ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ameliyat olan kızlar sizde de kemer var mı ?
İyi törpülüyememiş benim kemeri yada törpülediği için orada ödem oluştu şişlik var.

Teşekkürler canım.Söylediklerini aynen uyguladım. Zaten ödemli yerler acıyor oralara fazla dokunmuyorum kulak çubuğuyla. Masaj korkutuyor beni biraz. Burnumun görünüşüne alıştımda elleyince bir garip geliyor hala:)

Ameliyat olan kızlar sizde de kemer var mı ?
İyi törpülüyememiş benim kemeri yada törpülediği için orada ödem oluştu şişlik var.
ınc

Benim atel bugun çıktı kemer falan yok. Ama sonradan oluşurmu bilemem yada masajlar belkide çıkıntı oluşumunu önlemek için veriliyor olabilir. Kaçıncı günde kemer çıkıntısı oluştu ?

Benim burnum istediğime çok yakın oldu. Burun sırtı,profil, burun ucu tam istediğim gibi şu an. Zaten ameliyat kararımı aynı doktorun bir arkadaşımda yaptığı burunu görerek karar vermiştim.Ameliyatada çok pozitif gittim asla kötü bir sonuç alacağımı düşünmedim.Bu iş birazda şans işi ve ben her zaman her durumda şansa güvenmek gerektiğine inanıyorum.Yeni ameliyat olacaklar için tavsiyem ameliyata çok pozitif düşüncelerle gidip o şekilde anesteziye girmeleridir.Herkese iyi şanslar:)

kızlar aranızda dikişleri düsen varmı ya bnmkiler düsüo
burun ucunuz ne durumda ufft bu burun ucu bni korkutuo yahu
aranızda burun ucu daraltılan varmı
burun eti kücültülemiomus dogrumudur

Tatlım benim dikişlerin düşmesi çok iyi bir şey... O senin iyileştiğinin göstergesi... Darısı bizim başımıza

Dikişler nasıl düşüyor? Kendiliğinden mi? Yani otururken falan mı? Yoksa temizlerken mi?

bunu ben de merak ediyorum yaa gerçi daha 2. haftamdayım ama yine de bir an önce düşsün istiyorum :)

Arkadaslar masaj kremı olarak onerılen Chıroxy krem epey pahalı.Ben sımdılık kucuk bır numune ıle ıdare edıyorum.Farklı doktorlardan aynı kremın muadılı gıbı onerı alanlarvar mı bılgı verırsenız cok sevınırım...

Tatlım bendede dikiş varmış kendi düşecekmiş.
Bu dikişler nerede oluyor?
Ben burnumun içine bakamıyorum korkudan merhemlerkende fark etmedim.

tatlım cok sifa duası okuyorum ondan hehalde biraz dha cabul iyilestim bide sekli tam istediğim gibi olsaydı o da olur insallah:)
seni, sevdayı ve gizemi de geciriyorum dualarımda
gizemi cok merak ediyorum nasıl acaba
cnm burnumu kulak cubugla temizlerken düstü

bunu ben de merak ediyorum yaa gerçi daha 2. haftamdayım ama yine de bir an önce düşsün istiyorum :)

cnm o daha düsmez bnm 1. ayım oldu:)
kızlar buarada kadir geceniz mübarek olsun hepinizin:))

Allahümme inneke afüvvün tuhibbü’l-afve fa’fu annî (Allah’ım, Sen affedicisin, affetmeyi seversin, beni de affeyle) dersin’ buyurdu“

okumak isteyenler için kadir gecesine özel dua:)

Son düzenleme:

Bende Tatlımmmm bende! Her duamda benimlesin! Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah! :)

dün bir tane düştü ama sanki yanlış bir şey yaptım da öyle olmuş gibi çünkü biraz acıdı ama neyse bir şey olmamıştır heralde :)

Bende dun ameliyatimi oldum guzel bi ameliyatti cok sukur ama benim nerdeyse hic morlugum yok diger ameliyat olan ilksen ve ezginin orda basladi morluklari acaba benim olmayacakmi sonradan mi cikar ki boyle bi durumla karsilasan oldumu kizlar ? İns hic morluk olmaz

Dünden bugüne morluğun olmadı mi? Nasıl yani? :O Sana ameliyatta hangi işlemleri yaptılar ki? :O

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…