadir gecesine özel dua:)
Bende dun ameliyatimi oldum guzel bi ameliyatti cok sukur ama benim nerdeyse hic morlugum yok diger ameliyat olan ilksen ve ezginin orda basladi morluklari acaba benim olmayacakmi sonradan mi cikar ki boyle bi durumla karsilasan oldumu kizlar ? İns hic morluk olmaz
Dünden bugüne morluğun olmadı mi? Nasıl yani? :O Sana ameliyatta hangi işlemleri yaptılar ki? :O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?